eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Białystok › Świadczenie usług cateringowych podczas Spotkania z okazji Dni Miasta Białegostoku organizowanego przez Prezydenta Miasta w dniu 18 czerwca 2010 roku o godz. 20.00.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2010-07-14

Białystok: Świadczenie usług cateringowych podczas Spotkania z okazji Dni Miasta Białegostoku organizowanego przez Prezydenta Miasta w dniu 18 czerwca 2010 roku o godz. 20.00.
Numer ogłoszenia: 207926 - 2010; data zamieszczenia: 14.07.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 152496 - 2010r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Miasto Białystok, ul. Słonimska 1, 15-950 Białystok, woj. podlaskie, tel. 085 869 60 02, faks 085 869 62 65.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usług cateringowych podczas Spotkania z okazji Dni Miasta Białegostoku organizowanego przez Prezydenta Miasta w dniu 18 czerwca 2010 roku o godz. 20.00..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Świadczenie usług cateringowych w Pałacu Branickich Aula Magna przy ul. Kilińskiego 1 w Białymstoku, podczas spotkania uczestników z okazji Dni Miasta Białegostoku wydanego przez Prezydenta Miasta w dniu 18 czerwca 2010 r. o godz. 20.00. 1. Przewidywana liczba uczestników bankietu - min. 300 osób - max. 350 osób 2. Zamawiający wymaga dostarczenia: - stołów szwedzkich okrągłych o średnicy min. 150 cm w ilości 8 sztuk, na których rozstawione zostaną potrawy; - stołów prostokątnych, które ustawione zostaną wzdłuż ścian, do wydawania posiłków gorących, - stolików koktajlowych 4-6 osobowych w ilości 12 sztuk i rozstawienie ich na holach bocznych przy Auli Magna, do spożycia posiłku na stojąco, - stoły powinny być nakryte białą porcelaną gastronomiczną, czystym białym szkłem bez napisów oraz udekorowane żywymi kwiatami (kolorystyka dobrana do wnętrza Sali oraz zaakceptowana przez Zamawiającego). 3. Wymagania dotyczące obsługi: - 14 kelnerów (mężczyzn) posiadających doświadczenie w zawodzie, ubranych w jednolite stroje (białe kurtki, muszki, czarne spodnie i pantofle w białych rękawiczkach), - cechy charakterystyczne kelnerów: wysoka kultura osobista, dyskrecja, sprawność, uprzejmość (mile widziana znajomość języków obcych). 4. Dnia 18 czerwca 2010 r. Wykonawca zobowiązuję się do dostarczenia posiłków oraz stołów własnym środkiem transportu na miejsce wskazane przez Zamawiającego najpóźniej na 30 min. przed rozpoczęciem spotkania (pełna gotowość wymagana jest na godz. 19.30). 5. Wykonawca odpowiada za przygotowanie spotkania zgodnie z ustalonym menu, rozstawienie własnych stołów, nakrycia, obsługę uroczystości oraz uprzątnięcie sali po zakończeniu spotkania w ciągu 30 min. 6. Wykonawca zapewnia naczynia, sztućce, termosy, podgrzewacze oraz inne narzędzia i przedmioty niezbędne do wykonania zamówienia. 7. Posiłki winny być dostarczone w termosach i szczelnych pojemnikach, własnym transportem Wykonawcy. 8. Posiłki muszą być bezwzględnie świeże i przyrządzone w dniu dostawy. 9. Dania na ciepło powinny być gorące (min. 85 stp. C) 10. Posiłki muszą być urozmaicone, wysokiej jakości zarówno co do wartości odżywczej, gramatury jaki i estetyki. 11. Wykonawca zadba o właściwy stan dostarczonych posiłków. 12. W razie stwierdzenia wad w realizacji usługi Zamawiający niezwłocznie poinformuje o ich zaistnieniu Wykonawcę. Wykonawca jest zobowiązany do usunięcia wad niezwłocznie po otrzymaniu zgłoszenia. 13. Do obowiązków Wykonawcy należy: odbiór pojemników i odpadów pokonsumpcyjnych niezależnie od ich ilości. Pojemniki oraz odpady pokonsumpcyjne będą zbierane po zakończeniu uroczystości. 14. Stan posiłków i sposób dowożenia musi spełniać wymogi Państwowej Stacji Sanitarno- Epidemiologicznej. 15. Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania posiłków o najwyższym standardzie, na bazie produktów najwyższej jakości i bezpieczeństwem zgodnie z normami HACCP. Przez Świadczenie usług cateringowych Zamawiający rozumie usługę przygotowania, dostarczenia i podawania cateringu zgodnie z menu podanym w SIWZ. 16. Menu na jedną osobę powinno zawierać: Dania gorące; Dziczyzna w sosie śmietanowo borowikowym (jeleń, dzik, sarna) 100g/os Filety rybne w cytrynowym beszamelu (dorsz, szczupak) 100g/os Piersi drobiowe w bakaliach (gęś, kaczka) 80 g/os Sakiewki cielęce z ragout warzywnym (udziec) 80 g/os Dodatki do dań głównych: Ziemniaczki gratin 50 g/os Warzywa z pary w gołąbkach 80 g/os Świeże warzywa z sosie winnym 50 g/os Dania na zimno: Udziec jagnięcy na zimno Szynka virginia z kością Befsztyk tatarski na pumperniklu Wybór pasztetów (min. trzy rodzaje) Polski talerz mięs własnego przetworu (pieczone, wędzone, suszone) Smalec na pumperniklu okrągłym (gotowe przekąski) (Przystawki mięsne w wadze 40 g/os) Ryby: Ryby wędzone w całości (łosoś, sum, jesiotr) Roladki serowe z wędzonym łososiem i świeżym koperkiem Dekoracja z owoców morza (Przystawki rybne w wadze 30 g/os) Drób: Marynowana pierś z kurczaka z truskawkami Bażant pistacjowy z miodem Galantyna z bakaliami Rolada z kurczaka na trzy kolory Sałatka egzotyczna na świeżym ananasie (Przystawki drobiowe w wadze 30 g/os) Jarskie i dodatki: Zwijki serowe z nadzieniem bezmięsnym 30 g/os Jajka garnirowane wybór na sałatce polskiej 30 g/os Sałatka grecka 30 g/os Sos tatarski 10 g/os Ćwikła 10g/os Chrzan na jabłkach i śmietanie 10 g/os Pieczywo pszenne, chleby wiejskie 15g/os Ciasta: Sękacze Strucla makowa Sernik z musem malinowym Desery w pucharach 100 g (tiramisu, Panna cotta) (Ciasta w wadze 25 g/os) Napoje zimne: Woda gazowana i niegazowana w butelkach szklanych o pojemności do 0,33 (1l os) Sok jabłkowy, grejpfrutowy, pomarańczowy w dzbanach szklanych (1l os) Bar kawowy: prowadzony przez certyfikowanego baristę...

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.06.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Casablanca Catering Sp. z o.o., ul. Legionowa 10, 15-099 Białystok, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 37383,18 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 39600,00

  • Oferta z najniższą ceną: 39600,00 / Oferta z najwyższą ceną: 39600,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.