eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Katowice › Kompleksowa usługa zakwaterowania z wyżywieniem i zapewnienia sali szkoleniowej oraz kinowej w Sokołowsku podczas wyjazdu szkoleniowego

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych




Ogłoszenie z dnia 2023-09-22


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Usługi
Kompleksowa usługa zakwaterowania z wyżywieniem i zapewnienia sali szkoleniowej oraz kinowej w Sokołowsku podczas wyjazdu szkoleniowego

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Akademia Sztuk Pięknych w Katowicach

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 277620860

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Raciborska 37

1.5.2.) Miejscowość: Katowice

1.5.3.) Kod pocztowy: 40-074

1.5.4.) Województwo: śląskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL22A - Katowicki

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: asp@asp.katowice.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: https://www.asp.katowice.pl/

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://e-propublico.pl

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - uczelnia publiczna

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Kompleksowa usługa zakwaterowania z wyżywieniem i zapewnienia sali szkoleniowej oraz kinowej w Sokołowsku podczas wyjazdu szkoleniowego

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-b7187bb7-4d63-11ee-9aa3-96d3b4440790

2.5.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00409858

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2023-09-22

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2023/BZP 00329866/02/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.3.5 Hotelarskie usługi noclegowe

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00387924

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: ASP-DA-ZP-09-2023

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak

4.3.1) Wartość zamówienia stanowiącego przedmiot tego postępowania (bez VAT): 42886,00 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Usługi

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Zamówienie obejmuje:

1. Usługi noclegowe:
a) zapewnienie noclegów dla 20 studentów w terminie 10-15.10.2023 r.

Szczegóły:
- rodzaj pokoi: 3 lub 4 osobowe z pełnym węzłem sanitarnym i WI-FI;
- minimalne wyposażenie pokoi oraz łazienek - łóżka z pościelą, szafa, toaleta, wanna lub prysznic, umywalka, papier toaletowy.

b) zapewnienie noclegów dla 12-16 osób z kadry pedagogicznej w terminie
10-15.10.2023. Minimalna ilość pedagogów to 12 osób.
Ostateczna ilość uczestników i termin pobytu każdego z nich zostanie potwierdzone najpóźniej 7 dni przed rozpoczęciem usługi, jednak nie wcześniej niż po podpisaniu umowy.

Szczegóły:
- rodzaj pokoi: 1, 2, 3 lub 4-osobowe z pełnym węzłem sanitarnym i WI-FI;
- minimalne wyposażenie pokoi oraz łazienek: łóżka z pościelą, szafa, toaleta, wanna
lub prysznic, umywalka, ręczniki, papier toaletowy;
- w budynku winna znajdować się wspólna kuchnia z wyposażeniem do dyspozycji gości (stół, krzesła, możliwość samodzielnego zrobienia kawy/ herbaty).


Z uwagi na fakt, że część gości (dotyczy kadry pedagogicznej) może się zmieniać
w trakcie trwania usługi, konieczne będzie sprzątanie pokoi wraz z wymianą pościeli
i ręczników podczas każdej wymiany osób.

Szczegółowa lista gości i harmonogram ich pobytu zostanie przekazany Wykonawcy najpóźniej 7 dni przed rozpoczęciem usługi, jednak nie wcześniej niż po podpisaniu umowy.


2. Wyżywienie:
Zapewnienie wyżywienia dla ok. 36 osób w terminie 10-15.10.2023 r.

a) ilość posiłków w ciągu dnia: śniadanie, obiad 2-daniowy z deserem, kolacja,
b) dieta – standardowa (bez wykluczeń), wegetariańska i wegańska
c) posiłki będą wydawane dla całej grupy jednocześnie:
• śniadanie w godz. 8:00- 10:00 w formie szwedzkiego stołu.
minimalna oferta śniadaniowa: pieczywo- różne rodzaje, ser- (minimum 3 rodzaje) wędlina (minimum 3 rodzaje), świeże warzywa i owoce (również w formie sałatki lub past warzywnych), masło, woda, sok, herbata, kawa, cukier, mleko- krowie i roślinne, cytryna;
• obiad z deserem 14:00-15:00 serwowany do stolików
- minimalna oferta obiadowa (porcja dla 1 osoby) – zupa min. 300 ml + drugie danie: porcja mięsa i/lub ryby i/lub warzyw grillowanych - min. 130g, ziemniaki/frytki/makaron/ryż/kasza- min. 150g, risotto/ kaszotto/ gulasz warzywny - min. 250 g; kompot lub sok owocowy (min. 250 ml), woda bez ograniczeń;
- minimalna oferta deseru: kawałek ciasta typu szarlotka, sernik lub inny rodzaj deseru - min. 120g/ osobę;

• kolacja 18:00-19:00 serwowana do stolików
minimalna oferta kolacyjna: jednogarnkowa potrawa ciepła typu gulasz, curry min. 250ml na osobę.

Zamawiający dopuszcza serwowanie posiłków przez firmę cateringową.

Posiłki winny być różnorodne każdego dnia i nie mogą być serwowane z wykorzystaniem jednorazowych/plastikowych naczyń i sztućców.

Ostateczna ilość uczestników oraz wybór diety zostanie potwierdzona najpóźniej 7 dni przed rozpoczęciem usługi jednak nie wcześniej niż po podpisaniu umowy.

Zamawiający zastrzega możliwość zmiany godzin wydania posiłków po wcześniejszym ustaleniu tego z Wykonawcą z co najmniej 1-dniowym wyprzedzeniem.


Wszystkie posiłki zapewnione przez Wykonawcę muszą być bezwzględnie świeże, przyrządzone w dniu świadczenia usługi, muszą charakteryzować się wysoką jakością w odniesieniu do użytych składników oraz estetyką podania; produkty przetworzone (takie jak kawa, herbata, soki i inne) będą posiadały odpowiednią datę przydatności do spożycia.

Wykonawca jest zobowiązany do przestrzegania przepisów prawnych, norm, procedur
i zasad sanitarno-epidemicznych, w szczególności w zakresie przechowywania
i przygotowywania artykułów spożywczych zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006r.
o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. nr 171poz. 1125 z późn. zm.)


3. Zapewnienie:
a) sali szkoleniowej z wyposażeniem dla minimum 25 osób
w terminie 10-14.10.2023 r.
• minimalne wyposażanie sali: krzesła (minimum 25 szt), stoły (minimum 6 sztuk), projektor multimedialny, nagłośnienie, WIFI;
• sala będzie sprzątana przez Wykonawcę po każdym dniu szkoleniowym.
b) miejsca do zajęć plenerowych (np. ogród, łąka) w terminie 10-14.10.2023 r.

4. Zapewnienie profesjonalnego kina studyjnego z obsługą sprzętu
do projekcji/nagłośnienia dla minimum 35 osób w terminie 11.10, 12.10
i 13.10.2023 r. w godzinach 19:00-23:00:
• wyposażonego w fotele kinowe, projektor, duży ekran i nagłośnienie
z możliwością organizowania profesjonalnych projekcji filmowych,
• zapewniającego miejsce do prelekcji dotyczących wyświetlanych produkcji
Filmy do projekcji zapewnia Zamawiający.

5. Wymagania dodatkowe:
a) Zameldowanie w obiekcie noclegowym w dniu 10.10.2023 od godz. 11:00, wymeldowanie w dniu 15.10.2023 do godz. 11:00.
b) pierwszy posiłek- obiad w dniu 10.10.2023, ostatni posiłek- śniadanie w dniu 15.10.2023
c) obiekty noclegowe mogą być zlokalizowane w max. 2 rożnych budynkach, ale muszą znajdować się w miejscowości Sokołowsko i być oddalone od siebie nie więcej niż 1300 m na podstawie wskazań serwisu internetowego „Mapy Google”;
d) sala szkoleniowa, sala kinowa oraz punkt świadczący usługę wyżywienia mogą być zlokalizowane w różnych budynkach, ale wszystkie muszą znajdować się
w miejscowości Sokołowsko i być oddalone od siebie nie więcej niż 1300 m na podstawie wskazań serwisu internetowego „Mapy Google”

4.5.3.) Główny kod CPV: 55100000-1 - Usługi hotelarskie

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

55110000-4 - Hotelarskie usługi noclegowe

98341000-5 - Usługi miejsc noclegowych

55300000-3 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków

55120000-7 - Usługi hotelarskie w zakresie spotkań i konferencji

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

w niniejszym postępowaniu nie wpłynęła żadna oferta

SEKCJA VI OFERTY

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 0

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.