eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kwidzyn › dostawy artykułów żywnościowych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-11-15

Kwidzyn: dostawy artykułów żywnościowych
Numer ogłoszenia: 223360 - 2007; data zamieszczenia: 15.11.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Kwidzynie, ul. Lotnicza 1, 82-500 Kwidzyn, woj. pomorskie, tel. 055 27922945.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawy artykułów żywnościowych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część I - cukier 1.cukier biały w opakowaniach do 1 kg w ilości do 11 000 kg KOD CPV 15831000-2 cukier biały Część II - artykuły mączne 1.makaron gruby typu świderki, muszelki, rurki w opakowaniach do 10 kg w ilości do 4500 kg Kod CPV 15851100-9 makaron nieugotowany Część III - soja 1.kotlet sojowy w opakowaniach do 5 kg w ilości do 45 kg 2.granulat sojowy w opakowaniach do 2 kg w ilości do 1300 kg 3.kostka sojowa w opakowaniach do 1 kg w ilości do 300 kg Kod CPV 15800000-6 różne produkty spożywcze Część IV - artykuły strączkowe 1.groch cały w opakowaniach do 50 kg w ilości do 2200 kg 2.fasola drobny Jaś w opakowaniach do 50 kg w ilości do 3500 kg Kod CPV 01121210-6 fasola, 01121220-9 groszek zielony Część V - artykuły żywnościowe 1.majonez w opakowaniach do 3 kg w ilości do 1300 kg 2.ocet w opakowaniach do 0,5 l w ilości do 500 l 3.musztarda w opakowaniach 0,5- 5 kg w ilości do 800 kg 4.ketchup w opakowaniach 0,5-5 kg w ilości do 800 kg Kod CPV 15871273-8 majonez, 15871110-8 ocet, 15871250-1 musztarda, 15871230-5 ketchup Część VI - artykuły rybne 1.płaty śledziowe marynowane w zalewie octowej w opakowaniach 2-5 kg w ilości do 1500 kg 2.flądra filet mrożony blok do 10 kg w ilości do 1500 kg 3.paprykarz w opakowaniach szybkootwieralnych o gramaturze 300g w ilości do 2500 kg 4.konserwa rybna w opakowaniach szybkootwieralnych o gramaturze 170g w ilości do 2900 kg 5.śledź filet mrożony płat blok do 10 kg w ilości do 800 kg Kod CPV 15200000-0 ryby przetworzone i konserwowane Część VII - zupy i sosy w proszku 1.rosół wołowy w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 400 kg 2.rosół jarzynowy w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 150 kg 3.zupa barszcz biały w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 200 kg 4.zupa barszcz czerwony w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 120 kg 5.zupa żurek w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 150 kg 6.zupa kalafiorowa w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 250 kg 7.zupa pieczarkowa w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 250 kg 8.zupa cebulowa w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 200 kg 9.zupa szparagowa w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 150 kg 10.zupa grzybowa w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 200 kg 11.sos pieczeniowy w proszku w opakowaniach do do 5 kg w ilości do 250 kg 12.sos boloński w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 200 kg 13.sos pieczarkowy w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 200 kg 14.sos biały w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 200 kg Kod CPV 15891500-5 buliony, 15891400-4 zupy, 15871260-4 sosy

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Kod CPV wg słownika 2008: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Oryginalny kod CPV: 15.83.10.00 - Cukier Kod CPV wg słownika 2008: 15.83.10.00 - Cukier Oryginalny kod CPV: 15.85.11.00 - Makaron niegotowany Kod CPV wg słownika 2008: 15.85.11.00 - Makaron niegotowany 01.12.12.10 - 01.12.12.10 01.12.12.20 - 01.12.12.20 .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 7.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium..

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunki udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki: posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponujący potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia Ocena spełnienia warunków w postępowaniu o zamówienie publiczne Z ubiegania się o zamówienia publiczne wyklucza się wykonawców którzy: nie spełniają warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne z art. 22 Prawa zamówień publicznych nie spełniają warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne, o których mowa w art. 24 ust 1 Prawa zamówień publicznych wykonywali bezpośrednio czynności związane z przygotowaniem prowadzonego postępowania, lub posługiwali się w celu sporządzenia oferty osobami uczestniczącymi w dokonywaniu tych czynności chyba, że udział tych wykonawców w postępowaniu nie utrudnia uczciwej konkurencji, złożyli nieprawdziwe informacje mające wpływ na wynik prowadzonego postępowania nie złożyli oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu lub dokumentów potwierdzających spełnianie tych warunków z zastrzeżeniem art. 26 ust.3 Prawa zamówień publicznych
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych, wykonawca składa następujące dokumenty: - oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu zawarte w formularzu ofertowym

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny ul. Lotnicza 1 82-500 Kwidzyn.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 23.11.2007 godzina 11:00, miejsce: Zakład Karny ul. Lotnicza 1 82-500 Kwidzyn - sekretariat.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: cukier.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.cukier biały w opakowaniach do 1 kg w ilości do 11 000 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.10.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: artykuły mączne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.makaron gruby typu świderki, muszelki, rurki w opakowaniach do 10 kg w ilości do 4500 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.11.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: soja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.kotlet sojowy w opakowaniach do 5 kg w ilości do 45 kg 2.granulat sojowy w opakowaniach do 2 kg w ilości do 1300 kg 3.kostka sojowa w opakowaniach do 1 kg w ilości do 300 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: artykuły strączkowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.groch cały w opakowaniach do 50 kg w ilości do 2200 kg 2.fasola drobny Jaś w opakowaniach do 50 kg w ilości do 3500 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.12.10-6, 01.12.12.20-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: artykuły żywnościowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.majonez w opakowaniach do 3 kg w ilości do 1300 kg 2.ocet w opakowaniach do 0,5 l w ilości do 500 l 3.musztarda w opakowaniach 0,5- 5 kg w ilości do 800 kg 4.ketchup w opakowaniach 0,5-5 kg w ilości do 800 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.73-8, 15.87.11.10-8, 15.87.12.50-1, 15.87.12.30-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: artykuły rybne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.płaty śledziowe marynowane w zalewie octowej w opakowaniach 2-5 kg w ilości do 1500 kg 2.flądra filet mrożony blok do 10 kg w ilości do 1500 kg 3.paprykarz w opakowaniach szybkootwieralnych o gramaturze 300g w ilości do 2500 kg 4.konserwa rybna w opakowaniach szybkootwieralnych o gramaturze 170g w ilości do 2900 kg 5.śledź filet mrożony płat blok do 10 kg w ilości do 800 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: zupy i sosy w proszku.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.rosół wołowy w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 400 kg 2.rosół jarzynowy w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 150 kg 3.zupa barszcz biały w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 200 kg 4.zupa barszcz czerwony w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 120 kg 5.zupa żurek w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 150 kg 6.zupa kalafiorowa w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 250 kg 7.zupa pieczarkowa w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 250 kg 8.zupa cebulowa w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 200 kg 9.zupa szparagowa w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 150 kg 10.zupa grzybowa w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 200 kg 11.sos pieczeniowy w proszku w opakowaniach do do 5 kg w ilości do 250 kg 12.sos boloński w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 200 kg 13.sos pieczarkowy w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 200 kg 14.sos biały w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 200 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.15.00-5, 15.89.14.00-4, 15.87.12.60-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.