To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2014-10-21
Kraków: usługa cateringu w czasie przerw kawowych
Numer ogłoszenia: 222981 - 2014; data zamieszczenia: 21.10.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 208591 - 2014r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Podkrakowskie Centrum Rozwoju Edukacji i Doskonalenia Nauczycieli w Krakowie, Ul. Skwerowa 3, 30-317 Kraków, woj. małopolskie, tel. 12 357 75 71, faks 12 269 46 60.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: usługa cateringu w czasie przerw kawowych.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu w czasie przerw kawowych w trakcie spotkań przeprowadzanych w ramach realizacji projektu Nowa jakość doskonalenia nauczycieli w Powiecie Krakowskim realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej. W ramach projektu zaplanowano przeprowadzenie 16 spotkań na terenie Krakowa. Wielkość grupy - 25 osób. O dokładnym miejscu, czasie i terminie przeprowadzenia spotkania wykonawca zostanie powiadomiony na 4 dni przed planowanym terminem spotkania. Catering w ramach przerwy kawowej powinien zawierać: 1) Kawa w termosie - min. 0,25 litra na osobę, 2) Wrzątek w termosie - min. 0,4 litra na osobę, 3) Mix herbat w torebkach do zaparzania - czarna, owocowe (min. 4 rodzaje), miętowa, 4) Cukier do kawy i herbaty 10g na osobę (w saszetkach), 5) Śmietanka do kawy 10 g na osobę, 6) Woda mineralna niegazowana - po min. 0,25 l na osobę, 7) Ciastka kruche 100 g na osobę (mix co najmniej 5 rodzajów ciastek), 8) Mix różnych kanapek dekoracyjnych 3 szt. na osobę (waga 1 szt. min. 40 g, na pieczywie jasnym, ciemnym, wieloziarnistym z pastami, wędliną i serami oraz dodatkiem warzywnym). Dodatkowo wykonawca podczas każdego szkolenia zapewni serwis obejmujący: min. 50 filiżanek ze spodeczkami i łyżeczkami, min. 50 talerzyków na przekąski oraz 40 szklanek na napoje zimne. Zamawiający nie dopuszcza stosowania naczyń i sztućców jednorazowych. Czas trwania przerwy kawowej - ok. 15 minut. Zadaniem wykonawcy będzie rozłożenie posiłku w miejscu wskazanym przez Zamawiającego oraz uprzątnięcie po przerwie kawowej. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany ilości spotkań oraz liczby uczestników na spotkaniach..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Zamówienie w ramach realizacji projektu Nowa jakość doskonalenia nauczycieli w Powiecie Krakowskim realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.10.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Catermed S.A., ul. Ks. Siemaszki 15a, 31-201 Kraków, kraj/woj. małopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 6133,33 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 4160,00
Oferta z najniższą ceną: 4160,00 / Oferta z najwyższą ceną: 8000,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z KRAKOWA
- Zakup i dostawa systemu do bezprzewodowej rejestracji sygnału elektrofizjologicznego wraz z jego montażem i instalacją do Instytutu Farmakologii im. Jerzego Maja Polskiej Akademii Nauk - 2
- Dostawa modułu do potencjostatu/galwanostatu Autolab typu PGSTAT204 nr ser. AUT522321- DE-dzp.272-198/24
- 148.2024 wyłonienie Wykonawcy w zakresie wykonania podwójnej korekty utworów, książek lub czasopism opatrzonych numerami ISBN lub ISSN, zleconej przez Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
- Usługa okresowych przeglądów technicznych aparatury, sprzętu medycznego i laboratoryjnego
- Dostawa surowców dla Sieć Badawcza Łukasiewicz - Instytutu Ceramiki i Materiałów Budowlanych: Fryta zielona miedziowa w ilości do 6T
- Dobudowa oświetlenia przy ul. Rybnej w Krakowie
więcej: przetargi w Krakowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługi cateringowe w ramach poddziałania 1.2 "Wsparcie dla projektów demonstracyjnych i działań informacyjnych" w zakresie produkcji i wykorzystania krajowych źródeł białka na cele paszowe.
- Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia pacjentów hospitalizowanych w Szpitalu oraz Zakładzie Opiekuńczo-Leczniczym SPZZOZ w Przysusze (w systemie cateringowym)/2
- Prowadzenie stołówki w Samorządowym Przedszkolu w Skomielnej Białej
- "Realizacja posiłków dla podopiecznych MOPR w Zabrzu w lokalach gastronomicznych na terenie miasta Zabrze z podziałem na 8 części"
- ŚWIADCZENIE USŁUG ŻYWIENIA W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA I DOSTARCZANIA GOTOWYCH POSIŁKÓW (CAŁODOBOWE WYŻYWIENIE) DLA PACJENTÓW SAMODZIELNEGO PUBLICZNEGO ZESPOŁU ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ W SIERPCU
- Usługa cateringowa zbiorowego żywienia dla studentów AWF Warszawa zaliczających przedmiot "Obóz letni" w Ośrodku Dydaktyczno - Sportowym AWF Piękna Góra / k. Giżycka
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.