eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Będków › "Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Zespole Szkolno - Przedszkolnym w Będkowie"



Ogłoszenie z dnia 2023-01-05


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
„Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Zespole Szkolno – Przedszkolnym w Będkowie”

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: ZESPÓŁ SZKOLNO - PRZEDSZKOLNY W BĘDKOWIE

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 100069477

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: REYMONTA 11

1.5.2.) Miejscowość: Będków

1.5.3.) Kod pocztowy: 97-319

1.5.4.) Województwo: łódzkie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL713 - Piotrkowski

1.5.7.) Numer telefonu: 44 725 70 20

1.5.8.) Numer faksu: 44 725 70 20

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zsg.bedkow@wp.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: https://zsgbedkow.edupage.org/

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

http://bip.bedkow.com.pl/

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - organ władzy publicznej - organ administracji rządowej (centralnej lub terenowej)

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

„Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Zespole Szkolno – Przedszkolnym w Będkowie”

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-84241514-38d5-11ed-8832-4e4740e186ac

2.5.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00011402

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2023-01-05

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2022/BZP 00354191/01/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.1 „Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Zespole Szkolno – Przedszkolnym w Będkowie”

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00356486/01

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: 1/2022

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

ARTYKUŁY SPOŻYWCZE SUCHE, PRZYPRAWOWE I PRZETWORY OWOCOWO-WARZYWNE

1 cukier biały 1 kg - kg. 150
2 dżem słoik 220 g mix smak lub równoważny - szt. 36
3 groch 400g - szt. 40
4 jaja kurze klasa A - szt.900
5 koncentrat pomidorowy 30% słoik 990g lub równoważny - szt.60
6 kasza jęczmienna średnia 1 kg - kg 60
7 kasza jęczmienna pęczak 1 kg - kg 30
8 kasza perłowa 400g - szt.50
9 kukurydza konserwowa 400 g - szt.20
10 ananas puszka - szt.30
11 chrzan słoik 290g - szt.10
12 mąka pszenna SZADKOWSKA 1 kg lub równoważna - kg.60
13 mąka pszenna SZYMANOWSKA 1 kg lub równoważna - kg.60
14 olej spożywczy rzepakowy KUJAWSKI 1l lub równoważny- l 180
15 olej spożywczy rzepakowy KUJAWSKI 3l lub równoważny szt. 10
16 pieprz czarny mielony 15 g - szt.100
17 ryż biały SONKO 1kg lub równoważny - kg 60
18 sól morska drobna 1kg - kg 70
19 barszcz biały w butelce 0,5 l - szt.100
20 fasola "JAŚ" KROS 400 g lub równoważny - szt.50
21 kwasek cytrynowy - szt.25
22 makaron spaghetti LUBELLA 0,5 kg lub równoważny - szt.80
23 płatki kukurydziane CORN FLAKES duże op. lub równoważny - szt.48
24 płatki owsiane - szt.10
25 ziele angielskie 15g - szt.45
26 majonez DEKORACYJNY 700 ml - szt.10
27 liść laurowy 6g - szt.50
28 musztarda delikatesowa 175 g - szt.6
29 miód 1 kg - szt.6
30 miód 370 g - szt.12
31 oregano 10g - szt.30
32 bazylia 10g - szt.30
33 papryka słodka 15g - szt.30
34 majeranek 8 g - szt.50
35 płatki śniadaniowe czekoladowe 250g - szt.24
36 ocet 0,5l - szt.12
37 vegeta NATUR 300g lub równoważna -szt.144
38 kakao DECOMORENO duże op. lub równoważny - szt.10
39 kawa zbożowa INKA lub równoważna - szt.5
40 masło roślinne 250g - szt.192
41 margaryna RAMA 450g lub równoważny - szt.16
42 pasztet podlaski puszka - szt.16
43 ketchup KOTLIN wiadro 3 kg lub równoważny - szt.6
44 ketchup łagodny sloik 900 g - szt.6
45 bułka tatra MAMUT 400 g lub równoważna - szt.72
46 herbata ekspresowa TETLEY 100 szt lub równoważna - szt.24
47 herbata granulowana TETLEY lub równoważna - szt.48
48 ciastka maślane krakuski lub równoważne - szt.12
49 ciastka zbożowe krakuski lub równoważne - szt. 12
50 herbatniki holenderskie - szt.6
51 biszkopty PETITKI lub równoważne - szt. 6
52 PETITKI LUBISE lub równoważne - szt.144
53 Chrupki kukurydziane duże op. - szt.6
54 przyprawa gyros - szt. 25
55 soczek LEON 100% SOK lub równoważny - szt.135
56 mus owocowy - szt.400
57 VEGETA natur butelka lub równoważny - szt.48

4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.5.5.) Wartość części: 0 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

NABIAŁ

1 mleko 1,5 % 1l - szt.240
2 śmietana 30 % 1l - szt.110
3 twaróg półtłusty Krajanka lub równoważny - kg 114
4 ser żółty plastry 150 g - szt. 100
5 serek śniadaniowy - szt. 36
6 serek waniliowy homogenizowany - szt.144
7 jogurt naturalny 330 ml - szt.60
8 GUSTO plastry ser biały lub równoważny - szt.36
9 ser typu FETA - szt.10
10 masło o zaw. tł. 82 % - szt.156

4.5.3.) Główny kod CPV: 15500000-3 - Produkty mleczarskie

4.5.5.) Wartość części: 0 PLN

Część 3

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

PIECZYWO

Angielka 300g - szt.240
Chleb wieloziarnisty - szt.120
Chleb krojony pszenno-żytni 700g - szt.100
Bułka zwykła (czerstwa) 200g - szt. 50
Bułka kajzerka 50g -szt. 90
Drożdże 100g - kg. 5
Bułka tarta - szt. 10
Ciasto drożdżowe - szt.15
Ciasto świeże - kg.20

4.5.3.) Główny kod CPV: 15811000-6 - Pieczywo

4.5.5.) Wartość części: 0 PLN

Część 4

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

WARZYW I OWOCE

Ziemniaki jadalnie typu kulinarnego - kg. 3300
Kapusta świeża biała - kg. 15
Marchew korzeń - kg. 200
Cebula biała korzeń - kg. 90
Pieczarki (gat. 1) - kg. 80
Rzodkiewka - Pęczek 48
Ogórek zielony świeży - kg. 120
Buraki czerwone świeże - kg. 60
Jabłko (gat. 1) - kg.150
Seler korzeń - kg. 135
Pomidory koktajlowe - kg. 24
Pomidory świeże - kg.42
Sałata zielona - szt.50
Kapusta czerwona - kg.20
Por - szt.100
Koper zielony świeży - szt.160
Nać pietruszki - szt.160
Pietruszka korzeń - kg. 135
Papryka czerwona świeża - kg.50
Czosnek główka - szt.30
Banan - kg. 75
Mandarynki - kg. 10
Pomarańcze - kg. 10
Nektaryna - kg.10
Gruszka - kg. 30
Arbuz - kg.30
Brzoskwinia - kg. 10
Winogrono - kg.70
Kiwi - kg. 50
Śliwki - kg.50
Truskawki - kg.50
Cytryna - kg.110
Szczypiorek - pęczek 10
Sałata lodowa - szt.50
Por młody - szt.50
Włoszczyzna - szt.50
Borówka - kg. 30
Kapusta młoda - kg.100
Roszponka - szt.20

4.5.3.) Główny kod CPV: 03221000-6 - Warzywa

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

03222300-6 - Owoce inne niż tropikalne

4.5.5.) Wartość części: 0 PLN

Część 5

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

MROŻONKI I RYBY

fasolka szparagowa 2,5 kg - op 48
kalafior 2,5 kg - op 12
bukiet warzyw 2,5 kg - op 24
marchew kostka 2,5 kg - op 12
mieszanka kompotowa 2,5 kg - op 24
truskawka mrożona 2,5 kg - op 20
wiśnia mrożona 2,5 kg - op 8
frytki 2,5 kg - op 54
miruna b/skóry - kg 270
filet z dorsza atlantyckiego - kg 60
kebab z kurczaka 2,5kg - op 30

4.5.3.) Główny kod CPV: 15331170-9 - Warzywa mrożone

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

03311000-2 - Ryby

4.5.5.) Wartość części: 21653,00 PLN

Część 6

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

MIĘSO, PRZETWORY WIEPRZOWO - WOŁOWE

1 schab b/k - kg 230
2 szynka b/k - kg 150
3 mięso mielone luksusowe - kg 200
4 żeberka wieprzowe - kg 10
5 kości schabowe - kg 85
6 kości wędzone - kg 75
7 kiełbasa cienka - kg 60
8 kiełbasa cienka czosnkowa - kg 20
9 mortadela wieprzowa - kg 25
10 wędlina - szynka z beczki - kg 15
11 wędlina - schab domowy - kg 15
12 wędlina - ogonówka domowa - kg 15
13 wędlina - schab kruchy - kg 15
14 wędlina - szynka z indyka - kg 15
15 wędlina - żywiecka - kg 15
16 pieczeń - kg 5
17 kabanosy z szynki - kg 6
18 pasztet w foremce - kg 5
19 parówki z szynki - kg 50

*produkty z wykluczeniem mięsa mechanicznie odkostnionego.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15110000-2 - Mięso

4.5.5.) Wartość części: 20174,50 PLN

Część 7

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

MIĘSO DROBIOWE

porcja rosołowa ze skrzydłem - kg 90
filet z kurczaka - kg 220
udko z kurczaka kl 1 - kg 135
pałki z kurczaka- kg 30
szyja z indyka - kg 45
skrzydło z indyka - kg 45
filet z indyka- kg 30

4.5.3.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

4.5.5.) Wartość części: 5238,00 PLN

Część 8

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

WYROBY GARMAŻERYJNE

pierogi z mięsem - kg 120
pierogi z serem- kg 120
pierogi z kapustą i pieczarką - kg 80
kopytka- kg 120
kluski śląskie - kg 120
kluski leniwe - kg 130

4.5.3.) Główny kod CPV: 15851000-8 - Produkty mączne

4.5.5.) Wartość części: 22115,00 PLN

Część 9

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

MAKARONY

Makaron nitka ASTER 0,5 kg lub równoważny - szt. 72
Makaron krajanka ASTER 0,5 kg lub równoważny - szt. 36
Makaron bączek ASTER 0,5 kg lub równoważny - szt.80
Makaron drobne kolanko ASTER 0,5 kg lub równoważny - szt.40
Makaron wstążka karbowana ASTER 0,5 kg lub równoważny- szt.20
Makaron muszelka ASTER 0,5 kg lub równoważny- szt.20

4.5.3.) Główny kod CPV: 15850000-1 - Produkty z ciasta makaronowego

4.5.5.) Wartość części: 0 PLN

Część 10

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

WARZYW PRZETWORZONE - KISZONE

Ogórki kiszone - kg 12
Kiszona kapusta - kg 30
Przecier ogórkowy- kg. 24
Ogórki małosolne - kg 5

4.5.3.) Główny kod CPV: 15331000-7 - Warzywa przetworzone

4.5.5.) Wartość części: 0 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Nie rozstrzygnięto

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Nie rozstrzygnięto

Część 3

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Nie rozstrzygnięto

Część 4

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Nie rozstrzygnięto

Część 5

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 5)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

ceną przewyższa kwotę, którą zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia, chyba że zamawiający może zwiększyć tę kwotę do ceny lub kosztu najkorzystniejszej oferty.

Część 6

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 6)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

ceną przewyższa kwotę, którą zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia, chyba że zamawiający może zwiększyć tę kwotę do ceny lub kosztu najkorzystniejszej oferty.

Część 7

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 7)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

ceną przewyższa kwotę, którą zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia, chyba że zamawiający może zwiększyć tę kwotę do ceny lub kosztu najkorzystniejszej oferty.

Część 8

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 8)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

ceną przewyższa kwotę, którą zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia, chyba że zamawiający może zwiększyć tę kwotę do ceny lub kosztu najkorzystniejszej oferty.

Część 9

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 9)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Nie rozstrzygnięto

Część 10

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 10)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Nie rozstrzygnięto

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.