eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Strzelce Opolskie › Sukcesywna dostawa warzyw, owoców, ziemniaków, mrożonek, jaj i ryb dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8 na rok 2022



Ogłoszenie z dnia 2022-02-15


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Sukcesywna dostawa warzyw, owoców, ziemniaków, mrożonek, jaj i ryb dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8 na rok 2022

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W STRZELCACH OPOLSKICH Z FILIĄ W SZYMISZOWIE I Z FILIĄ W LEŚNICY

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000310491

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: ul. Strażacka 8

1.5.2.) Miejscowość: Strzelce Opolskie

1.5.3.) Kod pocztowy: 47-100

1.5.4.) Województwo: opolskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL524 - Opolski

1.5.7.) Numer telefonu: +48774613480

1.5.8.) Numer faksu: +48774613480

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: przetargi@dps.strzelceop.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.dps.strzelceop.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://miniportal.uzp.gov.pl

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inna państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Inna działalność


pomoc społeczna

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Sukcesywna dostawa warzyw, owoców, ziemniaków, mrożonek, jaj i ryb dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8 na rok 2022

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-3ff70c69-695e-11ec-ae77-fe331fedffdc

2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00058004

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2022-02-15

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Nie

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00338704/02

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: DPS.3313.ZP.401.2021

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część I - warzywa i owoce w ilościach: Arbuz - 600kg, banan - 1200kg, botwinka – 100pęczek, buraki – 3200kg, cebula żółta– 1100kg, cytryna – 80kg, fasolka szparagowa żółta - 150kg, jabłka krajowe soczyste słodko-winne - 3200kg, kalafior świeży – 500szt, kapusta biała – 920kg, kapusta biała młoda – 400szt, kapusta czerwona - 600kg, kapusta czerwona młoda – 400szt, kapusta kiszona w wiaderkach min. 5kg – 1600kg, kapusta pekińska – 450kg, koper świeży – 600pęczki, mandarynka – 620kg, marchew - 4300kg, ogórek kiszony - 750kg, ogórek zielony – 750kg, owoce suszone (śliwka 5kg, gruszka 5kg, jabłko 5kg, morela – 5kg) – 20kg, papryka czerwona - 10kg, papryka zielona - 5kg, papryka żółta - 5kg, pieczarka świeża - 325kg, pietruszka korzeń - 480kg, podgrzybek suszony 40g – 60opakowań, pietruszka zielona natka - 1200pęczki, pomarańcza - 500kg, pomidor - 2300kg, por - 290szt, por - 220kg, rabarbar - 80kg, rzodkiewka - 490pęczki, sałata zielona - 660szt, seler korzeń - 600kg, szczypior świeży - 400pęczki, śliwka polska typu węgierka - 250kg, truskawka krajowa - 400kg, czosnek świeży krajowy – 60szt, brokuł świeży min. 0,5kg - 120szt, szczaw - 80pęczek, czosnek świeży – 50szt, ziemniaki młode krajowe w ilości 10t, ziemniaki krajowe jadalne (zdatne do przechowywania zimowego) w ilości 25t.
. Realizacja zamówienia dla części I –warzywa, owoce, ziemniaki będzie następować zgodnie z zasadami:
a) Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć warzywa i owoce 2-3 razy w tygodniu własnym transportem z wniesieniem do pomieszczeń magazynowych i na swój koszt do DPS Filia Szymiszów ul. Strzelecka 2. Pojazdy do przewozu żywności muszą spełniać wymagania określone w Rozporządzeniu Ministra Zdrowia z dnia 19.12.2002r. (Dz. U. 21/2003 poz. 179z późn. zm.) w sprawie wymagań sanitarnych dotyczących środków transportu żywności w ilościach podanych w załączniku nr 1,
b) dostawy warzyw i owoców odbywać się będą 2-3 razy w tygodniu,
c) wykonawca zapewnia dobrą jakość asortymentu obejmująca min. brak zwiędnięć, przemarznięć, obić, uszkodzeń mechanicznych, pleśni, zgnilizny, robactwa kiełkowania,
d) asortyment zamawianej dostawy będzie uzgadniany sukcesywnie telefonicznie co najmniej na dwa dni przed dostawą,
e) dostawy na niedzielę lub święto powinny następować w dniu poprzedzającym niedzielę lub święto,
f) dostawy ziemniaków młodych odbywać się będą dwa razy w tygodniu w partiach od 250kg-350kg,
g) dostawy ziemniaków (zdatne do przechowania zimowego) odbywać się będą cztery razy w miesiącu w partiach 1,5t-2t,
h) ziemniaki pakowane powinny być w workach 20kg-30kg,
i) asortyment zamawianej dostawy ziemniaków będzie uzgadniany sukcesywnie telefonicznie co najmniej na dwa dni przed dostawą,
j) dostawy ziemniaków na niedzielę lub święto powinny następować w dniu poprzedzającym niedzielę lub święto,
k) przedstawiciel odbiorcy jest obecny przy odbiorze przedmiotu zamówienia lub inna osoba go zastępująca ( liczenie, ważenie, sprawdzenie uszkodzeń, sprawdzenie jakości, terminu przydatności do spożycia oraz zgodność z zamówieniem itp.),
l) wykonawca zapewnia dobrą jakość asortymentu obejmującą min. brak zwiędnięć, przemarznięć, obić, uszkodzeń mechanicznych, pleśni, zgnilizny, robactwa, kiełkowania,
ł) dostarczone ziemniaki nie mogą mieć objawów zmarznięcia, zgnilizny, chorób przebarwień zewnętrznych i wewnętrznych, kiełkowania oraz solaniny i innych związków trujących powstałych wskutek działania słońca,
m) przedstawiciel zamawiającego jest obecny przy odbiorze przedmiotu zamówienia lub inna osoba go zastępująca ( liczenie, ważenie, sprawdzenie uszkodzeń i terminów gwarancji itp.),
o) wykonawca gwarantuje spełnić wymagane normy jakościowe oraz dostarczyć asortyment w stanie świeżym i w początkowym okresie gwarancji, odpowiednio oznakowany,
p) wykonawca zapewnia dobrą jakość asortymentu,
r) wykonawca gwarantuje niezmienną cenę przedmiotu zamówienia w okresie obowiązywania umowy,
s) zamawiający zastrzega sobie możliwość nie zrealizowania umowy w całości,
t) zamawiający zastrzega sobie prawo możliwości niewykorzystania ilości objętej umową oraz możliwości zmiany wybranych pozycji w ramach niewykorzystanego asortymentu objętego umową i wartością umowy, powiadamianie o zmianie asortymentu następować będzie telefonicznie ( za pisemnym potwierdzeniem ), DPS złoży dostawcy wykaz asortymentu oraz ilość tego asortymentu, która będzie objęta zmniejszeniem i zwiększeniem w terminie co najmniej dwóch dni przed planowanym terminem dostawy.
u) fakturowanie odbywać się będzie fakturami częściowymi dostarczanymi po każdorazowej dostawie.
w) wykonawca gwarantuje spełnić wymagane normy jakościowe oraz dostarczyć asortyment w stanie świeżym i w początkowym okresie gwarancji, odpowiednio oznakowany, produkowany i dostarczany asortyment powinien być zgodnie zachowaniem wymogów sanitarno-epidemiologicznych i sytemu HACCP,
y) zamawiający dopuszcza zmianę warunków realizacji umowy jedynie w zakresie zmiany ilości dostaw - poprzez ich zmniejszenia, bądź zwiększenia poszczególnych rodzajów warzyw, owoców ziemniaków przy uwzględnieniu bieżących potrzeb odbiorcy:
1) w przypadku zwiększenia ilości asortymentu do 20% zamówienia, odbiorca złoży dostawcy wykaz asortymentu, oraz ilość tegoż asortymentu, która będzie objęta zwiększeniem – zmiana warunków dochodzi do skutku w wypadku, gdy wykonawca w terminie do pięciu dni potwierdzi dostawę zwiększonej ilości asortymentu po cenach określonych w umowie.
2) w przypadku konieczności zmniejszenia ilości asortymentu, odbiorca złoży dostawcy wykaz asortymentu oraz ilość tego asortymentu, która będzie objęta zmniejszeniem w terminie co najmniej dwóch dni przed planowanym terminem dostawy.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

03212100-1 - Ziemniaki

03221000-6 - Warzywa

03221110-0 - Warzywa korzeniowe

03221112-4 - Marchew

03221113-1 - Cebula

03221310-2 - Sałata

03221410-3 - Kapusta

03221420-6 - Kalafior

03222220-1 - Pomarańcze

03222240-7 - Mandarynki

03222321-9 - Jabłka

15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty

15331142-4 - Kapusta przetworzona

4.5.5.) Wartość części: 152675,78 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część II – mrożonki w ilościach: – brokuł 1400szt, brukselka 450g – 260szt, bukiet warzyw 3 składnikowy 450g (marchew, kalafior, brokuł) – 850szt, Czarna porzeczka – 50kg, fasolka zielona 450g – 250szt, fasolka żółta 450g- 150szt, groszek mrożony 450g – 250szt, mieszanka kompotowa – 1500kg, szpinak 450g – 1400szt, truskawka mrożona – 80kg, uszka z kapustą i grzybami – 25kg, włoszczyzna 450g – 84szt.
2. Realizacja zamówienia dla części II –mrożonki - będzie następować zgodnie z zasadami:
1) Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć sukcesywnie mrożonki co najmniej jeden raz w tygodniu własnym transportem, z wniesieniem do pomieszczeń magazynowych i na swój koszt, do magazynu w budynku DPS Filia Szymiszów ul. Strzelecka 2 w godz. 800- 1400, Pojazdy do przewozu żywności muszą spełniać wymagania określone w Rozporządzeniu Ministra Zdrowia z dnia 19.12.2002r. (Dz. U. 21/2003 poz. 179) w sprawie wymagań sanitarnych dotyczących środków transportu żywności,
2) asortyment zamawianej dostawy będzie uzgadniany sukcesywnie telefonicznie co najmniej na dwa dni przed dostawą,
3) wykonawca wydaje dostarczane mrożonki przedstawicielowi odbiorcy, który je przelicza, sprawdza jakość, termin przydatności do spożycia oraz zgodność z zamówieniem,
4) wykonawca gwarantuje spełnić wymagane normy jakościowe oraz dostarczyć
asortyment w stanie świeżym i w początkowym okresie gwarancji, odpowiednio oznakowany,
5) dostarczony towar powinien być nierozmrożony, pakowany w folię, mieć co najmniej
półroczny okres gwarancji, liczony od dnia dostarczenia do odbiorcy,
6) dostarczone zamawiającemu w ramach niniejszego zamówienia mrożonki muszą być pierwszego gatunku, wolne od wad i uszkodzeń,
7) wykonawca zapewnia dobrą jakość asortymentu obejmującą min. braki ilościowe, brak uszkodzeń, rozerwanych folii, każdy z worków powinien być oznaczony napisami dotyczącymi znajdującego się w nim produktu i terminem przydatności do spożycia lub dzień mrożenia produktu,
8) wykonawca gwarantuje niezmienną cenę przedmiotu zamówienia w okresie obowiązywania umowy.
9)Zamawiający dopuszcza zmianę warunków realizacji umowy jedynie w zakresie zmiany ilości dostaw - poprzez ich zmniejszenia, bądź zwiększenia poszczególnych rodzajów mrożonek przy uwzględnieniu bieżących potrzeb odbiorcy:
w przypadku zwiększenia ilości asortymentu do 20% zamówienia, odbiorca złoży dostawcy wykaz asortymentu, oraz ilość tegoż asortymentu, która będzie objęta zwiększeniem – zmiana warunków dochodzi do skutku w wypadku, gdy dostawca w terminie do pięciu dni potwierdzi dostawę zwiększonej ilości asortymentu po cenach określonych w umowie.
w przypadku konieczności zmniejszenia ilości asortymentu, odbiorca złoży dostawcy wykaz asortymentu oraz ilość tego asortymentu, która będzie objęta zmniejszeniem w terminie co najmniej dwóch dni przed planowanym terminem dostawy.
10)faktury będą wystawiane sukcesywnie po każdorazowej dostawie.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15331170-9 - Warzywa mrożone

15896000-5 - Produkty głęboko mrożone

4.5.5.) Wartość części: 23335,74 PLN

Część 3

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część III : jaja w ilości - jaja kurze świeże średnie rozmiar M – w ilości 55 000szt.
3. Realizacja zamówienia dla części III–dostawa jaj - będzie następować zgodnie z zasadami:
1)Dostawca zobowiązuje się dostarczyć sukcesywnie jaja kurze świeże średnie rozmiar M co najmniej cztery razy w miesiącu własnym transportem z wniesieniem do pomieszczeń magazynowych i na swój koszt do budynku DPS Filia Szymiszów ul. Strzelecka 2, w godz. 800- 1400. Pojazdy do przewozu żywności muszą spełniać wymagania określone w Rozporządzeniu Ministra Zdrowia z dnia 19.12.2002r. (Dz. U. 21/2003 poz. 179 z póź. zm.) w sprawie wymagań sanitarnych dotyczących środków transportu żywności.
2) przedstawiciel zamawiającego jest obecny przy odbiorze przedmiotu zamówienia lub inna osoba go zastępująca ; odbiór obejmuje liczenie, sprawdzanie stempli i uszkodzeń, sprawdzenie terminów przydatności do spożycia,
3) dostarczone jaja powinny być świeże, pakowane w wytłoczkach tekturowych, mieć co najmniej tygodniowy okres gwarancji, liczony od dnia dostarczenia do Zamawiającego,
4) wykonawca zapewnia dobrą jakość asortymentu obejmującą min. braki lub uszkodzenia,
5) wykonawca gwarantuje niezmienną cenę przedmiotu zamówienia w okresie obowiązywania umowy.
6)faktury będą wystawiane sukcesywnie po każdorazowej dostawie.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

03142500-3 - Jaja

4.5.5.) Wartość części: 18480,00 PLN

Część 4

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część IV: ryby w ilościach : filet z miruny bez lodu – 620kg, karp świeży – 150kg, kostka panierowana z mintaja – 360kg, makrela wędzona – 350kg, matyjas solony – 288kg, śledź kwaśny – 288kg.
4. Realizacja zamówienia dla części IV–dostawa ryb będzie następować zgodnie z zasadami:
1)Wykonawca zobowiązuje się sukcesywnie dostarczać filety rybne i inne przetwory rybne co najmniej dwa razy w tygodniu własnym transportem, z wniesieniem do pomieszczeń magazynowych i na swój koszt do budynku DPS Filia Szymiszów ul. Strzelecka 2, w godz. 800 -1400,
2) asortyment zamawianej dostawy będzie uzgadniany sukcesywnie telefonicznie lub drogą elektroniczną co najmniej na dwa dni przed dostawą,
3) wykonawca wydaje dostarczane filety rybne i inne przetwory rybne przedstawicielowi
odbiorcy, który je przelicza, waży sprawdza jakość, termin przydatności do spożycia oraz zgodność zamówieniem,
4) wykonawca gwarantuje spełnić wymagane normy jakościowe oraz dostarczyć asortyment
w stanie świeżym i w początkowym okresie gwarancji, odpowiednio oznakowany,
5) dostarczane filety rybne i inne przetwory rybne powinny być pierwszego gatunku, świeże, mieć co najmniej dwudniowy okres gwarancji, liczony od dnia dostarczenia do odbiorcy,
6) dostarczone puszki powinny mieć gwarancję nie krótszą niż pół roku od dnia dostarczenia wyrobu,
7) wykonawca zapewnia dobrą jakość asortymentu obejmującą min. braki uszkodzeń,
8) wykonawca gwarantuje niezmienną cenę przedmiotu zamówienia w okresie obowiązywania umowy.
9) Zamawiający dopuszcza zmianę warunków realizacji umowy jedynie w zakresie zmiany ilości dostaw - poprzez ich zmniejszenia, bądź zwiększenia poszczególnych rodzajów artykułów rybnych przy uwzględnieniu bieżących potrzeb wykonawcy:
a) w przypadku zwiększenia ilości asortymentu do 20% zamówienia, zamawiający złoży wykonawcy wykaz asortymentu, oraz ilość tegoż asortymentu, która będzie objęta zwiększeniem – zmiana warunków dochodzi do skutku w wypadku, gdy dostawca w terminie do pięciu dni potwierdzi dostawę zwiększonej ilości asortymentu po cenach określonych w umowie.
b) w przypadku konieczności zmniejszenia ilości asortymentu, zamawiający złoży wykonawcy wykaz asortymentu oraz ilość tego asortymentu, która będzie objęta zmniejszeniem w terminie co najmniej dwóch dni przed planowanym terminem dostawy.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15200000-0 - Ryby przetworzone i konserwowane

15220000-6 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb

15241500-4 - Makrela

4.5.5.) Wartość części: 48287,40 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 4

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 4

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 125330,63 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 311636,85 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 125330,63 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Firma Handlowo-Usługowa Vega Rafał Mazur

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7551932074

7.3.3) Ulica: Prężyńska 32

7.3.4) Miejscowość: Prudnik

7.3.5) Kod pocztowy: 48-200

7.3.6.) Województwo: opolskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-01-31

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 125330,63 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2022-12-31

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 24853,71 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 24853,71 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 24853,71 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: PHUP Misiek Krzysztof Misiołek

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7550012006

7.3.3) Ulica: Wiejska 24b

7.3.4) Miejscowość: Prudnik

7.3.5) Kod pocztowy: 48-200

7.3.6.) Województwo: opolskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-01-31

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 24853,71 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2022-12-31

Część 3

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 6

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 6

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 3

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 21367,50 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 41002,50 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 21367,50 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 3)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Roldrob Gospodarstwo Rolno-Drobiarskie Klaudiusz Skrzipczyk

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7541327762

7.3.3) Ulica: Sobieskiego 49b

7.3.4) Miejscowość: Opole

7.3.5) Kod pocztowy: 45-127

7.3.6.) Województwo: opolskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 3)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-01-31

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 21367,50 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2022-12-31

Część 4

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 2 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Zamawiający otrzymał jedną ofertę. Ofertę odrzuca się, gdyż „jej treść jest niezgodna z warunkami zamówienia” oraz „oferta nie została sporządzona lub przekazana w sposób zgodny z wymaganiami technicznymi oraz organizacyjnymi sporządzania lub przekazywania ofert przy użyciu środków komunikacji elektronicznej określonymi przez zamawiającego”, tj. wskazany plik Wykonawcy nie zawierał podpisów.
Wobec powyższego unieważnia się postępowanie.

SEKCJA IX INFORMACJE DODATKOWE

W ogłoszeniu o zamówieniu nr 2021/BZP 00336357/01 w sekcji II -pkt. 2.8) błędnie podano informacje o ujęciu zamówienia w planie postępowań. Winno być: TAK Jednocześnie w ogłoszeniu o wyniku postępowania w sekcji II pkt. 2.8) również winno być : TAK

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.