eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Nidzica › Dostawa produktów żywnościowych do stołówki Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Nidzicy

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-11-26

Nidzica: Dostawa produktów żywnościowych do stołówki Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Nidzicy
Numer ogłoszenia: 223371 - 2009; data zamieszczenia: 26.11.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej , ul. Kolejowa 5/7, 13-100 Nidzica, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 089 6252914, faks 089 625 81 53.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://nidzica-mops.bip-wm.pl/public/
  • Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów: http://nidzica-mops.bip-wm.pl/public/

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa produktów żywnościowych do stołówki Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Nidzicy.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów żywnościowych, wykonawca będzie dostarczał żywność własnym transportem przystosowanym do transportu artykułów spożywczych w dni robocze. Dostawa żywności do stołówki Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Nidzicy z podziałem na zadania w okresie od 04.01.2010 r. do dnia 31.12.2010 roku..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.13.15.00 - Produkty drobiowe 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze 15.22.00.00 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb 15.33.11.70 - Warzywa mrożone 15.89.60.00 - Produkty głęboko mrożone 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W przetargu mogą wziąć udział Wykonawcy, którzy złożą ważną i odpowiednią ofertę oraz: 1. Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień- zaświadczenie o wpisie do ewidencji gospodarczej. 2. Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny, a także dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawia pisemnie zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia (oświadczenie) 3. Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia (oświadczenie) 4. Nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zmówienia publicznego (oświadczenie) zgodnie z art. 24 Pzp..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Wypełniony i podpisany formularz oferty wg ZAŁĄCZNIKA NR 1 do SIWZ, który należy sporządzić ściśle wg wzoru druku załączonego przez Zamawiającego. 2. Wypełniony i podpisany arkusz kalkulacyjny wg ZAŁĄCZNIKA NR 2 SIWZ , który należy wypełnić ściśle wg określonego wzoru. 3. Oświadczenie o spełnieniu warunków określonych w art. 22 ust. 1 ustawy wg ZAŁĄCZNIKA NR 3 do SIWZ. 4. Zaakceptowany projekt umowy dla zadania ZAŁĄCZNIK do SIWZ. Przez akceptację rozumie się złożenie podpisu i imiennej pieczątki przez uprawnioną osobę na ostatniej stronie wzoru umowy. 5. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert (oryginał lub kopia poświadczona za zgodność z oryginałem przez Wykonawcę). W przypadku występowania pełnomocnika należy dołączyć pełnomocnictwo dla osób podpisujących ofertę do podejmowania zobowiązań w imieniu firmy składającej ofertę, o ile nie wynikają z przepisów prawa lub innych dokumentów. 6. Dokumenty muszą być złożone w formie oryginału lub kserokopii potwierdzonej za zgodność z oryginałem. Brak jakiegokolwiek dokumentu powoduje odrzucenie oferty.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://nidzica-mops.bip-wm.pl/public/.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Nidzicy ul. Kolejowa 5, 13-100 Nidzica tel. 89 625 29 14 w. 20.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 04.12.2009 godzina 09:00, miejsce: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Nidzicy ul. Kolejowa 5, 13-100 Nidzica sekretariat.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.3.13) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Max. ilość 1 2 3 4 1 Schab bez kości kg 70 2 Kotlet hamburger kg 50 3 Karkówka wieprzowa b/k kg 70 4 Pasztetowa kg 120 5 Łopatka kg 320 6 Żeberka wieprzowe kg 130 7 Boczek wędzony parzony kg 130 8 Baleron kg 40 9 Szynka surowa kg 140 10 Kiełbasa zwyczajna kg 350 11 Kiełbasa francuska kg 350 12 kiełbasa śląska kg 350 13 Berlinki kg 180 14 Szynka wędzona kg 40 15 Ogonówka kg 40 16 serdelki kg 180 17 Smalec(200g) Szt. 600 18 Salceson Kg 90 19 kaszanka Kg 150 20 Wątróbka wieprzowa kg 80.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Produkty drobiowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp Nazwa towaru Jedn. miary Max. ilość 1 2 3 4 1 skrawki indycze kg 15 2 Żołądki kg 25 3 Udka z kurczaka kg 500 4 Porcje rosołowe z kurcz kg 800.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.13.15.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Różne produkty spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Max. ilość 1 2 3 4 1. Cukier(1kg) Kg 160 2. Cukier puder (0,5kg) Kg 6 3. Cukier waniliowy(16g) Szt. 60 4. Kasza jęczmienna(1kg) Kg 140 5. Kasza gryczana (1 kg) Kg 50 6. Ryż biały długoziarnisty (1 kg_ Kg 190 7. Mąka luksusowa(1kg) Kg 450 8. Makaron nitki, kolanka, łazanki, świderki, gwiazdki, spaghetti, równoważne (3 kg) Kg 300 9. Sól jodowana(1kg) Kg 270 10. Dżem (0,28g) Szt. 140 11. Majeranek (15 g) Szt. 60 12. Liść laurowy (7 g) Szt. 60 13. Pieprz ziołowy (20g) Szt. 210 14. Koperek suszony(20g) Szt. 60 15. Przyprawa do kurczaka(20g) Szt. 60 16. Pietruszka suszona (20g) Szt. 60 17. Papryka sypka(20g) Szt. 70 18. Ziele angielskie(15g) Szt. 70 19. Pieprz naturalny mielony(20g) Szt. 210 20. Przyprawaw płynie do zup, mięs, tatara, innych potraw (860 ml) Szt. 40 21. Wafel w polewie czekoladowe - kruchy wafelek z kremem czekoladowym 58%, krem czekoladowy 32 % (39g) Szt. 900 22. Baton czekoladowy z nadzieniami: orzechowym, toffi, śmietankowym. Czekolada mleczna 50% Szt. 900 23. -herbatniki (80 g) Szt. 900 24. -biszkopty w polewie czekoladowej z galaretką (130g) Szt. 1000 25. Konserwa turystyczna(300g) Szt. 900 26. Gulasz angielski (300g) Szt. 900 27. Paprykarz szczeciński (300g) Szt. 900 28. Oliwa z oliwek (750ml) Szt 10 29. Ocet 10% (0,5l) Szt. 90 30. Kwasek cytrynowy (20g) Szt. 70 31. bułka tarta(0,5kg) Szt. 160 32. Przecier 30% pomidorowy (800g) Szt. 230 33. Przyprawa warzywna w proszku do potraw 1 kg ( 15,5 % suszone warzywa - marchew, pasternak, cebula, seler, natka pietruszki. Szt. 80 34. Olej(1l) 100% olej Szt. 150 35. Herbata(100g) Szt. 15 36. Ketchup k w słoiku 815 g Szt. 30 37. Napój w proszku (koncentrat)1 kg - różne smaki Szt. 100 38. Sok marchwiowo bananowy zagęszczany (0,33l) Szt. 3000 39. Sok Jabłkowy (1l) Szt. 150 40. Sok pomarańczowy (1l) Szt. 150 41. Sok wieloowocowy (1l) Szt. 150 42. Soczek ze słomką (0,2l) Szt. 600 43. Draże czekoladowe (70g) Szt. 150 44. Kukurydza konserwowa (400g) Szt. 100 45. Pasztet z kurcząt w puszcze 155 g Szt. 1000 46. Majonez sałatkowy (815g) Szt. 25 47. Musztarda(290g ) Szt. 20 48. Ogórki konserwowe(0,9l) Szt. 200 49. Sos grzybowy w proszku w pudełku (1.1Kg) Kg 15 50. Sos pomidorowy (2000g) w puszcze Szt. 50 51. Proszek do pieczenia (30g) Szt. 20 52. Czekolada pełnomleczna (100 g) Szt. 700 53. Lizak Szt. 300 54. Szczaw słoik (385g) Szt. 350 55. Zupka chińska z makaronem ( różne smaki) (60g) Szt. 500 56. Zupa borowikowa (3kg) Szt. 10 57. Zupa kalafiorowa (3 kg)k Szt. 20 58. Zup pieczarkowa (3 kg) Szt. 20 59. Barszcz czerwony (3 kg) Szt. 25 60. Barszcz biały (3 kg) Szt. 50 61. Żurek (3 kg) Szt. 15 62. Zupa ogonowa (3 kg) Szt. 15 63. Zupa brokułowa(1,4 kg) Szt.. 15 64. Groszek konserwowy (400 g) Szt. 120 65. Fasola (5 kg) kg 150 66. Groch (5 kg) kg 200 67. Chrzan w słoiczku (29 g) Szt. 10 68. Kakao Szt. 10 69. Krem czekoladowy z orzechami laskowymi do smarowania pieczywa. Nie zawiera substancji konserwujących i barwników. (200 g) Szt. 50 70. Rosół z kury (1 kg) Szt. 50.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso z ryb.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Max. ilość 1 2 3 4 1 Filet mrożony z pangi kg 100 2 Filet z mintaja kostka kg 60 16 Filety śledziowe małosolne Kg 60.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.22.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Warzywa mrożone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Max. ilość 1 2 3 4 1 Włoszczyzna (2.5kg) Szt. 360 2 Kalafior mrożony (2.5kg)) Szt. 150 3 Brokuły (2.5kg) Szt. 15 4 Zupa jarzynowa (2.5kg) Szt. 150 5 Marchew z groszkiem (2.5kg) Szt. 360 6 Fasola szparagowa (2,5 kg) kg 100.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.13.11.70-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Produkty głęboko mrożone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Max. ilość 1 2 3 4 4 Frytki (2,5kg) Szt. 10 8 Kopytka (450g) Szt. 150 10 Pierogi z twarogiem (450g) Szt. 150 11 Pierogi z kapustą (450g) Szt. 100 12 Pierogi z miesem (450g) Szt. 150 13 Pierogi z truskawkami (450g) Szt. 40 14 Pyzy z mięsem (450g) Szt. 250 15 Uszka z mięsem oraz z kapustą (450g) Szt. 40.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.89.60.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Produkty mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Max. ilość 1 2 3 4 1. Masło śmietankowe (200g) Szt. 230 2. Mleko 3,2 karton (1l) Szt. 400 3. Śmietana 30% (0,5l) karton Szt. 1000 4. Śmietana 30% kubek (200g) Szt. 300 5. Jogurt owocowy z ekstra dużymi kawałkami owoców ( 9% owoców) (150 g) Szt. 4000 6. Jogurt owocowy (150g ) Szt. 2500 7. Ser biały twarogowy półtusty kg 40 8. Ser twardy równoważnik gouda kg 10 9. Serek homogenizowany (waniliowy) (140 g) Szt. 2000 10. Serek homogenizowany owocowy (140g ) Szt. 5500 11. Serek topiony ( w prostokącie) (100 g) Szt. 800.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Owoce, warzywa i podobne produkty.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Max. ilość 1 2 3 4 1. Ziemniaki kg 9000 2. Marchew kg 200 3. Pietruszka kg 60 4. Cebula kg 180 5. Kapusta biała kg 250 6. Kapusta młoda kg 160 7. Kapusta pekińska Szt. 110 8. Ogórki szklar kg 50 9. Buraczki kg 400 10. Pomidory szklar kg 35 11. Kalafior Szt. 100 12. Papryka kg 25 13. Pieczarki kg 150 14. Kapusta kiszona kg 420 15. Ogórki kwaszone kg 220 16. Truskawki świeże kg 30 17. Jabłka kg 850 18. Mandarynki kg 150 19. Cytryny kg 8 20. Seler kg 50 21. Banan kg 650 22. Pomarańcz kg 650 23. Kiwi Szt. 500 24. Sałata zielona szt 60 25. Jajko Szt. 5000 26. Koper- pęczek Szt. 60.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Max. ilość 1 2 3 4 1 Chleb baltonowski krojony mieszany (500 g) Szt. 6300 2 Chleb krojony graham(500g) Szt. 100 3 Bułki poznańska (0,08) Szt. 3000 4 Pączki z nadzieniem( 0.08) Szt. 400 5 Bułka z nadzieniem owocowym (0,08) Szt. 1000 6 Bułka z pieczarka (0,80) Szt. 1100 7 Bułka z parówką (0,80) Szt. 1100 8 Ciasto drożdżowe Kg 40 9 Tort Kg 20.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.81.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.