eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Poznań › Przetarg nieograniczony II - Świadczenie usług cateringowych dla uczestników szkoleń organizowanych przez Wielkopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Poznaniu w ramach działania Szkolenia zawodowe dla osób zatrudnionych w rolnictwie i leśnictwie objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2011-07-20

Poznań: Przetarg nieograniczony II - Świadczenie usług cateringowych dla uczestników szkoleń organizowanych przez Wielkopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Poznaniu w ramach działania Szkolenia zawodowe dla osób zatrudnionych w rolnictwie i leśnictwie objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013
Numer ogłoszenia: 208760 - 2011; data zamieszczenia: 20.07.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wielkopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego , ul. Sieradzka 29, 60-163 Poznań, woj. wielkopolskie, tel. 061 8685272, faks 0-61 8685660.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wodr.poznan.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: samorządowa wojewódzka osoba prawna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony II - Świadczenie usług cateringowych dla uczestników szkoleń organizowanych przez Wielkopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Poznaniu w ramach działania Szkolenia zawodowe dla osób zatrudnionych w rolnictwie i leśnictwie objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: usługi.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych dla uczestników 192 szkoleń organizowanych przez Wielkopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Poznaniu w ramach działania Szkolenia zawodowe dla osób zatrudnionych w rolnictwie i leśnictwie objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013. Przedmiot zamówienia podzielony na dwadzieścia sześć części. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa część II SIWZ..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1, 55.40.00.00-4.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 26.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.09.2011.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • posiadanie uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • posiadanie wiedzy i doświadczenia

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • dysponowanie odpowiednim potencjałem technicznym do wykonania zamówienia

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • dysponowanie osobami zdolnymi do wykonania zamówienia

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • sytuacja ekonomiczna i finansowa zapewniająca wykonanie zamówienia

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

-zmiany stawki podatku od towarów i usług (VAT); -ograniczenia środków budżetowych na realizację przedmiotu niniejszej umowy; -ograniczenia zakresu rzeczowego i finansowego; -zmiany regulacji prawnych wprowadzonych w życie po dacie zawarcia umowy wraz ze skutkami takiej zmiany regulacji prawnych; -zmiany adresów dostarczania przedmiotu umowy

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wodr.poznan.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Wielkopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Poznaniu (60-163), ul. Sieradzka 29.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 05.08.2011 godzina 10:00, miejsce: Wielkopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Poznaniu (60-163), ul. Sieradzka 29, pokój nr 411 (kancelaria)..

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Przedmiotowe zamówienie zostanie sfinansowane ze środków przyznanych przez Fundację Programów Pomocy dla Rolnictwa FAPA z siedzibą w Warszawie w związku z realizacją UMÓW O PRZYZNANIE POMOCY NR 00050-6900-FA1900003/09 I NR 00015-6900-FA1900004/09 W RAMACH DZIAŁANIA SZKOLENIA ZAWODOWE DLA OSÓB ZATRUDNIONYCH W ROLNICTWIE I LEŚNICTWIE OBJĘTYCH PROGRAMEM ROZWOJU OBSZARÓW WIEJSKICH NA LATA 2007-2013.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: powiat gostyński.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: usługi cateringowe obejmujące 2 szkolenia w liczbie 17-22 uczestników, wartość szacunkowa netto - 2374,89 zł.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1, 55.40.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: powiat grodziski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: usługi cateringowe obejmujące 5 szkoleń w liczbie 17-22 uczestników, wartość szacunkowa netto - 5937,22 zł.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1, 55.40.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: powiat jarociński.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: usługi cateringowe obejmujące 3 szkolenia w liczbie 17-22 uczestników, wartość szacunkowa netto - 3562,33 zł.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1, 55.40.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: powiat kaliski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: usługi cateringowe obejmujące 5 szkoleń w liczbie 17-22 uczestników, wartość szacunkowa netto - 5937,22 zł.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1, 55.40.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: powiat kępiński.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: usługi cateringowe obejmujące 7 szkoleń w liczbie 17-22 uczestników, wartość szacunkowa netto - 8312,10 zł.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1, 55.40.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: powiat kolski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: usługi cateringowe obejmujące 11 szkoleń w liczbie 17-22 uczestników, wartość szacunkowa netto - 13061,88 zł.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1, 55.40.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: powiat koniński.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: usługi cateringowe obejmujące 15 szkoleń w liczbie 17-22 uczestników, wartość szacunkowa netto - 17811,65 zł.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1, 55.40.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: powiat kościański.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: usługi cateringowe obejmujące 5 szkoleń w liczbie 17-22 uczestników, wartość szacunkowa netto -5937,22 zł.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1, 55.40.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: powiat krotoszyński.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: usługi cateringowe obejmujące 6 szkoleń w liczbie 17-22 uczestników, wartość szacunkowa netto - 7124,66 zł.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1, 55.40.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: powiat leszczyński.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: usługi cateringowe obejmujące 8 szkoleń w liczbie 17-22 uczestników, wartość szacunkowa netto - 9499,55 zł.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1, 55.40.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: powiat obornicki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: usługi cateringowe obejmujące 3 szkolenia w liczbie 17-22 uczestników, wartość szacunkowa netto - 3562,33 zł.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00-6, 55.40.00.00-1, 55.52.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: powiat ostrowski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: usługi cateringowe obejmujące 10 szkoleń w liczbie 17-22 uczestników, wartość szacunkowa netto -11874,44 zł.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1, 55.40.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: powiat ostrzeszowski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: usługi cateringowe obejmujące 8 szkoleń w liczbie 17-22 uczestników, wartość szacunkowa netto - 9499,55zł.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1, 55.40.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: powiat pilski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: usługi cateringowe obejmujące 9 szkoleń w liczbie 17-22 uczestników, wartość szacunkowa netto -10686,99 zł.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1, 55.40.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: powiat pleszewski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: usługi cateringowe obejmujące 6 szkoleń w liczbie 17-22 uczestników, wartość szacunkowa netto - 7124,66 zł.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1, 55.40.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: powiat poznański.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: usługi cateringowe obejmujące 18 szkoleń w liczbie 17-22 uczestników, wartość szacunkowa netto -21373,98 zł.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1, 55.40.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: powiat rawicki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: usługi cateringowe obejmujące 5 szkoleń w liczbie 17-22 uczestników, wartość szacunkowa netto - 5937,22zł.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1, 55.40.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 18 NAZWA: powiat słupecki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: usługi cateringowe obejmujące 7 szkoleń w liczbie 17-22 uczestników, wartość szacunkowa netto - 8312,10 zł.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1, 55.40.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 19 NAZWA: powiat średzki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: usługi cateringowe obejmujące 5 szkoleń w liczbie 17-22 uczestników, wartość szacunkowa netto - 5937,22 zł.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1, 55.40.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 20 NAZWA: powiat śremski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: usługi cateringowe obejmujące 4 szkolenia w liczbie 17-22 uczestników, wartość szacunkowa netto - 4749,77 zł.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1, 55.40.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 21 NAZWA: powiat szamotulski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: usługi cateringowe obejmujące 8 szkoleń w liczbie 17-22 uczestników, wartość szacunkowa netto - 9499,55 zł.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1, 55.40.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 22 NAZWA: powiat turecki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: usługi cateringowe obejmujące 9 szkoleń w liczbie 17-22 uczestników, wartość szacunkowa netto -10686,99 zł.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1, 55.40.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 23 NAZWA: powiat wągrowiecki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: usługi cateringowe obejmujące 7 szkoleń w liczbie 17-22 uczestników, wartość szacunkowa netto - 8312,10 zł.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1, 55.40.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 24 NAZWA: powiat wrzesiński.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: usługi cateringowe obejmujące 5 szkoleń w liczbie 17-22 uczestników, wartość szacunkowa netto - 5937,22 zł.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1, 55.40.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 25 NAZWA: powiat złotowski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: usługi cateringowe obejmujące 6 szkoleń w liczbie 17-22 uczestników, wartość szacunkowa netto -7124,66 zł.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1, 55.40.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 26 NAZWA: powiat pleszewski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: usługi cateringowe obejmujące 15 szkoleń w liczbie 17-22 uczestników, wartość szacunkowa netto - 25756,10 zł.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1, 55.40.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 10.10.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.