eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Bytom › dostawa mięsa,drobiu,podrobów.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-09-11

Bytom: dostawa mięsa,drobiu,podrobów.
Numer ogłoszenia: 214035 - 2008; data zamieszczenia: 11.09.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Bytomiu , ul. Wrocławska 4, 41-902 Bytom, woj. śląskie, tel. 032 3886210, fax. 032 3886230.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Areszt Śledczy.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa mięsa,drobiu,podrobów..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: L.p. Asortyment zamawiany Ilość zamawiana w kg 1 Boczek świeży 300 2 Flaki wołowe 600 3 Karczek wieprzowy b/k 600 4 Łopatka wieprzowa b/k 400 5 Mięso mielone wieprzowe 100 6 Mięso mielone wołowe 200 7 Mięso mielone wołowo- -wieprzowe 600 8 Mięso wieprzowe gulaszowe 300 9 Mięso wołowe gulaszowe 2500 10 Mięso wołowe pieczeniowe 800 11 Mięso wołowe - na rolady 100 12 Nogi wieprzowe 400 13 Płuca wołowe świeże 800 14 Serca wołowe 800 15 Słonina cała 500 16 Udziec wieprzowy - bez skóry 200 17 Wątroba wołowa świeża 400 18 Żeberka wieprzowe - paski 800 19 Żebra wołowe 150 20 Schab b/k 400 21 Filety drobiowe z kurczaka 700 22 Korpusy drobiowe 1500 23 Mięso drobiowe mielone 200 24 Podudzie z kurczaka 400 25 Udziec z kurczaka 1200 26 Udka z kurczaka 200 27 Kurczaki 700 28 Skrzydełka z kurczaka 3000 29 Serca drobiowe 300 30 Wątroba drobiowa świeża 600 31 Podudzie z indyka 300 32 Skrzydełka z indyka 300.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, liczba części: 2.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: - złożenie wypełnionego załącznika Nr 1. -złożenie pełnej oferty cenowej zgodnie z załącznikami Nr 2-3. -podpisanie i złożenie dołączonego oświadczenia załącznika Nr 4. -podpisanie i złożenie dołączonego załącznika Nr 5..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: -dołączenie aktualnego odpisu z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej. -dołączenie umowy regulującej współpracę podmiotów występujących wspólnie ( dotyczy w szczególności umowy spółki cywilnej , umowy konsorcjum itp.) -dołączenie podpisanego oświadczenia Wykonawcy że nie zalega z opłacaniem podatków oraz że nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT


IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl (zamówienia publiczne).
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy 41-902 Bytom ul. Wrocławska 4.

IV.3.2) Opis potrzeb i wymagań zamawiającego określonych w sposób umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu: nie dotyczy.

IV.3.3) Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody: nie dotyczy.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 30.09.2008 godzina 14:00, miejsce: Areszt Śledczy 41-902 Bytom ul. Wrocławska 4 SEKRETARIAT.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.3.6) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: mięso.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: L.p. Asortyment zamawiany Ilość zamawiana w kg 1 Boczek świeży 300 2 Flaki wołowe 600 3 Karczek wieprzowy b/k 600 4 Łopatka wieprzowa b/k 400 5 Mięso mielone wieprzowe 100 6 Mięso mielone wołowe 200 7 Mięso mielone wołowo- -wieprzowe 600 8 Mięso wieprzowe gulaszowe 300 9 Mięso wołowe gulaszowe 2500 10 Mięso wołowe pieczeniowe 800 11 Mięso wołowe - na rolady 100 12 Nogi wieprzowe 400 13 Płuca wołowe świeże 800 14 Serca wołowe 800 15 Słonina cała 500 16 Udziec wieprzowy - bez skóry 200 17 Wątroba wołowa świeża 400 18 Żeberka wieprzowe - paski 800 19 Żebra wołowe 150 20 Schab b/k 400.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: drób.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: L.p. Asortyment zamawiany Ilość zamawiana w kg 1 Filety drobiowe z kurczaka 700 2 Korpusy drobiowe 1500 3 Mięso drobiowe mielone 200 4 Podudzie z kurczaka 400 5 Udziec z kurczaka 1200 6 Udka z kurczaka 200 7 Kurczaki 700 8 Skrzydełka z kurczaka 3000 9 Serca drobiowe 300 10 Wątroba drobiowa świeża 600 11 Podudzie z indyka 300 12 Skrzydełka z indyka 300.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.