eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kalisz › Świadczenie usługi w zakresie całodziennego żywienia młodzieży przebywającej w Specjalnym Ośrodku Szkolno - Wychowawczym Nr 1 im. Janusza Korczaka w Kaliszu przy ul. Handlowej 30

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-08-18

Kalisz: Świadczenie usługi w zakresie całodziennego żywienia młodzieży przebywającej w Specjalnym Ośrodku Szkolno - Wychowawczym Nr 1 im. Janusza Korczaka w Kaliszu przy ul. Handlowej 30
Numer ogłoszenia: 222293 - 2011; data zamieszczenia: 18.08.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 213811 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy Nr 1 im. Janusza Korczaka, ul. Handlowa 30, 62-800 Kalisz, woj. wielkopolskie, tel. 062 5023360, 5023390, faks 062 5023360, 5023390.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usługi w zakresie całodziennego żywienia młodzieży przebywającej w Specjalnym Ośrodku Szkolno - Wychowawczym Nr 1 im. Janusza Korczaka w Kaliszu przy ul. Handlowej 30.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Wykonawca będzie przygotowywał i wydawał 5 pełnych posiłków dla jednej osoby, dziennie przez 5 dni w tygodniu uwzględniając podstawowe składniki i produkty spożywcze wysokiej jakości, stosowane w żywieniu, zgodnie ze zgłoszonymi przez zamawiającego dietami, zachowując wymogi sanitarno-epidemiologiczne w zakresie higieny osobistej personelu wykonawcy, warunków przygotowywania posiłków i podawania dzieciom. 2. Ilość posiłków przewidzianych do wydania w okresie obowiązywania umowy określona w opisie przedmiotu zamówienia jest orientacyjna a zamawiający zapłaci wykonawcy wynagrodzenie za rzeczywistą ilość wydanych posiłków przypadających na jedną osobę w okresie obowiązywania umowy. 3. Przygotowanie i wydawanie posiłków odbywać się będzie codziennie od poniedziałku do piątku w dniach nauki szkolnej z wyjątkiem przerw świątecznych, wakacji letnich i zimowych sobót oraz dni ustawowo wolnych od pracy. 4. Posiłki mogą być wydawane w soboty, niedziele i inne dni wolne od pracy, po uprzednim złożeniu zamówienia przez zamawiającego (telefonicznie,faksem lub na pismie) 5. Szacunkowa, przewidywana ilość wydanych posiłków całodziennych podczas trwania umowy wynosi ok.: 19760 śniadań I, 19760 śniadań II, 37960 obiadów, 19760 podwieczorków i 19760 kolacji. 6. Zamawiający zastrzega sobie prawo do składania zamówień na posiłki w sobotę i niedzielę po uprzednim zgłoszeniu , przy czym obiady w sobotę i niedzielę muszą być posiłkami dwudaniowymi w tym jeden z tych posiłków musi być daniem mięsnym. 7. Wykonawca obowiązany jest do przygotowania wszystkich posiłków na bazie kuchni zamawiającego, mieszczącej się SOSW Nr 1 przy ul. Handlowej 30 w Kaliszu. 8. Korekty w liczbie i rodzaju wydawanych posiłków (planowane zapotrzebowanie na dzień następny) na dzień następny uwzględniane będą przez wykonawcę na podstawie dokumentu wydanego przez upoważnionego pracownika zamawiającego do godz. 13:00 każdego dnia. Zapotrzebowanie na liczbę i rodzaj posiłków wydawanych w soboty, niedziele czy inne dni wolne od pracy zgłaszane będą przez upoważnionego pracownika zamawiającego do piątku do godz.. 15:00 Wszelkie zmiany dotyczące czasu i terminów wydawania posiłków wymagają wcześniejszego uzgodnienia obu stron. 9. Wykonawca obowiązany jest wydawać posiłki o stałych godzinach: - śniadanie 7:00 - 8:00 - II śniadanie 10:30 - 11:00 - obiad 13:00 - 15:00 - podwieczorek 16:00 - 17:00 - kolacja 18:00 - 19:30 Godziny wydawania posiłków mogą ulec zmianie jeżeli zamawiający ustali inne - w takim wypadku zamawiający obowiązany jest poinformować wykonawcę o takiej zmianie przynajmniej na dzień przedtem. 10. Wydawanie posiłków odbywać się będzie na podstawie bonów żywieniowych które Zamawiającemu dostarcza Wykonawca w terminie z nim ustalonym. 11. Wykonawca przygotowywał będzie posiłki na podstawie zgłoszonych diet, które określone zostaną przez zamawiającego. 12. Przygotowane posiłki obiadowe lub inne dania gorące muszą posiadać temperaturę nie niższą niż 630 wewnątrz w momencie wydawania posiłku. Zamawiający na każde żądanie może przeprowadzić monitoring temperatur posiłków. 13. Wykonawca będzie zobowiązany do sporządzania 5-dniowych jadłospisów zgodnie z zasadami żywienia i dietetyki w oparciu o wytyczne Instytutu Żywności i Żywienia z wyliczeniem całodobowego zapotrzebowania na kalorie i podstawowe składniki odżywcze tj.: białka, węglowodany, tłuszcze, błonnik, sole mineralne, witaminy z zachowaniem norm żywienia. Jadłospis z autoryzacją dietetyka należy przedstawić do akceptacji osobie wyznaczonej przez zamawiającego z 7 -dniowym wyprzedzeniem. W ciągu trzech dni od dnia otrzymania jadłospisów zamawiający przedstawia korekty które wykonawca obowiązany jest uwzględnić. Wykonawca zobowiązany jest do dostarczenia autoryzowanego dziennego jadłospisu z 1 dniowym wyprzedzeniem (z uwzględnieniem korekt Zamawiającego). 14. Tzw. wsad do kotła wynosi 10 zł. netto (10,80 zł brutto) na osobę dziennie 15. Struktura śniadań w okresie tygodniowym musi uwzględniać: pieczywo żytnie, pszenne ( w tym bułki), pieczywo ciemne, masło i margaryna, wyroby wędliniarskie (wieprzowe i drobiowe), produkty mleczne: płatki z mlekiem, kakao, herbatę, kawę zbożową, dżem, jogurt, twaróg, ser żółty, jaja, grzane parówki. 16. Struktura obiadów: co tygodniowy jadłospis musi uwzględniać minimum trzy obiady mięsne (w ramach tzw. drugiego dania) (w tym jeden z uwzględnieniem mięsa wieprzowego jeden z uwzględnieniem mięsa drobiowego oraz jeden z uwzględnieniem mięsa wołowego), jeden obiad z rybą, jeden obiad kluski, naleśniki, pierogi, makarony itp. Obiady składać się muszą z minimum dwóch dań (zupa i drugie danie) + deser - trzy razy w tygodniu (np. budyń, kisiel, galaretka z owocami, lody itp) oraz kompot lub napój. Do czterech obiadów w tygodniu dodatkiem muszą być gotowane warzywa lub sałatka lub surówka z wyjątkiem sałatek z dodatkiem makaronu. 17. Struktura kolacji musi uwzględniać dwa dania na ciepło w tygodniu i dwie sałatki ( bez dodatku makaronu), pieczywo żytnie, pszenne ( w tym bułki), pieczywo ciemne, masło i margaryna, wyroby wędliniarskie (wieprzowe i drobiowe, kakao, herbatę, kawę zbożową, dżem. 18. Wykonawca zapewni urozmaicone posiłki z owocami i warzywami w zależności od sezonowości. Przynajmniej raz dziennie do posiłku podany musi być owoc. 19. W przypadku wcześniejszego wyjazdu podopiecznych i po uprzednim zgłoszeniu przez zamawiającego, wykonawca jest obowiązany przygotować suchy prowiant dla młodzieży wg stawki wsadu do kotła na poszczególne posiłki. 20. Przygotowane posiłki muszą odpowiadać normom żywieniowym obowiązującym w tzw. punktach zbiorowego żywienia, sporządzone z pełnowartościowych, świeżych artykułów spożywczych posiadających aktualne terminy ważności wg wymogów sztuki kulinarnej i sanitarnej zgodnie z Ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 roku (dz.U. z 2006 roku, Nr 171, poz. 1225 z późn. zmianami). 21. Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania potraw świątecznych i okolicznościowych, które muszą być podane na zastawie stołowej Wykonawcy w tygodniu poprzedzającym święta Bożego Narodzenia, Wielkanocy oraz Międzynarodowy Dzień Dziecka. Kolacja wigilijna musi uwzględniać następujące potrawy: zupę grzybową, rybę smażoną, pierogi z kapustą i grzybami, kapustę z grochem, rybę po grecku, śledzie, makiełki, makowiec i kompot z suszu. Śniadanie wielkanocne musi uwzględniać następujące potrawy: jajko z majonezem, kiełbasę białą, wędlinę, sałatkę i babkę. W Międzynarodowym Dniu Dziecka Wykonawca zobowiązany jest dołączyć do jednego z posiłków słodki deser np. ciasto, lody lub czekoladę. 22. W okresie obowiązywania umowy Wykonawca zobowiązuje się do utrzymania czystości i porządku na terenie kuchni oraz estetycznego wyglądu stołówki, w tym stołów i okien. 23. W ciągu 2 miesięcy od dnia zawarcia umowy Wykonawca zobowiązuje się do wymalowania wszystkich wynajmowanych pomieszczeń. 24. Wykonawca jest zobowiązany zapewnić dla pracownika/pracowników wydających posiłki pełne umundurowanie. 25. Wykonawca zobowiązuje się do wykonania usługi przy zastosowaniu nowoczesnych metod z należytą starannością, zatrudniając wykwalifikowany personel. 26. W trakcie trwania umowy Wykonawca na bieżąco uzupełnia braki w zastawie stołowej oraz usuwa z obiegu naczynia popękane i uszkodzone. 27. Pracownicy Wykonawcy bezpośrednio zatrudnieni w procesie przygotowania posiłków muszą posiadać aktualne książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych. 28. Wykonawca zobowiązuje się do stosowania środków myjących, czyszczących i dezynfekujących posiadających atest PZH. 29. Wykonawca ponosi odpowiedzialność cywilną w przypadku zawinionych przez niego zatruć, bądź innych powikłań wynikających bezpośrednio ze spożycia posiłków złej jakości. 30. Zamawiający zastrzega sobie prawo do składania reklamacji do Wykonawcy. W przypadku nie przygotowania zamawianych posiłków lub ich elementów składowych Wykonawca niezwłocznie uzupełnia braki, natomiast przy wydaniu zamiennika posiłku zapewnia taką samą kaloryczność i wartość odżywczą potrawy. 31. Wykonawca zachowa obowiązujące normy sanitarno-epidemiologiczne oraz podda się nadzorowi epidemiologicznemu i audytom przeprowadzonym u Wykonawcy przez upoważnionego pracownika Zamawiającego. Na żądanie Zamawiającego Wykonawca winien okazać pracownicze książeczki zdrowia personelu oraz dokumentację pokontrolną z kontroli przeprowadzonych przez Państwową Inspekcję Sanitarną. 32. W przypadku stwierdzenia nieprawidłowości Wykonawca ponosi pełną odpowiedzialność za zachowanie ciągłości usługi. Wykonawca winien wskazać podwykonawcę, który wykona usługę na właściwym wymaganym przez Zamawiającego poziomie. 33. Wykonawca jest odpowiedzialny za gospodarkę odpadami powstałymi w wyniku realizowania przedmiotu zamówienia. 34. Do Wykonawcy należy obowiązek pobierania i przechowywania próbek potraw każdej składowej części, wydanych dla Zamawiającego. 35. Próbki potraw będą pobierane i przechowywane zgodnie z obowiązującymi przepisami określonymi w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U.06.171.1225 z późn. zm.) i w aktach wykonawczych wydanych na jej podstawie. 36. Zamawiający zastrzega sobie prawo bieżącej kontroli przez osoby wyznaczone przez Zamawiającego w zakresie realizacji przedmiotu zamówienia, oraz zgodności przestrzegania zasad wytyczonych przez Państwowy Zakład Higieny, oraz przedstawicieli Państwowej Inspekcji Sanitarnej, stanu higienicznego pracownika. 37. Zamawiający nie dopuszcza możliwości żywienia w formie cateringu. 38. Działalność Wykonawcy nie może zakłócać codziennego trybu pracy i pobytu młodzieży. 39. Do Wykonawcy będzie należało prowadzenie ewidencji wydanych posiłków, na podstawie otrzymanych bonów oraz miesięcznych zestawień ilości wydanych posiłków. 40. Wykonawca zobowiązany jest do umożliwienia Zamawiającemu przeprowadzenia kontroli realizacji przedmiotu zamówienia. 41. W przypadku kontroli przeprowadzonej przez inspekcję sanitarną, Wykonawca zobowiązany jest przekazać jej wyniki tj. kserokopie protokołów Zamawiającemu. 42. Wykonawca w ramach wykonywanej usługi ma obowiązek zatrudnienia dietetyka. Miejsce realizacji przedmiotu zamówienia: całość usługi żywienia musi być wykonywana na bazie istniejącej kuchni zamawiającego mieszczącej się przy ul. Handlowej 30. Na tą okoliczność zostanie zawarta odrębna umowa dzierżawy pomiędzy Zamawiającym i Wykonawcą. Po zakończeniu umowy Oferent przekaże Zamawiającemu dzierżawione pomieszczenia oraz sprzęt w stanie nie pogorszonym. Miesięczna stawka dzierżawy obejmująca dzierżawę pomieszczeń wraz z wyposażeniem nie może być niższa niż 975,61 zł netto (1.200,00 zł brutto). W opłacie miesięcznej czynszu zawarta jest opłata miesięczna za energię grzewczą. Wykonawca doposaża na własny koszt wynajęte pomieszczenia w urządzenia niezbędne do realizacji zamówienia (urządzenia te pozostają przez okres trwania umowy i są po jej wygaśnięciu własnością Wykonawcy). Wykonawca na własny koszt będzie przeprowadzał konserwacje, naprawy i remonty urządzeń wydzierżawionych w celu zachowania ich w stanie nie pogorszonym. Wykonawca na własny koszt będzie przeprowadzał niezbędne naprawy, remonty dzierżawionych pomieszczeń w uzgodnieniu z Dyrektorem Ośrodka. Wykonawca poza czynszem będzie uiszczał opłaty stałe za zużytą energię elektryczną, gaz, wodę i ścieki wg wskazań liczników oraz konserwację urządzeń klimatyzacyjnych . W tym celu Wykonawca na własny koszt zakłada odpowiednie liczniki. Konserwacją urządzeń klimatyzacyjnych zajmuje się firma z którą Zamawiający ma zawartą umowę. Wykonawca będzie ponosił koszty związane z konserwacją urządzeń klimatyzacyjnych Po zakończeniu umowy Wykonawca przekaże Zamawiającemu dzierżawione pomieszczenia i sprzęt w stanie nie pogorszonym. Po zakończeniu umowy nastąpi komisyjny odbiór pomieszczeń i sprzętu. Powierzchnia łączna pomieszczeń kuchni wynosi 138,45 m2. Zamawiający udostępnia również 4 pomieszczenia magazynowe oraz pomieszczenia socjalne (szatnia, toaleta, natrysk) o łącznej powierzchni 54,80 m2 . Wykonawca przed złożeniem oferty może dokonać oględzin pomieszczeń kuchni, pomieszczeń magazynowych i socjalnych oraz wyposażenia będących przedmiotem zamówienia w godzinach od 08:00 do 14:00. Wyposażenie kuchni: Wykaz wydzierżawianego wyposażenia znajdującego się w pomieszczeniach kuchennych, magazynowych i socjalnych w Specjalnym Ośrodku Szkolno - Wychowawczym Nr 1 w Kaliszu Lp Nazwa wyposażenia J.m. Ilość Pomieszczenia kuchenne 1 Szafka kuchenna wisząca 2-drzwiowa Kuchnia - 1 szt. Wydawalnia - 3 szt. Pom. kuchenne II z lodówkami - 1 szt. Szt. 5 2 Szafka kuchenna stojąca (1-drzwiowe 3 szt., 2-drzwiowe 2 szt.) wydawalnia Szt. 5 3 Regał metalowy pom. kuchenne III z krajalnicą Szt. 2 4 Zegar ścienny kuchnia Szt. 1 5 Taboret gazowy kuchnia Szt. 1 6 Taboret gazowy HEFAJSTOS GZ 50 kuchnia Szt. 1 7 Kuchnia gazowa AMICA Nr fabr. KJ72AD0391 kuchnia Szt. 1 8 Chłodziarka POLAR TS 136 Nr fabr. 16348 pom. kuchenne II z lodówkami Szt. 1 9 Szafa chłodnicza 2M-1400 JUKA pom. kuchenne II z lodówkami Szt. 1 10 Szafa chłodnicza YUKA pom. kuchenne II z lodówkami Szt. 1 11 Zamrażarka C 105 Nr fabr. 17931139855 pom. kuchenne II z lodówkami Szt. 1 12 Patelnia elektryczna Pe-105 ASCOBLOC kuchnia Szt. 1 13 Patelnia elektryczna kuchnia Szt. 1 14 Patelnia elektryczna PE 41Z1 ASCOBLOC Nr fabr. 627 kuchnia Szt. 1 15 Robot kuchenny przemysłowy KU 2-1 ASCOBLOC z 2 przystawkami: Przystawka do mielenie mięsa - 1 szt. Przystawka-mieszarka do art. różnych - 1 szt. kuchnia Szt. 1 16 Robot kuchenny z oprzyrządowaniem Nr fabr. 4925/97 w zestawie 12 przystawek pom. kuchenne III z krajalnicą Kpl 1 17 Przystawka do mielenia mięsa MKM 82,5-0-00 pom. kuchenne III z krajalnicą Szt. 1 18 Misa ze wspornikiem kpl nierdzewny MKM 70-6-00 pom. kuchenne III z krajalnicą Szt. 1 19 Przystawka do ostrzenia narzędzi MKO 200-0-00 pom. kuchenne III z krajalnicą Szt. 1 20 Przystawka do przecierania zup MK 2 20-0-00 pom. kuchenne III z krajalnicą Szt. 1 21 Tarcza do wiórek MKJ 210-5-00 pom. kuchenne III z krajalnicą Szt. 1 22 Nóż dwustronny MPO-1-0-18 pom. kuchenne III z krajalnicą Szt. 1 23 Nóż jednostronny MPO-1-0-19 pom. kuchenne III z krajalnicą Szt. 1 24 Sitko Nr 1- szarpak MPO-1-0-46 pom. kuchenne III z krajalnicą Szt. 1 25 Sitko z otworami Nr 2 MKM 82-0-08 pom. kuchenne III z krajalnicą Szt. 1 26 Sitko Nr 3 MPO 1-0-43 /pom. kuchenne III z krajalnicą/ Szt. 1 27 Sitko nr 4 MPO 1-0-45 /pom. kuchenne III z krajalnicą/ Szt. 1 28 Sitko nr 2 MPO-1-0-44 /pom. kuchenne III z krajalnicą/ Szt. 1 29 Krajalnica 25 GSL /pom. kuchenne III z krajalnicą/ Szt. 1 30 Garnek GGT 32,8 l. z pokrywą /pom. kuchenne III z krajalnicą/ Szt. 2 31 Garnek GGT 50,7 l. z pokrywą /pom. kuchenne III z krajalnicą/ Szt. 1 32 Stół kuchenny metalowy /zmywalnia/ Szt. 1 33 Stół kuchenny drewniany - blat obity blachą /zmywalnia/ Szt. 1 34 Stół kuchenny /kuchnia/ Szt. 1 35 Stół nierdzewny DMP-3103 (1300x700x850) /kuchnia/ Szt. 1 36 Stół nierdzewny DMP-3104 (2800x700x850) /pom. kuchenne III z krajalnicą/ Szt. 1 37 Stół nierdzewwny DMP-3102 (2800x700x850) /kuchnia/ Szt. 1 38 Stół nierdzewny z dwoma szufladami i półką /kuchnia/ Szt. 2 39 Stół kuchenny obity blachą /kuchnia/ Szt. 1 40 Krzesło holenderskie /kuchnia/ Szt. 3 41 Szafa dwudrzwiowa /pom. kuchenne III z krajalnicą/ Szt. 1 42 Stoliki świetlicowe /kuchnia/ Szt. 4 43 Obieraczka z oprzyrządowaniem OZ 8 //pom. kuchenne I obieralnia warzyw/ Szt. 1 44 Zmywarka ZK-05.5 Nr fabr. 7361/2001 /zmywalnia/ Szt. 1 45 Zmywarka ZKU-10.20 /zmywalnia/ Szt. 1 46 Krajalnica pieczywa z wózkiem MKP 13,6 Nr fabr. 12869/2001 /pom. kuchenne III z krajalnicą/ Szt. 1 47 Lampa sufitowa /1 szt. zmywalnia 7 szt. kuchnia 1 szt. wydawalnia 3 szt. pom. kuch. I (obieralnia warzyw) 4 szt. pom. kuch. III (z krajalnicą) Szt. 16 48 Lampa ścienna 2 szt. zmywalnia 2 szt. kuchnia 1 szt. wydawalnia 1 szt. pom. kuch. I (obieralnia warzyw) 1 szt. pom. kuch. III (z krajalnicą) Szt. 7 49 Lampa halogenowa /3 szt. kuchnia, 1 szt. zmywalnia, 1 szt. pom. kuch. III (z krajalnicą) Szt. 5 50 Kosz plastikowy do pieczywa /pom. kuchenne III z krajalnicą/ Szt. 1 51 Pojemnik na mydło /wydawalnia/ Szt. 1 52 Pojemnik na płyn odkażający /wydawalnia/ Szt. 1 53 Zlewozmywak 3-komorowy chrom. /zmywalnia/ szt 1 54 Umywalka /wydawalnia/ Szt. 1 55 Zlewozmywak 2-komorowy chrom. /kuchnia/ Szt. 1 56 Regał czarny /pom. kuchenne II z lodówkami/ Szt. 1 57 Roleta /zmywalnia/ Szt. 1 58 Guma do patelni elektrycznej /kuchnia/ Szt. 1 59 Kosze do zmywarek /zmywalnia/ Szt. 9 60 Kubek z arcorocu Szt. 60 61 Talerz głęboki Szt. 60 62 Talerz płytki Szt. 60 63 Talerzyk deserowy Szt. 60 64 Miseczka mała plastikowa Szt. 30 65 Dzbanek plastik. do herbaty Szt. 8 66 Półmisek mały arcoroc Szt. 5 67 Miska biała arcoroc Szt. 4 68 Waza do zupy Szt. 6 69 Bulionówka Szt. 60 70 Komplet do przypraw Szt. 5 71 Salaterka mała arcoroc Szt. 60 72 Cedzak metalowy duży Szt. 1 73 Łyżka cedzakowa duża Szt. 1 74 Cedzak metalowy mały Szt. 2 75 Wazówka metalowa Szt. 4 76 Nóż duży Szt. 3 77 Koszyczek owalny plastik. do chleba Szt. 10 78 Półmisek metalowy Szt. 5 79 Tłuczek ze skuwką stalową Szt. 1 80 Tłuczek drewniany Szt. 2 81 Szczypce do spaghetti Szt. 1 82 Łyżka drewniana Szt. 3 83 Łopatka do czyszczenia patelni Szt. 3 84 Taca plastikowa Szt. 6 85 Widelec metalowy do mięsa Szt. 4 86 Szczypce metalowe Szt. 2 87 Łyżka Szt. 60 88 Łyżeczka Szt. 60 89 Noże Szt. 60 90 Widelec Szt. 60 91 Pojemnik na sztućce plastikowy niebieski Szt. 5 92 Wanienka plastikowa duża Szt. 1 93 Obieraczki do warzyw Szt. 10 94 Kosz na śmieci z pedałem Szt. 1 95 Tarki 4-stronne metalowe Szt. 5 96 Wiadro plastikowe 4 szt. kuchnia, 2 szt. zmywalnia Szt. 6 97 Sitko plastikowe z uchwytem Szt. 1 98 Kopyść duża Szt. 3 99 Deska do krojenia średnia Szt. 2 100 Deska do krojenia duża Szt. 2 101 Kloc masarski Szt. 1 102 Miska plastikowa duża Szt. 1 103 Czajnik bezprzewodowy elektr. CRYSTAL Szt. 1 104 Sitko metalowe z uchwytem Szt. 1 105 Patelnia teflonowa Szt. 2 106 Kpl garnków emaliowanych - 6 szt. czerwone Kpl 1 107 Tłuczek do ziemniaków metal. duży Szt. 1 108 Wazówka duża Szt. 1 109 Łyżka (szufelka) do nabierania Szt. 1 110 Miska plastik. mała Szt. 2 111 Blaszki metalowe duże do wykładania ciasta lub mięsa Szt. 2 112 Blaszka metalowa mała do wykładania ciast lub mięs Szt. 1 113 Szczotka do zamiatania na kiju Szt. 2 114 Guma do ściągania wody Szt. 1 115 Mop na kiju Szt. 1 116 Wiadro do mopa Szt. 1 117 Taborety 2 szt. kuchnia 2 szt. kuchnia - zmywalnia Szt. 4 Pokoik socjalny - kuchnia, korytarzyk 1 Apteczka /pokoik socj./ Szt. 1 2 Stolik świetlicowy /pokoik socj./ Szt. 2 3 Ława meblowa /korytarzyk/ Szt. 1 4 Taboret stożek plastik. /pokoik socj./ Szt. 2 5 Szafka barek z nadstawką /pokoik socj./ Szt. 1 6 Karnisz drewniany /pokoik socj./ Szt. 2 7 Lampa sufitowa Pokoik socj./ Szt. 1 8 Rolety /pokoik socj./ Szt. 4 9 Szafa odzieżowa dwudrzwiowa z nadstawką /korytarzyk/ Szt. 1 10 Gaśnica proszkowa GP-2xABC /korytarzk/ Szt. 1 Magazynek - pom. nr 59 1 Regał metalowy Szt. 1 Magazynek - pom. nr 60 1 Waga dziesiętna 100 kg Szt. 1 2 Podstawa pod wagę Szt. 1 3 Odważniki metalowe kpl Kpl 1 4 Raszki Szt. 2 5 Raszki Szt. 8 6 Szyna metalowa do ziemniaków Szt. 1 7 Gable do ziemniaków Szt. 2 Magazynek - pom. nr 61 1 Drabina metalowa Szt. 1 2 Regał metalowy Szt. 3 3 Hydrotermometr Szt. 3 Magazynek - pom. nr 62 1 Chłodziarka TS 246 POLAR Nr fabr. 3480104406 Szt. 1 2 Zamrażarka ELCOLD Szt. 2 3 Lodówka ARDO Nr fabr. 103729 Szt. 1 4 Waga elektroniczna WTN-15 Szt. 1 5 Zamrażarka CX 22 AUGUSTO Nr 00051439 Szt. 1 6 Termometr do zamrażarek Szt. 3 7 Termometr do lodówek Szt. 2 8 Kontener do mleka Szt. 3 9 Pojemnik - kontener plastikowy Szt. 2 Szatnia - pom. nr 58 1 Stolik świetlicowy Szt. 1 2 Szafka kuchenna kominek Szt. 2 3 Krzesło holenderskie Szt. 3 4 Szafa 3-drzwiowa Szt. 1 5 Szafa dwudrzwiowa odzieżowa z nadstawką Szt. 1 6 Lustro Szt. 1 Ubikacja - pom. nr nr 64 1 Dozownik na mydło Szt. 1 2 Umywalka Szt. 1 3 Kosz Szt. 1 Termin realizacji: Realizacja zamówienia następować będzie w okresie od 01 września 2011 r. do 30 czerwca 2013 r...

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.32.20.00 - Usługi gotowania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.08.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma Handlowo Usługowa Dymarczyk Adam, Górczyński Marek s.c., ul. Częstochowska 61, 62-800 Kalisz, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 340629,95 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 366548,00

  • Oferta z najniższą ceną: 366548,00 / Oferta z najwyższą ceną: 366548,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.