Ogłoszenie z dnia 2021-11-02
Powiązane ogłoszenia:
- 2021/BZP 00232740/01 - Ogłoszenie z dnia 2021-10-14
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawa mięsa, produktów mięsnych i wędlin.
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: TECHNIKUM LEŚNE IM. PROF. JANA MIKLASZEWSKIEGO
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000124191
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Starościn 34
1.5.2.) Miejscowość: Rzepin
1.5.3.) Kod pocztowy: 69-110
1.5.4.) Województwo: lubuskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL431 - Gorzowski
1.5.7.) Numer telefonu: 957596239
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: sekretariat@tlrzepin.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.tlrzepin.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://zslrzepin.nazwa.pl/technikum/1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający
Technikum Leśne
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Dostawa mięsa, produktów mięsnych i wędlin.2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-ddb3cb02-2cd0-11ec-b885-f28f91688073
2.5.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00253186
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2021-11-02
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2021/BZP 00013037/02/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.1 Artykuły spożywcze w układzie zadaniowym (8 zadań)
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00232740/01
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: ZP/TL/13/10/2021
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.3.) Wartość zamówienia: 133199,89 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych - wraz z
dowozem i wniesieniem. Dostawa, rozładunek i wniesienie realizowane będą na koszt dostawy
wkalkulowany w cenę dostarczanych produktów.
2. Artykuły będą dostarczane do siedziby zamawiającego, tj. do Technikum Leśnego w
Starościnie, środkami transportowymi dostosowanymi do przewozu artykułów spożywczych, w
warunkach zapewniających utrzymanie właściwej ich jakości. Elementy powinny być ułożone w
opakowaniu w sposób niepowodujący deformacji i zapewniający estetyczny wygląd gotowego
wyrobu.
3. Oferta musi być kompletna i zawierać wszystkie pozycje zamówienia. Nieuwzględnienie
chociażby jednej z zamawianych pozycji asortymentowych spowoduje odrzucenie oferty.
4. Szacunkowe ilości oraz asortyment różnych artykułów żywnościowych przedstawiono w
załączniku do SWZ (zał. 1b). Zamawiający zastrzega sobie prawo do odstąpienia od realizacji
części dostaw w każdej z pozycji asortymentowych. Zakres zamówienia może być zmniejszony,
odpowiednio do realnych potrzeb Zamawiającego jednak nie więcej niż 30% wskazanych ilości.
Wykonawcy nie przysługuje prawo do roszczeń finansowych z tego tytułu.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15110000-2 - Mięso
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15111000-9 - Mięso wołowe
15112000-6 - Drób
15113000-3 - Wieprzowina
15114000-0 - Podroby
15130000-8 - Produkty mięsne
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 137943,75 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 181697,78 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 137943,75 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Zakład Przetwórstwa Mięsnego Krzysztof Sobieraj
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 5980002044
7.3.3) Ulica: ul. Ogrodowa 15e
7.3.4) Miejscowość: Krzeszyce
7.3.5) Kod pocztowy: 66-435
7.3.6.) Województwo: lubuskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.4.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
GOSPODARSTWO ROLNE KRZYSZTOF SOBIERAJ
jakie przetargi wygrała firma
GOSPODARSTWO ROLNE KRZYSZTOF SOBIERAJ
SEKCJA VIII UMOWA
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-10-28
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 137943,75 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące
INNE PRZETARGI RZEPIN
- Modernizacja szkolnego boiska lekkoatletycznego i szkolnego boiska wielofunkcyjnego wraz z elementami towarzyszącymi, ETAP 2 - rozbiórka murów i trybuny oraz budowa murów oporowych
- Rzepińskie Centrum Sportowe
- Rzepińskie Centrum Sportowe - II etap
więcej: przetargi RZEPIN »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Zespołu - Szkolno - Przedszkolnego w Tyszowcach w roku 2024
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 20 w Chorzowie, ul. Czempiela 49 - I/2024
- Sukcesywna dostawa mięsa, wędlin i nabiału
- "Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do kuchni gminnej w Zespole Szkolno - Przedszkolnym w Bestwince oraz 8 stołówek szkolnych na terenie gminy Bestwina"
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 9 w Chorzowie, ul. Omańkowskiej 9 - I/2024
- Sukcesywna dostawa różnych artykułów spożywczych, w tym mięsa, produktów mięsnych oraz produktów mleczarskich.
więcej: Mięso »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.