eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Malbork › Organizacja imprezy plenerowej Powiat Malborski- Spotkajmy sie przy rybce w dniu 21 sierpnia 2010roku i pakiet usług promocyjno- degustacyjnych

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2010-08-09

Malbork: Organizacja imprezy plenerowej Powiat Malborski- Spotkajmy sie przy rybce w dniu 21 sierpnia 2010roku i pakiet usług promocyjno- degustacyjnych
Numer ogłoszenia: 213027 - 2010; data zamieszczenia: 09.08.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 206564 - 2010r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Powiat Malborski reprezentowany przez Zarząd Powiatu Malborskiego, Plac Słowiański 17, 82-200 Malbork, woj. pomorskie, tel. 055 6460400, faks.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Organizacja imprezy plenerowej Powiat Malborski- Spotkajmy sie przy rybce w dniu 21 sierpnia 2010roku i pakiet usług promocyjno- degustacyjnych.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest organizacja imprezy plenerowej Powiat Malborski- Spotkajmy się przy rybce w dniu 21 sierpnia 2010roku , i pakiet usług promocyjno-degustacyjnych w ramach Programu Operacyjnego Zrównoważony rozwój sektora rybołówstwa i nadbrzeżnych obszarów rybackich 2007-2013 Zadanie nr I: Przedmiotem zamówienia jest organizacja imprezy masowej w dniu 21.08.2010r w tym realizacja wymagań organizacyjno-technicznych niezbędnych dla przeprowadzenia imprezy masowej, realizacja pakietu usług promocyjno-degustacyjnych, w tym pokazy towarzyszące, m.in. autorski pokaz kulinarny, organizacja konkursów, reklama i promocja przedsięwzięcia Przedmiot zamówienia obejmuje: 1. Projekt, wykonanie i powieszenie banera o wymiarach 6 x 2 m Planuje się powieszenie banera na murze Zamku Malborskiego przy wejściu do Muzeum. Baner rozwieszony dwa tygodnie przez imprezą będzie zawierał hasło przewodnie, datę i miejsce imprezy oraz logotypy instytucji finansujących. 2. Projekt i produkcja plakatów informacyjno - promocyjnych: format B2, kolor, papier kredowy Zakłada się wykonanie 1000 plakatów, które zostaną rozwieszone na dwa tygodnie przed imprezą na terenie całego Powiatu. Plakaty będą zawierały hasło przewodnie, datę i miejsce imprezy, logotypy instytucji finansujących oraz informacje o planowanym przebiegu imprezy. 3. Projekt i wykonanie banera reklamowego (animacja) na stronę internetową Starostwa Powiatowego w Malborku. Zakłada się wykonanie banera reklamowego, który zostanie zamieszczony na stronie Starostwa Powiatowego w Malborku. Baner ma zawierać animację poruszającej się ryby wraz informacją o korzyściach płynących ze spożywania produktów rybnych. 4. Zamieszczenie informacji o imprezie w prasie lokalnej (pół strony w wydaniach poprzedzających imprezę) Zakłada się publikację zaproszenia do uczestnictwa w imprezie w prasie lokalnej w formie półstronicowego ogłoszenia zamieszczanego w Gazecie Malborskiej w dwóch wydaniach poprzedzających imprezę oraz w Dzienniku Malborskim (dodatek lokalny do Dziennika Bałtyckiego) w trzech wydaniach poprzedzających imprezę. Ogłoszenie będzie miało wielkość ? strony i będzie zawierało hasło przewodnie, datę i miejsce imprezy, logotypy instytucji finansujących oraz informacje o planowanym przebiegu imprezy. 5. Ustawienie 10 śmietników i 1 kontenera, które zostaną wynajęte na czas imprezy - zaplanowano 10 śmietników o pojemności 120 litrów oraz jeden kontener o pojemności 1100 litrów; 6. Usługa sprzątania po imprezie - konieczne jest zapewnienie czystości i porządku miejsca realizacji imprezy po jej zakończeniu . 7. Ustawienie sanitariatów typu TOI-TOI - wynajem kabin sanitarnych, które zostaną wynajęte na czas imprezy - zaplanowano 10 kabin o normalnym standardzie wyposażenia; 8. Ubezpieczenie imprezy - ze względu na konieczność zabezpieczenia się przed potencjalnymi roszczeniami osób fizycznych i prawnych związanych z organizacją imprezy konieczny jest zakup polisy od odpowiedzialności cywilnej organizatora imprezy 9. Ochrona imprezy (min. 30 osób x 12h) - w celu zapewnienia bezpieczeństwa podczas trwania imprezy konieczny jest wynajem pracowników ochrony; uwzględniając planowaną liczbę uczestników konieczne jest wynajęcie co najmniej 30 pracowników ochrony po dwanaście godzin co przekłada się na min. 360 roboczogodzin; 10. Wynajem barierek ochronnych (130 szt. x 2m) - w celu zapewnienia bezpieczeństwa przy scenie oraz podczas trwania konkursów konieczny jest wynajem barierek ochronnych o łącznej długości 260 mb; 11. Wynajem jednej karetki (lekarz, sanitariusz i pielęgniarka) - konieczne jest zapewnienie obecności zespołu medycznego z karetką (lekarz + sanitariusz + pielęgniarka) przez czas trwania imprezy tj. przez 8 godzin; 12. Wynajem zadaszonej sceny o wymiarach 10 X 10 m - w celu zapewnienia odpowiedniego miejsca prezentacji pokazów gotowania, przeprowadzania części konkursów oraz prowadzenia imprezy przez konferansjera i dietetyka konieczny jest wynajem przenośnej sceny plenerowej o wymiarach 10 x 10 m wraz z zadaszeniem; 13. Wynajem aparatury nagłośnieniowej o mocy 2 x10 KW oraz oraz oświetlenia 1000 W) Aby zapewnić odpowiednie nagłośnienie oraz oświetlenie sceny konieczny jest wynajem specjalistycznej plenerowej aparatury nagłośnieniowej o mocy 2 x 10 kW oraz aparatury oświetleniowej o mocy 1000 W; 14. Wynajem scenografii imprezy o tematyce związanej ze spożyciem ryb - scena musi posiadać scenografię o tematyce rybnej dostosowaną do charakteru imprezy (np. sieci i osprzęt rybacki, plansze z rybami, zdjęcia potraw rybnych itp.); 15. Zaangażowanie zawodowego konferansjera, który zapowie poszczególne punkty programu, przedstawi kucharza oraz inne osoby prezentujące się na scenie jak i urozmaici imprezę dowcipami i zapewni profesjonalne przeprowadzenie imprezy; 16. Przygotowanie i poprowadzenie bloku tematycznego -wynajęty mistrz kuchni przeprowadzi autorski pokaz poświęcony potrawom z ryb co znacznie uatrakcyjni imprezę oraz zachęci uczestników do samodzielnego przygotowywania potraw z ryb-należy przedstawić zakres programu autorskiego i wskazać mistrza kuchni. 17. Honorarium 2 osób prowadzącego konkursy. Planowane do przeprowadzenia konkursy dla publiczności będą ściśle związane z rybami oraz produktami rybnymi i będą prowadzone przez dwie wynajęte osoby. Dla zwycięzców oraz uczestników konkursów przewidziano drobne nagrody rzeczowe (książki kucharskie (dania rybne), wędki, kołowrotki, torby, parasolki). Na większości nagród znajdować się będą nadruki zawierające nazwę i hasło imprezy, logotypy instytucji finansujących; 18. Zakup nagród konkursowych (książki kucharskie - danie rybne - 15 szt., wędki -15 szt., kołowrotki - 15 szt., torby - 50 sztuk, parasolki - 20 szt.); 19. Zakup gadżetów promocyjnych: jednokolorowe koszulki T-shirt z nadrukiem dwustronnym (przód i tył ramię - bawełna, sitodruk, różne rozmiary i kolory) 200 szt; czapeczki (daszek) z nadrukiem - 100 szt.; baloniki z nadrukiem - 1000 szt.; kubki 100 szt; 20. Zaprojektowanie i wydruk ulotek promocyjnych format A5, kolor 4+4, papier kredowy. Zakłada się rozpowszechnienie w trakcie imprezy pięciu tysięcy ulotek zawierających krótkie informacje o projekcie wraz z logotypami instytucji finansujących, informacje o prozdrowotnych cechach potraw rybnych oraz sprawdzone przepisy na potrawy rybne; 21. Dystrybucja ulotek w trakcie imprezy (7 godzin przez 3 osoby). Zakłada się rozpowszechnienie w trakcie imprezy pięciu tysięcy ulotek zawierających krótkie informacje o projekcie wraz z logotypami instytucji finansujących, informacje o prozdrowotnych cechach potraw rybnych oraz sprawdzone przepisy na potrawy rybne. Miejsce realizacji zamówienia: : Międzymurze Muzeum Zamkowego w Malborku Zadanie nr II: Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i organizacja, degustacji potraw z ryb Przedmiot zamówienia obejmuje Degustacja ryb i produktów rybnych 1.Zakłada się dystrybucję wśród uczestników dziesięciu tysięcy porcji degustatorskich dziesięciu różnych rodzajów potraw rybnych (każda potrawa po 1000 porcji) - ryba po grecku, filet z marynowanego pstrąga, flądra smażona, makrela z grilla, zupa rybna, karp z pieczarkami w śmietanie, karp w occie, łosoś wędzony carpacio, śledź w 3 smakach, ryba w pikantnej zalewie). Zakłada się, że porcja powinna ważyć nie mniej niż 50 gram i być podawana w naczyniu oraz ze sztućcami. (rodzaje usług zgodne z zakresem rzeczowym Załącznik Br IB 2.Sprawne przeprowadzenie degustacji w godzinach od 12 do 19 dnia 21 sierpnia 2010r.Zabezpieczenie sprawnego wydawania porcji degustacyjnych zgodnie z ogólnie obowiązującymi przepisami, zapewnienie należytego porządku w miejscu wydawania i spożywania porcji degustacyjnych z ryb, logistyka degustacji, zapewnienie należytej czystości terenu podczas wydawania porcji degustacyjnych..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 79.95.20.00 - Usługi w zakresie organizacji imprez 79.34.22.00 - Usługi w zakresie promocji 79.34.10.00 - Usługi reklamowe 79.71.00.00 - Usługi ochroniarskie 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Program Operacyjny Zrównoważony rozwój sektora rybołówstwa i nadbrzeżnych obszarów rybackich 2007 - 2013.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest organizacja imprezy masowej w dniu 21.08.2010r w tym realizacja wymagań organizacyjno-technicznych niezbędnych dla przeprowadzenia imprezy masowej, realizacja pakietu usług promocyjno-degustacyjnych, w tym pokazy towarzyszące, m.in. autorski pokaz kulinarny, organizacja konkursów, reklama i promocja przedsięwzięcia

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.08.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Miejski Dom Kultury Plac Słowiański 18 82-200 Malbork, Plac Słowiański 18, Malbork, kraj/woj. Polska.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 117213,12 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 133480,00

  • Oferta z najniższą ceną: 133480,00 / Oferta z najwyższą ceną: 133480,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i organizacja, degustacji potraw z ryb

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.08.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Krystyna Bednarska P.P.H.U STRUS MALBORSKI Żuławka Sztumska 68 82-440 Dzierzgoń, Żuławka Sztumska 68, Dzierzgoń, kraj/woj. Polska.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 74766,36 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 79180,00

  • Oferta z najniższą ceną: 48150,00 / Oferta z najwyższą ceną: 79180,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.