Ogłoszenie z dnia 2022-07-06
Powiązane ogłoszenia:
- 2021/BZP 00053376/01 - Ogłoszenie z dnia 2021-05-13
- 2021/BZP 00085067/01 - Wynik z dnia 2021-06-16
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawa mięsa wieprzowego, wędlin wieprzowych i wędlin drobiowych do Zakładu Karnego w Dębicy i Oddziału Zewnętrznego w Chmielowie.
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: ZAKŁAD KARNY W DĘBICY
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000782959
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: ul. Sandomierska 41
1.5.2.) Miejscowość: Dębica
1.5.3.) Kod pocztowy: 39-200
1.5.4.) Województwo: podkarpackie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL824 - Tarnobrzeski
1.5.7.) Numer telefonu: 146815656
1.5.8.) Numer faksu: 146815659
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zk_debica@sw.gov.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://zp.sw.gov.pl1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inna państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Porządek i bezpieczeństwo publiczne
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Dostawa mięsa wieprzowego, wędlin wieprzowych i wędlin drobiowych do Zakładu Karnego w Dębicy i Oddziału Zewnętrznego w Chmielowie.2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-78410a18-b317-11eb-911f-9ad5f74c2a25
2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00241004
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2022-07-06
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2021/BZP 00013890/03/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.1 Dostawa mięsa wieprzowego, wędlin wieprzowych i wędlin drobiowych
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00053376/01
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: D/Kw.2232.1.2021.AS
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak
4.3.) Łączna wartość poszczególnych części zamówienia: 241522,80 PLN
4.3.1) Wartość zamówienia stanowiącego przedmiot tego postępowania (bez VAT): 241522,00 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
CZĘŚĆ I – Mięso/podroby/kości (mięso wieprzowe)1. Łopatka wieprzowa bez kości i bez skóry, świeża (bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia)
Kg/12 m-cy - 3 250 KG
2. Mięso drobne II wołowa świeża (bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia)
Kg/12 m-cy - 900 KG
3. Wątroba wieprzowa świeża (bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia)
Kg/12 m-cy - 1 750 KG
4. Kości wieprzowe – rurki (bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia)
Kg/12 m-cy - 2 720 KG
4.5.3.) Główny kod CPV: 15113000-3 - Wieprzowina
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15111000-9 - Mięso wołowe
4.5.5.) Wartość części: 65344,80 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
CZĘŚĆ II – Wędliny wieprzowe1. Mielonka (blok)
Kg/12 m-cy - 3 930 KG
2. Kiełbasa parówkowa
Kg/12 m-cy - 3 930 KG
3. Kiełbasa popularna
Kg/12 m-cy - 3 930 KG
4. Szynka zielonogórska
Kg/12 m-cy - 430 KG
5. Szynka domowa
Kg/12 m-cy - 500 KG
6. Szynka konserwowa
Kg/12 m-cy - 430 KG
4.5.3.) Główny kod CPV: 15131130-5 - Wędliny
4.5.5.) Wartość części: 130050,00 PLN
Część 3
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
CZĘŚĆ III – Wędliny drobiowe1. Parówki drobiowe
(produkt wyłącznie z mięsa drobiowego)
Kg/12 m-cy - 3300 KG
2. Szynka drobiowa
(produkt wyłącznie z mięsa drobiowego)
Kg/12 m-cy - 500 KG
3. Filet z indyka (prasowany blok)
(produkt wyłącznie z mięsa drobiowego)
Kg/12 m-cy - 500 KG
4.5.3.) Główny kod CPV: 15131135-0 - Wędliny drobiowe
4.5.5.) Wartość części: 46158,00 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
INNE PRZETARGI Z DĘBICY
- Razem w potrzebie - usługi społeczne i zdrowotne w Gminie Dębica
- Budowę kompleksu mieszkań wspomaganych w m. Bobrowa Wola (2)
- Modernizacja zaplecza szatniowo-sanitarnego hali i modernizacja Sali treningowej sportów walki przy ul. Sportowej w Dębicy oraz zaplecza krytej pływalni i lodowiska przy ul. Piłsudskiego w Dębicy" 2
więcej: przetargi w Dębicy »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne dostawy mięsa, drobiu i wędlin dla Szkoły Podstawowej nr 30 im. Króla Kazimierza Wielkiego w Lublinie
- Dostawy wędlin i mięsa do Zakładu Karnego w Płocku
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 37 w Chorzowie, ul. Ratuszowa 20 - I/2024
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 5 z Oddziałami Sportowymi w Chorzowie, ul. Ryszki 55 - I/2024
- Dostawa żywności na potrzeby ZSP w Polanowie - Przedszkola Gminnego oraz Oddziałów Przedszkolnych na rok 2024
- Dostawa mięsa oraz wędlin dla Głogowskiego Szpitala Powiatowego sp. z o.o. - powtórka
więcej: Mięso wołowe »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.