eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Wola Gułowska › ZAKUP I DOSTAWĘ ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA ZESPOŁU SZKÓŁ IM. GEN. FRANCISZKA KLEEBERGA W WOLI GUŁOWSKIEJ CZĘŚĆ 1- CZĘŚĆ 9



Ogłoszenie z dnia 2023-03-22


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
ZAKUP I DOSTAWĘ ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA ZESPOŁU SZKÓŁ IM. GEN. FRANCISZKA KLEEBERGA W WOLI GUŁOWSKIEJ CZĘŚĆ 1- CZĘŚĆ 9

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: ZESPÓŁ SZKÓŁ IM. GEN. F. KLEEBERGA W WOLI GUŁOWSKIEJ

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 001117158

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: 60

1.5.2.) Miejscowość: Wola Gułowska

1.5.3.) Kod pocztowy: 21-481

1.5.4.) Województwo: lubelskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL815 - Puławski

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zesp_wola@wp.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: http://szkola.wolagulowska.pl/

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-fa24969a-bf3f-11ed-b311-9aae6ad31be8

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

ZAKUP I DOSTAWĘ ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA ZESPOŁU SZKÓŁ IM. GEN. FRANCISZKA KLEEBERGA W WOLI GUŁOWSKIEJ CZĘŚĆ 1- CZĘŚĆ 9

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-fa24969a-bf3f-11ed-b311-9aae6ad31be8

2.5.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00146364

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2023-03-22

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2023/BZP 00075599/01/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.1 Dostawa artykułów spożywczych

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00130777

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: 1/dost./2023

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.3.) Wartość zamówienia: 100000 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 1 - zakup i dostawa świeżych owoców, warzyw i soków
Produkty zostały określone w Formularzu asortymentowo–cenowym stanowiącym załącznik nr 1.1 do Formularza oferty (wzór formularza oferty to odpowiednio załącznik nr 1 do SWZ).

4.5.3.) Główny kod CPV: 15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15321600-0 - Sok jabłkowy

15321000-4 - Soki owocowe

4.5.5.) Wartość części: 11000 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 2 - zakup i dostawa jajek
Produkty zostały określone w Formularzu asortymentowo–cenowym stanowiącym załącznik nr 1.2 do Formularza oferty(wzór formularza oferty to odpowiednio załącznik nr 1 do SWZ).

4.5.3.) Główny kod CPV: 03142500-3 - Jaja

4.5.5.) Wartość części: 3000 PLN

Część 3

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 3 - zakup i dostawa półproduktów garmażeryjnych
Produkty zostały określone w Formularzu asortymentowo–cenowym stanowiącym załącznik nr 1.3 do Formularza oferty(wzór formularza oferty to odpowiednio załącznik nr 1 do SWZ).

4.5.3.) Główny kod CPV: 15894000-1 - Przetworzone produkty spożywcze

4.5.5.) Wartość części: 7000 PLN

Część 4

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 4 - zakup i dostawa mrożonek – owoców, warzyw i ryb
Produkty zostały określone w Formularzu asortymentowo–cenowym stanowiącym załącznik nr 1.4 do Formularza oferty(wzór formularza oferty to odpowiednio załącznik nr 1 do SWZ).

4.5.3.) Główny kod CPV: 15332100-5 - Przetworzone owoce

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15220000-6 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb

4.5.5.) Wartość części: 12000 PLN

Część 5

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 5 - zakup i dostawa mięsa, wędlin i drobiu
Produkty zostały określone w Formularzu asortymentowo–cenowym stanowiącym załącznik nr 1.5 do Formularza oferty(wzór formularza oferty to odpowiednio załącznik nr 1 do SWZ).

4.5.3.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15112000-6 - Drób

15131130-5 - Wędliny

4.5.5.) Wartość części: 20000 PLN

Część 6

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 6 - zakup i dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych
Produkty zostały określone w Formularzu asortymentowo–cenowym stanowiącym załącznik nr 1.6 do Formularza oferty(wzór formularza oferty to odpowiednio załącznik nr 1 do SWZ).

4.5.3.) Główny kod CPV: 15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie

4.5.5.) Wartość części: 5000 PLN

Część 7

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 7 - zakup i dostawa produktów sypkich, przypraw, przetworów i słodyczy
Produkty zostały określone w Formularzu asortymentowo–cenowym stanowiącym załącznik nr 1.7 do Formularza oferty(wzór formularza oferty to odpowiednio załącznik nr 1 do SWZ).

4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15897200-4 - Produkty puszkowane

15612100-2 - Mąka pszenna

15870000-7 - Przyprawy i przyprawy korzenne

15330000-0 - Przetworzone owoce i warzywa

15872000-1 - Zioła i przyprawy korzenne

15842000-2 - Czekolada i wyroby cukiernicze

4.5.5.) Wartość części: 26000 PLN

Część 8

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 8 - zakup i dostawa nabiału i mleka
Produkty zostały określone w Formularzu asortymentowo–cenowym stanowiącym załącznik nr 1.8 do Formularza oferty(wzór formularza oferty to odpowiednio załącznik nr 1 do SWZ).

4.5.3.) Główny kod CPV: 15551000-5 - Jogurt i pozostałe przefermentowane przetwory mleczne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15530000-2 - Masło

15512000-0 - Śmietana

15511000-3 - Mleko

4.5.5.) Wartość części: 11000 PLN

Część 9

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 9- zakup i dostawa ziemniaków
Produkty zostały określone w Formularzu asortymentowo–cenowym stanowiącym załącznik nr 1.9 do Formularza oferty(wzór formularza oferty to odpowiednio załącznik nr 1 do SWZ).

4.5.3.) Główny kod CPV: 03212100-1 - Ziemniaki

4.5.5.) Wartość części: 5000 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Na podstawie Art. 255 pkt 3 ustawy z dnia 11 września 2019 r. Prawo zamówień publicznych, postępowanie o udzielenie zamówienia w części I - zakup i dostawa świeżych owoców, warzyw i soków unieważniono.
Uzasadnienie faktyczne:
Cena najkorzystniejszej oferty lub oferta z najniższą ceną złożona w odpowiedzi na ogłoszenie o zamówieniu przewyższają kwotę, którą Zamawiający może przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia. Zamawiający może przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia kwotę 11 000,00 zł brutto, zaś oferta z najniższą ceną przewyższa kwotę, którą zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Na podstawie Art. 255 pkt 3 ustawy z dnia 11 września 2019 r. Prawo zamówień publicznych, postępowanie o udzielenie zamówienia w części II - zakup i dostawa jajek unieważniono.
Uzasadnienie faktyczne:
Cena najkorzystniejszej oferty lub oferta z najniższą ceną złożona w odpowiedzi na ogłoszenie o zamówieniu przewyższają kwotę, którą Zamawiający może przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia. Zamawiający może przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia kwotę 3 000,00 zł brutto, zaś oferta z najniższą ceną przewyższa kwotę, którą zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.

Część 3

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Na podstawie Art. 255 pkt 3 ustawy z dnia 11 września 2019 r. Prawo zamówień publicznych, postępowanie o udzielenie zamówienia w części III - zakup i dostawa półproduktów garmażeryjnych unieważniono.
Uzasadnienie faktyczne:
Cena najkorzystniejszej oferty lub oferta z najniższą ceną złożona w odpowiedzi na ogłoszenie o zamówieniu przewyższają kwotę, którą Zamawiający może przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia. Zamawiający może przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia kwotę 7 000,00 zł brutto, zaś oferta z najniższą ceną przewyższa kwotę, którą zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.

Część 4

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Na podstawie Art. 255 pkt 3 ustawy z dnia 11 września 2019 r. Prawo zamówień publicznych, postępowanie o udzielenie zamówienia w części IV - zakup i dostawa mrożonek – owoców, warzyw i ryb unieważniono.
Uzasadnienie faktyczne:
Cena najkorzystniejszej oferty lub oferta z najniższą ceną złożona w odpowiedzi na ogłoszenie o zamówieniu przewyższają kwotę, którą Zamawiający może przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia. Zamawiający może przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia kwotę 12 000,00 zł brutto, zaś oferta z najniższą ceną przewyższa kwotę, którą zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.

Część 5

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 5)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Na podstawie Art. 255 pkt 3 ustawy z dnia 11 września 2019 r. Prawo zamówień publicznych, postępowanie o udzielenie zamówienia w części V - zakup i dostawa mięsa, wędlin i drobiu unieważniono.
Uzasadnienie faktyczne:
Cena najkorzystniejszej oferty lub oferta z najniższą ceną złożona w odpowiedzi na ogłoszenie o zamówieniu przewyższają kwotę, którą Zamawiający może przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia. Zamawiający może przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia kwotę 20 000,00 zł brutto, zaś oferta z najniższą ceną przewyższa kwotę, którą zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.

Część 6

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 6)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Nie złożono żadnej oferty

Część 7

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 7)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Na podstawie Art. 255 pkt 3 ustawy z dnia 11 września 2019 r. Prawo zamówień publicznych, postępowanie o udzielenie zamówienia w części VII - zakup i dostawa produktów sypkich, przypraw, przetworów i słodyczy unieważniono.
Uzasadnienie faktyczne:
Cena najkorzystniejszej oferty lub oferta z najniższą ceną złożona w odpowiedzi na ogłoszenie o zamówieniu przewyższają kwotę, którą Zamawiający może przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia. Zamawiający może przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia kwotę 26 000,00 zł brutto, zaś oferta z najniższą ceną przewyższa kwotę, którą zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.

Część 8

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 8)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Na podstawie Art. 255 pkt 3 ustawy z dnia 11 września 2019 r. Prawo zamówień publicznych, postępowanie o udzielenie zamówienia w części VIII - zakup i dostawa nabiału i mleka unieważniono.
Uzasadnienie faktyczne:
Cena najkorzystniejszej oferty lub oferta z najniższą ceną złożona w odpowiedzi na ogłoszenie o zamówieniu przewyższają kwotę, którą Zamawiający może przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia. Zamawiający może przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia kwotę 11 000,00 zł brutto, zaś oferta z najniższą ceną przewyższa kwotę, którą zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.

Część 9

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 9)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Na podstawie Art. 255 pkt 3 ustawy z dnia 11 września 2019 r. Prawo zamówień publicznych, postępowanie o udzielenie zamówienia w części IX - zakup i dostawa ziemniaków unieważniono.
Uzasadnienie faktyczne:
Cena najkorzystniejszej oferty lub oferta z najniższą ceną złożona w odpowiedzi na ogłoszenie o zamówieniu przewyższają kwotę, którą Zamawiający może przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia. Zamawiający może przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia kwotę 5 000,00 zł brutto, zaś oferta z najniższą ceną przewyższa kwotę, którą zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.