eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Częstochowa › Zakup i sukcesywne dostarczanie mięsa wieprzowego, wołowego oraz wędlin do Centralnej Szkoły PSP w Częstochowie.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2007-10-24

Częstochowa: Zakup i sukcesywne dostarczanie mięsa wieprzowego, wołowego oraz wędlin do Centralnej Szkoły PSP w Częstochowie.
Numer ogłoszenia: 203965 - 2007; data zamieszczenia: 24.10.2007
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak, numer ogłoszenia w BZP: 29644 - 2007.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Centralna Szkoła Państwowej Straży Pożarnej, ul. Sabinowska, 42-200 Częstochowa, woj. śląskie, tel. (034) 378 53 00, 378 53 01, fax (034) 378 53 32.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: PAńSTWOWA JEDNOSTKA ORGANIZACYJNA NIE POSIADAJACA OCOBOWOśCI PRAWNEJ.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup i sukcesywne dostarczanie mięsa wieprzowego, wołowego oraz wędlin do Centralnej Szkoły PSP w Częstochowie..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Zakup i sukcesywne dostarczanie mięsa wieprzowego, wołowego oraz wędlin do Centralnej Szkoły PSP w Częstochowie. Zadanie A: mięso wieprzowe i wałowe Zadanie B: wędliny i przetwory mięsne Asortyment przedmiotu zamówienia przedstawia szczegółowy opis przedmiotu zamówienia załączony do s.i.w.z. Miejscem realizacji zamówienia (dostaw) będzie stołówka na terenie Centralnej Szkoły Państwowej Straży Pożarnej w Częstochowie przy ul. Sabinowskiej 62/64. Wykonawca zobowiązany jest do utrzymania stałości cen netto przez okres minimum 3 miesięcy od dnia podpisania umowy i zagwarantowania zmienności cen nie częściej niż co 3 miesiące. Wymagany termin wykonania zamówienia - dostawy będą realizowane sukcesywnie partiami w ilościach i asortymencie według aktualnego zapotrzebowania Zamawiającej w okresie 12 miesięcy lub do wyczerpania wartości całkowitej zamówienia, określonej przez Wykonawcę, lub ilości maksymalnych określonych przez Zamawiającą. Wymagane jest, aby dostawy realizowane były w terminie uzgodnionym z osobą upoważnioną ze strony zamawiającej, nie później niż w ciągu 24 godzin od zamówienia przekazanego telefonicznie (lub za pomocą faksu) przez osobę upoważnioną ze strony Zamawiającej. Dostawy (min. jedna - max. pięć w tygodniu) będą realizowane w dni robocze od poniedziałku do piątku w godzinach 7:30 - 15:00. Dostawy realizowane będą nieodpłatnie środkami transportu Wykonawc

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Oryginalny kod CPV: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Oryginalny kod CPV: 15.11.30.00 - Wieprzowina Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.30.00 - Wieprzowina Oryginalny kod CPV: 15.13.11.00 - Produkty mięsno - wędliniarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 237171 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: mięso wieprzowe i wołowe.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Rzeźniczo-Wędliniarski Józef Bartos Zakład Pracy Chronionej, ul. Czarnowska 6, 26-065 Piekoszów, kraj/woj. świętokrzyskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 103950
  • Oferta z najniższą ceną: 103950 / oferta z najwyższą ceną: 152479.14
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: wędliny i przetwory mięsne.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Rzeźniczo-Wędliniarski Józef Bartos Zakład Pracy Chronionej, ul. Czarnowska 6, 26-065 Piekoszów, kraj/woj. świętokrzyskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 133221.00
  • Oferta z najniższą ceną: 133221.00 / oferta z najwyższą ceną: 194935.84
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.