eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Lublin › zapewnienie cateringu dla uczestników uroczystości wręczenia nagród w konkursie na Podmiot Przyjazny Dużej Rodzinie za rok 2014 w ramach Programu Rodzina Trzy Plus oraz cateringu dla uczestników konferencji organizowanej w ramach Miejskiego Programu Ochrony Zdrowia Psychicznego - II części.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2014-10-07

Lublin: zapewnienie cateringu dla uczestników uroczystości wręczenia nagród w konkursie na Podmiot Przyjazny Dużej Rodzinie za rok 2014 w ramach Programu Rodzina Trzy Plus oraz cateringu dla uczestników konferencji organizowanej w ramach Miejskiego Programu Ochrony Zdrowia Psychicznego - II części.
Numer ogłoszenia: 211593 - 2014; data zamieszczenia: 07.10.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Gmina Lublin , Pl. Króla Władysława Łokietka 1, 20-109 Lublin, woj. lubelskie, tel. 81 4663000, faks 81 4663001.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.lublin.eu

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: zapewnienie cateringu dla uczestników uroczystości wręczenia nagród w konkursie na Podmiot Przyjazny Dużej Rodzinie za rok 2014 w ramach Programu Rodzina Trzy Plus oraz cateringu dla uczestników konferencji organizowanej w ramach Miejskiego Programu Ochrony Zdrowia Psychicznego - II części..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: usługi.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1.1. Część 1 - zapewnienie cateringu dla uczestników uroczystości wręczenia nagród w konkursie na Podmiot Przyjazny Dużej Rodzinie za rok 2014 w ramach Programu Rodzina Trzy Plus 1.1.1 Usługa cateringowa świadczona będzie dla 200 osób w Muzeum Lubelskim w Lublinie, ul. Zamkowa 9, 20-117 Lublin. 1.1.2. W ramach zamówienia Wykonawca zobowiązany jest do: 1.1.2.1 przygotowania, dowozu i podawania posiłków oraz napojów zimnych i ciepłych w terminie i miejscu wskazanym przez Zamawiającego; 1.1.2.2. zapewnienia na swój koszt i ryzyko właściwego transportu posiłków zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami sanitarnymi; 1.1.2.3. przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych ( m. in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U z 2010 r. Nr 136 poz. 914 ze zm.); 1.1.2.4. przygotowania i dostarczenia posiłków o wysokim standardzie i jakości, na bazie produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych; 1.1.2.5. podania napojów i posiłków zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności i żywienia zbiorowego; 1.1.2.6. zapewnienia obsługi kelnerskiej w liczbie osób zapewniającej sprawną obsługę (co najmniej 1 kelner/ów na każde 33 osoby); 1.1.2.7. zapewnienia stołów celem przygotowania stołu szwedzkiego oraz estetycznego ich nakrycia - obrusy z tkaniny, dekoracja stołów; 1.1.2.8. zapewnienia i estetycznego nakrycia stołów koktajlowo-barowych (okrągłych) - obrusy z tkaniny, dekoracja stołów, przewidzianych do konsumpcji na stojąco dla co najmniej 4 osób, w ilości 15 sztuk; 1.1.2.9. zapewnienia czystości miejsca konsumpcji; 1.1.2.10. uporządkowania miejsca konsumpcji (wywiezienia powstałych odpadów, tj. resztek żywności, itd.); 1.1.2.11. świadczenia usługi cateringowej na zastawie ceramicznej lub porcelanowej (napoje w naczyniach szklanych lub porcelanowych), z użyciem sztućców metalowych oraz serwetek papierowych; 1.1.2.12. dostarczenia posiłków na miejsce wskazane przez Zamawiającego najpóźniej na 60 min. przed rozpoczęciem posiłku; 1.1.2.13. zebrania naczyń oraz resztek pokonsumpcyjnych najpóźniej 60 min. po zakończeniu posiłku; 1.1.2.14. transportu w obie strony wyposażenia, produktów i osób zaangażowanych przez Wykonawcę do świadczenia usługi; 1.1.2.15. zapewnienia osobnego stołu/stołów na brudne naczynia; 1.1.2.16. zapewnienia usługi cateringowej w formie stołu szwedzkiego; 1.1.2.17. przygotowania posiłków i napojów ze świeżych, wysokiej jakości składników, zarówno co do wartości odżywczej, jak i gramatury; 1.1.2.18. dostarczenia dań ciepłych i serwowania ich z podgrzewanych lub trzymających ciepło chromowanych bemarach, podania dań zimnych i deserów na ceramicznych półmiskach lub chromowanych tacach, podania sałatek w ceramicznych lub szklanych miskach; 1.1.2.19. rozstawienia i sprzątnięcia stołów koktajlowo - bufetowych; rozstawienia stołów wg wskazań Zamawiającego; przedstawienia planowanego rozkładu stołów do akceptacji Zamawiającego nie później niż 2 dni przed wykonaniem usługi. 1.2 Część 2 - zapewnienie cateringu dla uczestników konferencji organizowanej w ramach Miejskiego Programu Ochrony Zdrowia Psychicznego 1.2.1 Usługa cateringowa świadczona będzie będzie dla 100 osób w Trybunale Koronnym, ul. Rynek 1, Lublin 20-111. 1.2.2. W ramach zamówienia Wykonawca zobowiązany jest do: 1.2.2.1. przygotowania, dowozu i podawania posiłków oraz napojów zimnych i ciepłych w terminie i miejscu wskazanym przez Zamawiającego; 1.2.2.2. zapewnienia na swój koszt i ryzyko właściwego transportu posiłków zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami sanitarnymi; 1.2.2.3. przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych ( m. in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U z 2010 r. Nr 136 poz. 914 ze zm.); 1.2.2.4. przygotowania i dostarczenia posiłków o wysokim standardzie i jakości, na bazie produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych; 1.2.2.5 podania napojów i posiłków zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności i żywienia zbiorowego; 1.2.2.6 zapewnienia obsługi kelnerskiej w liczbie osób zapewniającej sprawną obsługę (co najmniej 1 kelner/ów na każde 33 osoby); 1.2.2.7 Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania stołu szwedzkiego (stoły zapewnia Zamawiający) oraz jego estetycznego nakrycia - obrusy z tkaniny, dekoracja stołów; 1.2.2.8. zapewnienia czystości miejsca konsumpcji; 1.2.2.9. uporządkowania miejsca konsumpcji (wywiezienia powstałych odpadów, tj. resztek żywności, itd.); 1.2.2.10 świadczenia usługi cateringowej na zastawie ceramicznej lub porcelanowej (napoje w naczyniach szklanych lub porcelanowych), z użyciem sztućców metalowych oraz serwetek papierowych; 1.2.2.11 dostarczania posiłków na miejsce wskazane przez Zamawiającego najpóźniej na 60 min. przed rozpoczęciem posiłku; 1.2.2.12 zebrania naczyń oraz resztek pokonsumpcyjnych najpóźniej 120 min. po zakończeniu posiłku; 1.2.2.13 transportu w obie strony wyposażenia, produktów i osób zaangażowanych przez Wykonawcę w trakcie świadczenia usługi; 1.2.2.14. zapewnienia osobnego stołu/stołów na brudne naczynia; 1.2.2.15. zapewnienia usługi cateringowej w formie szwedzkiego stołu. 1.2.2.16. przygotowania posiłków i napojów ze świeżych, wysokiej jakości składników, zarówno co do wartości odżywczej, jak i gramatury; 1.2.2.17. dostarczenia dań ciepłych i serwowanie z podgrzewanych lub trzymających ciepło chromowanych bemarach, podania dań zimnych i deserów na ceramicznych półmiskach lub chromowanych tacach, podania sałatek w ceramicznych lub szklanych miskach..

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00-3, 55.32.00.00-9, 55.52.00.00-1.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Nie ma wymogu wnoszenia wadium przez wykonawców

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • .

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • .

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • .

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • .

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • .

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1.Formularz ofertowy - w przypadku składania oferty przez podmioty występujące wspólnie należy podać nazwy (firmy) oraz dokładne adresy wszystkich wykonawców składających ofertę wspólną. 2.Pełnomocnictwo do reprezentowania w postępowaniu albo do reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy, w przypadku wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia zgodnie z art. 23 ustawy Prawo zamówień publicznych (dotyczy również wspólników spółki cywilnej). 3.Pełnomocnictwo do występowania w imieniu wykonawcy, w przypadku gdy dokumenty składające się na ofertę podpisuje osoba, której umocowanie do reprezentowania wykonawcy nie będzie wynikać z dokumentów załączonych do oferty. 4.Wykonawca w sytuacji, gdy polega na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków, zobowiązany jest udowodnić Zamawiającemu, iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonywaniu zamówienia. 5.Jeżeli w kraju miejsca zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się dokumentów, o których mowa w pkt. III 4.3., zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie, w którym określa się także osoby uprawnione do reprezentacji wykonawcy, złożone przed właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, lub przed notariuszem - wystawionym nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

1. Dopuszczalne są następujące rodzaje i warunki zmiany treści umowy: 1.1 strony przewidują zmianę terminu realizacji przedmiotu umowy w przypadku zmiany terminu odbywania się uroczystości wręczenia nagród lub konferencji, termin ten będzie dostosowany do terminu uroczystości wręczenia nagród lub konferencji; 1.2 strony przewidują zmianę terminu realizacji przedmiotu zamówienia w przypadku działania siły wyższej, uniemożliwiającej wykonanie umowy w określonym pierwotnie terminie - o okres działania siły wyższej oraz potrzebny do usunięcia skutków tego działania.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.lublin.eu
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Biuro Zamówień Publicznych Urzędu Miasta Lublin, Plac Litewski 1, pokój nr 3, po dokonaniu wpłaty 5 zł w kasie UM Lublin ul. Wieniawska 14 lub za zaliczeniem pocztowym (5zł +koszty przesyłki).

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 15.10.2014 godzina 13:30, miejsce: Biuro Zamówień Publicznych Urzędu Miasta Lublin, Plac Litewski 1, pokój nr 3.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: 1. Osobami upoważnionymi do kontaktowania się z wykonawcami są: 1.1. W zakresie przedmiotu zamówienia: część I p. Regina Majewska - Wydział Zdrowia i Spraw Społecznych Urzędu Miasta Lublin, ul. Leszczyńskiego 20, 20-069 Lublin, telefon 81 466 34 43, część II p. Grażyna Jackowska - Wydział Zdrowia i Spraw Społecznych Urzędu Miasta Lublin, ul. Leszczyńskiego 20, 20-069 Lublin, telefon 81 466 34 04. 1.2. W zakresie procedury: p. Małgorzata Kubiczek - Biuro Zamówień Publicznych Urzędu Miasta Lublin, Plac Litewski 1, pokój nr 3, telefon 81 466 30 13..

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: zapewnienie cateringu dla uczestników uroczystości wręczenia nagród w konkursie na Podmiot Przyjazny Dużej Rodzinie za rok 2014 w ramach Programu Rodzina Trzy Plus.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Usługa cateringowa świadczona będzie dla 200 osób w Muzeum Lubelskim w Lublinie, ul. Zamkowa 9, 20-117 Lublin. 1.2. W ramach zamówienia Wykonawca zobowiązany jest do: 1.2.1 przygotowania, dowozu i podawania posiłków oraz napojów zimnych i ciepłych w terminie i miejscu wskazanym przez Zamawiającego; 1.2.2. zapewnienia na swój koszt i ryzyko właściwego transportu posiłków zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami sanitarnymi; 1.2.3. przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych ( m. in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U z 2010 r. Nr 136 poz. 914 ze zm.); 1.2.4. przygotowania i dostarczenia posiłków o wysokim standardzie i jakości, na bazie produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych; 1.2.5. podania napojów i posiłków zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności i żywienia zbiorowego; 1.2.6. zapewnienia obsługi kelnerskiej w liczbie osób zapewniającej sprawną obsługę (co najmniej 1 kelner/ów na każde 33 osoby); 1.2.7. zapewnienia stołów celem przygotowania stołu szwedzkiego oraz estetycznego ich nakrycia - obrusy z tkaniny, dekoracja stołów; 1.2.8. zapewnienia i estetycznego nakrycia stołów koktajlowo-barowych (okrągłych) - obrusy z tkaniny, dekoracja stołów, przewidzianych do konsumpcji na stojąco dla co najmniej 4 osób, w ilości 15 sztuk; 1.2.9. zapewnienia czystości miejsca konsumpcji; 1.2.10. uporządkowania miejsca konsumpcji (wywiezienia powstałych odpadów, tj. resztek żywności, itd.); 1.2.11. świadczenia usługi cateringowej na zastawie ceramicznej lub porcelanowej (napoje w naczyniach szklanych lub porcelanowych), z użyciem sztućców metalowych oraz serwetek papierowych; 1.2.12. dostarczenia posiłków na miejsce wskazane przez Zamawiającego najpóźniej na 60 min. przed rozpoczęciem posiłku; 1.2.13. zebrania naczyń oraz resztek pokonsumpcyjnych najpóźniej 60 min. po zakończeniu posiłku; 1.2.14. transportu w obie strony wyposażenia, produktów i osób zaangażowanych przez Wykonawcę do świadczenia usługi; 1.2.15. zapewnienia osobnego stołu/stołów na brudne naczynia; 1.2.16. zapewnienia usługi cateringowej w formie stołu szwedzkiego; 1.2.17. przygotowania posiłków i napojów ze świeżych, wysokiej jakości składników, zarówno co do wartości odżywczej, jak i gramatury; 1.2.18. dostarczenia dań ciepłych i serwowania ich z podgrzewanych lub trzymających ciepło chromowanych bemarach, podania dań zimnych i deserów na ceramicznych półmiskach lub chromowanych tacach, podania sałatek w ceramicznych lub szklanych miskach; 1.2.19. rozstawienia i sprzątnięcia stołów koktajlowo - bufetowych; rozstawienia stołów wg wskazań Zamawiającego; przedstawienia planowanego rozkładu stołów do akceptacji Zamawiającego nie później niż 2 dni przed wykonaniem usługi..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00-3, 55.32.00.00-9, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 05.11.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: zapewnienie cateringu dla uczestników konferencji organizowanej w ramach Miejskiego Programu Ochrony Zdrowia Psychicznego.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.1 Usługa cateringowa świadczona będzie będzie dla 100 osób w Trybunale Koronnym, ul. Rynek 1, Lublin 20-111. 1.2 W ramach zamówienia Wykonawca zobowiązany jest do: 1.2.1. przygotowania, dowozu i podawania posiłków oraz napojów zimnych i ciepłych w terminie i miejscu wskazanym przez Zamawiającego; 1.2.2. zapewnienia na swój koszt i ryzyko właściwego transportu posiłków zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami sanitarnymi; 1.2.3. przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych ( m. in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U z 2010 r. Nr 136 poz. 914 ze zm.); 1.2.4. przygotowania i dostarczenia posiłków o wysokim standardzie i jakości, na bazie produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych; 1.2.5 podania napojów i posiłków zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności i żywienia zbiorowego; 1.2.6 zapewnienia obsługi kelnerskiej w liczbie osób zapewniającej sprawną obsługę (co najmniej 1 kelner/ów na każde 33 osoby); 1.2.7 Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania stołu szwedzkiego (stoły zapewnia Zamawiający) oraz jego estetycznego nakrycia - obrusy z tkaniny, dekoracja stołów; 1.2.8. zapewnienia czystości miejsca konsumpcji; 1.2.9. uporządkowania miejsca konsumpcji (wywiezienia powstałych odpadów, tj. resztek żywności, itd.); 1.2.10 świadczenia usługi cateringowej na zastawie ceramicznej lub porcelanowej (napoje w naczyniach szklanych lub porcelanowych), z użyciem sztućców metalowych oraz serwetek papierowych; 1.2.11 dostarczania posiłków na miejsce wskazane przez Zamawiającego najpóźniej na 60 min. przed rozpoczęciem posiłku; 1.2.12 zebrania naczyń oraz resztek pokonsumpcyjnych najpóźniej 120 min. po zakończeniu posiłku; 1.2.13 transportu w obie strony wyposażenia, produktów i osób zaangażowanych przez Wykonawcę w trakcie świadczenia usługi; 1.2.14. zapewnienia osobnego stołu/stołów na brudne naczynia; 1.2.15. zapewnienia usługi cateringowej w formie szwedzkiego stołu. 1.2.16. przygotowania posiłków i napojów ze świeżych, wysokiej jakości składników, zarówno co do wartości odżywczej, jak i gramatury; 1.2.17. dostarczenia dań ciepłych i serwowanie z podgrzewanych lub trzymających ciepło chromowanych bemarach, podania dań zimnych i deserów na ceramicznych półmiskach lub chromowanych tacach, podania sałatek w ceramicznych lub szklanych miskach..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00-3, 55.32.00.00-9, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 06.11.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.