eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › Zakwaterowanie studentów Politechniki Warszawskiej w ramach Zerówki Centralnej, która odbędzie się w dniach 31.08.2015-07.09.2015. Nr postępowaniaZP/U/KK/42/2015

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2015-08-28

Warszawa: Zakwaterowanie studentów Politechniki Warszawskiej w ramach Zerówki Centralnej, która odbędzie się w dniach 31.08.2015-07.09.2015. Nr postępowania: ZP/U/KK/42/2015
Numer ogłoszenia: 223662 - 2015; data zamieszczenia: 28.08.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 180408 - 2015r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Politechnika Warszawska, Pl. Politechniki 1, 00-661 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 022 2346206, 2346630, faks 022 2346217, 6286075.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakwaterowanie studentów Politechniki Warszawskiej w ramach Zerówki Centralnej, która odbędzie się w dniach 31.08.2015-07.09.2015. Nr postępowania: ZP/U/KK/42/2015.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest: Zakwaterowanie studentów Politechniki Warszawskiej w ramach Zerówki Centralnej, która odbędzie się w dniach 31.08.2015-07.09.2015. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: 2.1. Położenie ośrodka w odległości od centrum Poronina (liczona w linii prostej) do 15 km. 2.2. Terminy zakwaterowania: - zakwaterowanie: poniedziałek (31 sierpnia) około godz. 20:00; - wykwaterowanie : poniedziałek (7 września) około godz. 12:00; - liczba osób będzie wahać się pomiędzy 80-120. : w dniach 31.08.2015 - 03.09.2015 będzie od 80-107 osób natomiast w dniach 04.09.2015 - 07.09.2015 będzie 90-120 osób. Zamawiający zobowiązuje się do podania konkretnej liczby osób do dnia 28 sierpnia 2015r. 2.3. Zakwaterowanie: - pokoje 2,3,4,5 osobowe; - wszystkie łóżka jednoosobowe; - łazienka w każdym pokoju/segmencie; - wszystkie pokoje w jednym budynku wraz z jadalnią i salą bankietową; - całodzienny dostęp do ciepłej bieżącej wody. - bezpłatny dostęp do sieci WiFi 2.4. Sala szkoleniowa i bankietowa: - sala szkoleniowa na 100 osób; - sala bankietowa na 120 osób; - wszystkie sale dostępne będą podczas całego wyjazdu, w szczególności w godzinach 19:00-04:00; - dostępność Sali szkoleniowej 07.09.2015 r. w godzinach 08:00-10:00; - dostępność Sal na terenie całego ośrodka; - wyposażenie Sal szkoleniowych w projektor, ekran, tablica suchościeralna; - bezpłatny dostęp do sieci WiFi. 2.5. Na terenie ośrodka musi znajdować się dodatkowo: - boisko wielofunkcyjne typu ORLIK, pokryte sztuczną nawierzchnią lub sztuczną trawą o minimalnych wymiarach 30x20 m. Możliwość gry w piłkę nożną, koszykówkę, siatkówkę; - parking dla dwóch autokarów; - miejsce na zorganizowanie ogniska. 2.6. WARUNKIEM KONIECZNYM SĄ: Sala szkoleniowa, bankietowa, miejsce do zorganizowanie ogniska oraz parking dla dwóch autokarów. 2.7. Wyżywienie: - w dniu 31.08.2015 - kolacja po przyjeździe i zakwaterowaniu uczestników; - w dniach 01.09.2015 - 06.09.2015 - śniadanie i obiadokolacja w godzinach ustalonych z organizatorem; - w dniu 07.09.2015 - śniadanie o godzinie ustalonej z organizatorem; 31.08.2015 Kolacja: podana w formie bufetu szwedzkiego: pieczywo jasne i ciemne, kilka rodzajów wędlin, ser żółty, twarożek, pomidory, ogórki, sałatka, kawa, herbata, kompot, bigos. 01.09.2015 Śniadanie: Podane w formie bufetu szwedzkiego: pieczywo jasne i ciemne, kilka rodzajów wędlin, ser biały, ser żółty, twarożek, pomidory, ogórki, dżemy, pasztety, sałatka, różne rodzaje płatków śniadaniowych, kakao, kawa, herbata, jajecznica;Obiadokolacja: zupa rosół z kurczaka, kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem, zestaw surówek, kompot, słodki deser, kawa, herbata. Dania gorące minimum 450g/osobę. 02.09.2015 Śniadanie: Podane w formie bufetu szwedzkiego: pieczywo jasne i ciemne, kilka rodzajów wędlin, ser biały, ser żółty, twarożek, pomidory, ogórki, dżemy, pasztety, sałatka, różne rodzaje płatków śniadaniowych, kakao, kawa, herbata, parówki; Obiadokolacja: zupa grzybowa, kotlet mielony z ziemniakami, zestaw surówek, kompot, słodki deser, kawa, herbata. Dania gorące minimum 450g/osobę. 03.09.2015 Śniadanie: Podane w formie bufetu szwedzkiego: pieczywo jasne i ciemne, kilka rodzajów wędlin, ser biały, ser żółty; twarożek, pomidory, ogórki, dżemy, pasztety, sałatka, różne rodzaje płatków śniadaniowych, kakao, kawa, herbata, jajka na szynce; Obiadokolacja: zupa żurek, udko z kurczaka z ryżem , zestaw surówek, kompot, słodki deser, kawa, herbata. Dania gorące minimum 450g/osobę. 04.09.2015 Śniadanie: Podane w formie bufetu szwedzkiego: pieczywo jasne i ciemne, kilka rodzajów wędlin, ser biały, ser żółty, twarożek, pomidory, ogórki, dżemy, pasztety, sałatka, różne rodzaje płatków śniadaniowych, kakao, kawa, herbata, racuchy; Obiadokolacja: zupa jarzynowa, filet z ryby w panierce z ziemniakami, zestaw surówek, kompot, słodki deser, kawa, herbata. Dania gorące minimum 450g/osobę. 05.09.2015 Śniadanie: Podane w formie bufetu szwedzkiego: pieczywo jasne i ciemne, kilka rodzajów wędlin, ser biały, ser żółty, twarożek, pomidory, ogórki, dżemy, pasztety, sałatka, różne rodzaje płatków śniadaniowych, kakao, kawa, herbata, kiełbaski z cebulką; Obiadokolacja: zupa pomidorowa, kotlet schabowy z ziemniakami, zestaw surówek, kompot, słodki deser, kawa, herbata. Dania gorące minimum 450g/osobę. 06.09.2015 Śniadanie: Podane w formie bufetu szwedzkiego: pieczywo jasne i ciemne, kilka rodzajów wędlin, ser biały, ser żółty, twarożek, pomidory, ogórki, dżemy, pasztety, sałatka, różne rodzaje płatków śniadaniowych, kakao, kawa, herbata, parówki; Obiadokolacja: kwaśnica, pieczeń w sosie z ziemniakami , zestaw surówek, kompot, słodki deser, kawa, herbata. Dania gorące minimum 450g/osobę. 07.09.2015 Śniadanie: Podane w formie bufetu szwedzkiego: pieczywo jasne i ciemne, kilka rodzajów wędlin, ser biały, ser żółty, twarożek, pomidory, ogórki, dżemy, pasztety, sałatka, różne rodzaje płatków śniadaniowych, kakao, kawa, herbata, jajecznica. 3. Możliwość zamówienia wyżywienia wegetariańskiego zamiast mięsnego w cenie pobytu. 4. Wykonawca zobowiązuje się do zapewnienia posiłków zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz.U. z 2010r. Nr 136 poz. 914 ze zm.) oraz ustawą z dnia 11 maja 2001r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia (Dz.U. z 2001r. Nr 63 poz. 634 ze zm.); 5. Wykonawca zapewnia, że dostarczone posiłki, sposób ich wykonania oraz podania odpowiadają i są zgodne z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności oraz żywienia zbiorowego; 6. Wykonawca odpowiada przed Zamawiającym za jakość wszystkich podanych posiłków oraz przekąsek; 7. Pozostałe warunki, jakim ma odpowiadać wykonany przedmiot zamówienia, zawarte są w Polskich Normach lub PN przenoszących normy europejskie, bądź normach innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.24.10.00 - Usługi w zakresie ośrodków wypoczynkowych .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 26.08.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Weronika INN Monika Strama, Suche 7A, 34-520 Poronin, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 37430,56 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 45906,00

  • Oferta z najniższą ceną: 45906,00 / Oferta z najwyższą ceną: 73200,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.