eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Skoczów › Dostawa mięsa wieprzowego, wędlin i produktów wieprzowych, mięsa wołowego oraz mięsa drobiowego i podrobów drobiowych, z podziałem na 2 części

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-10-11

Skoczów: Dostawa mięsa wieprzowego, wędlin i produktów wieprzowych, mięsa wołowego oraz mięsa drobiowego i podrobów drobiowych, z podziałem na 2 części
Numer ogłoszenia: 216811 - 2012; data zamieszczenia: 11.10.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 203941 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół nr 3 w Skoczowie, ul. Mickiewicza 11, 43-430 Skoczów, woj. śląskie, tel. 33 853 37 12, faks 33 853 37 12.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Szkoła Podstawowa, Gimnazjum..

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa wieprzowego, wędlin i produktów wieprzowych, mięsa wołowego oraz mięsa drobiowego i podrobów drobiowych, z podziałem na 2 części.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa, na podstawie odrębnych zleceń (złożonych wykonawcy telefonicznie w dniu poprzedzającym dostawę do godziny 13.00), do siedziby zamawiającego mięsa wieprzowego, wędlin i produktów wieprzowych, mięsa wołowego oraz mięsa drobiowego i podrobów drobiowych, z podziałem na 2 części, tj.: Część I: Dostawa mięsa wieprzowego, wędlin i produktów wieprzowych, mięsa wołowego, w następującym asortymencie (asortyment, szacowana ilość w kg): 1. Schab wieprzowy bez kości-120; 2. Szynka świeża bez kości i tłuszczu-120; 3. Karczek wiep. b/k-105; 4. Łopatka wiep. b/k-480; 5. Parówki śląskie-180; 6. Kiełbasa zwyczajna-210; 7. Wołowe gulaszowe b/k-105; 8. Wołowe ekstra b/k-105; 9. Mortadela-105; 10. Kiełbasa toruńska-105; 11. Boczek wędzony b/k-45; 12. Słonina francuska-45; 13. Kości wieprzowe-45; 14. Kości wędzone-45; 15. Kaszanka-60 Część II: Dostawa mięsa drobiowego i podrobów drobiowych, w następującym asortymencie (asortyment, szacowana ilość w kg): 1. Filet kurczak-270; 2. Filet indyk-105; 3. Udziec z kurczaka bez kości ze skórą-180; 4. Udziec z kurczaka bez kości i bez skóry-105; 5. Porcje rosołowe-360; 6. Wątroba z kurczaka-90; 7. Kurczak-60. Artykuły muszą być dopuszczone do obrotu zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami, muszą posiadać ważny termin przydatności do spożycia i muszą być dostarczone w odpowiednich opakowaniach i transportem zapewniającym należyte zabezpieczenie przed czynnikami zewnętrznymi. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi, co oznacza, że zamawiający nie musi zrealizować oznaczonej ilości..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Dostawa mięsa wieprzowego, wędlin i produktów wieprzowych, mięsa wołowego

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.10.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Mięsno-Wędliniarski MIR-MAX PENKALA,, ul. Cieszyńska 10, 43-252 Pielgrzymowice, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 96200,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 25918,95

  • Oferta z najniższą ceną: 23213,94 / Oferta z najwyższą ceną: 25918,95

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Dostawa mięsa drobiowego i podrobów drobiowych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.10.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • HURTOWNIA DROBIU I JAJ Mirosława Wierzbicka, ul. Łęgowa 28, 43-430 Skoczów, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 41600,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 10269,00

  • Oferta z najniższą ceną: 10269,00 / Oferta z najwyższą ceną: 10620,60

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.