eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Lubiewo › Dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół w Lubiewie, ul. Wojska Polskiego 16

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2010-08-13

Lubiewo: Dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół w Lubiewie, ul. Wojska Polskiego 16
Numer ogłoszenia: 220049 - 2010; data zamieszczenia: 13.08.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Gmina Lubiewo , ul. Hallera 9, 89-526 Lubiewo, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 052 3349310, faks 052 3349310.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.lubiewo.bip.net.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół w Lubiewie, ul. Wojska Polskiego 16.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest Dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół w Lubiewie, ul. Wojska Polskiego 16, szczegółowo wg załącznika nr 1 do niniejszej specyfikacji, tj. formularza ofertowego, w którym określono: nazwy towarów, jednostki miary, szczegółowy opis towaru oraz prognozowane zapotrzebowanie ilościowe w okresie realizacji zamówienia. Dostarczane artykuły muszą być oznakowane zgodnie z obowiązującym prawem sanitarnym, każde opakowanie musi zawierać, co najmniej następujące dane: -nazwę produktu i rodzaj, -wykaz składników, - termin przydatności do spożycia, -masę netto, -warunki przechowywania, -nazwę i adres producenta..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1, 15.50.00.00-3, 15.40.00.00-2, 15.60.00.00-4, 15.20.00.00-0, 03.14.00.00-4, 15.90.00.00-7, 15.81.00.00-9, 15.13.00.00-8, 15.33.11.70-9, 15.80.00.00-6.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 11.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2010.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • O udzielenie zamówienia mogą ubiegać sie wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczniu na podstawie art. 24 ust.1 ustawy PZP oraz spełnią warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy PZP. Ocena spełnienia warunków dokonana zostanie wg formuły spełnia lub nie spełnia w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach wyszczególnionych w pkt 7 specyfikacji istotnych warunków zamówienia.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków dokonana zostanie wg formuły spełnia lub nie spełnia w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach wyszczególnionych w pkt 7 specyfikacji istotnych warunków zamówienia.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków dokonana zostanie wg formuły spełnia lub nie spełnia w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach wyszczególnionych w pkt 7 specyfikacji istotnych warunków zamówienia.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków dokonana zostanie wg formuły spełnia lub nie spełnia w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach wyszczególnionych w pkt 7 specyfikacji istotnych warunków zamówienia.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków dokonana zostanie wg formuły spełnia lub nie spełnia w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach wyszczególnionych w pkt 7 specyfikacji istotnych warunków zamówienia.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

    • koncesję, zezwolenie lub licencję
  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1. W celu potwierdzenia spełnienia warunków Wykonawca zobowiązany jest złożyć niżej wymienione dokumenty i oświadczenia ( załączniki do specyfikacji istotnych warunków zamówienia): 1.1. Wypełniony formularz ofertowy na załączonym druku stanowiącym Załącznik Nr 1 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia. 1.2. Oświadczenie Wykonawcy ubiegającego się o udzielenie zamówienia publicznego o spełnianiu warunków wynikających z art. 22 ust. 1 pkt 1 - 4 ustawy PZP złożone na druku stanowiącym Załącznik Nr 2 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia - dokument ten potwierdza spełnienie warunku określonego w pkt 1.2. rozdziału 6 specyfikacji istotnych warunków zamówienia. 1.3. Oświadczenie Wykonawcy, że nie podlega wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy PZP złożone na druku stanowiącym Załącznik Nr 3 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia, potwierdzające spełnienie wymaganego warunku określonego w pkt 1.1. rozdziału 6 specyfikacji istotnych warunków zamówienia. 1.4. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, potwierdzające posiadanie uprawnień do wykonywania określonej działalności. Dokument musi być wystawiony nie wcześniej niż 6 m-cy przed upływem terminu składania ofert. 1.5 Koncesje, zezwolenie lub licencje, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania koncesji, zezwolenia lub licencji na podjęcie działalności w zakresie objętym niniejszym zamówieniem. 1.6. Oświadczenie Wykonawcy o akceptacji ogólnych warunków umowy zawarte w projekcie umowy stanowiącym Załącznik Nr 4 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.lubiewo.bip.net.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: 1.SIWZ można odbierać osobiście w siedzibie Zamawiającego: Urząd Gminy Lubiewo ul. Hallera 9, pokój nr 16, w godz. 8:00 do 14:00 lub na wniosek Wykonawcy zostanie przesłana..

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 23.08.2010 godzina 09:00, miejsce: Urząd Gminy, ul. Hallera 9, 89-526 Lubiewo, pok. nr 15 (sekretariat).

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: WARZYWA, OWOCE I PODOBNE PRODUKTY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: banany-200kg buraki świeże-70kg cebula-30kg chrzan tarty słoiki 150 g-20 cytryny-2kg czosnek kostka paczka-35 g-7 Dżem Łowicz lub równoważny słoik 330 g-28 fasola drobna paczka 400 g-45 fasola Jaś lub równoważna paczka 400 g-45 Fasola biała konserwowa puszka 380 g-15 groch łuskany, połówki paczki 400 g-60 groszek konserwowy puszka 400 g-40 gruszki Klapsy skrzynka 15 kg-15 jabłka, słodkie Lobo skrzynka 15 kg-15 kapusta główka-35 kapusta kiszona wiadra 5 kg-16 kapusta pekińska główka-20 kompot ananasowy puszki 330 g-50 kompot wiśniowy (wiśnie drążone) słoik ? l-120 kompot agrestowy słoik 0,9 l-6 kompot brzoskwiniowy puszka 450 g-50 kompot z czarnej porzeczki słoik 0,9 l-100 kompot truskawkowy słoik 0,9 l-48 kompot śliwkowy-renklodowy słoik 0,9 l-120 kompot czereśniowy słoik 0,9 l-48 ketchup Włocławek pikantny lub równoważny słoik 200 g-50 ketchup Włocławek lub równoważny słoik 900 g-20 koncentrat czerwony (do barszczu) słoik 330 g-15 koncentrat pomidorowy pikantny 30 % lub równoważny słoik 200 g-40 koncentrat pomidorowy pikantny 30 % lub równoważny słoik 990 g-30 kiwi op. 30 szt.-27 koper świeży pęczek-50 kukurydza konserwowa puszka 360 g-45 majeranek paczka 30 g-50 marchew świeża kg -50 mandarynki 250kg nektarynki op. 12 szt.-24 ogórek świeży 30kg ogórki kiszone wiaderka 3 kg-8 ogórki konserwowe słoik 0,9 l-70 papryka konserwowa słoiki 0,75 l-10 papryka żółta, czerwona, zielona-świeża kg-20 papryka mielona (ostra, słodka) paczki 20 g-6 pieczarki skrzynka 4 kg-17 pietruszka natka 120kg pomarańcze 150kg pomidory 10kg rodzynki paczki 100 g-20 seler konserwowy słoik 385 g-45 surówka warzywna Grześkowiak lub równoważna wiadro 3 kg-12 surówka (sałatka obiadowa) słoik 0,9 l-12 szczypior pęczek -10 ziemniaki 2000kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: PRODUKTY MLECZARSKIE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jogurt owocowy z kawałkami owoców JOGOBELLA lub równoważny sztuki 150 g-2500 Deser z koroną sztuki 175 g 500 Mleko 3,2% l 1 l 110 ser salami Chojnicki lub równoważny 6 kg ser półtłusty Chojnicki lub równoważny kostki 251 g-70 ser plastry Hochland lub równoważny op. 150 g -30 ser krążki Hochland lub równoważny op. 200 g- 20 ser typu FETA kostki 270 g -40 śmietana spray sztuki 250 g -20 śmietana zakwaszona 12% sztuki 200 g -140 śmietana zakwaszona 12% sztuki 400 g -150 śmietana słodka 12% sztuki 125 g -15 śmietana tortowa 36% sztuki 0,5 l -15.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: OLEJ I TŁUSZCZE ZWIERZĘCE LUB ROŚLINNE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: margaryna Kasia lub równoważna kostki 250 g -230 masło mix z margaryną kostki 200 g -60 olej Kujawski lub równoważny sztuki 1 l -50 tłuszcze do smarowania kanapek Smakowita lub równoważne sztuki 500 g -45.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.40.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I PRODUKTÓW SKROBIOWYCH.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mąka Wrocławska lub równoważne kg -60 mączka ziemniaczana kg-3 kasza manna kg-6 kasza jęczmienna kg-4 ryż błyskawiczny op. 500 g -50.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.60.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: RYBY PRZETWORZONE I KONSERWOWANE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: filety z morszczuka (do smażenia) kg -30 filety z dorsza (do smażenia) kg -30 koreczki z dorsza panierowane kg-50 pasta rybna puszka 300 g -30 śledzie opiekane w zalewie pomidorowej wiaderka 2,5 kg -8 śledzie Matias wiaderka 2,5 kg -8.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: PRODUKTY ZWIERZECE I PODOBNE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: jajka sztuki -650 pasztet drobiowy puszka 140 g -50.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: NAPOJE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: napój owocowy kartonik 200 ml -700 napój herbaciany, granulowany Ekoland lub równoważny paczki 300 g-110 syrop Łowicz lub równoważny sztuki 0,335 l -90.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.90.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: PIECZYWO, ŚWIEŻE WYROBY PIEKARSKIE I CIASTKARSKIE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: bułka wyborowa szt. 0,10 kg -900 bułka wyborowa szt. 0,05 kg -5500 bułka Graham szt. 0,05 kg -500 chleb szt. 0,5 kg -50 drożdżówka szt. 0,10 kg -500 pączki szt. 0,053 kg -250 rogale szt. 0,075 kg -2000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: PRODUKTY MIĘSNE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: boczek wędzony kg -10 filet z kurczaka kg -300 farsz mielone kg -120 karkówka b/k kg -140 kiełbasa Podwawelska lub równoważna kg -80 kiełbasa żurkowa kg -30 kiełbasa Litewska lub równoważna kg 1 raz w tyg. po 0,30 kg -4,8 kiełbasa Szynkowa lub równoważna kg 1 raz w tyg. po 0,30 kg -4,8 kiełbasa Łopatkowa prasowana lub równoważna kg 1 raz w tyg. po 0,30 kg -4,8 biała parzona kg -30 mielonka blok kg -30 paluszki - serdelki kg -20 parówka cienka wyborowa kg -50 schab b/k kg -140 smalec kg -3 udziec z kurczaka kg -110.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: WARZYWA MROŻONE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: fasola szparagowa p. 0,45 kg -80 marchew mrożona p. 0,45 kg -75 włoszczyzna mrożona p. 0,45 kg -150 mieszanka warzywna p. 0,45 kg -40 pierogi z truskawkami p. 2,5 kg -33.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: bułka tarta op. 500 g -20 budyń op. 40 g -210 cukier kg -80 cukier waniliowy op. 16 g -50 curry op. 20 g -3 czekolada mleczna, nadziewana szt. 100 g -280 cynamon op. 20 g -4 galaretka op. 100 g -200 herbatniki Petit Beure op. 100 g -550 kisiel op. na 1/2 l. -150 kwasek cytrynowy op. 20 g -40 makaron świderki, uszka Lubella lub równoważny op. 500 g -130 musztarda stołowa słoiki 150 g -3 majonez Pomorski lub równoważny słoiki 3/4 l -6 liść laurowy op. 20 g -2 ocet 10% butelka 1/2 l -5 Paluszki solone paczka 60-80 g -500 panier do mięs op. 200 g -130 pieprz czarny mielony op. 20 g -50 proszek do pieczenia op. -10 przyprawa w płynie ala maggi butelka 210 g -5 przyprawa warzywna Vegeta czerwona) lub równoważna op. 75 g -200 sękacz szt. 32 g -280 soda oczyszczona op. 50 g -5 sos sałatkowy sypki op. 0,2 g -60 sos (przyprawa) do potraw chińskich Knorr lub równoważna op. 36 g-60 sól jodowana kg -65 wafelki w czekoladzie ciemnej bez dodatków Grześki lub równoważne szt. 39 g -550 wafelki familijne szt. 90 g -270 ziele angielskie op. 20 g -2 żurek op. -35 żurek naturalny - zakwas słoiki 3/4 l -15.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.