Ogłoszenie z dnia 2021-07-19
Powiązane ogłoszenia:
- 2021/BZP 00085203/01 - Ogłoszenie z dnia 2021-06-16
Ogłoszenie nr 2021/BZP 00118688 z dnia 2021-07-19 |
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Usługi
Świadczenie usługi cateringu w ramach obozów organizowanych w ramach projektu „Zdolni z Pomorza” edycja 2021 z opcjami
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: AKADEMIA WYCHOWANIA FIZYCZNEGO I SPORTU IM. JĘDRZEJA ŚNIADECKIEGO W GDAŃSKU
1.3.) Oddział zamawiającego: Biuro Zamówień Publicznych
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000327876
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: ul. Kazimierza Górskiego 1
1.5.2.) Miejscowość: Gdańsk
1.5.3.) Kod pocztowy: 80-336
1.5.4.) Województwo: pomorskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL633 - Trójmiejski
1.5.7.) Numer telefonu: +48585547177
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zamowienia.publiczne@awf.gda.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: https://awf.gdansk.sisco.info/
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://awfisgdansk.ezamawiajacy.pl/servlet/HomeServlet1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - uczelnia publiczna
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Tak
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Świadczenie usługi cateringu w ramach obozów organizowanych w ramach projektu „Zdolni z Pomorza” edycja 2021 z opcjami2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-90c54d1f-cdeb-11eb-911f-9ad5f74c2a25
2.5.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00118688
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2021-07-19
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2021/BZP 00068577/02/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.3.2 Świadczenie usługi cateringu w ramach obozów organizowanych w ramach projektu „Zdolni z Pomorza” edycja 2021 z opcjami
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Tak
2.12.) Nazwa projektu lub programu:
Projekt pod nazwą „Zdolni z Pomorza”, który realizowany jest w latach 2017 – 2022, w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Pomorskiego na lata 2014-2020, Poddziałanie 03.02.02 - Wsparcie ucznia szczególnie uzdolnionego2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00085203/01
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: BZP.260.2.2021
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak
4.3.1) Wartość zamówienia stanowiącego przedmiot tego postępowania (bez VAT): 104775,12 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Usługi
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringu w ramach obozów organizowanych w ramach projektu „Zdolni z Pomorza” edycja 2021 z opcjami.
2. W ramach przedmiotu zamówienia, o którym mowa w ust. 1, Wykonawca zobowiązany jest do:
1) świadczenia usług cateringowych w ramach trzech 7-dniowych obozów dla łącznie min. 78 i max. 138 uczestników obozów organizowanych w ramach realizacji projektu „Zdolni z Pomorza”, który realizowany jest w latach 2017 – 2022, w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Pomorskiego na lata 2014-2020, Poddziałanie 03.02.02 - Wsparcie ucznia szczególnie uzdolnionego (zwanych dalej „Zamówieniem Podstawowym”);
2) świadczenia usług cateringowych dla min. 26 i max. 46 uczestników 7-dniowego obozu organizowanego w ramach realizacji projektu „Zdolni z Pomorza” który realizowany jest w latach 2017 – 2022, w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Pomorskiego na lata 2014-2020, Poddziałanie 03.02.02 - Wsparcie ucznia szczególnie uzdolnionego (zwanych dalej „Opcja 1”);
3) świadczenia usług cateringowych dla min. 26 i max. 46 uczestników 7-dniowego obozu organizowanego w ramach realizacji projektu „Zdolni z Pomorza” który realizowany jest w latach 2017 – 2022, w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Pomorskiego na lata 2014-2020, Poddziałanie 03.02.02 - Wsparcie ucznia szczególnie uzdolnionego (zwanych dalej „Opcja 2”);
4) świadczenia usług cateringowych dla min. 26 i max. 46 uczestników 7-dniowego obozu organizowanego w ramach realizacji projektu „Zdolni z Pomorza” który realizowany jest w latach 2017 – 2022, w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Pomorskiego na lata 2014-2020, Poddziałanie 03.02.02 - Wsparcie ucznia szczególnie uzdolnionego (zwanych dalej „Opcja 3”).
3. Przedmiotowa usługa będzie świadczona na terenie Narodowego Centrum Żeglarstwa, ul. Stogi 20, 80-642 Gdańsk. Zamawiający do wydawania posiłków udostępni pomieszczenie ze stałym dostępem do wody bieżącej ciepłej i zimnej i prądu – stołówkę, w której posiłki będą wydawane i konsumowane.
4. Usługa cateringowa zawiera w szczególności usługę przygotowania, dostarczenia produktów i posiłków oraz wydania posiłków.
5. Posiłki powinny być przygotowywane z surowców świeżych i wysokiej jakości z zachowaniem reżimów dietetycznych i sanitarnych. Posiłki powinny być wykonane bez użycia produktów typu instant, gotowych produktów oraz ulepszaczy.
6. Posiłki będą przyrządzone tego samego dnia co świadczenie usług cateringowych, owoce powinny być czyste i dojrzałe.
7. Temperatury serwowanych posiłków powinny wynosić odpowiednio:
• dla potraw na zimno (surówki, sałatki, wędliny, zimne sosy, chłodniki, napoje zimne, desery zimne itp.) maksimum +4ºC,
• dla zup na gorąco minimum +75ºC,
• dla gorących dań głównych (dania mięsne, drobiowe, podrobowe, rybne itp.) minimum +63ºC,
• dla napojów gorących (kawa, herbata) minimum +80ºC.
8. Wykonawca winien przestrzegać procedur higienicznych dotyczących higieny rąk, środków transportu, urządzeń i sprzętu oraz stosowania preparatów myjących i dezynfekujących dopuszczonych w kontakcie z żywnością
9. Usługa obejmuje zapewnienie uczestnikom obozu podczas pobytu 4 posiłków dziennie, tj.: śniadanie, obiad, podwieczorek wydawany przy obiedzie, kolacja.
4.5.3.) Główny kod CPV: 55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
55320000-9 - Usługi podawania posiłków
55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 105984,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 129002,40 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 105984,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Marian Krause DELFIN
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 220853620
7.3.3) Ulica: Hoża 11L/11
7.3.4) Miejscowość: Gdańsk
7.3.5) Kod pocztowy: 80-628
7.3.6.) Województwo: pomorskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.4.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-07-13
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 105984,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
do 2021-08-228.4.) Zamawiający przewiduje następujące wymagania związane z realizacją zamówienia: w zakresie zatrudnienia na podstawie stosunku pracy, w okolicznościach, o których mowa w art. 95 ustawy
2021-07-19 Biuletyn Zamówień Publicznych | Ogłoszenie o wyniku postępowania - - Usługi |
INNE PRZETARGI Z GDAŃSKA
- Określenie struktury ilościowej i składu gatunkowego ichtiofauny w jeziorach ramienicowych (3140) i dystroficznych (3160) obszaru Natura 2000 Czerwona Woda pod Babilonem PLH220056.
- Sukcesywna dostawa 32 zestawów multiplex do analizy biomarkerów
- Modernizacja dróg wojewódzkich administrowanych przez Zarząd Dróg Wojewódzkich w Gdańsku z podziałem na 5 części
- "Bocheńskie Błoto" - koszenie trzcinowiska na torfowisku.
- Opracowanie dokumentacji projektowej dotyczącej budowy ul. Nowej Sadowej w Gdańsku w układzie docelowym w ramach zadania pt. "Budowa i przebudowa dróg lokalnych w różnych dzielnicach miasta"
- Prefabrykacja rozdzielnic elektrycznych
więcej: przetargi w Gdańsku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- ZAKUP GORĄCEGO POSIŁKU WRAZ Z USŁUGĄ WYDANIA LUB DOWOZU GORĄCEGO POSIŁKU KLIENTOM MOPS w okresie od 01.07.2024 r. do 31.12.2024 r.
- Sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby Ministerstwa Klimatu i Środowiska
- Sukcesywne świadczenie usług noclegowych dla gości Wydziału Matematyki i Informatyki przyjeżdżających w ramach współpracy naukowej, konferencji, itp.
- Usługa gastronomiczna polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków dla dzieci i uczniów przedszkola i szkoły podstawowej w roku szkolnym 2024/2025
- Świadczenie usług gastronomicznych dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej dla Osób Przewlekle Psychicznie Chorych w Krowicy Lasowej
- Świadczenie usług polegających na kompleksowym całodziennym i codziennym żywieniu pacjentów Zamawiającego wraz z odbiorem i utylizacją odpadów pokonsumpcyjnych.
więcej: Usługi podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.