eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Morąg › Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2010-07-20

Morąg: Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej.
Numer ogłoszenia: 215992 - 2010; data zamieszczenia: 20.07.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Podstawowa Nr 2 w Morągu im. Władysława Reymonta , ul. Żeromskiego 26, 14-300 Morąg, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 0-89 7574777, faks 0-89 7574777.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sp2morag.republika.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: instytucja samorządowa (szkoła).

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest zakup z dostawą artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej wg. pakietów: Pakiet nr I - Kod CPV 03142300-1 - Jadalne produkty pochodzenia zwierzęcego: 1. Jaja świeże (czyste) - 5920.00 szt.; Pakiet nr II - Kod CPV 03212000-0 - Ziemniaki i warzywa suszone: 1. Fasola łuskana - 75.10 kg; 2. Groch łuskany (połówki) - 29.00 kg; 3. Ziemniaki - 7985.00 kg; Pakiet nr III - Kod CPV 03220000-9 - Warzywa, owoce i orzechy: 1. Buraki ćwikłowe - 537.00 kg; 2. Cebula - 420.00 kg; 3. Jabłka (deserowe) - 63.50 kg; 4. Kapusta biała - 203.00 kg; 5. Kapusta młoda - 125.00 kg; 6. Kapusta pekińska - 148.00 kg; 7. Kapusta włoska - 105.00 kg; 8. Koper - 45.00 szt.; 9. Marchew - 1045.00 kg; 10. Natka z pietruszki - 30.00 szt.; 11. Ogórki świeże - 296.00 kg; 12. Papryka świeża - 27.50 kg; 13. Pieczarki świeże - 103.50 kg; 14. Pietruszka (korzeń) - 399.00 kg; 15. Pomidory - 216.50 kg; 16. Por - 167.50 kg; 17. Seler - 204.00 kg; Pakiet nr IV - Kod CPV 15111000-9 - Mięso wołowe: 1. Antrykot - 28,84 kg; 2. Mięso gulaszowe - 101,55 kg; 3. Szponder - 35.09 kg; 4. Udziec - 102.40 kg; Pakiet nr V - Kod 15112000-6 - Drób: 1. Filet z kurczaka - 353.50 kg; 2. Mięso gulaszowe z indyka - 91.70 kg; 3. Porcja rosołowa - 292.00 kg; 4. Uda z kurczaka - 512.35 kg; Pakiet nr VI - Kod CPV 15113000-3 - Wieprzowina: 1. Boczek sur. - 1.57 kg; 2. Golonka (tyl.) - 20.46 kg; 3. Karkówka b/k - 182.00 kg; 4. Kości schabowe - 478.87 kg; 5. Łopatka b/k - 878.66 kg; 6. Mostek - 30.00 kg; 7. Pachwina - 115.06 kg; 8. Schab sur. b/k - 13.61 kg; 9. Schab sur z/k - 241.94 kg; 10. Szynka sur. b/k - 75,48 kg; 11. Żeberka - 107.01 kg; Pakiet nr VII - Kod CPV 15114000-0 - Podroby: 1. Flaki woł. (krojone) - 45.00 kg; 2. Wątroba wp. - 21.05 kg; Pakiet nr VIII - Kod CPV 15130000-8 - Produkty mięsne: 1. Boczek wędzony - 80,68 kg; 2. Kaszanka (baton) - 34.59 kg; 3. Kiełbasa biała sur. - 40.88 kg; 4. Kiełbasa biesiadna - 4,98 kg; 5. Kiełbasa mazurska - 186.50 kg; 6. Kiełbasa podwawelska - 24.03 kg; 7. Kiełbasa toruńska - 33.89 kg; 8. Kiełbasa wieprzowa - 31.18 kg; 9. Kiełbasa zwyczajna - 23.12 kg; 10. Mortadela - 60.00 kg; Pakiet nr IX - Kod CPV 15200000-0 - Ryby przetworzone i konserwowane: 1. Filet SOLS (mroż.) - 145.00 kg; 2. Filet z tilapii (mroż.) - 190.00 kg; 3. Filet z mintaja (mroż.) - 104.00 kg; 4. Kotlety rybne panierowane (mroż.) - 12.00 kg; 5. Matias (płaty solone) - 48.00 kg; Pakiet nr X - Kod CPV 15330000-0 - Przetworzone owoce i warzywa: 1. Chrzan tarty - 6.86 kg; 2. Fasolka szparagowa (po odcieku) - 25.50 kg; 3. Groszek konserwowy (po odcieku) - 9.36 kg; 4. Kalafior (mroż.) - 67.50 kg; 5. Koncentrat pomidorowy 30% - 80.92 kg; 6. Kukurydza konserwowa (po odcieku) - 8.60 kg; 7. Marchew konserwowa (po odcieku) - 10.56 kg; 8. Marchew z groszkiem (po odcieku) - 73,20 kg; 9. Mieszanka chińska (mroż.) - 17.50 kg; 10. Mieszanka kompotowa (mroż.) - 127.50 kg; 11. Mieszanka warzywna (7-składnikowa; mroż.) - 36.00 kg; 12. Mieszanka warzywna (9-składnikowa; mroż.) - 25.00 kg; 13. Ogórek konserwowy (po odcieku) - 143.77 kg; 14. Placki ziemniaczane (mroż.) - 189.00 kg; 15. Szczaw krojony (po odcieku) - 56.41 kg; 16. Truskawki (mroż.) - 10.00 kg; Pakiet nr XI - Kod CPV 15330000-0 - Przetworzone owoce i warzywa: 1. Kapusta kiszona - 354.00 kg; 2. Ogórek kwaszony - 235.00 kg; Pakiet nr XII - Kod CPV 15400000-2 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne: 1. Masło roślinne - 12.25 kg; 2. Olej uniwersalny - 226.80 l.; 3. Planta - 131 kg; 4. Smalec - 96.00 kg; Pakiet nr XIII - Kod CPV 15500000-3 - Produkty mleczarskie: 1. Śmietana 30% - 330.75 l.; 2. Śmietana ukwaszana - 123.20 l.; 3. Twaróg półtłusty - 45.00 kg; Pakiet XIV - Kod CPV 15600000-4 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych: 1. Kasza gryczana - 115.00 kg; 2. Kasza jęczmienna (średnia) - 160.00 kg; 3. Kasza manna - 1.00 kg; 4. Mąka pszenna (typ 550) - 70.00 kg; 5. Mąka ziemniaczana - 8.00 kg; 6. Ryż długoziarnisty - 50.00 kg; 7. Syrop owocowy do sporządzania napojów - 677.76 l.; Pakiet nr XV - Kod CPV 15800000-6 - Różne produkty spożywcze: 1. Biały barszcz (zupa w proszku) - 13.61 kg; 2. Bułka tarta - 85.00 kg; 3. Bułki zwykłe - 970.00 szt.; 4. Chleb świeży (krojony) - 2052.00 szt.; 5. Cukier biasły - 230.00 kg; 6. Cukier puder - 6.00 kg; 7. Cukierki czekoladowe (śliwka w czekoladzie) - 100.00 kg; 8. Cynamon - 0.50 kg; 9. Czekolada mleczna z bakaliami - 57.50 kg; 10. Delicje - 48.36 kg; 11. Delikat do drobiu - 3.60 kg; 12. Delikat do mięs - 4.00 kg; 13. Ketchup łagodny - 8.00 kg; 14. Ketchup pikantny - 2.00 kg; 15. Knedle ze śliwkami (mroż) - 35.00 kg; 16. Kotlety drobiowe w panierce - 35.54 kg; 17. Krokiety z kapustą i grzybami (mroż.) - 137.00 kg; 18. Krokiety z mięsem (mroż.) - 40.00 kg; 19. Kwasek cytrynowy - 0.60 kg; 20. Liść laurowy - 0.25 kg; 21. Majeranek - 0.50 kg; 22. Majonez kętrzyński - 27.00 kg; 23. Makaron z mąki pszennej - 327.35 kg; 24. Musztarda serbska - 3.00 kg; 25. Naleśniki z serem (mroż.) - 225.00 kg; 26. Ocet spirytusowy 10% - 7.50 l.; 27. Papryka ostra mielona - 0.72 kg; 28. Piwprz czarny - mielony - 3.94 kg; 29. Pieprz ziołowy - 2.40 kg; 30. Przyprawa Degusta - 6.00 kg; 31. Przyprawa do zup w płynie - 1.72 l.; 32. Przyprawa uniwersalna - 2.00 kg; 33. Pyzy z mięsem (mroż.) - 170.00 kg; 34. Sos do spaghetti (w proszku) - 2.10 kg; 35. Sos myśliwski (w proszki) - 2.87 kg; 36. Sos pieczarkowy (w proszku) - 0.68 kg; 37. Sos pieczeniowy (w proszku) - 5.39 kg; 38. Sól czosnkowa - 1.65 kg; 39. Sól kamienna jodowana spożywcza - 150.00 kg; 40. Vegeta - 6.40 kg; 41. Warzywko - 8.00 kg; 42. Ziele angielskie - 0.40 kg; 43. Zupa gulaszowa (w proszku) - 5.04 kg; 44. Zupa pieczarkowa (w proszku) - 13.53 kg; 45. Żelki - 57.50 kg; 46. Żurek (zupa w proszku) - 16.33 kg.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.23.00-1, 03.21.20.00-0, 03.22.00.00-9, 15.11.10.00-9, 15.11.20.00-6, 15.11.30.00-3, 15.11.40.00-0, 15.13.00.00-8, 15.20.00.00-0, 15.33.00.00-0, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 15.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 10.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

W celu potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu wykonawca musi podpisać zobowiązanie i oświadczenie zamieszczone w formularzu ofertowym dołączonym do SIWZ.

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sp2morag.republika.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Sekretariat Szkoły Podstawowej nr 2 im. Władysława Reymonta, ul. Żeromskiego 26, 14-300 Morąg.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 10.08.2010 godzina 09:00, miejsce: Sekretariat Szkoły Podstawowej nr 2 im. Władysława Reymonta, ul. Żeromskiego 26, 14-300 Morąg.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 001 NAZWA: Pakiet nr I - Jadalne produkty pochodzenia zwierzęcego.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Jaja świeże (czyste) - 5920.00 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.23.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 002 NAZWA: Pakiet nr II - Ziemniaki i warzywa suszone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Fasola łuskana - 75.10 kg; 2. Groch łuskany (połówki) - 29.00 kg; 3. Ziemniaki - 7985.00 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.20.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 003 NAZWA: Pakiet nr III - Warzywa, owoce i orzechy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Buraki ćwikłowe - 537.00 kg; 2. Cebula - 420.00 kg; 3. Jabłka (deserowe) - 63.50 kg; 4. Kapusta biała - 203.00 kg; 5. Kapusta młoda - 125.00 kg; 6. Kapusta pekińska - 148.00 kg; 7. Kapusta włoska - 105.00 kg; 8. Koper - 45.00 szt.; 9. Marchew - 1045.00 kg; 10. Natka z pietruszki - 30.00 szt.; 11. Ogórki świeże - 296.00 kg; 12. Papryka świeża - 27.50 kg; 13. Pieczarki świeże - 103.50 kg; 14. Pietruszka (korzeń) - 399.00 kg; 15. Pomidory - 216.50 kg; 16. Por - 167.50 kg; 17. Seler - 204.00 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 004 NAZWA: Pakiet nr IV - Mięso wołowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Antrykot - 28.84 kg; 2. Mięso gulaszowe - 101.55 kg; 3. Szponder - 35.09 kg; 4. Udziec - 102.40 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.10.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 005 NAZWA: Pakiet nr V - Drób.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Filet z kurczaka - 353.50 kg; 2. Mięso gulaszowe z indyka - 91.70 kg; 3. Porcja rosołowa - 292.00 kg; 4. Uda z kurczaka - 512.35 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 006 NAZWA: Pakiet nr VI - Wieprzowina.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Boczek sur. - 1.57 kg; 2. Golonka (tyl.) - 20.46 kg; 3. Karkówka b/k - 182.00 kg; 4. Kości schabowe - 478.87 kg; 5. Łopatka b/k - 878.66 kg; 6. Mostek - 30.00 kg; 7. Pachwina - 115.06 kg; 8. Schab sur. b/k - 13.61 kg; 9. Schab sur. z/k - 241.94 kg; 10. Szynka sur. b/k - 75.48 kg; 11. Żeberka - 107.01 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 007 NAZWA: Pakiet nr VII - Podroby.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Flaki woł. (krojone) - 45.00 kg; 2. Wątroba wp. - 21.05 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.40.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 008 NAZWA: Pakiet nr VIII - Produkty mięsne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Boczek wędzony - 80.68 kg; 2. Kaszanka (baton) - 34.59 kg; 3. Kiełbasa biała sur. - 40.88 kg; 4. Kiełbasa biesiadna - 4.98 kg; 5. Kiełbasa mazurska - 186.50 kg; 6. Kiełbasa podwawelska - 24.03 kg; 7. Kiełbasa toruńska - 33.89 kg; 8. Kiełbasa wieprzowa - 31.18 kg; 9. Kiełbasa zwyczajna - 23.12 kg; 10. Mortadela - 60.00 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 009 NAZWA: Pakiet nr IX - Ryby przetworzone i konserwowane.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Filet SOLA (mroż.) - 145.00 kg; 2. Filet z tilapii (mroż.) - 190.00 kg; 3. Filet z mintaja (mroż.) - 104.00 kg; 4. Kotlety rybne panierowane (mroż.) - 12.00 kg; 5. Matias (płaty solone) - 48.00 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 010 NAZWA: Pakiet nr X - Przetworzone owoce i warzywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Chrzan tarty - 6.86 kg; 2. Fasolka szparagowa (po odcieku) - 25.50; 3. Groszek konserwowy (po odcieku) - 9.36 kg; 4. Kalafior (mroż.) - 67.50 kg; 5. Koncentrat pomidorowy 30% - 80.92; 6. Kukurydza konserwowa (po odcieku) - 8.60 kg; 7. Marchew (konserwowa po odcieku) - 10.56 kg; 8. Marchew z groszkiem (po odcieku) - 73.20 kg; 9. Mieszanka chińska (mroż.) - 17.50 kg; 10. Mieszanka kompotowa (mroż.) - 127.50 kg; 11. Mieszanka warzywna (7-składnikowa: mroż.) - 36.00 kg; 12. Mieszanka warzywna (9-składnikowa: mroż.) - 25.00 kg; 13. Ogórki konserwowe (po odcieku) - 143.77 kg; 14. Placki ziemniaczane (mroż.) - 189.00 kg; 15. Szczaw krojony (po odcieku) - 56.41 kg; 16. Truskawki (mroż.) - 10.00 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 011 NAZWA: Pakiet nr XI - Przetworzone owoce i warzywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Kapusta kiszona - 354.00 kg; 2. Ogórek kwaszony - 235.00 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 012 NAZWA: Pakiet nr XII - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Masło roślinne - 12.25 kg; 2. Olej uniwersalny - 226.80 l.; 3. Planta - 131.00 kg; 4. Smalec - 96.00 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.40.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 013 NAZWA: Pakiet nr XIII - Produkty mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Śmietana 30% - 330.75 l.; 2. Śmietana ukwaszana - 123.20 l.; 3. Twaróg półtłusty - 45.00 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 014 NAZWA: Pakiet nr XIV - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Kasza gryczana - 115.00 kg; 2. Kasza jęczmienna (średnia) - 160.00 kg; 3. Kasza manna - 1.00 kg; 4. Mąka pszenna (typ 550) - 70.00 kg; 5. Mąka ziemniaczana - 8.00 kg; 6. Ryż długoziarnisty - 50.00 kg; 7. Syrop owocowy do sporządzania napojów - 677.76 l..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.60.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 015 NAZWA: Pakiet nr XV - Różne produkty spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Biały barszcz (zupa w proszku) - 13.61 kg; 2. Bułka tarta - 85.00 kg; 3. Bułki zwykłe - 970.00 szt.; 4. Chleb świeży (krojony) - 2052.00 szt.; 5. Cukier biały - 230.00 kg; 6. Cukier puder - 6.00 kg; 7. Cukierki czekoladowe (śliwka w czekoladzie) - 100.00 kg; 8. Cynamon - 0.50 kg; 9. Czekolada mleczna z bakaliami - 57.50 kg; 10. Delicje - 48.36 kg; 11. Delikat do drobiu - 3.60 kg; 12. Delikat do mięs - 4.00 kg; 13. Ketchup łagodny - 8.00 kg; 14. Ketchup pikantny - 2.00 kg; 15. Knedle ze śliwkami (mroż.) - 35.00 kg; 16. Kotlety drobiowe w panierce - 35.54 kg; 17. Krokiety z kapustą i grzybami (mroż.) - 137.00 kg; 18. Krokiety z mięsem (mroż.) - 40.00 kg; 19. Kwasek cytrynowy - 0.60 kg; 20. Liść laurowy - 0.25 kg; 21. Majeranek - 0.50 kg; 22. Majonez kętrzyński - 27.00 kg; 23. Makaron z mąki pszennej - 327.35 kg; 24. Musztarda serbska - 3.00 kg; 25. Naleśniki z serem (mroż.) - 225.00 kg; 26. Ocet spirytusowy 10% - 7.50 l.; 27. Papryka ostra mielona - 0.72 kg; 28. Pieprz czarny (mielony) - 3.94 kg; 29. Pieprz ziołowy - 2.40 kg; 30. Przyprawa Degusta - 6.00 kg; 31. Przyprawa do zup w płynie - 1.72 l.; 32. Przyprawa uniwersalna - 2.00 kg; 33. Pyzy z mięsem (mroż.) - 170.00 kg; 34. Sos do spaghetti ( w proszku) - 2.10 kg; 35. Sos myśliwski (w proszku) - 2.87 kg; 36. Sos pieczarkowy (w proszku) - 0.68 kg; 37. Sos pieczeniowy (w proszku) - 5.39 kg; 38. Sól czosnkowa - 1.65 kg; 39. Sól kamienna jodowana spożywcza - 150.00 kg; 40. Vegeta - 6.40 kg; 41. Warzywko - 8.00 kg; 42. Ziele angielskie - 0.40 kg; 43. Zupa gulaszowa (w proszku) - 5.04 kg; 44. Zupa pieczarkowa (w proszku) - 13.53 kg; 45. Żelki - 57.50 kg; 46. Żurek (zupa w proszku) - 16.33 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.