eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Olsztyn › Kompleksowa usługa pełnego, codziennego przygotowywania i dostarczania posiłków dla pacjentów szpitala oraz posiłków regeneracyjnych dla personelu szpitala.



Ogłoszenie z dnia 2021-04-09


Powiązane ogłoszenia:
Ogłoszenie nr 2021/BZP 00030233 z dnia 2021-04-09

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Kompleksowa usługa pełnego, codziennego przygotowywania i dostarczania posiłków dla pacjentów szpitala oraz posiłków regeneracyjnych dla personelu szpitala.

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Nazwa zamawiającego: Uniwersytecki Szpital Kliniczny w Olsztynie

1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 280314632

1.4.) Adres zamawiającego:

1.4.1.) Ulica: Al. Warszawska 30

1.4.2.) Miejscowość: Olsztyn

1.4.3.) Kod pocztowy: 10-082

1.4.4.) Województwo: warmińsko-mazurskie

1.4.5.) Kraj: Polska

1.4.7.) Numer telefonu: 89/5245380

1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: przetargi@szpital.uwm.edu.pl

1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: http://szpital.uwm.edu.pl/

1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Zdrowie

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00030233

2.2.) Data ogłoszenia: 2021-04-09

SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA

3.1.) Nazwa zmienianego ogłoszenia:

Ogłoszenie o zamówieniu

3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2021/BZP 00026810/01

3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01

3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:

SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

5.8. Wykaz przedmiotowych środków dowodowych

Przed zmianą:
Zamawiający żąda od Wykonawcy złożenia wraz z ofertą następujących przedmiotowych środków dowodowych:1. Certyfikat, świadectwo, decyzję, opinię lub inny dokument, np. oświadczenie Wykonawcy potwierdzające, że świadczenie usług będzie wykonywane na zasadach systemu HACCP lub równoważnego zapewniającego bezpieczeństwo żywności i żywienia w kuchni Wykonawcy, w której faktycznie będą wykonywane usługi na rzecz Zamawiającego. Zamawiający wskazuje, że rozwiązaniem równoważnym może być np. ISO 22000.2. Na potwierdzaniu zgodności z kryteriami określonymi w opisie kryteriów oceny ofert wykaz osób skierowanych do realizacji przedmiotu zamówienia w formie oświadczenia, zgodnie z Załącznikiem Nr 9 do SWZ. W przypadku, gdy Wykonawca nie złoży oświadczenia Zamawiający przyjmie, że Wykonawca posiada doświadczenie wymaganych osób w okresie 1 roku i jego oferta otrzyma 0 punktów w tym kryterium.

Po zmianie:
Zamawiający żąda od Wykonawcy złożenia wraz z ofertą następujących przedmiotowych środków dowodowych:1. Certyfikat, świadectwo, decyzję, opinię lub inny dokument, potwierdzający, że świadczenie usług będzie wykonywane na zasadach systemu HACCP lub równoważnego zapewniającego bezpieczeństwo żywności i żywienia w kuchni Wykonawcy, w której faktycznie będą wykonywane usługi na rzecz Zamawiającego. Zamawiający wskazuje, że rozwiązaniem równoważnym może być np. ISO 22000.2. Na potwierdzaniu zgodności z kryteriami określonymi w opisie kryteriów oceny ofert wykaz osób skierowanych do realizacji przedmiotu zamówienia w formie oświadczenia, zgodnie z Załącznikiem Nr 9 do SWZ. W przypadku, gdy Wykonawca nie złoży oświadczenia Zamawiający przyjmie, że Wykonawca posiada doświadczenie wymaganych osób w okresie 1 roku i jego oferta otrzyma 0 punktów w tym kryterium.

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

5.10. Przedmiotowe środki dowodowe podlegające uzupełnieniu

Przed zmianą:
1. Certyfikat, świadectwo, decyzję, opinię lub inny dokument, np. oświadczenie Wykonawcy potwierdzające, że świadczenie usług będzie wykonywane na zasadach systemu HACCP lub równoważnego zapewniającego bezpieczeństwo żywności i żywienia w kuchni Wykonawcy, w której faktycznie będą wykonywane usługi na rzecz Zamawiającego. Zamawiający wskazuje, że rozwiązaniem równoważnym może być np. ISO 22000.

Po zmianie:
1. Certyfikat, świadectwo, decyzję, opinię lub inny dokument, potwierdzający, że świadczenie usług będzie wykonywane na zasadach systemu HACCP lub równoważnego zapewniającego bezpieczeństwo żywności i żywienia w kuchni Wykonawcy, w której faktycznie będą wykonywane usługi na rzecz Zamawiającego. Zamawiający wskazuje, że rozwiązaniem równoważnym może być np. ISO 22000.

3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:

SEKCJA VIII - PROCEDURA

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

8.1. Termin składania ofert

Przed zmianą:
2021-04-12 10:00

Po zmianie:
2021-04-16 10:00

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

8.3. Termin otwarcia ofert

Przed zmianą:
2021-04-12 10:15

Po zmianie:
2021-04-16 10:15

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

8.4. Termin związania ofertą

Przed zmianą:
2021-05-11

Po zmianie:
2021-05-15

2021-04-09 Biuletyn Zamówień PublicznychOgłoszenie o zmianie ogłoszenia - -

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.