Og³oszenie z dnia 2023-11-27
Og³oszenie o wyniku postêpowania
Us³ugi
Zapewnienie us³ugi gastronomicznej podczas ¦wiêta Szko³y i Spotkania Noworocznego
SEKCJA I - ZAMAWIAJ¡CY
1.1.) Rola zamawiaj±cego
Postêpowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiaj±cego1.2.) Nazwa zamawiaj±cego: Uniwersytet Morski w Gdyni
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000145112
1.5) Adres zamawiaj±cego
1.5.1.) Ulica: ul. Morska 81-87
1.5.2.) Miejscowo¶æ: Gdynia
1.5.3.) Kod pocztowy: 81-225
1.5.4.) Województwo: pomorskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL633 - Trójmiejski
1.5.7.) Numer telefonu: 55-86-421
1.5.8.) Numer faksu: 7412250
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zampubl@umg.edu.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiaj±cego: www.umg.edu.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postêpowania:
http://e-propublico.pl/1.7.) Rodzaj zamawiaj±cego: Zamawiaj±cy publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - uczelnia publiczna
1.8.) Przedmiot dzia³alno¶ci zamawiaj±cego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Og³oszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Og³oszenie dotyczy us³ug spo³ecznych i innych szczególnych us³ug: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Zapewnienie us³ugi gastronomicznej podczas ¦wiêta Szko³y i Spotkania Noworocznego2.4.) Identyfikator postêpowania: ocds-148610-ba4ae7da-8a97-11ee-9fb5-3edbb70f45bd
2.5.) Numer og³oszenia: 2023/BZP 00516220
2.6.) Wersja og³oszenia: 01
2.7.) Data og³oszenia: 2023-11-27
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zosta³y ujête w planie postêpowañ: Tak
2.9.) Numer planu postêpowañ w BZP: 2023/BZP 00019183/10/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postêpowañ:
1.3.23 us³ugi restauracyjne
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu wspó³finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa by³o poprzedzone og³oszeniem o zamówieniu/og³oszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Nie
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstaw± prawn± Zamówienie udzielane jest w trybie zamówienia z wolnej rêki na podstawie: art. 305 pkt 2 ustawy
3.1.1.) Uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu negocjacji bez og³oszenia albo zamówienia z wolnej rêki:
Uzasadnienie prawne: art 305 ust 2
Zamawiaj±cy mo¿e udzieliæ zamówienia w trybie zamówienia z wolnej rêki, je¿eli dostawy, us³ugi lub roboty budowlane mog± byæ ¶wiadczone tylko przez jednego wykonawcê z przyczyn:
a) technicznych o obiektywnym charakterze,
b) zwi±zanych z ochron± praw wy³±cznych wynikaj±cych z odrêbnych przepisów
- je¿eli nie istnieje rozs±dne rozwi±zanie alternatywne lub rozwi±zanie zastêpcze, a brak konkurencji nie jest wynikiem celowego zawê¿enia parametrów zamówienia
Uzasadnienie faktyczne: na koñcu og³oszenia
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: CRZP/185/2023/AZP
4.2.) Zamawiaj±cy udziela zamówienia w czê¶ciach, z których ka¿da stanowi przedmiot odrêbnego postêpowania: Tak
4.3.) £±czna warto¶æ poszczególnych czê¶ci zamówienia: 330364 PLN
4.3.1) Warto¶æ zamówienia stanowi±cego przedmiot tego postêpowania (bez VAT): 27642,28 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Us³ugi
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1 Zorganizowanie uroczystego obiadu dla 120 osób w dniu 08.12.2023 r. oraz w dniu 21.12.2023 dla 180-200 osób na sto³ówce UMG.
2 Posi³ki bêd± sk³ada³y siê z: zupa, miêsa z dodatkami, ryby, zimne i ciep³e przek±ski, desery, napoje zimne i gor±ce.
3 Wykonawca powinien zapewniæ obs³ugê kelnersk±
4. Przygotowanie posi³ków z u¿yciem pe³nowarto¶ciowych produktów spo¿ywczych pochodz±cych od certyfikowanych dostawców oraz w sposób zapewniaj±cy spe³nienie wymogów jako¶ciowych i sanitarnych w zakresie ¿ywienia, w tym w szczególno¶ci HACCP.
4.5.3.) G³ówny kod CPV: 55300000-3 - Us³ugi restauracyjne i dotycz±ce podawania posi³ków
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA
5.1.) Postêpowanie zakoñczy³o siê zawarciem umowy albo uniewa¿nieniem postêpowania: Postêpowanie/cze¶æ postêpowania zakoñczy³a siê zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od M¦P: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwach EOG innych ni¿ pañstwo zamawiaj±cego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najni¿sz± cen± lub kosztem: 0,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwy¿sz± cen± lub kosztem: 0,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 31000 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcjê elektroniczn±: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofert± wariantow±: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
7.1.) Czy zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie zamówienia: Nie
7.2.) Wielko¶æ przedsiêbiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiêbiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: APARTAMENTY FALTOM ROBERT FALKOWSKI
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 9580150228
7.3.3) Ulica: MORSKA
7.3.4) Miejscowo¶æ: GDYNIA
7.3.5) Kod pocztowy: 81-225
7.3.6.) Województwo: pomorskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.4.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
"APARTAMENTY FALTOM" ROBERT FALKOWSKI
jakie przetargi wygra³a firma
"APARTAMENTY FALTOM" ROBERT FALKOWSKI
SEKCJA VIII UMOWA
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-11-27
8.2.) Warto¶æ umowy/umowy ramowej: 31000 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
do 2023-12-21SEKCJA IX INFORMACJE DODATKOWE
Wybór oferenta jest mo¿liwy tylko z "Apartamenty Faltom" Robert Falkowski, który w budynku UMG ma umowê najmu pomieszczeñ sto³ówki studenckiej z pe³nym
zapleczem gastronomicznym i personelem do obs³ugi. Zgodnie z umow± najmu Uniwersytet zobowi±zany jest do zapewnienia najemcy wy³±czno¶ci na u¿ytkowanie pomieszczeñ i nie mo¿e w okresie obowi±zywania umowy udostêpniaæ ich osobom trzecim. Zamawiaj±cy nie dysponuje innym pomieszczeniem w tym terminie z uwagi na trwaj±cy rok akademicki i odbywaj±ce siê zajêcia dydaktyczne
INNE PRZETARGI Z GDYNI
- Zagospodarowanie terenu Le¶nej Polany w okolicy ulicy Szafranowej, Parku kieszonkowego przy ulicy W³adys³awa IV oraz terenu SP nr 21
- Remont elewacji budynku nr 11 wpisanego do rejestru zabytków pod numerem 1859 na terenie Akademii Marynarki Wojennej w Gdyni.
- Wykonanie dokumentacji projektowej budowy boiska poliuretanowego wraz z infrastruktur± na terenie Szko³y Podstawowej nr 34 przy ul. Cylkowskiego 5 w Gdyni, dzielnica Red³owo
- Modernizacja Laboratorium Eksploatacji Okrêtowych Urz±dzeñ Elektrycznych (2)
- Dostawa materia³ów ogólnobudowlanych na potrzeby Infrastruktury Komendy Portu Wojennego Gdynia z podzia³em na czê¶ci
- Wykonanie dokumentacji projektowej na budowê zewnêtrznego o¶wietlenia boiska o nawierzchni z trawy syntetycznej na terenie Szko³y Podstawowej nr 13 przy ul. Halickiej 8 w dzielnicy Ma³y Kack w Gdyni
wiêcej: przetargi w Gdyni »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- ¦wiadczenie us³ug po¶rednictwa w zakresie zakupu: biletów lotniczych i kolejowych na zagraniczne i krajowe przewozy pasa¿erskie, miejsc hotelowych oraz us³ug konferencyjno-gastronomicznych (...)
- Kompleksowa organizacja i przeprowadzenie szkoleñ w ramach projektu pn. "Efekt synergii - koordynacja lubuskiego w³±czenia spo³ecznego" w podziale na czê¶ci
- Sukcesywne ¶wiadczenie us³ug cateringowych dla Zwi±zku Gmin i Powiatów Subregionu Centralnego Województwa ¦l±skiego w latach 2024-2025
- ¦wiadczenie us³ugi cateringowej oraz podawania posi³ków na terenie AGH (budynek A-0), realizowanej w trakcie konferencji 36th HKT - DE-dzp.272-243/24
- Wykonanie us³ugi cateringowej w dniu 17.06.2024 oraz w dniu 10.06.2024r.
- Postêpowanie na ¶wiadczenie us³ug cateringowych na potrzeby Wojewódzkiego Urzêdu Pracy w Bia³ymstoku
wiêcej: Us³ugi restauracyjne i dotycz±ce podawania posi³ków »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.