To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2013-10-03
Poznań: PIECZYWO, MIĘSO, WĘDLINY, SMALEC, DRÓB I JAJA (Nr rej. Ż/27/13)
Numer ogłoszenia: 204133 - 2013; data zamieszczenia: 03.10.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 301162 - 2013r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Ortopedyczno-Rehabilitacyjny Szpital Kliniczny im. W. Degi UM im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu, ul. 28 Czerwca 1956 r. nr 135/147, 61-545 Poznań, woj. wielkopolskie, tel. 61 8310142, 8310242, faks 61 8310107.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: PIECZYWO, MIĘSO, WĘDLINY, SMALEC, DRÓB I JAJA (Nr rej. Ż/27/13).
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa pieczywa, mięsa, wędlin, smalcu, drobiu oraz jaj, szczegółowo określonych w Załączniku nr 2 do SIWZ, w którym podano szacunkową ilość produktów usystematyzowanych w 10 pakietach. Zamawiający wymaga aby: a) Wykonawca przy każdorazowej dostawie przedstawił Handlowy Dokument Identyfikacyjny; b) realizacja zamówienia: 1 dzień od złożenia zamówienia: - dla Pakietu nr 1 (pieczywo): dostawy do godziny 6.00 rano, siedem dni w tygodniu; - pozostałe Pakiety: dostawy w godz. 7.00 - 13.00 w dni robocze; c) dostawa mięsa, drobiu, jaj, wędlin oraz smalcu odbywała się samochodem chłodnią, d) mięso, wędliny i drób powinny charakteryzować się świeżością; minimalny okres przydatności do spożycia wynoszący w dniu dostarczenia: - mięso 3 dni, - jaja, wędliny 14 dni, - kurczaki mrożone 30 dni; e) pieczywo świeże, spełniające wymagania stawiane przez odpowiednie przepisy prawa, normy jakościowe. Minimalny okres przydatności do spożycia 3 dni. UWAGA! Zamawiający wymaga od Wykonawcy dostarczania towaru o odpowiednich cechach: świeżego, nie poddanego uprzednio procesowi zamrażania (za wyjątkiem kurczaków), bez obcych zapachów, nalotów, oślizgłości, spełniające wymagania jakościowe wg obowiązujących norm. Uwaga! Zamawiający żąda wskazania przez Wykonawcę w ofercie części zamówienia, jeśli jej wykonanie powierzy Podwykonawcy...
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00 - Pieczywo 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.40.00 - Podroby 15.11.20.00 - Drób 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa 15.13.15.00 - Produkty drobiowe 03.14.25.00 - Jaja .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Pakiet nr 1 - Pieczywo
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.09.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Z.P.C FORTUNA Sławomir Hoffmann, ul. Główna 63, 61-019 Poznań, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 37375,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 35625,50
Oferta z najniższą ceną: 35625,50 / Oferta z najwyższą ceną: 419921,25
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Pakiet nr 2- Mięso wieprzowe.
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.09.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- P.P.H.U. JOHN Paweł John, ul. Źródlana 5, 64-140 Włoszakowice, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 52420,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 47617,50
Oferta z najniższą ceną: 47617,50 / Oferta z najwyższą ceną: 56143,50
Waluta: PLN.
Część NR: 3
Nazwa: Pakiet nr 3 - Podroby
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.09.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- P.P.H.U JOHN Paweł John, ul. Źródlana 5, 64-140 Włoszkowice, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 4800,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 5092,50
Oferta z najniższą ceną: 5092,50 / Oferta z najwyższą ceną: 5092,50
Waluta: PLN.
Część NR: 4
Nazwa: Pakiet n 4 - Smalec.
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.09.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- MASARSTWO - WĘDLINIARSTWO KRAFT Sp. z o.o., ul. Leśna 18, 64-710 Połajewo, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 5200,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 2940,00
Oferta z najniższą ceną: 2940,00 / Oferta z najwyższą ceną: 6132,00
Waluta: PLN.
Część NR: 5
Nazwa: Pakiet nr 5 - Boczek wędzony.
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.09.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- WALDI Zakład Przetwórstwa Mięsnego Sp. j., ul. Powstańców Chocieszyńskich 97, 62-060 Grodzisk Wlkp., kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 4455,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 4914,00
Oferta z najniższą ceną: 4914,00 / Oferta z najwyższą ceną: 5906,25
Waluta: PLN.
Część NR: 6
Nazwa: Pakiet nr 6 -Wędliny wieprzowe.
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.09.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- P.P.H.U. JOHN, ul. Źródlana 5, 64-140 Włoszkowice, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 21217,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 18816,00
Oferta z najniższą ceną: 18816,00 / Oferta z najwyższą ceną: 23848,00
Waluta: PLN.
Część NR: 7
Nazwa: Pakiet nr 7 - Kiełbasy, parówki.
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.09.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- P.P.H.U. JOHN, ul. Źródlana 5, 64-140 Włoszkowice, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 19020,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 19503,75
Oferta z najniższą ceną: 19503,75 / Oferta z najwyższą ceną: 24953,25
Waluta: PLN.
Część NR: 8
Nazwa: Pakiet nr 9 - Wędliny drobiowe.
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.09.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- P.P.H.U JOHN, ul. Źródlana 5, 64-140 Włoszakowice, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 11447,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 13440,00
Oferta z najniższą ceną: 13440,00 / Oferta z najwyższą ceną: 13440,00
Waluta: PLN.
Część NR: 9
Nazwa: Pakiet nr 10 - Jaja.
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.09.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Gospodarstwo Rolne działy Specjalne Produkcji Rolnej Zdzisław Lasocki - Będlewo, Będlewo ul. Mosinska 9, 62-060 Stęszew, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 9520,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 8680,00
Oferta z najniższą ceną: 8680,00 / Oferta z najwyższą ceną: 11466,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z POZNANIA
- Zakup sprzętu komputerowego
- Świadczenie usług polegających na przeglądzie technicznym, konserwacji, kontroli szczelności urządzeń wentylacyjnych, chłodniczych, klimatyzacyjnych w pomieszczeniach GPSK.
- Zakup i dostawa odczynników do oznaczania Hemoglobiny glikowanej met. HPLC z dzierżawą aparatów dla laboratoriów USK w Poznaniu oraz testów ELISA
- Przeglądy sprzętu medycznego - Filia nr 2
- Malowanie pomieszczeń budynku B II Oddziału ZUS w Poznaniu, ul. Starołęcka 31.
- Zakup sprzętu medycznego jedno i wielorazowego użytku oraz akcesoriów do aparatury medycznej wykorzystywanej przez zespoły ratownictwa medycznego
więcej: przetargi w Poznaniu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych w roku 2024
- TP.D.LN NŻ.18.24_Zakup wraz z dostawą pieczywa
- "Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin drobiowych oraz wieprzowych do Zakładu Karnego w Siedlcach"
- Pieczywo i jaja kurze na potrzeby Kuchni szpitalnej
- "Zakup wody i artykułów spożywczych"
- Dostawy pieczywa do COSSW w Kulach
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.