eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › Dostawa produktów mleczarskich



Ogłoszenie z dnia 2023-12-12


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawa produktów mleczarskich

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Akademia Wymiaru Sprawiedliwości

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 381510697

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Wiśniowa 50

1.5.2.) Miejscowość: Warszawa

1.5.3.) Kod pocztowy: 02-520

1.5.4.) Województwo: mazowieckie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL911 - Miasto Warszawa

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zp@aws.edu.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.aws.edu.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://platformazakupowa.pl/pn/aws

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - uczelnia publiczna

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Dostawa produktów mleczarskich

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-ebe911a7-8a9e-11ee-9fb5-3edbb70f45bd

2.5.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00545202

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2023-12-12

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2023/BZP 00149420/07/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.9 Zakup produktów żywnościowych- produkty mleczarskie (poz. 113)

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00516341

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: 29/zp/23

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Jogurt owocowy 2 000 kg
2. Jogurt naturalny 400 kg
3. Jogurt typu greckiego 300 kg
4. Mleko spożywcze pasteryzowane porcja 2000 litr
5. Mleko w proszku pełne klasa I 300 kg
6. Mleko spożywcze pasteryzowane 1 500 litr
7. Ser twarogowy do smarowania naturalny, z dodatkami..1 300 kg
8. Ser twarogowy ziarnisty typu WIEJSKI 1 300 kg
9. Ser homogenizowany naturalny 200 kg
10. Ser homogenizowany z dodatkami 1 200 kg
11. Twaróg sernikowy 1 000 kg
12. Ser twarogowy półtłusty klasa I 800 kg
13. Ser typu Mozzarella 200 kg
14. Ser typu FETA 200 kg
15. Ser topiony 500 kg
16. Ser typu EDAMSKI pełnotłusty klasa I 1 300 kg
17. Ser typu GOUDA pełnotłusty klasa I 1 300 kg
18. Ser typu SALAMI pełnotłusty klasa I 1 300 kg
19. Ser typu Ementaler pełnotłusty klasa I 1 300 kg
20. Ser typu MORSKI klasa I 1 300 kg
21. Ser twardy wędzony typu ROLADA USTRZYCKA klasa I..800 kg
22. Ser pleśniowy typu CAMEMBERT 50 kg
23. Śmietanka kremowa 30% 600 litr
24. Śmietanka kremowa 18 % 500 litr
25. Śmietana homogenizowana 18% 500 kg
26. Śmietanka porcjowana 20 kg
27. Masło extra 4 500 kg
28. Masło porcjowane 150 kg
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SWZ.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15500000-3 - Produkty mleczarskie

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15551310-1 - Jogurt bez dodatków substancji smakowych

15551320-4 - Jogurt z dodatkiem substancji smakowych

15530000-2 - Masło

15512200-2 - Śmietana tłusta

15512000-0 - Śmietana

15551000-5 - Jogurt i pozostałe przefermentowane przetwory mleczne

15551500-0 - Maślanka

15511700-0 - Mleko w proszku

15511100-4 - Mleko pasteryzowane

15542100-0 - Ser twarogowy

15542300-2 - Ser feta

15542200-1 - Ser miękki

15544000-3 - Ser twardy

15543100-7 - Ser z przerostami pleśni

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 2 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

W postępowaniu złożono jedną ofertę, która została odrzucona.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.