eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Pustków › DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH do Zespołu Szkół z Oddziałami Integracyjnymi w Pustkowie-Osiedlu - PUBLICZNE PRZEDSZKOLE

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-11-18

Pustków: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH do Zespołu Szkół z Oddziałami Integracyjnymi w Pustkowie-Osiedlu - PUBLICZNE PRZEDSZKOLE
Numer ogłoszenia: 213407 - 2009; data zamieszczenia: 18.11.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół z Odziałami Integracyjnymi w Pustkowie-Osiedlu , Pustków 34, 39-206 Pustków, woj. podkarpackie, tel. 014 68 188 11, faks 014 68 16 032.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.ugdebica.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Samorządowa Jednostka Organizacyjna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH do Zespołu Szkół z Oddziałami Integracyjnymi w Pustkowie-Osiedlu - PUBLICZNE PRZEDSZKOLE.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH do Zespołu Szkół z Oddziałami Integracyjnymi w Pustkowie-Osiedlu - PUBLICZNE PRZEDSZKOLE - loco magazyn przedszkola. Realizacja poszczególnych dostaw będzie następować sukcesywnie, tj. wg potrzeb kuchni w przedszkolu, na podstawie zamówień przesyłanych przez Intendentkę, w terminie 2 dni od daty złożonego zamówienia - na ryzyko i koszt Wykonawcy (codziennie od poniedziałku do piątku w godz. od 7.00 - 9.00) w odpowiednio oznaczonych opakowaniach producenta, wraz z rozładunkiem - do pomieszczeń magazynu żywnościowego Zamawiającego - Pustków 34 , 39-206 Pustków - Przedszkole Publiczne. Zamawiający dopuszcza składanie ofert w 6 częściach : Część 1 : Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie. CPV : 15810000-9 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi FORMULARZ ASORTYMENTOWO- CENOWY - Załącznik nr 1 do SIWZ. Część 2 : Produkty mleczarskie . CPV : 15500000-3 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi FORMULARZ ASORTYMENTOWO- CENOWY - Załącznik nr 2 do SIWZ. Część 3 : Warzywa mrożone, ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb . CPV: 15331170-9 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi FORMULARZ ASORTYMENTOWO- CENOWY - Załącznik nr 3 do SIWZ. Część 4 : Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne. CPV: 15100000-9 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi FORMULARZ ASORTYMENTOWO- CENOWY - Załącznik nr 4 do SIWZ. Część 5 : Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy, jaja . CPV: 03200000-3, 03142500-3 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi FORMULARZ ASORTYMENTOWO- CENOWY - Załącznik nr 5 do SIWZ. Część 6 : Różne produkty spożywcze. CPV : 15800000-6 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi FORMULARZ ASORTYMENTOWO- CENOWY - Załącznik nr 6 do SIWZ..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9, 15.50.00.00-3, 15.33.11.70-9, 15.10.00.00-9, 03.20.00.00-3, 03.14.25.00-3, 15.80.00.00-6.

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 6.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.01.2010.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wadium

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPOSÓB OCENY ICH SPEŁNIANIA O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy: 1) Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień. 2) Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępniania potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia. 3) Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia. 4) Nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. Ocena spełniania warunków podmiotowych udziału w postępowaniu nastąpi na podstawie: 1) złożonych oświadczeń (w zakresie art. 22 ust. 1 i art. 24 ust. 1 ustawy Pzp ) i oświadczeń w druku OFERTA 2) dokumentów potwierdzających spełnianie tych warunków - - metodą: -spełnia / nie spełnia.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: WYKAZ DOKUMENTÓW I OŚWIADCZEŃ , JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY NA POTWIERDZENIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU 5.1. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert . 5.2. Oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 ustawy Pzp. - Załącznik nr 7 do SIWZ. 5.3. Oświadczenie w zakresie art. 22 ust. 1 ustawy Pzp.- Załącznik nr 8 do SIWZ. 5.4. Jeżeli Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej to : - zamiast dokumentu o którym mowa w pkt. 5.1, - składa dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzający , że nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 mieś. przed upływem terminu składania ofert . 5.5. Jeżeli w kraju pochodzenia osoby lub w kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się dokumentów, o których mowa w pkt. 5.4. SIWZ, zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju pochodzenia osoby lub kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania. 5.6. W przypadku składania oferty przez wykonawców ubiegających się wspólnie o udzielenie zamówienia, wymagane dokumenty wymienione w punkcie 5.1, 5.2, 5.3 muszą być złożone przez każdego z wykonawców osobno..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ugdebica.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: ZESPÓŁ SZKÓŁ Z ODDZIAŁAMI INTEGRACYJNYMI W PUSTKOWIE-OSIEDLU Sekretariat Dyrektora Pustków-Osiedle 34, 39-206 Pustków.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 26.11.2009 godzina 09:45, miejsce: ZESPÓŁ SZKÓŁ Z ODDZIAŁAMI INTEGRACYJNYMI W PUSTKOWIE-OSIEDLU Sekretariat Dyrektora Pustków-Osiedle 34, 39-206 Pustków.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi FORMULARZ ASORTYMENTOWO- CENOWY - Załącznik nr 1 do SIWZ.1 chleb zwykły bez dodatków waga 800g krojony kg 360 2 bułka weka waga 400g kg 120 3 chleb graham waga 500g kg 125 4 drożdżówka - różne nadzienia waga 100g szt 750 5 pączek waga 60g szt 260.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Produkty mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi FORMULARZ ASORTYMENTOWO- CENOWY - Załącznik nr 2 do SIWZ 1 ser twarogowy półtłusty w kostkach o wadze 250g typu Biomlek lub rónoważny kg 150 2 jogurt owocowy 150g szt 3450 3 mleko o zawartości tłuszczu 2% pojemność -1 L szt 3300 4 ser żółty Salami kg 60 5 śmietana o zawartości tłuszczu 18% 400g szt 300 6 serek owocowy 4x 50g typu PETIT DANON lub równoważny szt 800 7 serek topiony o wadze 100g szt 120 8 serek homogenizowany o wadze 150g typu BIELUCH lub równoważny szt 150 9 masło o wadze 200g o zawartości tłuszczu 82% kg 180.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Warzywa mrożone, ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi FORMULARZ ASORTYMENTOWO- CENOWY - Załącznik nr 3 do SIWZ. 1 włoszczyzna 2500g kg 50 2 zupa pieczarkowa 2500g kg 20 3 marchew z groszkiem 2500g kg 40 4 kalafior 2500g kg 25 5 brokuł 2500g kg 15 6 fasolka szparagowa 2500g kg 15 7 mieszanka 7-składnikowa 2500g kg 40 8 mieszanka kompotowa 2500g kg 65 9 truskawka 2500g kg 100 10 wiśnia bez pestki 2500g kg 50 11 porzeczka czarna 2500g kg 60 12 mintaj kostka kg 35.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi FORMULARZ ASORTYMENTOWO- CENOWY - Załącznik nr 4 do SIWZ. 1 mięso mielone wieprzowe kg 140 2 mięso wieprzowe b/k - szynka kg 100 3 kiełbasa toruńska kg 40 4 boczek wędzony kg 30 5 filet pojedynczy z kurczaka kg 100 6 mięso wołowe b/k pieczeniowe kg 25 7 smalec kg 10 8 żeberka wieprzowe paski kg 40 9 ćwiartka z kurczaka kg 40 10 porcja rosołowa kg 240 11 parówki cielęce kg 45 12 szynka gotowana wieprzowa kg 50 13 polędwica drobiowa - prasowana kg 50 14 kiełbasa Krakowska parzona kg 45.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy, jaja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi FORMULARZ ASORTYMENTOWO- CENOWY - Załącznik nr 5 do SIWZ. 1 ziemniaki kg 2600 2 marchew kg 400 3 pietruszka korzeń kg 150 4 seler korzeń kg 150 5 pory szt 200 6 kapusta biała kg 280 7 kapusta czerwona kg 120 8 kapusta pekińska szt 50 9 kapusta kwaszona kg 90 10 buraki czerwone kg 250 11 jabłka kg 1000 12 mandarynka kg 180 13 banan kg 250 14 cebula kg 80 15 pomidory kg 100 16 ogórek kg 200 17 sałata zielona szt 80 18 szczypiorek pęczek szt 80 19 natka pietruszki -pęczek szt 200 20 koper natka - pęczek szt 200 21 rzodkiewka pęczek szt 25 22 truskawka kg 30 23 papryka kg 10 24 cytryna kg 15 25 jaja kurze, świeże- klasa I - średnia wielkość szt 3200.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.20.00.00-3, 03.14.25.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Różne produkty spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi FORMULARZ ASORTYMENTOWO- CENOWY - Załącznik nr 6 do SIWZ. 1 ryż biały kg 50 2 ryż w saszetkach 400g szt 150 3 płatki kukurydziane o zawartości kukurydzy 97% 1000g kg 25 4 płatki śniadaniowe czekoladowe 500g równoważne Nestle szt 60 5 płatki śniadaniowe wielozbożowe 500g szt 60 6 pasztet drobiowy 131g szt 150 7 dżem owocowy nisko słodzony 300g brzoskwiniowy, truskawkowy szt 150 8 powidło śliwkowe 340g szt 60 9 miód naturalny 400g szt 26 10 kakao słodzone równoważne Puchatek 300g szt 30 11 kawa zbożowa 200g szt 26 12 mąka poznańska typu 500 kg 320 13 mąka ziemniaczana 500g szt 50 14 cukier kg 450 15 cukier puder kg 30 16 kasza jęczmienna saszetki 400g szt 110 17 kasza jęczmienna średnia kg 20 18 pieprz czarny mielony 20g szt 80 19 przyprawa do zup 1L szt 30 20 cukier waniliowy 16g szt 100 21 krem do smarowania z orzechami laskowymi 630g szt 50 22 ogórek konserwowy 0,9L szt 40 23 ogórek kwaszony 0,9L szt 60 24 koncentrat pomidorowy 30% 200g szt 150 25 koncentrat barszczu czerwonego 300ml szt 36 26 żurek w butelce 0,5L szt 60 27 konserwy rybne szprot w sosie pomidorowym 170g szt 100 28 kwasek cytrynowy 50g szt 100 29 kasza manna 500g szt 50 30 sok marchwiowo-owocowy 1L równoważny Kubuś szt 200 31 syrop owocowy 420ml malinowy, truskawkowy, pomarańczowy szt 100 32 herbata granulowana 100g szt 60 33 makaron różne kształty świderki, muszelki,łazanki, kolanka, nitki kg 160 34 olej uniwersalny litr 120 35 groch obłuskany 500g szt 12 36 drożdże 100g szt 50 37 ketchup łagodny 450g równoważny Roleski szt 60 38 budyń różne smaki kg 35 39 kisiel różne smaki kg 35 40 galaretka owocowa kg 15 41 woda mineralna niegazowana 5L szt 120 42 jabłka prażone z brzoskwinią 0,9L szt 60 43 sól jodowana kg 60 44 chrzan tarty 180g szt 20 45 przyprawa do mięsa mielonego 20g szt 12 46 przyprawa do kurczaka 30g szt 10 47 przyprawa warzywna równoważna Ziarenka Smaku 200g szt 30 48 ziele angielskie 15g szt 6 49 liść laurowy 10g szt 6 50 wafelki w czekoladzie 37g równoważne Princessa szt 3400 51 rosołek drobiowy 180g szt 20 52 mieszanka cukierków czekoladowych 2,5kg równoważna Wedel kg 15 53 sos toffi 1,3 kg szt 26 54 majonez 260g szt 30 55 sos do spaghetti słoik 450g szt 45.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.