eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Oleszno › Usługa naprawy i konserwacji sprzętu gastronomicznego, chłodniczego oraz naprawy sprzętu polowego służby żywnościowej w 16 WOG



Ogłoszenie z dnia 2023-06-01


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Usługi
Usługa naprawy i konserwacji sprzętu gastronomicznego, chłodniczego oraz naprawy sprzętu polowego służby żywnościowej w 16 WOG

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: 16 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W DRAWSKU POMORSKIM (JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3378)

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 320991649

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: ul. Główna 1

1.5.2.) Miejscowość: Oleszno

1.5.3.) Kod pocztowy: 78-513

1.5.4.) Województwo: zachodniopomorskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL427 - Szczecinecko-pyrzycki

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: 16wog.zam.pub@ron.mil.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: https://16wog.wp.mil.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

www.16wog.wp.mil.pl

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Obrona

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Usługa naprawy i konserwacji sprzętu gastronomicznego, chłodniczego oraz naprawy sprzętu polowego służby żywnościowej w 16 WOG

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-ec4ca9de-d2c9-11ed-b70f-ae2d9e28ec7b

2.5.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00243240

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2023-06-01

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2022/BZP 00065565/16/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.3.32 Usługa naprawy i konserwacji sprzętu gastronomicznego, chłodniczego oraz naprawy sprzętu polowego służby żywnościowej w 16 WOG

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00164853

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: 81/2023

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.3.) Wartość zamówienia: 271140 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Usługi

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Naprawa i konserwacja sprzętu gastronomicznego, chłodniczego służby żywno-ściowej w niżej wymienionych miejscach:
1) garnizonie Drawsko Pom. – sprzęt gastronomiczny i chłodniczy służby żywnościowej (adres: ul. Główna 1 78-513 Oleszno);
2) garnizonie Złocieniec – sprzęt gastronomiczny i chłodniczy służby żywnościowej
(adres: ul. Czwartaków 4, 78-524 Złocieniec);
3) garnizonie Wałcz - sprzęt gastronomiczny i chłodniczy służby żywnościowej
(adres: ul. Kościuszki 24, 78-600 Wałcz);
4) garnizonie Nadarzyce - sprzęt gastronomiczny i chłodniczy służby żywnościowej
(adres: Nadarzyce 64-915 Jastrowie).

4.5.3.) Główny kod CPV: 50882000-1 - Usługi w zakresie napraw i konserwacji sprzętu restauracyjnego

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

50883000-8 - Usługi w zakresie napraw i konserwacji urządzeń zaprowiantowania

50000000-5 - Usługi naprawcze i konserwacyjne

4.5.5.) Wartość części: 115704,00 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Naprawy bieżące kuchni polowych i podgrzewaczy do wody:
1) w garnizonie Drawsko Pom. – polowy sprzęt służby żywnościowej (adres: ul. Główna 1, 78-513 Oleszno);
2) w garnizonie Złocieniec – polowy sprzęt służby żywnościowej (adres: ul. Czwartaków 4, 78-524 Złocieniec);
3) w garnizonie Wałcz – polowy sprzęt służby żywnościowej (adres: ul. Kościuszki 24,
78-600 Wałcz).

4.5.3.) Główny kod CPV: 50882000-1 - Usługi w zakresie napraw i konserwacji sprzętu restauracyjnego

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

50883000-8 - Usługi w zakresie napraw i konserwacji urządzeń zaprowiantowania

50000000-5 - Usługi naprawcze i konserwacyjne

4.5.5.) Wartość części: 39208 PLN

Część 3

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Naprawy bieżące części specjalistycznej samochodów chłodni,
izotermicznych do przewozu pieczywa, autocystern, cystern do przewozu
i dystrybucji wody.
1) garnizon Drawsko Pom. – polowy sprzęt służby żywnościowej (adres: ul. Główna 1,
78-513 Oleszno);
2) garnizon Złocieniec – polowy sprzęt służby żywnościowej (adres: ul. Czwartaków 4,
78-524 Złocieniec);
3) garnizon Wałcz – polowy sprzęt służby żywnościowej (adres: ul. Kościuszki 24,
78-600 Wałcz).
Naprawy obejmują pojazdy przedstawione poniżej:
a) AUTOCYSTERNY NA WODĘ CW-266 3500L
b) CYSTERNY DO PRZEWOZU I DYSTRYBUCJI WODY CW-10
c) CHŁODNIE MS-3SW NA SAM.STAR-200
d) CHŁODNIE NA SAMOCHODZIE STAR 12.227
e) SAMOCHODY CHŁODNIE DAF LF55
f) SAMOCHODY CHŁODNIE DAF LF 290 FA
g) SAMOCHODY CHŁODNIE IVECO EUROCAR.ML-150E
h) SAMOCHODY IZOTERMICZNE LUBLIN -3372
i) SAMOCHÓD IZOTERMICZNY FIAT DUCATO
j) SAMOCHÓD IZOTERMICZNY FORD TRANSIT 300S CAB
k) SAMOCHÓD IZOTERMICZNY FORD TRANSIT 350 L2 CAB
l) SAMOCHÓD IZOTERMICZNY FORD TRANSIT 350 L CAB
m) SAMOCHÓD IZOTERMICZNY FORD TRANSIT 350 MWB CAB
n) SAMOCHÓD DO PRZEWOZU PIECZYWA STAR-200
o) SAMOCHÓD DO PRZEWOZU PIECZYWA MERCEDES ANTOS 1830L
p) SAMOCHÓD DO PRZEWOZU PIECZYWA IVECO EUROCARGO

4.5.3.) Główny kod CPV: 50882000-1 - Usługi w zakresie napraw i konserwacji sprzętu restauracyjnego

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

50883000-8 - Usługi w zakresie napraw i konserwacji urządzeń zaprowiantowania

50000000-5 - Usługi naprawcze i konserwacyjne

4.5.5.) Wartość części: 57096 PLN

Część 4

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Naprawy bieżące namiotów kuchni polowych, namiotu stołówkowego oraz na-miotów kasyna polowego i stołówkowego.
1) w garnizonie Drawsko Pom. – polowy sprzęt służby żywnościowej (adres: ul. Głów-na 1, 78-513 Oleszno);
2) w garnizonie Złocieniec – polowy sprzęt służby żywnościowej (adres: ul. Czwarta-ków 4, 78-524 Złocieniec);
3) w garnizonie Wałcz – polowy sprzęt służby żywnościowej (adres: ul. Kościuszki 24,
78-600 Wałcz).
Naprawy obejmują namioty przedstawione poniżej:
a) Namioty do kuchni polowych
b) Namiot stołówkowy LUBAWA
c) Namiot polowego modułowego zestawu stołówkowego
d) Namiot kasyna polowego kontenerowego
e) Namiot kasyna stołówkowego

4.5.3.) Główny kod CPV: 50882000-1 - Usługi w zakresie napraw i konserwacji sprzętu restauracyjnego

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

50883000-8 - Usługi w zakresie napraw i konserwacji urządzeń zaprowiantowania

50000000-5 - Usługi naprawcze i konserwacyjne

4.5.5.) Wartość części: 39528 PLN

Część 5

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Naprawy bieżące kuchni kontenerowej, kasyna polowego
kontenerowego.
1) w garnizonie Wałcz – polowy sprzęt służby żywnościowej (adres: ul. Kościuszki 24,
78-600 Wałcz).
Naprawy obejmują przedstawione poniżej:
a) Kuchnia kontenerowa KKP200
b) Kasyno polowe kontenerowe PKK-120/500

4.5.3.) Główny kod CPV: 50882000-1 - Usługi w zakresie napraw i konserwacji sprzętu restauracyjnego

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

50883000-8 - Usługi w zakresie napraw i konserwacji urządzeń zaprowiantowania

50000000-5 - Usługi naprawcze i konserwacyjne

4.5.5.) Wartość części: 19604,00 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 129607,56 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 129607,56 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 129607,56 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: PUNKT NAPRAWY URZĄDZEŃ CHŁODNICZYCH I GASTRONOMICZNYCH Ryszard Borysewicz

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7651296212

7.3.3) Ulica: ul. Pożarna 18

7.3.4) Miejscowość: Wałcz

7.3.5) Kod pocztowy: 78-600

7.3.6.) Województwo: zachodniopomorskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-05-18

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 129607,56 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2023-12-31

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Do postępowania nie wpłynęła żadna oferta,

Część 3

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Do postępowania nie wpłynęła żadna oferta,

Część 4

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 4)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 58302,00 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 58302,00 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 58302,00 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 4)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Z.P.TRUCK-CAMPER Urbaniak Robert

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 8321004862

7.3.3) Ulica: ul. Zabłocie 22

7.3.4) Miejscowość: Widawa

7.3.5) Kod pocztowy: 98-170

7.3.6.) Województwo: łódzkie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie

SEKCJA VIII UMOWA (dla części 4)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-05-26

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 58302,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2023-12-31

Część 5

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 5)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 5)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 14400,84 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 14400,84 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 14400,84 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 5)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: PUNKT NAPRAWY URZĄDZEŃ CHŁODNICZYCH I GASTRONOMICZNYCH Ryszard Borysewicz

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7651296212

7.3.3) Ulica: ul. Pożarna 18

7.3.4) Miejscowość: Wałcz

7.3.5) Kod pocztowy: 78-600

7.3.6.) Województwo: zachodniopomorskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie

SEKCJA VIII UMOWA (dla części 5)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-05-18

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 14400,84 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2023-12-31

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.