eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Nowa Sól › "Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Sekcji Żywienia WS SP ZOZ w Nowej Soli"



Ogłoszenie z dnia 2023-08-17


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
„Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Sekcji Żywienia
WS SP ZOZ w Nowej Soli”

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Nazwa zamawiającego: Wielospecjalistyczny Szpital Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej

1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 970774733

1.4.) Adres zamawiającego:

1.4.1.) Ulica: Chałubińskiego 7

1.4.2.) Miejscowość: Nowa Sól

1.4.3.) Kod pocztowy: 67-100

1.4.4.) Województwo: lubuskie

1.4.5.) Kraj: Polska

1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL432 - Zielonogórski

1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: a.szpet@szpital-nowasol.pl

1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital-nowasol.pl

1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Zdrowie

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00356536

2.2.) Data ogłoszenia: 2023-08-17

SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA

3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2023/BZP 00347147

3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01

3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:

SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

5.8. Wykaz przedmiotowych środków dowodowych

Przed zmianą:
Wymagany HACCP. Do oferty musi być dołączony dokument potwierdzający stosowanie sytemu HACCP.
Specyfikacja produktu dla każdego zaoferowanego produktu w pakiecie 1 i 2 w zakresie potrzebnym do przeprowadzenia analizy zagrożeń z uwzględnieniem ich cech:
a) biologicznych, chemicznych, fizycznych,
b) składu opracowanych składników, w tym substancji dodatkowych oraz substancji pomagających w przetwarzaniu ,
c) pochodzenia,
d) warunków i okresu przechowywania,
W przypadku zmiany specyfikacji danego produktu w okresie realizacji umowy Wykonawca zobowiązany jest do jej uaktualnienia, którego dokona w formie pisemnej przy pierwszej dostawie produktu o zmienionej specyfikacji.

Po zmianie:
Wymagany HACCP. Do oferty musi być dołączony dokument potwierdzający stosowanie sytemu HACCP.
Specyfikacja produktu dla każdego zaoferowanego produktu w pakiecie 1 i 3 w zakresie potrzebnym do przeprowadzenia analizy zagrożeń z uwzględnieniem ich cech:
a) biologicznych, chemicznych, fizycznych,
b) składu opracowanych składników, w tym substancji dodatkowych oraz substancji pomagających w przetwarzaniu ,
c) pochodzenia,
d) warunków i okresu przechowywania,
W przypadku zmiany specyfikacji danego produktu w okresie realizacji umowy Wykonawca zobowiązany jest do jej uaktualnienia, którego dokona w formie pisemnej przy pierwszej dostawie produktu o zmienionej specyfikacji.
Aktualne sprawozdanie lub zaświadczenie że ferma drobiu jest wolna od salmionelli wystawione przez Powiatowego Lekarza Weterynarii. – dotyczy Pakietu 2 – nie starsze niż 4 miesiące od daty wystawiania.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.