eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Namysłów › Dostawy mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej przy ul. Boh. Warszawy 21 w Namysłowie



Ogłoszenie z dnia 2007-10-31

Namysłów: Dostawy mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej przy ul. Boh. Warszawy 21 w Namysłowie
Numer ogłoszenia: 209909 - 2007; data zamieszczenia: 31.10.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej W Namysłowie, ul. Bohaterów Warszawy 21, 46-100 Namysłów, woj. opolskie, tel. 077 4100358, fax 077 4100358.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: zamowienia@namyslow.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej przy ul. Boh. Warszawy 21 w Namysłowie.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej przy ul. Boh. Warszawy 21 w Namysłowie przez okres 12 miesięcy od daty podpisania umowy - szczegółowy wykaz produktów określa tabela zamieszczona poniżej. Zamawiający, sukcesywnie w miarę występujących potrzeb będzie każdorazowo ustalał wielkość zamówienia (rodzaj i ilość produktów, które należy dostarczyć). Wykonawca zobowiązany jest do dostarczania produktów z odpowiednim terminem przydatności do spożycia. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00-6 (Produkty mięsno - wędliniarskie). Lp. Nazwa artykułu j.m. Zużycie roczne (orientac.) 1. Baleron kg 80 2. Boczek b/k b/s kg 40 3. Boczek blok kg 90 4. Boczek kresowy kg 90 5. Boczek rolada kg. 90 6. Boczek wędzony parzony kg. 90 7. Flaki krojone kg. 80 8. Karczek bez kości kg. 100 9. Kaszanka czarna kg. 50 10. Kaszanka domowa kg 100 11. Kaszanka grill kg. 80 12. Kiełbasa śląska kg. 150 13. Kiełbasa biała gruba parzona kg. 80 14. Kiełbasa boczkowa kg. 90 15. Kiełbasa chłopska kg. 100 16. Kiełbasa czosnkowa kg. 60 17. Kiełbasa debreczyńska kg. 60 18. Kiełbasa kanapkowa kg. 150 19. Kiełbasa kresowa kg. 120 20. Kiełbasa mielonka kg. 80 21. Kiełbasa mortadela kg. 50 22. Kiełbasa parówkowa kg. 100 23. Kiełbasa podlaska kg. 50 24. Kiełbasa podwawelska kg. 50 25. Kiełbasa rożnowa kg. 40 26. Kiełbasa serdelki kg. 60 27. Kiełbasa szynkowa kg. 50 28. Kiełbasa wojska kg. 30 29. Kości schabowe, kark ,mostek kg. 40 30. Łopatka b/k kg. 30 31. Mielonka wiejska kg. 30 32. Mięso gulaszowe kg. 40 33. Ogonówka kg. 50 34. Parówki folia kg. 250 35. Pasztet farmera kg. 30 36. Pasztet gruby kg. 40 37. Pasztet wędzony kg. 50 38. Pasztet zapiekany kg. 50 kg 900 39. Pieczeń drobiowa kg. 50 kg 100 40. Pieczeń królewska kg. 40 41. Pieczeń myśliwska kg. 180 42. Pieczeń rzymska kg. 180 43. Przysmak burmistrza kg. 100 44. Przysmak ziołowy kg. 280 45. Rolada firmowa kg. 100 46. Salceson biały podrobowy kg. 200 47. Salceson czarny domowy kg. 100 48. Salceson marynarski kg 50 49. Salceson ozorkowy czarny biały kg 50 50. Salceson sercowy kg 50 51. Schab bez kośći kg 30 52. Serce kg 80 53. Smarowidło kg 50 54. Szynka gotowana kg 50 55. Szynka blok kg 50 56. Szynka delikatesowa kg 100 57. Szynka golonkowa kg 100 58. Szynka konserwowa kg 50 59. Szynka tyrolska kg 80 60. Żeberka kg 80 Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00-6 (Produkty mięsno - wędliniarskie). Nie dopuszcza się składania ofert częściowych. Miejsce realizacji zamówienia: siedziba Zamawiającego.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00-6.

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium..

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Opis warunków udziału w postępowaniu: W przetargu mogą wziąć udział wykonawcy posiadający uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, nie wykluczeni na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t. j. Dz .U. z 2006 r. nr 164 poz. 1163 z późn. zmianami), posiadający niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny, a także dysponujący osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, znajdujący się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, którzy złożą ofertę obejmującą całość zamówienia i nie modyfikujący przedmiotu zamówienia określonego przez zamawiającego w SIWZ, którzy zaakceptują termin płatności do 30 dni od daty otrzymania faktury przez Zamawiającego, którzy podpiszą umowę zgodną z niniejszą SIWZ, a także zgodną z ofertą przetargową, przygotują ofertę zgodnie z formularzami, stanowiącymi załączniki do niniejszej SIWZ i zgodnie z wymaganiami SIWZ, którzy udzielą odpowiedzi na wszystkie pytania postawione w formularzu oferty i w załącznikach do oferty, którzy sporządzą ofertę w języku polskim, którzy złożą ofertę w formie pisemnej, którzy złożą ofertę podpisaną przez osobę lub osoby wskazane w dokumencie upoważniającym do występowania w obrocie prawnym lub posiadające pełnomocnictwo, którzy złożą ofertę dostarczoną w opakowaniu uniemożliwiającym odczytanie jego zawartości bez uszkodzenia tego opakowania i opatrzoną informacjami zawartymi w SIWZ, którzy podadzą termin realizacji danej partii dostawy do 2 dni od zgłoszenia telefonicznego lub faxem. Opis sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu: Ocena spełnienia warunków zostanie dokonana na podstawie złożonych ww. oświadczeń i dokumentów. Sposób dokonywania oceny spełnienia warunków wymaganych od wykonawców oparty będzie na zasadzie (spełnia - nie spełnia).
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania udziału w postępowaniu: 1) wypełniony formularz oferty; 2) oświadczenie o spełnianiu warunków wynikających z art. 22 ust. 1 ww. ustawy; 3) aktualny odpis z właściwego rejestru albo zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej lub zgłoszenie do ewidencji działalności gospodarczej - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; 4) cennik - mięso i wędliny, 5) pełnomocnictwo - w przypadku, gdy wykonawcę reprezentuje pełnomocnik, posiadające zakres i podpisane przez osoby reprezentujące wykonawcę*.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.namyslow.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Starostwo Powiatowe, Pl. Wolności 12A, 46-100 Namysłów, woj. Opolski, pok. nr 206, Wydział Inwestycji, Zamówień Publicznych i Zarządzania Nieruchomościami,.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 14.11.2007 godzina 10:00, miejsce: Starostwo Powiatowe, Pl. Wolności 12A, 46-100 Namysłów, woj. Opolski, pok. nr 206, Wydział Inwestycji, Zamówień Publicznych i Zarządzania Nieruchomościami,.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.