eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kielce › Sukcesywne dostawy produktów mlecznych



Ogłoszenie z dnia 2022-09-23


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Sukcesywne dostawy produktów mlecznych

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Nazwa zamawiającego: Areszt Śledczy w Kielcach

1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000319902

1.4.) Adres zamawiającego:

1.4.1.) Ulica: Zagnańska 155

1.4.2.) Miejscowość: Kielce

1.4.3.) Kod pocztowy: 25-563

1.4.4.) Województwo: świętokrzyskie

1.4.5.) Kraj: Polska

1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL721 - Kielecki

1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: as_kielce@sw.gov.pl

1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: https://zp.sw.gov.pl

1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa

1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Porządek i bezpieczeństwo publiczne

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00362750

2.2.) Data ogłoszenia: 2022-09-23

SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA

3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2022/BZP 00352657/01

3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01

3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przed zmianą:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy produktów mlecznych w ilości wymienionej poniżej:
1 ser twarogowy półtłusty CPV 15542100-0 – 5 000 kg
(ser twarogowy niedojrzewający zwany twarogiem. Smak i zapach czysty, łagodny, lekko kwaśny, posmak pasteryzacji. Konsystencja i struktura jednolita, zwarta, bez grudek. Barwa biała do lekko kremowej, jednolita w całej masie. Zawartość tłuszczu max 5g. Opakowania jednostkowe dla sera uformowanego w kostki o masie 200g lub 250g powinny być wykonane z folii, papieru lub innego materiału dopuszczonego do kontaktu z żywnością)

2 serek kanapkowy CPV 15542200-1 – 1 000 kg
(serek naturalny do smarowania. Zawartość tłuszczu max. 10g/100g. Produkt otrzymany
z mleka pasteryzowanego. Konsystencja: jednolita, smarowna, pastowata. Smak i zapach charakterystyczny dla rodzaju produktu, niedopuszczalny posmak i zapach obcy. Opakowania jednostkowe powinny stanowić kubeczki lub kształtki z tworzywa sztucznego zamykane zakrywką z folii aluminiowej termozgrzewalnej o masie 125g lub 150g)

3 ser topiony CPV 15542200-1 – 2 000 kg
(serek kremowy topiony naturalny lub smakowy, kształt zbliżony do kostki lub trójkąta opakowania 50g lub 100g. Barwa i konsystencja jednolita bez ziarnistości, konsystencja smarowana. Smak i zapach charakterystyczny dla sera)

4 serek fromage CPV 15542200-1 – 850 kg
(składniki: twaróg chudy, tłuszcz roślinny, błonnik. Smak naturalny, opakowania kostka
80g lub100g)

5 twarożek ziarnisty (serek wiejski ziarnisty) CPV 15542200-1 – 500 kg
(serek wiejski to połączenie płynnego jogurtu i sztywnego twarogu o zawartości tłuszczu max 10g/100g, smak naturalny, opakowania twarde z atestem do żywności o gramaturze 150g
lub 200g)

6 serek homogenizowany CPV 15542200-1 – 1 350 kg
(serek homogenizowany o zawartości tłuszczu max. 10g/100g. Skład: twaróg odtłuszczony
z mleka, woda, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, skrobia modyfikowana, naturalny aromat waniliowy z innymi naturalnymi aromatami. Struktura i konsystencja - jednolita, zwarta, porowata bez grudek. Opakowanie jednostkowe – kubek z tworzywa sztucznego (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością), opakowanie twarde 125g lub 150g)

7 mleko w proszku odtłuszczone CPV 15510000-6 – 2 000 kg
(proszek sypki, jednolity drobno rozpylony, barwa białokremowa jednolita. Smak i zapach typowy dla mleka pasteryzowanego. Opakowania 250g – 25kg)

8 śmietana 18% CPV 15510000-6 – 1 750 kg
(śmietana pasteryzowana, homogenizowana zawartość tłuszczu mlecznego 18%. Wygląd: płyn jednorodny, bez kłaczków ściętego sernika, bez podstoju serwatki. Barwa jednolita;
od jasnokremowej do kremowej. Smak czysty, lekko kwaśny, lekki zapach i posmak pasteryzacji, niedopuszczalny smak i zapach obcy. Konsystencja płynna, gęstawa, jednolita
w całej masie; homogenizowana – zawiesista. Opakowanie jednostkowe z tworzywa sztucznego wykonanego z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania twarde : kubek, wiadro o wadze 400g – 5kg)

9 jogurt naturalny CPV 15551310-1 – 500 kg
(Wygląd: skrzep jednolity, zwarty; dopuszcza się lekki podciek serwatki oraz nieznaczne gazowanie; przy metodzie zbiornikowej – skrzep rozbity barwy białej do lekko kremowej.
Smak i zapach czysty, lekko kwaśny, konsystencja jednolita, zwarta, skrzep dający się kroić. Opakowanie jednostkowe z tworzywa sztucznego dopuszczone do kontaktu z żywnością zamykane zakrywką z folii aluminiowej termozgrzewalnej. Opakowania twarde 125g lub150g)

10 kefir CPV 15551310-1 – 1 000 kg
(skład: mleko, mleko w proszku, białka mleka, aktywna mikroflora. Opakowanie twarde dopuszczone do kontaktu z żywnością o wadze 200g lub 400g)

Po zmianie:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy produktów mlecznych w ilości wymienionej poniżej:
1 ser twarogowy półtłusty CPV 15542100-0 – 5 000 kg
(ser twarogowy niedojrzewający zwany twarogiem. Smak i zapach czysty, łagodny, lekko kwaśny, posmak pasteryzacji. Konsystencja i struktura jednolita, zwarta, bez grudek. Barwa biała do lekko kremowej, jednolita w całej masie. Zawartość tłuszczu max 5g. Opakowania jednostkowe dla sera uformowanego w kostki o masie 200g lub 250g powinny być wykonane z folii, papieru lub innego materiału dopuszczonego do kontaktu z żywnością)

2 serek kanapkowy CPV 15542200-1 – 1 000 kg
(serek naturalny do smarowania. Zawartość tłuszczu max. 10g/100g. Produkt otrzymany
z mleka pasteryzowanego. Konsystencja: jednolita, smarowna, pastowata. Smak i zapach charakterystyczny dla rodzaju produktu, niedopuszczalny posmak i zapach obcy. Opakowania jednostkowe powinny stanowić kubeczki lub kształtki z tworzywa sztucznego zamykane zakrywką z folii aluminiowej termozgrzewalnej o masie 125g lub 150g)

3 ser topiony CPV 15542200-1 – 2 000 kg
(serek kremowy topiony naturalny lub smakowy, kształt zbliżony do kostki lub trójkąta opakowania 50g lub 100g. Barwa i konsystencja jednolita bez ziarnistości, konsystencja smarowana. Smak i zapach charakterystyczny dla sera)

4 serek fromage CPV 15542200-1 – 850 kg
(składniki: twaróg chudy, tłuszcz roślinny, błonnik. Smak naturalny, opakowania kostka
80g lub100g ± 5g)

5 twarożek ziarnisty (serek wiejski ziarnisty) CPV 15542200-1 – 500 kg
(serek wiejski to połączenie płynnego jogurtu i sztywnego twarogu o zawartości tłuszczu max 10g/100g, smak naturalny, opakowania twarde z atestem do żywności o gramaturze 150g
lub 200g)

6 serek homogenizowany CPV 15542200-1 – 1 350 kg
(serek homogenizowany o zawartości tłuszczu max. 10g/100g. Skład: twaróg odtłuszczony
z mleka, woda, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, skrobia modyfikowana, naturalny aromat waniliowy z innymi naturalnymi aromatami. Struktura i konsystencja - jednolita, zwarta, porowata bez grudek. Opakowanie jednostkowe – kubek z tworzywa sztucznego (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością), opakowanie twarde 125g lub 150g)

7 mleko w proszku odtłuszczone CPV 15510000-6 – 2 000 kg
(proszek sypki, jednolity drobno rozpylony, barwa białokremowa jednolita. Smak i zapach typowy dla mleka pasteryzowanego. Opakowania 250g – 25kg)

8 śmietana 18% CPV 15510000-6 – 1 750 kg
(śmietana pasteryzowana, homogenizowana zawartość tłuszczu mlecznego 18%. Wygląd: płyn jednorodny, bez kłaczków ściętego sernika, bez podstoju serwatki. Barwa jednolita;
od jasnokremowej do kremowej. Smak czysty, lekko kwaśny, lekki zapach i posmak pasteryzacji, niedopuszczalny smak i zapach obcy. Konsystencja płynna, gęstawa, jednolita
w całej masie; homogenizowana – zawiesista. Opakowanie jednostkowe z tworzywa sztucznego wykonanego z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania twarde : kubek, wiadro o wadze 400g – 5kg)

9 jogurt naturalny CPV 15551310-1 – 500 kg
(Wygląd: skrzep jednolity, zwarty; dopuszcza się lekki podciek serwatki oraz nieznaczne gazowanie; przy metodzie zbiornikowej – skrzep rozbity barwy białej do lekko kremowej.
Smak i zapach czysty, lekko kwaśny, konsystencja jednolita, zwarta, skrzep dający się kroić. Opakowanie jednostkowe z tworzywa sztucznego dopuszczone do kontaktu z żywnością zamykane zakrywką z folii aluminiowej termozgrzewalnej. Opakowania twarde 125g lub150g)

10 kefir CPV 15551310-1 – 1 000 kg
(skład: mleko, mleko w proszku, białka mleka, aktywna mikroflora. Opakowanie twarde dopuszczone do kontaktu z żywnością o wadze 200g lub 400g)

3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:

SEKCJA VIII - PROCEDURA

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

8.1. Termin składania ofert

Przed zmianą:
2022-09-26 12:00

Po zmianie:
2022-09-27 12:00

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

8.3. Termin otwarcia ofert

Przed zmianą:
2022-09-26 12:30

Po zmianie:
2022-09-27 12:30

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.