Powiązane ogłoszenia:
- 2022/BZP 00043341/01 - Ogłoszenie z dnia 2022-02-01
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Sukcesywne dostawy nabiału, tłuszczów, konserw rybnych, konserw mięsnych
i innych artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Jastrzębiu-Zdroju
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: ZAKŁAD KARNY W JASTRZĘBIU -ZDROJU
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000319807
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: ul. C.K. Norwida 23
1.5.2.) Miejscowość: Jastrzębie-Zdrój
1.5.3.) Kod pocztowy: 44-268
1.5.4.) Województwo: śląskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL227 - Rybnicki
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zk_jastrzebie_zdroj@sw.gov.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://zp.sw.gov.pl/_layouts/15/ZamowieniaPubliczne/ZP_Start.aspx/1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Porządek i bezpieczeństwo publiczne
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Sukcesywne dostawy nabiału, tłuszczów, konserw rybnych, konserw mięsnychi innych artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Jastrzębiu-Zdroju
2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-9bf2e36a-833e-11ec-beb3-a2bfa38226ab
2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00110516
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2022-04-05
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Nie
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00043341/01
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: DKw.2232.2.2022.OS
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.3.) Wartość zamówienia: 591899,70 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Część I (Art. ogólnospożywcze) CPV 15890000-3L.p. Nazwa produktu J.m. Ilość
1 Liść laurowy - 33kg
2 Ziele angielskie - 51kg
3 Majeranek - 27kg
4 Pieprz naturalny czarny mielony - 280kg
5 Papryka słodka mielona - 156kg
6 Przyprawa sucha warzywna (typu Vegeta lub równoważna) - 213kg
7 Ocet - 880 l
8 Herbata ekspres (torebki 1,5g - opakowanie 100 szt.) - 11 500 opak.
9 Sól jadalna jodowana 4 100kg
10 Przyprawa do zup w płynie - 1 600 l
11 Kotlety sojowe a la schabowe - 1 600 kg
12 Marmolada (opakowanie wiaderka 1 - 5 kg) - 2 400kg
13 Koncentrat pomidorowy 30% w opakowaniach o wadze netto 900g-1000g - 3 450kg
14 Fasola Jaś średni (worki o wadze do 15 kg) - 3 500kg
15 Groch łuskany połówki (worki o wadze do 15 kg) - 1 950kg
16 Syrop wysokosłodzony (owocowy do sporządzania napojów, dopuszczalne smaki: malina, wiśnia, truskawka) w opakowaniach 0,2 - 1 litr - 210 l
17 Zupa w proszku "Żurek" w opakowaniach 1 - 5 kg, termin przydatności min. 5 m-cy - 312kg
18 Zupa w proszku "Barszcz biały" w opakowaniach 1 - 5 kg, termin przydatności min. 5 m-cy - 338kg
19 Zupa w proszku ,,Pieczarkowa” w opakowaniach 1 - 5 kg, termin przydatności min. 5 m-cy - 445kg
20 Zupa w proszku ,,Brokułowa” w opakowaniach 1 - 5 kg, termin przydatności min. 5 m-cy - 300kg
21 Budyń bez cukru w opakowaniach 1 - 5 kg, termin przydatności min. 5 m-cy - 125kg
22 Cynamon mielony - 65kg
23 Czosnek granulowany - 85kg
24 Oregano suszone - 38kg
25 Kminek mielony - 26kg
26 Pietruszka zielona sucha - 78kg
27 Soczewica - 260kg
28 Koper suchy - 88kg
29 Musztarda w pojemnikach do 1 kg - 250kg
Uwaga: aby oferta dotycząca danej części była ważna musi być kompletna tzn. zawierać ceny wszystkich art. wchodzących w skład danej części. Do oceny oferty brana jest pod uwagę tylko cena całej części.
Asortyment będzie dostarczany sukcesywnie, zgodnie z indywidualnymi zamówieniami w okresie od 01.04.2022 (jednak nie wcześniej niż od dnia podpisania umowy) do 31.03.2023 według poniższych zasad:
Nabiał – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w tygodniu
Tłuszcze – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w tygodniu
Konserwy rybne – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w miesiącu
Konserwy mięsne – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w miesiącu
Artykuły ogólnospożywcze – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w miesiącu
Ryby – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w tygodniu
Mleko granulowane – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w miesiącu
Wszystkie objęte zamówieniem produkty dostarczane będą w opakowaniach dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta z opisem jego zawartości, powinno zawierać: nazwę dostawcy – producenta, adres, nazwę produktu, masę netto produktu, datę – termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), oraz warunki przechowywania.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15890000-3 - Różne produkty spożywcze i produkty suszone
4.5.5.) Wartość części: 107124,15 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Część II (Ryby) CPV 15220000-6L.p. Nazwa produktu J.m Ilość
1 Kostka rybna z filetów ryb białych bez skóry kl. I mrożona,
Kostki całe, luzem (nie dopuszcza się bloków lub połamanych kostek)
w opakowaniach kartonowych do 25kg
- wygląd: brak oznak rozmrożenia, kostki całe bez skóry, ości i obcych zanieczyszczeń;
- zapach: właściwy dla ryb mrożonych, po rozmrożeniu zapach ryby świeżej, niedopuszczalny gnilny;
- tkanka mięsna: jasna o naturalnej barwie, charakterystycznej dla danego gatunku, bez plam i przebarwień; po rozmrożeniu sprężysta, nie rozpadająca się, o prawidłowym zapachu;
- właściwości fizykochemiczne i biologiczne: brak zanieczyszczeń fizycznych, chemicznych, brak oznak i obecności pleśni, szkodników, brak zanieczyszczeń mikrobiologicznych i bakterii chorobotwórczych.
Cechy dyskwalifikujące: filety z uszkodzoną glazurą
Kostka rybna mrożona musi posiadać co najmniej 30 dniowy termin przydatności do spożycia. Kostki rybne muszą być dostarczane w oryginalnych, nieuszkodzonych, szczelnych , zamkniętych, prawidłowo oznakowanych w języku polskim opakowaniach, z podaną informacją dotyczącą nazwy produktu, ilości, terminu ważności oraz nazwy i adresu producenta
- 720kg
2 Kotlet rybny – produkt garmażeryjny gotowy do spożycia.
Zawartość ryby nie mniej niż 40% masy mięsnej.
Opakowania kartonowe do 5kg
- wygląd: brak oznak uszkodzenia, kotlety bez ości i obcych zanieczyszczeń;
- zapach: właściwy dla ryby świeżej, niedopuszczalny gnilny;
-właściwości fizykochemiczne i biologiczne: brak zanieczyszczeń fizycznych, chemicznych, brak oznak i obecności pleśni, szkodników, brak zanieczyszczeń mikrobiologicznych i bakterii chorobotwórczych.
Kotlety muszą posiadać co najmniej 5 dniowy termin przydatności do spożycia Kotlety muszą być dostarczane w oryginalnych, nieuszkodzonych, szczelnych , zamkniętych, prawidłowo oznakowanych w języku polskim opakowaniach, z podaną informacją dotyczącą nazwy produktu, ilości, terminu ważności oraz nazwy i adresu producenta
- 2 500kg
Uwaga: aby oferta dotycząca danej części była ważna musi być kompletna tzn. zawierać ceny wszystkich art. wchodzących w skład danej części. Do oceny oferty brana jest pod uwagę tylko cena całej części.
Asortyment będzie dostarczany sukcesywnie, zgodnie z indywidualnymi zamówieniami w okresie od 01.04.2022 (jednak nie wcześniej niż od dnia podpisania umowy) do 31.03.2023 według poniższych zasad:
Nabiał – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w tygodniu
Tłuszcze – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w tygodniu
Konserwy rybne – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w miesiącu
Konserwy mięsne – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w miesiącu
Artykuły ogólnospożywcze – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w miesiącu
Ryby – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w tygodniu
Mleko granulowane – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w miesiącu
Wszystkie objęte zamówieniem produkty dostarczane będą w opakowaniach dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta z opisem jego zawartości, powinno zawierać: nazwę dostawcy – producenta, adres, nazwę produktu, masę netto produktu, datę – termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), oraz warunki przechowywania.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15220000-6 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb
4.5.5.) Wartość części: 43775,10 PLN
Część 3
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Część III (Konserwy rybne) CPV 15240000-2L.p. Nazwa produktu J.m. Ilość
1 Konserwa Sałatka rybna typu „Neptun” lub równoważne z samootwieraczem – waga netto 130g - 200kg
2 Konserwa Sałatka rybna typu „Neptun” lub równoważne z samootwieraczem – waga netto 300-330g - 1 800kg
3 Konserwa Paprykarz szczeciński z samootwieraczem – waga netto 130g - 200kg
4 Konserwa Paprykarz szczeciński z samootwieraczem – waga netto 300-330g - 1 500kg
Uwaga: aby oferta dotycząca danej części była ważna musi być kompletna tzn. zawierać ceny wszystkich art. wchodzących w skład danej części. Do oceny oferty brana jest pod uwagę tylko cena całej części.
Asortyment będzie dostarczany sukcesywnie, zgodnie z indywidualnymi zamówieniami w okresie od 01.04.2022 (jednak nie wcześniej niż od dnia podpisania umowy) do 31.03.2023 według poniższych zasad:
Nabiał – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w tygodniu
Tłuszcze – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w tygodniu
Konserwy rybne – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w miesiącu
Konserwy mięsne – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w miesiącu
Artykuły ogólnospożywcze – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w miesiącu
Ryby – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w tygodniu
Mleko granulowane – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w miesiącu
Wszystkie objęte zamówieniem produkty dostarczane będą w opakowaniach dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta z opisem jego zawartości, powinno zawierać: nazwę dostawcy – producenta, adres, nazwę produktu, masę netto produktu, datę – termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), oraz warunki przechowywania.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15240000-2 - Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone
4.5.5.) Wartość części: 21222,80 PLN
Część 4
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Część IV (Tłuszcze) CPV 15412200-1L.p. Nazwa produktu J.m. Ilość
1 Tłuszcz roślinny (typu margaryna) do smarowania pieczywa o zawartości tłuszczu min 20% w kostkach od 200g do 500g* - 16 300kg
2 Tłuszcz roślinny do smarowania (typu masło roślinne lub równoważne) o zawartości tłuszczu od 60% do 80% w kostkach od 200g do 500g* - 3 100kg
3 Olej roślinny w butelkach 0,9 – 1,0 litr** - 2 300 l
*Termin do spożycia minimum 14 dni liczony od dnia dostawy
**Termin przydatności do spożycia minimum 2 miesiące liczony od dnia dostawy
Uwaga: aby oferta dotycząca danej części była ważna musi być kompletna tzn. zawierać ceny wszystkich art. wchodzących w skład danej części. Do oceny oferty brana jest pod uwagę tylko cena całej części.
Asortyment będzie dostarczany sukcesywnie, zgodnie z indywidualnymi zamówieniami w okresie od 01.04.2022 (jednak nie wcześniej niż od dnia podpisania umowy) do 31.03.2023 według poniższych zasad:
Nabiał – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w tygodniu
Tłuszcze – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w tygodniu
Konserwy rybne – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w miesiącu
Konserwy mięsne – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w miesiącu
Artykuły ogólnospożywcze – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w miesiącu
Ryby – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w tygodniu
Mleko granulowane – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w miesiącu
Wszystkie objęte zamówieniem produkty dostarczane będą w opakowaniach dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta z opisem jego zawartości, powinno zawierać: nazwę dostawcy – producenta, adres, nazwę produktu, masę netto produktu, datę – termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), oraz warunki przechowywania.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15412200-1 - Tłuszcze roślinne
4.5.5.) Wartość części: 138356,10 PLN
Część 5
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Część V (Mleko granulowane) CPV 15511700-0L.p. Nazwa produktu J.m. Ilość
1 Mleko odtłuszczone granulowane (minimalna zawartość białka - 34%, bez domieszki oleju roślinnego, dopuszcza się opakowania do 20 kg) - 2 400kg
Termin przydatności do spożycia minimum 2 miesiące liczony od dnia dostawy
Uwaga: aby oferta dotycząca danej części była ważna musi być kompletna tzn. zawierać ceny wszystkich art. wchodzących w skład danej części. Do oceny oferty brana jest pod uwagę tylko cena całej części.
Asortyment będzie dostarczany sukcesywnie, zgodnie z indywidualnymi zamówieniami w okresie od 01.04.2022 (jednak nie wcześniej niż od dnia podpisania umowy) do 31.03.2023 według poniższych zasad:
Nabiał – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w tygodniu
Tłuszcze – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w tygodniu
Konserwy rybne – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w miesiącu
Konserwy mięsne – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w miesiącu
Artykuły ogólnospożywcze – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w miesiącu
Ryby – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w tygodniu
Mleko granulowane – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w miesiącu
Wszystkie objęte zamówieniem produkty dostarczane będą w opakowaniach dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta z opisem jego zawartości, powinno zawierać: nazwę dostawcy – producenta, adres, nazwę produktu, masę netto produktu, datę – termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), oraz warunki przechowywania.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15511700-0 - Mleko w proszku
4.5.5.) Wartość części: 51840,00 PLN
Część 6
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Część VI (Nabiał) CPV 15542100-0L.p. Nazwa produktu J.m. Ilość
1 Ser twaróg półtłusty w kostkach o wadze 0,2 - 1,0 kg - 4 300kg
2 Serek śniadaniowy typu fromage naturalny w opakowaniach o wadze 80-100 g - 1 900kg
3 Serek granulowany czysty w opakowaniach 100 - 150g - 600kg
4 Śmietana 12 % - 1 800kg
5 Ser topiony czysty o zawartości tłuszczu nie mniej niż 27% w opakowaniach o wadze 100g - 1 400kg
6 Jogurt owocowy w opakowaniach o wadze 150g - 1050kg
7 Jogurt naturalny w opakowaniach o wadze 150 g - 870kg
8 Serek kanapkowy 125g - 1 100kg
9 Serek homogenizowany naturalny w opakowaniach 150 g - 960kg
10 Serek homogenizowany owocowy w opakowaniach 150 g - 480kg
11 Ser żółty w blokach 1 - 5 kg (dopuszczalny wyrób tzw. seropodobny) - 500kg
Termin do spożycia minimum 14 dni liczony od dnia dostawy
Uwaga: aby oferta dotycząca danej części była ważna musi być kompletna tzn. zawierać ceny wszystkich art. wchodzących w skład danej części. Do oceny oferty brana jest pod uwagę tylko cena całej części.
Asortyment będzie dostarczany sukcesywnie, zgodnie z indywidualnymi zamówieniami w okresie od 01.04.2022 (jednak nie wcześniej niż od dnia podpisania umowy) do 31.03.2023 według poniższych zasad:
Nabiał – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w tygodniu
Tłuszcze – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w tygodniu
Konserwy rybne – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w miesiącu
Konserwy mięsne – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w miesiącu
Artykuły ogólnospożywcze – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w miesiącu
Ryby – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w tygodniu
Mleko granulowane – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w miesiącu
Wszystkie objęte zamówieniem produkty dostarczane będą w opakowaniach dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta z opisem jego zawartości, powinno zawierać: nazwę dostawcy – producenta, adres, nazwę produktu, masę netto produktu, datę – termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), oraz warunki przechowywania.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15500000-3 - Produkty mleczarskie
4.5.5.) Wartość części: 196776,00 PLN
Część 7
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Część VII (Konserwy mięsne) CPV 15131000-5l.p. Nazwa produktu J.m. ilość
1 Pasztet drobiowy czysty (bez dodatków) w alupack o wadze 130g - 2900kg
2 Szynka mielona drobiowa sterylizowana w alupack o wadze 110g - 300kg
Termin przydatności do spożycia minimum 2 miesiące liczony od dnia dostawy
Uwaga: aby oferta dotycząca danej części była ważna musi być kompletna tzn. zawierać ceny wszystkich art. wchodzących w skład danej części. Do oceny oferty brana jest pod uwagę tylko cena całej części.
Asortyment będzie dostarczany sukcesywnie, zgodnie z indywidualnymi zamówieniami w okresie od 01.04.2022 (jednak nie wcześniej niż od dnia podpisania umowy) do 31.03.2023 według poniższych zasad:
Nabiał – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w tygodniu
Tłuszcze – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w tygodniu
Konserwy rybne – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w miesiącu
Konserwy mięsne – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w miesiącu
Artykuły ogólnospożywcze – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w miesiącu
Ryby – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w tygodniu
Mleko granulowane – dostawy nie rzadziej niż 1 raz w miesiącu
Wszystkie objęte zamówieniem produkty dostarczane będą w opakowaniach dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta z opisem jego zawartości, powinno zawierać: nazwę dostawcy – producenta, adres, nazwę produktu, masę netto produktu, datę – termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), oraz warunki przechowywania.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15131000-5 - Konserwy i przetwory z mięsa
4.5.5.) Wartość części: 22805,55 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
Część 1
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 0
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 108472,51 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 153792,67 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 108472,51 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: WYTWÓRNIA KONCENTRATÓW SPOŻYWCZYCH "DORO"
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 091152532
7.3.3) Ulica: MŁYŃSKA 30
7.3.4) Miejscowość: INOWROCŁAW
7.3.5) Kod pocztowy: 88-100
7.3.6.) Województwo: kujawsko-pomorskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
DOROTA DOBERSTAJN WYTWÓRNIA KONCENTRATÓW SPOŻYWCZYCH "DORO"
jakie przetargi wygrała firma
DOROTA DOBERSTAJN WYTWÓRNIA KONCENTRATÓW SPOŻYWCZYCH "DORO"
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-03-31
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 108472,51 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2022-04-01 do 2023-03-31Część 2
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 27740,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 45835,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 27740,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: HEALTHY FOOD MD Sp. z o.o.
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 369505932
7.3.3) Ulica: Pułku Piechoty 34
7.3.4) Miejscowość: Leszno
7.3.5) Kod pocztowy: 64-100
7.3.6.) Województwo: wielkopolskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-03-31
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 27740,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2022-04-01 do 2023-03-31Część 3
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 4
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 4
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 2
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 27081,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 32600,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 27081,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 3)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: HURT - DETAL "MAŁ-MAR" Józef Kwieciński
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 530715763
7.3.3) Ulica: Brzeska 2
7.3.4) Miejscowość: Brzeg, Żłobizna
7.3.5) Kod pocztowy: 49-305
7.3.6.) Województwo: opolskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
JÓZEF KWIECIŃSKI HURT-DETAL "MAŁ-MAR"
jakie przetargi wygrała firma
JÓZEF KWIECIŃSKI HURT-DETAL "MAŁ-MAR"
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 3)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-03-31
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 27081,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2022-04-01 do 2023-03-31Część 4
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 7 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
Wykonawca, którego oferta została wybrana jako najkorzystniejsza zgłosił rezygnację
z podpisania umowy. Brak jest możliwości dokonania ponownego badania i oceny ofert oraz wybranie oferty najkorzystniejszej.
SEKCJA VI OFERTY (dla części 4)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 106560,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 136660,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 136660,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
Część 5
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 5)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 7 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
Wykonawca, którego oferta została wybrana jako najkorzystniejsza zgłosił rezygnację
z podpisania umowy. Brak jest możliwości dokonania ponownego badania i oceny ofert oraz wybranie oferty najkorzystniejszej.
SEKCJA VI OFERTY (dla części 5)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 46800,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 53040,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 46800 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
Część 6
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 6)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 7 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
Wykonawca, którego oferta została wybrana jako najkorzystniejsza zgłosił rezygnację
z podpisania umowy. Brak jest możliwości dokonania ponownego badania i oceny ofert oraz wybranie oferty najkorzystniejszej.
SEKCJA VI OFERTY (dla części 6)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 157810,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 157810,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 157810,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
Część 7
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 7)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 2 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
Wszystkie złożone oferty podlegały odrzuceniu
SEKCJA VI OFERTY (dla części 7)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 36650,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 43691,55 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 43691,55 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
INNE PRZETARGI Z JASTRZĘBIA ZDROJU
- Budowa miasteczka ruchu drogowego wraz z pozostałym zagospodarowaniem terenu zielonego wokół budynku "starej szkoły" SP 18 przy ul. Fredry 20 w Jastrzębiu-Zdroju
- Udzielenie schronienia bezdomnym mężczyznom - część I
- Dostawy leków i produktów farmaceutycznych - powtórzenie
- Prace związane z poprawą bezpieczeństwa pieszych poprzez doświetlenie przejść dla pieszych w ciągu ul. Pszczyńskiej w rejonie skrzyżowania z ul. Grodzką w Jastrzębiu-Zdroju
- "Remonty lokali mieszkalnych (pustostany) w budynkach mieszkalnych"
- Prace związane z poprawą bezpieczeństwa pieszych poprzez doświetlenie przejść dla pieszych w ciągu ul. Pszczyńskiej w rejonie Ronda Dolnego i skrzyżowania z ul. Połomską w Jastrzębiu-Zdroju
więcej: przetargi w Jastrzębiu Zdroju »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych w roku 2024
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola nr 420 'Nasza Bajka' w Warszawie w 2024 r.
- DOSTAWY PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH
- "Sukcesywne dostawy pieczywa, bułki tartej oraz mąki pszennej do Zakładu Karnego w Siedlcach"
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w 2024r. na potrzeby Przedszkola nr 86 w Gdańsku- III
- SUKCESYWNE DOSTARCZANIE ARTYKUŁÓW NABIAŁOWYCH DO CENTRALNEJ SZKOŁY PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W CZĘSTOCHOWIE
więcej: Konserwy i przetwory z mięsa »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.