eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Pińczów › Dostawy mięs i wędlin do Zakładu Karnego w Pińczowie

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych




Ogłoszenie z dnia 2022-06-15


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawy mięs i wędlin do Zakładu Karnego w Pińczowie

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: ZAKŁAD KARNY W PIŃCZOWIE

1.3.) Oddział zamawiającego: Zakład Karny

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000320816

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: 3 maja 34

1.5.2.) Miejscowość: Pińczów

1.5.3.) Kod pocztowy: 28-400

1.5.4.) Województwo: świętokrzyskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL722 - Sandomiersko-jędrzejowski

1.5.7.) Numer telefonu: 41 375 73 73

1.5.8.) Numer faksu: 41 357 73 72

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zk_pinczow@sw.gov.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://miniportal.uzp.gov.pl

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający


Zakład Karny w Pińczowie

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Porządek i bezpieczeństwo publiczne

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Dostawy mięs i wędlin do Zakładu Karnego w Pińczowie

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-0fe474f0-d6a9-11ec-9a86-f6f4c648a056

2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00211422

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2022-06-15

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2022/BZP 00102142/01/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

2.2.1 Dostawy mięs, wędlin, drobiu do Zakładu Karnego w Pińczowie

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00166221/01

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: DKw-ż.2232.7.2022

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.3.) Wartość zamówienia: 463803,57 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Nw. produkty winny spełniać wymagania podanej normy, przydatność do spożycia i przechowywania nie krótszą niż 6 dni licząc od dnia dostarczenia do magazynu żywnościowego ZK Pińczów.
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy loco magazyn Zakładu Karnego w Pińczowie ul. 3 Maja 34, 28-400 Pińczów nw. mięs i wędlin w szacunkowych, łącznych rocznych ilościach:
1. Baleron drobiowy ilość roczna 250 kg, PN-A-86526, kod CPV-15131135-0
2. Biodrówka wieprzowa - surowa z kością ilość roczna 2000kg, PN-86/A-82002, kod
CPV-15113000-3
3. Boczek wędzony ilość roczna 1800 kg, PN-A-82007, kod CPV- 15131130-5
4. Kaszanka z kaszy jęczmiennej ilość roczna 3400 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131134-3
5. Kiełbasa biała parzona ilość roczna 2000 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5
6. Kiełbasa drobiowa (bez dodatku wieprzowiny) ilość roczna 2000 kg, kod CPV-15131135-0
7. Kiełbasa krakowska ilość roczna 500 kg, PN-A-82007, kod CPV- 15131130-5
8. Kiełbasa mielona ilość roczna 3000 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5
9. Kiełbasa szynkowa wołowa ilość roczna 200 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131132-9
10. Kiełbasa wiejska ilość roczna 200 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5
11. Kiełbasa zwyczajna ilość roczna 4300 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5
12. Kiełbasa żywiecka ilość roczna 500 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5
13. Kiełbasa serwolatka ilość roczna 1400 kg, PN-A-82007, kod CPV-1513130-5
14. Kiełbasa czosnkowa ilość roczna 1400 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5
15. Kiełbasa krakowska-drobiowa ilość roczna 600kg, PN-A-86526, kod CPV- 15131130-5
16. Kiełbasa zielonogórska ilość roczna 250 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5
17. Mortadela ilość roczna 2400 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5
18. Pasztet pieczony wieprzowy ilość roczna 1400 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131310-1
19. Pasztetowa ilość roczna 1400 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5
20. Pieczeń rzymska ilość roczna 1800kg, PN-A-82007, kod CPV- 15131130-5
21. Parówka drobiowa (bez dodatku mięsa wieprzowego) ilość roczna 1500kg, kod CPV-15131130-5
22. Piersi z kurczaka ilość roczna 200 kg, PN-92-/R78550, kod CPV-15112210-1
23. Salceson włoski ilość roczna 1400 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5
24.Schab bez kości, surowy, ilość roczna 100 kg, PN-86/A-82002, kod CPV-15113000-3
25. Szynka kanapkowa ilość roczna 200 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131410-2
26. Szynka mielona ilość roczna 2000 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131410-2
27. Szynka tyrolska ilość roczna 2000 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131410-2
28. Szynka wieprzowa biała ilość roczna 200 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131210-0
29. Serca wieprzowe - surowe, ilość roczna 1800kg, PN-86/A-82004, kod CPV-15114000-0
30. Szynka delikatesowa ilość roczna 200 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131410-2
31. Szynka z indyka ilość roczna 250 kg, PN-A-86526, kod CPV-15131410-2
32. Szynka śniadaniowa ilość roczna 250 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131410-2
33. Smalec zwykły w opakowaniu do 3 kg ilość roczna 1500 kg, kod CPV 15412100-0
34. Wołowina bez kości klasa II, surowa, ilość roczna 2500 kg, PN-88/A-82003 kod CPV-15111000-9
35. Wątroba wieprzowa, surowa, ilość roczna 1800 kg, PN-86/A-82004, kod CPV-15114000-0
36. Wołowina pieczeniowa – surowa, ilość roczna 250 kg, PN-88/A-82003, kod CPV- 15111000-9
37. Udziec drobiowy z kością ilość roczna 4000 kg, PN-92-R78550, kod CPV-15112210-1
VI. Termin wykonania zamówienia
1) Zamówienie należy realizować w okresie od czerwca 2022r. przez 12 miesięcy w formie sukcesywnych dostaw. Dostawy mięsa i wędlin powinny być realizowane 2-3 razy w tygodniu lub częściej w zależności od potrzeb jednostki po wcześniejszym złożeniu przez Zamawiającego wielkości jednostkowego zamówienia telefonicznego na 3 dni przed planowaną dostawą określającego asortyment i jego ilości.
2) Dostarczane produkty winny odpowiadać wymaganemu asortymentowi.
3) Zamawiający nie gwarantuje realizacji całości przedmiotu zamówienia.
4) Realizacja dostaw następować będzie po uprzednim złożeniu zamówienia telefonicznego przez Zamawiającego na 3 dni przed planowaną dostawą określając konkretną ilość i rodzaj produktów. Ze względu na specyfikę ZK w Pińczowie dostawy odbywać się mogą od poniedziałku do piątku w godzinach od 9°° do 13°°. Wykonawca dostarcza towar do magazynu żywnościowego ZK w Pińczowie na własny koszt.
5) Pozostałe warunki realizacji zamówienia określono w projekcie przyszłej Umowy stanowiącym zał. nr 5 do niniejszej SWZ.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15131100-6 - Produkty mięsno-wędliniarskie

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15131135-0 - Wędliny drobiowe

15131130-5 - Wędliny

15131134-3 - Kaszanka i inne wędliny krwiste

15131310-1 - Pasztety

15113000-3 - Wieprzowina

15131410-2 - Szynka

15131210-0 - Szynka wędzona

15114000-0 - Podroby

15412100-0 - Tłuszcze zwierzęce

15111000-9 - Mięso wołowe

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 647980,00 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 737345,00 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 647980,00 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Zakład Przetwórstwa Mięsnego Nowakowski Sp. z o.o.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7681838528

7.3.3) Ulica: Dąbrowa 6

7.3.4) Miejscowość: Sławno

7.3.5) Kod pocztowy: 26-332

7.3.6.) Województwo: łódzkie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.4.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-06-14

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 647980,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2022-06-18 do 2023-06-17

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.