eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Tarnów › Dostawy mięsa i przetworów mięsnych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-11-15

Tarnów: Dostawy mięsa i przetworów mięsnych
Numer ogłoszenia: 223367 - 2007; data zamieszczenia: 15.11.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Tarnowie-Mościcach, ul. Chemiczna 1, 33-101 Tarnów, woj. małopolskie, tel. 014 6319300, fax 014 6319305.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa i przetworów mięsnych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: część I - mięso i przetwory drobiowe 1 udko z kurczaka 1000 kg 2 skrzydełka z kurczaka 400 kg 3 mięso gulaszowe z indyka 600 kg 4 wątroba drobiowa 300 kg 5 porcja rosołowa 2300 kg 6 salceson drobiowy 1000 kg 7 kiełbasa drobiowa zwyczajna 250 kg 8 mielonka drobiowa 2600 kg 9 kiełbasa szynkowa drobiowa 3100 kg 10 pieczeń drobiowa 2600 kg część II - mięso i przetwory inne 1 mięso wołowe gulaszowe 900 kg 2 mięso pieczeniowe wołowe 400 kg 3 łopatka wieprzowa bez kości 2700 kg 4 karkówka wieprzowa bez kości 300 kg 5 schab bez kości 20 kg 6 szynka wieprzowa gotowana 20 kg 7 szynka pieczona 20 kg 8 baleron wieprzowy 20 kg 9 kiełbasa wiejska 20 kg 10 szynka tyrolska 2200 kg 11 kiełbasa krakowska parzona 3000 kg 12 kiełbasa zwyczajna 4000 kg 13 salceson wieprzowy 1000 kg 14 parówki cienkie 2200 kg 15 kiełbasa parówkowa 500 kg 16 kiełbasa mortadela 1500 kg 17 kiełbasa toruńska 1000 kg 18 pasztetowa wieprzowa 2700 kg 19 kaszanka gryczana 1200 kg 20 wątroba wieprzowa 400 kg 21 słonina 1000 kg część III - stek drobiowy lub wyrób podobny 1600 kg

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Oryginalny kod CPV: 15.11.20.00 - Drób Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.20.00 - Drób Oryginalny kod CPV: 15.11.30.00 - Wieprzowina Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.30.00 - Wieprzowina Oryginalny kod CPV: 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 31.12.2008.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: Nie dotyczy.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawcy powinni spełniać warunki, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych. Spełnianie tych warunków oceniane będzie na podstawie złożonych przez wykonawców oświadczeń oraz dokumentu, o którym mowa w §1 ust. 1 pkt. 2 rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów z dnia 19 maja 2006 r. w sprawie rodzajów dokumentów, jakich może żądać zamawiający od wykonawcy, oraz form, w jakich te dokumenty mogą być składane (Dz. U. Nr 87 poz. 605).
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1 oświadczenie, w którym Wykonawca potwierdza, że spełnia warunki udziału w postępowaniu o udzielenie Zamówienia; 2 oświadczenie, w którym Wykonawca potwierdza, że jest związany ofertą do dnia 24 grudnia 2007; 3 oświadczenie, w którym Wykonawca wskazuje część zamówienia, której wykonanie powierzy podwykonawcom; 4 oświadczenie, w którym Wykonawca wyraża gotowość zawarcia umowy o treści zgodnej z wzorem umowy; 5 dokument, o którym mowa w §1 ust. 1 pkt. 2 rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów z dnia 19 maja 2006 r. w sprawie rodzajów dokumentów, jakich może żądać zamawiający od wykonawcy, oraz form, w jakich te dokumenty mogą być składane (Dz. U. Nr 87 poz. 605)

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Tarnowie-Moscicach ul. Chemiczna 1 33-101 Tarnów-Mościce.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 27.11.2007 godzina 10:00, miejsce: siedziba Zmawiającego.

IV.3.5) Termin związania ofertą: 24.12.2007.

IV.3.6) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Nie dotyczy

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: mięso i przetwory drobiowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 udko z kurczaka 1000 kg 2 skrzydełka z kurczaka 400 kg 3 mięso gulaszowe z indyka 600 kg 4 wątroba drobiowa 300 kg 5 porcja rosołowa 2300 kg 6 salceson drobiowy 1000 kg 7 kiełbasa drobiowa zwyczajna 250 kg 8 mielonka drobiowa 2600 kg 9 kiełbasa szynkowa drobiowa 3100 kg 10 pieczeń drobiowa 2600 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6, 15.13.10.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: mięso i przetwory inne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 mięso wołowe gulaszowe 900 kg 2 mięso pieczeniowe wołowe 400 kg 3 łopatka wieprzowa bez kości 2700 kg 4 karkówka wieprzowa bez kości 300 kg 5 schab bez kości 20 kg 6 szynka wieprzowa gotowana 20 kg 7 szynka pieczona 20 kg 8 baleron wieprzowy 20 kg 9 kiełbasa wiejska 20 kg 10 szynka tyrolska 2200 kg 11 kiełbasa krakowska parzona 3000 kg 12 kiełbasa zwyczajna 4000 kg 13 salceson wieprzowy 1000 kg 14 parówki cienkie 2200 kg 15 kiełbasa parówkowa 500 kg 16 kiełbasa mortadela 1500 kg 17 kiełbasa toruńska 1000 kg 18 pasztetowa wieprzowa 2700 kg 19 kaszanka gryczana 1200 kg 20 wątroba wieprzowa 400 kg 21 słonina 1000 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.10.00-9, 15.11.30.00-3, 15.13.10.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: stek drobiowy lub wyrób podobny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: stek drobiowy lub wyrób podobny 1600 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.