Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2010-08-04
Gdynia: Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych do Szpitala Miejskiego im. J. Brudzińskiego w Gdyni
Numer ogłoszenia: 209731 - 2010; data zamieszczenia: 04.08.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: SP ZOZ Szpital Miejski im. J. Brudzińskiego , ul. Wójta Radtkego 1, 81-348 Gdynia, woj. pomorskie, tel. 058 6207501, faks 058 6201114.
- Adres strony internetowej zamawiającego: http://szpitalmiejski-gdynia.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych do Szpitala Miejskiego im. J. Brudzińskiego w Gdyni.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem niniejszego postępowania o udzielenie zamówienia są sukcesywne dostawy produktów żywnościowych do Szpitala Miejskiego im. J. Brudzińskiego w Gdyni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z określeniem jego ilości zawiera ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH. Zamawiający wymaga, aby przedmiot zamówienia był wykonany zgodnie z wymaganiami zawartymi we WZORZE UMOWY stanowiącym integralną część Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia..
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9, 15.82.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.61.33.00-1, 15.40.00.00-2, 03.14.21.00-9, 03.14.25.00-3, 15.86.10.00-1, 15.86.00.00-4, 15.86.30.00-5, 15.33.11.70-9, 15.30.00.00-1, 15.22.00.00-6, 15.20.00.00-0, 15.11.20.00-6, 15.11.23.00-9, 15.33.14.00-1, 15.33.22.90-3, 15.33.24.00-8, 15.83.15.00-7, 15.33.14.28-3.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 63.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 4.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga od Wykonawców wniesienia wadium
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
- aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak
Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian
Zmiany zawartej umowy będą wymagały pisemnego aneksu, w zakresie ustalonym w załączonym do SIWZ wzorze umowy. Istotne Zmiany umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy mogą dotyczyć: 1) wynagrodzenia brutto wykonawcy, 2) częstotliwości dostaw, miejsca dostaw, 3) obniżenia cen asortymentu wskazanego w umowie Zmiany, o których mowa powyżej, mogą być dokonane w następujących przypadkach: 1) ustawowej zmiany stawki podatku od towarów i usług (VAT), 2) w zakresie o którym mowa w ust. 6 pkt. 3, w przypadku: a) zmian wprowadzonych przez producentów, obniżki marży, b) zmian kursu waluty w przypadku towarów importowanych, zgodnie z tabelą NBP; c) jeżeli zmiany nie spowodują negatywnych konsekwencji dla Zamawiającego. Strona wnioskująca o zmianę umowy, przedkłada drugiej stronie pisemne uzasadnienie konieczności wprowadzenia zmian do umowy.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpitalmiejski-gdynia.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Szpital Miejski im. J.Brudzińskiego w Gdyni,
ul. Wójta Radtkego 1,
81-348 Gdynia,
Dział ds. zamówień publicznych, pok. nr 11
budynek gospodarczy.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 11.08.2010 godzina 10:00, miejsce: Szpital Miejski im. J.Brudzińskiego w Gdyni, ul. Wójta Radtkego 1, 81-348 Gdynia, Dział ds. zamówień publicznych, pok. nr 11 budynek gospodarczy.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: GRUPA 1..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: pieczywo - 60 sztuk.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: GRUPA 2..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: biszkopty i herbatniki - 500 sztuk..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.82.00.00-2.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: GRUPA 3..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mleko, śmietana, - 12 800 litrów, masło - 1200 kilogramów..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.10.00-3, 15.51.20.00-3, 15.53.00.00-2.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: GRUPA 4..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: twarogi - 1120 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.21.00-0.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: GRUPA 5..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ser feta - 11 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.23.00-2.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: GRUPA 6..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: sery - 240 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.40.00-3, 15.54.20.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: GRUPA 7..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mleko w proszku - 200 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.17.00-0.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: GRUPA 8..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: jogurty - 200 szt.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.55.13.20-4.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: GRUPA 9..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mąki - 1275 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.33.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: GRUPA 10.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kasze, ryż, płatki, flipsy kukurydziane, glukoza - 1 600 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.33.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: GRUPA 11..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: oleje - 231 litrów..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.24.10.00-5.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: GRUPA 12..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: smalec - 160 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.41.21.00-0.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: GRUPA 13..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: margaryna - 120 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.43.11.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: GRUPA 14..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: aromaty do ciast - 150 szt.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.42.30.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: GRUPA 15..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: miód naturalny - 180 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.21.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: GRUPA 16..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: jaja kurze - 22320 szt.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: GRUPA 17.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kawy - 69 szt.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.86.10.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 18 NAZWA: GRUPA 18.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kawa zbożowa - 200 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.86.00.00-4.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 19 NAZWA: GRUPA 19..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: herbata - 32 kg, 109 opakowań.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.86.30.00-5.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 20 NAZWA: GRUPA 20..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: warzywa mrożone - 1180 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 21 NAZWA: GRUPA 21.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: owoce mrożone - 360 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 22 NAZWA: GRUPA 22.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ryby mrożone - 700 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.00.00-6.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 23 NAZWA: GRUPA 23..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ryby przetworzone - 176 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 24 NAZWA: GRUPA 24..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ryby konserwowe - 20 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 25 NAZWA: GRUPA 25.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mięso drobiowe - 2100 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 26 NAZWA: GRUPA 26.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: podroby drobiowe - 100 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.23.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 27 NAZWA: GRUPA 27.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: warzywa konserwowe - 741 kg, 10 litrów..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.14.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 28 NAZWA: GRUPA 28..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dżemy wysokosłodzone - 360 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.22.90-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 29 NAZWA: GRUPA 29.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dżem dla diabetyków - 12 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.22.90-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 30 NAZWA: GRUPA 30.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: owoce konserwowe - 26 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.24.00-8.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 31 NAZWA: GRUPA 31..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: syrop owocowy - 80 litrów..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.15.00-7.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 32 NAZWA: GRUPA 32.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: sok pomidorowy - 200 szt.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.14.28-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 33 NAZWA: GRUPA 33.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: makarony - 460 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.11.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 34 NAZWA: GRUPA 34.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: cukier, sól, żelatyna, kakako naturalne - 1488 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.10.00-2, 15.87.24.00-5, 15.80.00.00-6, 15.84.10.00-5.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 35 NAZWA: GRUPA 35.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: budynie, śmietanka do kawy - 520 szt.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 36 NAZWA: GRUPA 36..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: galaretki, kisiele - 1600 szt.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.22.40-8.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 37 NAZWA: GRUPA 37.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: środki spulchniające - 200 szt, 15 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.89.90.00-6, 15.89.80.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 38 NAZWA: GRUPA 38.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mleko modyfikowane - 84 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 39 NAZWA: GRUPA 39.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: owoce i grzyby suszone - 36 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.24.10-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 40 NAZWA: GRUPA 40.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: buliony i przyprawy do zup - 46 kg, 205 litrów..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.10.00-0.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 41 NAZWA: GRUPA 41.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: przyprawy suche - 74,9 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.00.00-7.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 42 NAZWA: GRUPA 42..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: przyprawy - 196 kg, 60 litrów, 400 szt...
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.50-1, 15.87.12.30-5, 15.87.12.73-8, 15.87.11.10-8, 15.80.00.00-6, 15.83.00.00-5.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 43 NAZWA: GRUPA 43..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: pieczywo - 49520 szt..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00-6.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 44 NAZWA: GRUPA 44..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: wyroby piekarskie - 240 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.82.00.00-2, 15.81.10.00-6.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 45 NAZWA: GRUPA 45..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mięso wołowe - 1520 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.10.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 46 NAZWA: GRUPA 46..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ozory wołowe, flaki - 240 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.10.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 47 NAZWA: GRUPA 47..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kości wołowe - 100 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.10.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 48 NAZWA: GRUPA 48.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mięso wieprzowe - 2020 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 49 NAZWA: GRUPA 49.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: wątroba wieprzowa - 120 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.40.00-0.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 50 NAZWA: GRUPA 50..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: produkty mięsno-wędliniarskie - 320 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.00-6.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 51 NAZWA: GRUPA 51.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: wędliny - 2120 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 52 NAZWA: GRUPA 52.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: wędliny drobiowe - 660 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 53 NAZWA: GRUPA 53.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: warzywa korzeniowe - 6146 kg, 600 pęczków..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.11.10-0.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 54 NAZWA: GRUPA 54..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: warzywa liściaste - 1240 kg, 2160 szt...
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.13.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 55 NAZWA: GRUPA 55.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: warzywa owocowe - 320 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.20.00-8.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 56 NAZWA: GRUPA 56.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: warzywa kiszone - 640 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.10.00-7.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 57 NAZWA: GRUPA 57..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ziemniaki - 16000 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.21.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 58 NAZWA: GRUPA 58.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: groch, fasola - 140 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.22.20-8.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 59 NAZWA: GRUPA 59.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: owoce tropikalne - 50 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.21.10-7.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 60 NAZWA: GRUPA 60.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: owoce cytrusowe - 80 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.22.00-5.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 61 NAZWA: GRUPA 61.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: owoce pestkowe - 20 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.23.30-5.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 62 NAZWA: GRUPA 62.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: owoce inne - 580 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.23.00-6.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 63 NAZWA: GRUPA 63.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mak - 30 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.11.10.00-2.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z GDYNI
- Obsługa w II półroczu 2024 r. pięciu Punktów Zbiórki Odpadów Niebezpiecznych zlokalizowanych na terenie Gdyni
- Wykonanie dokumentacji projektowych dla robót budowlanych w zakresie skateparku i budowy ogrodzenia placu zabaw oraz robót budowlanych w zakresie boiska do piłki nożnej przy ul. Dedala w Gdyni
- Wynajem długoterminowy samochodu elektrycznego o nadwoziu typu osobowy van 9-cio miejscowy
- Usługa serwisowania, konserwacji, dostarczania materiałów eksploatacyjnych i utrzymania w stanie gotowości do pracy urządzeń drukujących znajdujących się na wyposażeniu MOPS w Gdyni
- Wykonanie dokumentacji projektowej przebudowy istniejących obiektów sportowych na terenie Szkoły Podstawowej nr 18 przy ul. Krasickiego w Gdyni
- Unieszkodliwianie lub odzysk w II półroczu 2024 r. odpadów niebezpiecznych pochodzących z gospodarstw domowych i z obiektów użyteczności publicznej
więcej: przetargi w Gdyni »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa produktów nabiałowych do COS-OPO w Giżycku
- "Dostawa produktów suchych, konserwowych kawy i herbaty do Ośrodka Szkoleniowo - Wypoczynkowego "Bażyna" w Pogorzelicy w 2024 roku" - II postępowanie
- Sukcesywna dostawa mięsa świeżego oraz produktów wędliniarskich do COS-OPO
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki w Przedszkolu Miejskim Nr 2 w podziale na części.
- DOSTAWA ŻYWNOŚCI NA POTRZEBY KUCHNI SP ZOZ GARWOLIN
- DOSTAWY TŁUSZCZÓW ROŚLINNYCH
więcej: Nasiona »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.