Og³oszenie z dnia 2024-03-20
Powi±zane og³oszenia:
- 2022/BZP 00038717/01 - Og³oszenie z dnia 2022-01-27
Og³oszenie o wyniku postêpowania
Us³ugi
¦wiadczenie us³ug gastronomicznych w zakresie ¿ywienia pacjentów spó³ki Szpitala Miejskiego im. Jana Gardu³y w ¦winouj¶ciu Sp. z o. o.
SEKCJA I - ZAMAWIAJ¡CY
1.1.) Rola zamawiaj±cego
Postêpowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiaj±cego1.2.) Nazwa zamawiaj±cego: Szpital Miejski im. Jana Gardu³y w ¦winouj¶ciu sp. z o. o.
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 812046670
1.5) Adres zamawiaj±cego
1.5.1.) Ulica: Mieszka I 7
1.5.2.) Miejscowo¶æ: ¦winouj¶cie
1.5.3.) Kod pocztowy: 72-600
1.5.4.) Województwo: zachodniopomorskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL428 - Szczeciñski
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zampub@szpital-swinoujscie.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiaj±cego: www.szpital-swinoujscie.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postêpowania:
https://bip.szpital-swinoujscie.pl/zamowienia1.7.) Rodzaj zamawiaj±cego: Zamawiaj±cy publiczny - osoba prawna, o której mowa w art. 4 pkt 3 ustawy (podmiot prawa publicznego)
1.8.) Przedmiot dzia³alno¶ci zamawiaj±cego: Zdrowie
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Og³oszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Og³oszenie dotyczy us³ug spo³ecznych i innych szczególnych us³ug: Tak
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
¦wiadczenie us³ug gastronomicznych w zakresie ¿ywienia pacjentów spó³ki Szpitala Miejskiego im. Jana Gardu³y w ¦winouj¶ciu Sp. z o. o.2.4.) Identyfikator postêpowania: ocds-148610-fb340deb-7fba-11ec-83b1-bea871b78b5b
2.5.) Numer og³oszenia: 2024/BZP 00253474
2.6.) Wersja og³oszenia: 01
2.7.) Data og³oszenia: 2024-03-20
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zosta³y ujête w planie postêpowañ: Nie
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu wspó³finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa by³o poprzedzone og³oszeniem o zamówieniu/og³oszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer og³oszenia: 2022/BZP 00038717/01
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstaw± prawn± Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: ZP/04/2022
4.2.) Zamawiaj±cy udziela zamówienia w czê¶ciach, z których ka¿da stanowi przedmiot odrêbnego postêpowania: Nie
4.4.) Rodzaj zamówienia: Us³ugi
Czê¶æ 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Przygotowanie i dostarczanie ca³odziennego wy¿ywienia4.5.3.) G³ówny kod CPV: 55321000-6 - Us³ugi przygotowywania posi³ków
4.5.5.) Warto¶æ czê¶ci: 361808,62 PLN
Czê¶æ 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Przygotowanie i dostarczanie kanapek w formie bu³ek4.5.3.) G³ówny kod CPV: 55321000-6 - Us³ugi przygotowywania posi³ków
4.5.5.) Warto¶æ czê¶ci: 15770,00 PLN
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA
Czê¶æ 1
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA (dla czê¶ci 1)
5.1.) Postêpowanie zakoñczy³o siê zawarciem umowy albo uniewa¿nieniem postêpowania: Postêpowanie/cze¶æ postêpowania zakoñczy³a siê uniewa¿nieniem
5.2.) Podstawa prawna uniewa¿nienia postêpowania: art. 255 pkt 2 ustawy
5.2.1.) Przyczyna uniewa¿nienia postêpowania:
Zamawiaj±cy uniewa¿ni³ postêpowanie o zamówienie publiczne w zakresie pakietu nr 1 poniewa¿ wszystkie z³o¿one oferty podlega³y odrzuceniu.
W pakiecie nr 1 do terminu sk³adania ofert zosta³a z³o¿ona jedna oferta, która podlega³a odrzuceniu poniewa¿ jest tre¶æ by³a niezgodna z warunkami zamówienia oraz zawiera³a b³êdy w obliczeniu ceny.
Czê¶æ 2
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA (dla czê¶ci 2)
5.1.) Postêpowanie zakoñczy³o siê zawarciem umowy albo uniewa¿nieniem postêpowania: Postêpowanie/cze¶æ postêpowania zakoñczy³a siê zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla czê¶ci 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od M¦P: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwach EOG innych ni¿ pañstwo zamawiaj±cego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najni¿sz± cen± lub kosztem: 16826,40 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwy¿sz± cen± lub kosztem: 16826,40 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 16826,40 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcjê elektroniczn±: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofert± wariantow±: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla czê¶ci 2)
7.1.) Czy zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielko¶æ przedsiêbiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiêbiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Us³ugi Hotelarsko-Gastronomiczne, Rekreacyjne Ewa Gruszczyñska
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 251577831
7.3.4) Miejscowo¶æ: ¦winouj¶cie
7.3.6.) Województwo: zachodniopomorskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcom?: Tak
7.3.9.) Informacja o czê¶ciach zamówienia, których wykonanie zamierza powierzyæ podwykonawcom, oraz nazwy ewentualnych podwykonawców, je¿eli s± ju¿ znani:
Transport ¿ywno¶ci - Us³ugi transportowe Beata Tysowska
SEKCJA VIII UMOWA (dla czê¶ci 2)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-03-02
8.2.) Warto¶æ umowy/umowy ramowej: 16826,40 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
do 2022-12-318.4.) Zamawiaj±cy przewiduje nastêpuj±ce wymagania zwi±zane z realizacj± zamówienia:
w zakresie zatrudnienia na podstawie stosunku pracy, w okoliczno¶ciach, o których mowa w art. 95 ustawy
INNE PRZETARGI Z ¦WINOUJ¦CIA
- ¦wiadczenie us³ugi prania i naprawy bielizny szpitalnej oraz zakupu bielizny szpitalnej dla Szpitala Miejskiego im. Jana Gardu³y w ¦winouj¶ciu sp. z o. o.
- Przegl±d systemów wentylacji w tunelu
- "Konserwacja, eksploatacja i utrzymanie bie¿±ce w sta³ej sprawno¶ci technicznej sygnalizacji ¶wietlnej, urz±dzeñ ITS i aktywnych przej¶æ dla pieszych w ¦winouj¶ciu w latach 2024 - 2025"
- Remont i przebudowa instalacji elektrycznych w Przedszkolu Miejskim nr 1 przy ul. Warszawskiej 13 w ¦winouj¶ciu
- Rozbiórka trzech obiektów budowlanych nr 34, 35, 42 w kompleksie 4310
- Rozbudowa budynku internatu oraz remont sto³ówki wraz z ³±cznikiem, pomieszczeniami kuchennymi i piwnicznymi Zespo³u Szkó³ Morskich w ¦winouj¶ciu - Etap VI
wiêcej: przetargi w ¦winouj¶ciu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- ZAKUP GOR¡CEGO POSI£KU WRAZ Z US£UG¡ WYDANIA LUB DOWOZU GOR¡CEGO POSI£KU KLIENTOM MOPS w okresie od 01.07.2024 r. do 31.12.2024 r.
- Sukcesywne ¶wiadczenie us³ug noclegowych dla go¶ci Wydzia³u Matematyki i Informatyki przyje¿d¿aj±cych w ramach wspó³pracy naukowej, konferencji, itp.
- Us³uga gastronomiczna polegaj±ca na przygotowaniu i dostarczeniu posi³ków dla dzieci i uczniów przedszkola i szko³y podstawowej w roku szkolnym 2024/2025
- ¦wiadczenie us³ug gastronomicznych dla mieszkañców Domu Pomocy Spo³ecznej dla Osób Przewlekle Psychicznie Chorych w Krowicy Lasowej
- ¦wiadczenie us³ug polegaj±cych na kompleksowym ca³odziennym i codziennym ¿ywieniu pacjentów Zamawiaj±cego wraz z odbiorem i utylizacj± odpadów pokonsumpcyjnych.
- Us³ugi cateringowe - wy¿ywienia dla 30 podopiecznych Dziennego Domu Pobytu "Senior+" w Rypinie w okresie od 01.07.2024r. do 31.12.2024r.
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.