eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Siedlce › Usługa gastronomiczna podczas spotkania wigilijnego dla Uniwersytetu w Siedlcach.



Ogłoszenie z dnia 2023-12-11


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Usługi
Usługa gastronomiczna podczas spotkania wigilijnego dla Uniwersytetu w Siedlcach.

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Uniwersytet w Siedlcach

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000001471

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Konarskiego 2

1.5.2.) Miejscowość: Siedlce

1.5.3.) Kod pocztowy: 08-110

1.5.4.) Województwo: mazowieckie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL925 - Siedlecki

1.5.7.) Numer telefonu: 256431976

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: klaudia.krawczyk-styrna@uws.edu.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.uws.edu.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://uws-edu.logintrade.net/

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - uczelnia publiczna

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Tak

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Usługa gastronomiczna podczas spotkania wigilijnego dla Uniwersytetu w Siedlcach.

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-f161edd0-8532-11ee-9aa3-96d3b4440790

2.5.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00542619

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2023-12-11

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2023/BZP 00313530/12/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.3.24 Usługa gastronomiczna podczas spotkania wigilijnego dla Uniwersytetu w Siedlcach

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00500274

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: DZP.290.107.2023

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.3.) Wartość zamówienia: 9381,50 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Usługi

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiot zamówienia obejmuje usługę gastronomiczną polegającą na przygotowaniu
i podaniu wyżywienia dla 120 osób wraz z obsługą kelnerską przy serwowaniu posiłków podczas spotkania wigilijnego dla Uniwersytetu w Siedlcach organizowanego przez Zamawiającego w dniu 20.12.2023 r. godz. 15:00. Uroczystość obędzie się na ul. 3 Maja 49 Siedlce - Klub Studencki PeHa.
Wykonawca zapewni podczas Wigilii Akademickiej następujące dania:
1) Barszcz czerwony (wyrób własnej produkcji) porcja na 1 osobę - 250 ml;
2) Paszteciki drożdżowe z kapustą i grzybami (wyrób własnej produkcji) 1szt. na 1 osobę;
3) Pierogi z kapustą i grzybami (wyrób własnej produkcji) 4 szt. na 1 osobę;
4) Racuchy pod miodową nutą (wyrób własnej produkcji) 2 szt. na osobę;
5) Makowiec wigilijny pokrojony na kawałki o grubości 2 cm (wyrób własnej produkcji) - 12 szt. (każda sztuka 1 kg).
Zamawjący dostarczy Wykonawcy:
1) Owoce (mandarynki) oraz czekoladowe łakocie, które Wykonawca musi ułożyć na półmiskach;
2) Harbatę, Kawę, Wodę mineralną, Dodatki (Cukier, Mleko, Cytryna) oraz Opłatek – Wykonawca ułoży i postawi wg ustaleń z Zamawiającym.
Do obowiązków Wykonawcy należy przygotowanie: zastawy stołowej porcelanowej, obrusy białe, patery, dekoracje świąteczne, warniki na gorącą wodę, ekspres do kawy. Wykonawca dostarczy 8 sztuk stolików koktajlowych przybranych białymi obrusami oraz stoły cateringowe.
Zamawiający udostępni salę, która ma być przygotowana na uroczystość o godzinie 14.00. Wykonawca musi zapewnić wydanie dań gorących. Wydanie potraw gorących planowane jest około godziny 16.00 (zastrzega się zmianę godziny wydania potraw gorących z przesunięciem do 60 minut w zależności od zakończenia oficjalnego spotkania).
Wykonawca na 7 dni przed uroczystością spotka się z pracownikiem Uniwersytetu, w celu obejrzenia miejsca wykonania usługi i ustalenia wszystkich szczegółów organizacyjnych.
Podana liczba osób korzystających z usługi gastronomicznej jest liczbą przewidywaną. Zamawiający nie gwarantuje, iż z usług korzystać będzie liczba osób wskazanych w niniejszym dokumencie (możliwość zmiany ilości osób objętych usługą do 45%). Wykonawca zostanie poinformowany o zaistniałej sytuacji na 4 dni przed planowaną uroczystością. W takim przypadku Wykonawcy nie przysługują żadne roszczenia w stosunku do Zamawiającego.

4.5.3.) Główny kod CPV: 55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 7200 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 10899,60 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 7200 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Jolanta Fornowska - Karczma w Miłosnej

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: NIP: 7270024505

7.3.3) Ulica: Miłosna 6

7.3.4) Miejscowość: Krośniewice

7.3.5) Kod pocztowy: 99-340

7.3.6.) Województwo: łódzkie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.4.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA

8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-12-05

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 7200 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2023-12-20 do 2023-12-20

8.4.) Zamawiający przewiduje następujące wymagania związane z realizacją zamówienia:

w zakresie zatrudnienia na podstawie stosunku pracy, w okolicznościach, o których mowa w art. 95 ustawy

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.