Ogłoszenie z dnia 2024-04-23
Powiązane ogłoszenia:
- 2024/BZP 00273683/01 - Ogłoszenie z dnia 2024-04-05
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Usługi
Świadczenie usługi gastronomicznej w dniach 25-26.04.2024 r.
w Uniwersytecie w Siedlcach
podczas XII OGÓLNOPOLSKICH WARSZTATÓW
METODOLOGICZNO-DYDAKTYCZNYCH W NAUKACH O BEZPIECZEŃSTWIE.
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: Uniwersytet w Siedlcach
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000001471
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Konarskiego 2
1.5.2.) Miejscowość: Siedlce
1.5.3.) Kod pocztowy: 08-110
1.5.4.) Województwo: mazowieckie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL925 - Siedlecki
1.5.7.) Numer telefonu: 256431976
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: klaudia.krawczyk-styrna@uws.edu.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.uws.edu.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://uws-edu.logintrade.net/1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - uczelnia publiczna
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Tak
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Świadczenie usługi gastronomicznej w dniach 25-26.04.2024 r.w Uniwersytecie w Siedlcach
podczas XII OGÓLNOPOLSKICH WARSZTATÓW
METODOLOGICZNO-DYDAKTYCZNYCH W NAUKACH O BEZPIECZEŃSTWIE.
2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-0f2af5d8-f32f-11ee-b016-82aaee56c84c
2.5.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00297537
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2024-04-23
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Nie
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00273683
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: DZP.290.15.2024
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.3.) Wartość zamówienia: 13860 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Usługi
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Przedmiot zamówienia obejmuje usługę gastronomiczną w dniach 25-26.04.2024 r. na Uniwersytecie w Siedlcach ul. Konarskiego 2 podczas XII Ogólnopolskich Warsztatów Metodologiczno-Dydaktycznych w Naukach o Bezpieczeństwie, która polega na przygotowaniu i podaniu obiadów dla planowanej liczby uczestników 125 osób wraz z obsługą kelnerską (60 obiadów w I dniu konferencji, 40 kolacji w I dniu konferencji, 25 obiadów w II dniu konferencji). Ostateczna liczba osób zostanie podana po podpisaniu umowy.
Wykonawca zapewni przestrzeń do serwowania posiłków oraz stoliki w liczbie adekwatnej do potwierdzonej liczby osób, białą zastawę porcelanową z serwetkami, metalowe sztućce, białe obrusy oraz szkło do napojów chłodnych, białego i czerwonego wina oraz trunków mocniejszych. Stoły powinny być przybrane stroikami z żywych kwiatów. Po wykonanej usłudze wykonawca musi posprzątać.
Usługa musi być wykonana w odległości nie większej niż 1000 m. od miejsca odbywania spotkania (Pałac Ogińskich, ul. Konarskiego 2, 08-110 Siedlce).
Wykonawca zapewni w trakcie usługi:
w I dniu konferencji - obiad:
1) rosół lub krem z zielonego groszku, brokułu z gorgonzolą (do wyboru) 200ml na osobę,
2) danie mięsne/danie wegetariańskie (do wyboru): kotlet mielony 150-180 gram na osobę, ziemniaki z wody 150 gram, buraczki 150 gram na osobę; gulasz warzywny z kaszą kuskus 450-500 gram na osobę;
3) kompot owocowy 250 ml na osobę;
w I dniu konferencji - kolacja:
1) krem francuski 200 ml na osobę;
2) danie mięsne/danie wegetariańskie (do wyboru): Pierś drobiowa duszona w sosie śliwkowym pod zarumienioną cebulką 150-180 gram na osobę, ziemniaki opiekane 150 g na osobę, mix sałat w sosie winegret 150 gram na osobę; penne w sosie szpinakowo-śmietanowym 450-500 gram na osobę;
3) woda gazowana i niegazowana;
4) stół kawowy (kawa z ekspresów ciśnieniowych, kawa z zaparzaczy, warniki na gorącą wodę, herbaty zwykłe i smakowe, dodatki typu: cukier, cytryna, mleko do kawy; trzy rodzaje ciast: sernik z cukrowym puszkiem, szarlotka tradycyjna, karpatka);
5) przekąski słone dla 40 osób:
pasztet z sosem żurawinowo chrzanowym,
śledzie tradycyjne z cebulką,
ryba po grecku,
sałatka brokułowa z jajkiem,
sałatka z szynką, ananasem i majonezem.
w II dniu konferencji - obiad:
1) rosół lub zupa szczawiowa z jajkiem 200 ml na osobę,
2) danie (do wyboru): ryba po staropolsku 150-180 gram na osobę, ziemniaki z wody 150 gram, surówka 150 gram na osobę; naleśniki z serem na słodko ze śmietaną 450-500 gram na osobę,
3) kompot owocowy 250 ml na osobę.
Podana liczba osób korzystających z usług gastronomicznych jest liczbą przewidywaną. Zamawiający nie gwarantuje, iż z usług gastronomicznych korzystać będzie liczba osób wskazanych w niniejszym dokumencie (możliwość zwiększeniu lub zmniejszenia ilości posiłków objętych usługą do 40%). Zmawiający zastrzega, że w sytuacji niezależnej od zamawiającego może odstąpić od zamówienia (np. państwowe/na poziomie zarządzeń Rektora Uniwersytetu w Siedlcach, uniemożliwiających realizację wydarzenia). Zamawiający przewiduje możliwość rezygnacji z zamówienia. Wykonawca zostanie poinformowany o zaistniałej sytuacji na 5 dni przed planowanym posiłkiem. W takim przypadku Wykonawcy nie przysługują żadne roszczenia w stosunku do Zamawiającego.
4.5.3.) Główny kod CPV: 55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 10650 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 10650 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 10650 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Tak
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia (dotyczy pełnomocnika, o którym mowa w art. 58 ust. 2 ustawy): Panderosa S.C. Inga Myszka, Marcin Myszka
Nazwy (firmy) pozostałych wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia: 1. INGA EWA MYSZKA PANDEROSA; 2. MARCIN MYSZKA SKLEPY OGRODNICZE "DREWUTNIA"
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: NIP 8212218736
7.3.3) Ulica: Garwolińska 53
7.3.4) Miejscowość: Siedlce
7.3.5) Kod pocztowy: 08-110
7.3.6.) Województwo: mazowieckie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.4.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
PANDEROSA S.C. INGA MYSZKA MARCIN MYSZKA
jakie przetargi wygrała firma
PANDEROSA S.C. INGA MYSZKA MARCIN MYSZKA
SEKCJA VIII UMOWA
8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-04-19
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 10650 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2024-04-25 do 2024-04-268.4.) Zamawiający przewiduje następujące wymagania związane z realizacją zamówienia: w zakresie zatrudnienia na podstawie stosunku pracy, w okolicznościach, o których mowa w art. 95 ustawy
INNE PRZETARGI Z SIEDLEC
- "Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych, sypkich, strączkowych, sojowych do Zakładu Karnego w Siedlcach"
- Remont drogi powiatowej nr 3642W od m. Tęczki w kierunku drogi krajowej nr 2
- Dostawa sprzętu komputerowego i oprogramowania w ramach realizacji projektu Zajrzyj w głąb siebie
- Dostawa zestawów diagnostycznych do automatycznej izolacji wirusa grypy ptaków typu A w systemie automatycznym MagCore HF 16 Plus dla Zakładu Higieny Weterynaryjnej w Warszawie.
- Dostawa medycznych środków materiałowych i produktów farmaceutycznych w zakresie zabezpieczenia działalności bieżącej na rzecz 28 WOG oraz jednostek i instytucji będących na jego zaopatrzeniu w 2024 r
- Wykonanie usługi polegającej na wykaszaniu traw z poboczy, skarp i rowów dróg powiatowych zarządzanych przez Zarząd Powiatu w Siedlcach w okresach wiosennym, letnim i jesiennym w 2024 r."
więcej: przetargi w Siedlcach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- ,,Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach''
- "Usługa przygotowania i dostarczania posiłków dla podopiecznych Centrum Opiekuńczo - Mieszkalnego w Rumi".
- PODN.ZP.321.4.2024 Przygotowanie i dostarczenie posiłków w formie grilla dla 600 uczestników Festynu edukacyjnego
- Usługi cateringowe w ramach poddziałania 1.2 "Wsparcie dla projektów demonstracyjnych i działań informacyjnych" w zakresie produkcji i wykorzystania krajowych źródeł białka na cele paszowe.
- Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia pacjentów hospitalizowanych w Szpitalu oraz Zakładzie Opiekuńczo-Leczniczym SPZZOZ w Przysusze (w systemie cateringowym)/2
- ŚWIADCZENIE USŁUG ŻYWIENIA W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA I DOSTARCZANIA GOTOWYCH POSIŁKÓW (CAŁODOBOWE WYŻYWIENIE) DLA PACJENTÓW SAMODZIELNEGO PUBLICZNEGO ZESPOŁU ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ W SIERPCU
więcej: Usługi dostarczania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.