eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kamienna Góra › Dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Szarocinie

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2013-10-07

Kamienna Góra: Dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Szarocinie
Numer ogłoszenia: 206325 - 2013; data zamieszczenia: 07.10.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej w Szarocinie , Szarocin 1, 58-400 Kamienna Góra, woj. dolnośląskie, tel. 0-75 742 44 20, faks 0-75 742 44 20.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dpsszarocin.com.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka budżetowa samorządu terytorialnego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Szarocinie.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: usługi.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Szarocinie. 2. Przedmiot zamówienia podzielony został na siedem części: Część 1 Artykuły spożywcze różne Część 2 Nabiał i mleko Część 3 Pieczywo Część 4 Warzywa i owoce Część 5 Mięso i wyroby wędliniarskie Część 6 Ryby, mrożonki i przetwory warzywno owocowe Część 7 Jaja 3. Szczegółowe zestawienie asortymentowe zamawianych artykułów żywnościowych zawarte jest w poniższych tabelach. 4. Użyte w załącznikach nazwy własne (towaru lub producenta) oznaczają, iż oferowany artykuł powinien być równoważy do wskazanych, tzn. powinien posiadać porównywalną wartość odżywczą i energetyczną oraz zawartość składników, a także posiadać nie gorsze cechy jakościowe w zakresie wydajności oraz zbliżone walory smakowe. 5. Zamawiający na bazie doświadczeń z lat ubiegłych oszacował zapotrzebowanie na wymienione artykuły na okres 12 miesięcy. Ilości te (podane w załącznikach) stanowią wartość szacunkową, co oznacza, że ostateczna ilość zamawiana na podstawie umowy może ulec zmianie. 6. Dostawy artykułów żywnościowych odbywać się będą w dni robocze od poniedziałku do soboty, za wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy, w godzinach od 6°° do godziny 13°°. Miejscem dostawy jest siedziba Zamawiającego (Pałac Kuchnia). 7. Zamawiający będzie zamawiał wyroby sukcesywnie, w miarę potrzeb od poniedziałku do piątku za wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy w godzinach od 7°°do godziny 13°°. 8. Dostawy realizowane będą w partiach, na podstawie zamówień składanych przez Zamawiającego z jednodniowym wyprzedzeniem w formie pisemnej (faksem) lub telefonicznej. W zamówieniu Zamawiający każdorazowo określi ilość i rodzaj zamawianego asortymentu. 9. Częstotliwość składanych zamówień uzależniona będzie od bieżących potrzeb Zamawiającego i zamawianego asortymentu. Szacuje się, że będzie ona średnio wynosiła: dla części 1, 4, 7 jeden raz w tygodniu, dla części 5 dwa razy w tygodniu, dla części 2 3 razy w tygodniu, dla części 3 6 razy w tygodniu i dla części 6 wg zapotrzebowania. 10. Dostarczane artykuły żywnościowe będące przedmiotem umowy muszą być: świeże, bardzo dobrej jakości i spełniać wszystkie obowiązujące w tym zakresie normy; dostarczane w oryginalnych opakowaniach producenta, z etykietą handlową identyfikującą dany artykuł i z podanym na etykiecie terminem przydatności do spożycia (nie dotyczy warzyw i owoców); dostarczane środkiem transportu spełniającym wymagania sanitarne dotyczące środków transportu żywności. 11. Podana w załącznikach waga (gramatura) dotyczy pojedynczego opakowania danego artykułu. Artykuły, dla których określono wagę opakowań nie mogą być dostarczane luzem. 12. Artykuły spożywcze powinny posiadać odpowiednio długie okresy (terminy) przydatności do spożycia, stosownie do rodzaju asortymentu. 13. W przypadku wykrycia wad zamówionych artykułów spożywczych lub ich niezgodności asortymentowej i ilościowej ze złożonym zamówieniem, Zamawiającemu przysługuje prawo złożenia reklamacji. W przypadku złożenia uzasadnionej reklamacji, Wykonawca zobowiązany jest wymienić niezwłocznie i na własny koszt towar wadliwy na wolny od wad i lub dostarczyć (uzupełnić) asortyment i ilości zgodnie z zamówieniem. 14. Reklamacje mogą być zgłaszane telefonicznie lub pisemnie przez przedstawicieli Zamawiającego wymienionych w umowie. W przypadku pisemnego zgłoszenia reklamacji, Wykonawca zobowiązany jest również pisemnie potwierdzić fakt jej przyjęcia. 15. W przypadku wystąpienia trzech udokumentowanych reklamacji, Zamawiający ma prawo do rozwiązania umowy ze skutkiem natychmiastowym. 16. W przypadku, gdy Wykonawca nie dostarczy przedmiotu umowy w ustalonych terminach lub gdy wskutek reklamacji nie dokona niezwłocznej wymiany towaru wadliwego na wolny od wad i/lub uzupełnienia asortymentu i ilości, Zamawiający ma prawo dokonać zakupu u innego dostawcy w asortymencie i ilościach odpowiadających niezrealizowanej/niewymienionej dostawie, co będzie skutkować zmniejszeniem ilości przedmiotu umowy o wielkość tego zakupu. 17. W przypadku zaistnienia sytuacji określonej w pkt 16, Wykonawca zobowiązany będzie do zwrotu Zamawiającemu kwoty wynikającej z różnicy pomiędzy ceną zakupu a ceną wynikającą z umowy, po uprzednim przesłaniu do Wykonawcy kopii faktury zakupu danego asortymentu. 18. Do obowiązków Wykonawcy, który złoży ofertę najkorzystniejszą na Część 6. Ryby, mrożonki i przetwory warzywno owocowe, należeć będzie nieodpłatne wyposażenie Zamawiającego w 4 szt. zamrażarek, każda o pojemności 350 litrów - na czas trwania umowy. Powyższe winno być wkalkulowane w cenę oferty..

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.60.00.00-4, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.81.10.00-6, 15.30.00.00-1, 15.11.00.00-2, 15.13.00.00-8, 15.20.00.00-0, 03.14.25.00-3.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 7.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.10.2014.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium od Wykonawców ubiegających się o udzielenie niniejszego zamówienia publicznego

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Zamawiający przewiduje możliwość dokonania zmiany postanowień zawartej umowy, w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru Wykonawcy. Warunki tej zmiany określone zostały w § 7 Istotnych postanowień umowy (Część III niniejszej specyfikacji)

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dpsszarocin.com.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej w Szarocinie, Szarocin 1, 58-400 Kamienna Góra sekretariat (II piętro).

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 16.10.2013 godzina 09:45, miejsce: Dom Pomocy Społecznej w Szarocinie, Szarocin 1, 58-400 Kamienna Góra wyłącznie w sekretariacie (II piętro) lub listownie/przesyłką na adres Zamawiającego.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Artykuły spożywcze różne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ta część zamówienia obejmuje dostawę następujących artykułów: 1 Makaron nitki (np. makaron Sudecki, Lubella) - 300 kg 2 Syrop zagęszczany do napojów (430 ml - 1 l) - 400 litrów 3 Woda mineralna gazowana - butelki 0,5 l - 500 litrów 4 Woda mineralna gazowana - butelki 1,5 l - 3000 litrów 5 Woda mineralna niegazowana - butelki 0,5 l - 500 litrów 6 Woda mineralna niegazowana - butelki po 1,5 l - 1000 litrów 7 Oranżada - butelka 1,5 l (różne smaki) - 800 szt. 8 Koncentrat pomidorowy 30% (0,9 - 1 kg - typu: Dawtona, Halmir, Pudliszki) - 240 kg 9 Sól - 1000 kg 10 Pasztet z drobiu 160 g (typu prochowicki) - 300 kg 11 Pasztet z drobiu 300 g (typu prochowicki) - 300 kg 12 Konserwy mięsne wieprzowe 300 g - 150 kg 13 Pasztet wieprzowy 500 g - 200 kg 14 Ogórek konserwowy - opakowanie duże dla gastronomii - 500 kg 15 Papryka konserwowa krojona - opakowanie duże dla gastronomii - 200 kg 16 Mąka pszenna (1 kg - typu: Bolesławiec, Dolnośląska, Basia) - 1500 kg 17 Mąka tortowa (1 kg - typu: Bolesławiec, Dolnośląska, Basia) - 500 kg 18 Mąka ziemniaczana - 200 kg 19 Kasza manna - 500 kg 20 Kasza jęczmienna - 600 kg 21 Kasza kukurydziana - 200 kg 22 Cukier - wyrób polski - Kategoria I (1 kg) - 6000 kg 23 Cukier puder (0,4 - 1 kg) - 50 kg 24 Groszek konserwowy - opakowanie duże dla gastronomii - 400 kg 25 Kukurydza konserwowa - opakowanie duże dla gastronomii - 150 kg 26 Fasola konserwowa - opakowanie duże dla gastronomii - 100 kg 27 Chrzan konserwowy tarty - 100 kg 28 Musztarda - 200 kg 29 Ocet (0,5 - 1 l) - 100 litr 30 Olej roślinny (opak. 1 l) - 200 litr 31 Olej roślinny (opak. 3 l) - 150 litr 32 Olej słonecznikowy (opak. 1 l) - 30 litr 33 Olej z oliwek (opak. 0,5 l) - 15 litr 34 Miód lipowy (900 - 1000 g) - 50 kg 35 Krem czekoladowy (250 - 500 g) - 300 kg 36 Dżemy (250 - 300 g, różne smaki, typu Łowicz) - 500 kg 37 Marmolada wieloowocowa (300 - 600 g) - 400 kg 38 Masa makowa (0,4 - 0,6 kg) - 40 kg 39 Brzoskwinie w puszce (0,5 - 1 kg) - 20 kg 40 Wiórki kokosowe - 30 kg 41 Rodzynki - 15 kg 42 Cukier waniliowy (typu: Delecta, Dr Oetker) - 10 kg 43 Cynamon - 3 kg 44 Kwasek cytrynowy - 10 kg 45 Proszek do pieczenia - 10 kg 46 Budyń - różne smaki (typu Winiary, Dr Oetker) - 100 kg 47 Żelatyna - 15 kg 48 Galaretka- różne smaki (typu Winiary, Dr Oetker) - 100 kg 49 Śledź w pomidorach 170 g - 150 kg 50 Śledź w oleju 170 g - 150 kg 51 Szprot w pomidorach 170 g - 150 kg 52 Szprot w oleju 170 g - 150 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.60.00.00-4, 15.40.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.10.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Nabiał i mleko.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ta część zamówienia obejmuje dostawę następujących artykułów: 1 Ser biały (chudy, półtłusty, tłusty) - 600 kg 2 Ser topiony - 500 kg 3 Serek homogenizowany - różne smaki (140 -150 g) - 400 kg 4 Śmietana 18% - 1 000 kg 5 Śmietana 30% - 150 kg 6 Jogurt owocowy - różne smaki (125 g) - 9 000 szt. 7 Masło extra (osełka po 100 g) - 200 kg 8 Masło smakowe typu smaksełko po 100 g - 100 kg 9 Margaryna do smarowania pieczywa typu DELMA - 2 200 kg 10 Ser żółty (typu gouda) - 200 kg 11 Ser żółty (typu salami) - 200 kg 12 Ser żółty (typu dziurawiec) - 200 kg 13 Ser żółty (typu morski) - 200 kg 14 Ser żółty (EDAMSKI) - 100 kg 15 Ser żółty wędzony - 100 kg 16 Margaryna do pieczenia typu KASIA - 200 kg 17 Margaryna mleczna - 700 kg 18 Mleko - 12 000 l 19 Maślanka 400 g - 840 szt. 20 Deser różny 150 g - 700 szt. 21 Kefir 380 g - 725 szt. 22 Serek wiejski 150 g - 90 kg 23 Serek śniadaniowy 125 g - 990 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.10.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ta część zamówienia obejmuje dostawę następujących artykułów: 1 Chleb zwykły krojony - 11 000 kg 2 Bułka pszenna wrocławska - 2 600 kg 3 Bułka mała - 36 000 szt. 4 Bułka tarta - 2 400 kg 5 Chleb ciemny razowy - 200 kg 6 Bułka słodka - 600 szt. 7 Bułka razowa - 600 szt. 8 Pączki - 2 000 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.10.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Warzywa i owoce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ta część zamówienia obejmuje dostawę następujących artykułów: 1 Burak czerwony (10 - 15 kg) - 800 kg 2 Cebula (10 - 15 kg) - 1 040 kg 3 Marchew (10 - 15 kg) - 1 120 kg 4 Seler - 20 kg 5 Ziemniaki (15 - 25 kg) - 16 500 kg 6 Ogórek świeży - 1 630 kg 7 Ogórek kiszony (beczka) - 230 kg 8 Kapusta pekińska - 70 kg 9 Kapusta kiszona (beczka) - 800 kg 10 Kapusta biała młoda - 600 szt. 11 Kapusta biała - 700 kg 12 Kapusta włoska - 100 szt. 13 Kapusta czerwona - 190 kg 14 Sałata - 264 szt. 15 Kalafior świeży - 100 szt. 16 Koper świeży - 70 pęczków 17 Pietruszka natka świeża - 70 pęczków 18 Jabłka (10 - 15 kg, skrzynka) - 1 300 kg 19 Pomidory świeże - 1 330 kg 20 Szczypior - 70 pęczków 21 Czosnek krajowy - 280 szt. 22 Pietruszka korzeń - 35 kg 23 Por - 35 kg 24 Seler - 35 kg 25 Cytryny - 480 kg 26 Groch łuskany (suchy) - 120 kg 27 Fasola Jasiek (suchy) - 80 kg 28 Orzech włoski łuskany - 7 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.10.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Mięso i wyroby wędliniarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ta część zamówienia obejmuje dostawę następujących artykułów: 1 Filet z piersi kurczaka - 500 kg 2 Skrzydełko z kurczaka - 150 kg 3 Porcja rosołowa z kurczaka - 1 400 kg 4 Kurczak świeży - 700 kg 5 Udziec z indyka b/k - 500 kg 6 Ćwiartki z kurczaka - 300 kg 7 Udka z kurczaka z obciętym grzbietem - 300 kg 8 Wątroba drobiowa - 150 kg 9 Wątroba wieprzowa - 150 kg 10 Wołowina - gulasz wołowy (kawałki co najmniej 10 cm × 10 cm) - 150 kg 11 Wołowina b/k pieczeniowa - 100 kg 12 Wieprzowina - golonka - 200 kg 13 Wieprzowina - schab b/k - 200 kg 14 Wieprzowina - szynka b/k - 250 kg 15 Wieprzowina - łopatka b/k i bez tłuszczu - 1 000 kg 16 Wieprzowina - karkówka b/k (waga 1 szt. karczku nie przekracza 2 kg) - 300 kg 17 Wieprzowina - podgardle - 200 kg 18 Wieprzowina - pachwina - 500 kg 19 Wieprzowina - nóżki - 150 kg 20 Wieprzowina - przedgolonki - 150 kg 21 Żeberka wieprzowe - 100 kg 22 Wieprzowina - skórki - 100 kg 23 Wieprzowina - kości schabowe - 150 kg 24 Parówki drobiowe - 150 kg 25 Polędwica drobiowa - 80 kg 26 Polędwica z warzywami - 60 kg 27 Kiełbasa parówkowa serdelki - 600 kg 28 Kiełbasa parówkowa cienka - 600 kg 29 Kiełbasa śląska - 150 kg 30 Kiełbasa szynkowa - 100 kg 31 Kiełbasa szynkowa drobiowa - 100 kg 32 Kiełbasa wiejska - 100 kg 33 Kiełbasa mielonka - 200 kg 34 Kiełbasa sucha - 150 kg 35 Kiełbasa zwyczajna - 400 kg 36 Kiełbasa krakowska - 80 kg 37 Kiełbasa mortadela - 500 kg 38 Kiełbasa piwna - 100 kg 39 Kiełbasa podwawelska - 100 kg 40 Kiełbasa biała parzona - 150 kg 41 Kiełbasa biała surowa - 150 kg 42 Kiełbasa krakowska podsuszana drobiowa - 80 kg 43 Kiełbasa żywiecka - 80 kg 44 Kiełbasa golonkowa - 80 kg 45 Kiełbasa jałowcowa - 70 kg 46 Kiełbasa polska pieczona - 100 kg 47 Schab wędzony - 50 kg 48 Blok szynkowy - 100 kg 49 Mielonka tyrolska - 80 kg 50 Ogonówka wędzona - 80 kg 51 Baleron - 80 kg 52 Filet wędzony drobiowy - 70 kg 53 Filet z piersi indyka - 100 kg 54 Boczek surowy - 150 kg 55 Boczek wędzony - 200 kg 56 Boczek faszerowany - 80 kg 57 Rolada boczkowa - 80 kg 58 Szynka gotowana - 400 kg 59 Szynka drobiowa prasowana - 80 kg 60 Salceson czarny - 100 kg 61 Salceson drobiowy - 100 kg 62 Salceson wieprzowy - 150 kg 63 Kaszanka - 500 kg 64 Pieczeń - 500 kg 65 Pasztet typu firmowy - 200 kg 66 Pasztet zapiekany - 100 kg 67 Pasztetowa drobiowa - 80 kg 68 Pasztetowa firmowa - 80 kg 69 Pieczeń tyrolska - 80 kg 70 Słonina świeża bez skóry - 150 kg 71 Smalec - 520 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2, 15.13.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.10.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Ryby, mrożonki i przetwory warzywno owocowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ta część zamówienia obejmuje dostawę następujących artykułów: 1 Filet z pangi mrożony do 10% glazury - 100 kg 2 Filet z morszczuka mrożony SHP, bez glazury - 300 kg 3 Filet z soli mrożony do 15% glazury - 80 kg 4 Filet z dorsza mrożony SHP, bez glazury - 150 kg 5 Filet z tilapii mrożony do 25% glazury - 145 kg 6 Miruna mrożona - filet SHP, bez glazury - 300 kg 7 Śledź a-la Matjas - 300 kg 8 Pyzy z mięsem (typu Nordis) - 800 kg 9 Pyzy ziemniaczane (typu Nordis) - 800 kg 10 Mrożonka wiosenna 7 skład. (typu Nordis) - 700 kg 11 Mrożonka włoszczyzna polska (typu Nordis) - 700 kg 12 Mrożonka bukiet warzyw (typu Nordis) - 250 kg 13 Mrożonka kompotowa (typu Nordis) - 1 000 kg 14 Kalafior mrożony (typu Nordis) - 100 kg 15 Zupa kalafiorowa (typu Nordis) - 80 kg 16 Zupa senatorska (typu Nordis) - 250 kg 17 Truskawka mrożona (typu Nordis) - 300 kg 18 Fasola mrożona (typu Nordis) - 150 kg 19 Lody różne (cena jednostkowa do 1 zł) - 2 000 szt. 20 Malina mrożona (typu Nordis) - 90 kg 21 Brukselka mrożona (typu Nordis) - 53 kg 22 Pierogi z serem (typu Nordis) - 400 kg 23 Pierogi ruskie (typu Nordis) - 320 kg 24 Tłuszcz FRYTURA - 100 kg 25 Sałatka typu staropolska - 150 kg 26 Sałatka typu greckiego - 150 kg 27 Sałatka typu szwedzka - 150 kg 28 Jabłka prażone szarlotka - 500 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.10.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Jaja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ta część zamówienia obejmuje dostawę następujących artykułów: 1 Jaja kurze - 40 000 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.10.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.