eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gostynin › "Sukcesywne dostawy wędlin, mięsa różnego oraz drobiu i wyrobów drobiarskich dla potrzeb Powiatowego Domu Pomocy Społecznej w Czarnowie na rok 2024".

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych




Ogłoszenie z dnia 2024-01-04


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
"Sukcesywne dostawy wędlin, mięsa różnego oraz drobiu i wyrobów drobiarskich dla potrzeb Powiatowego Domu Pomocy Społecznej w Czarnowie na rok 2024”.

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Powiat Gostyniński

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 611016100

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Romana Dmowskiego 13

1.5.2.) Miejscowość: Gostynin

1.5.3.) Kod pocztowy: 09-500

1.5.4.) Województwo: mazowieckie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL923 - Płocki

1.5.7.) Numer telefonu: 242357981

1.5.8.) Numer faksu: 242357985

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: przetargi@gostynin.powiat.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: bip.gostynin.powiat.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-f424bedb-8ab0-11ee-b55a-a22b2d7f700e

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Ogólne usługi publiczne

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

"Sukcesywne dostawy wędlin, mięsa różnego oraz drobiu i wyrobów drobiarskich dla potrzeb Powiatowego Domu Pomocy Społecznej w Czarnowie na rok 2024”.

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-f424bedb-8ab0-11ee-b55a-a22b2d7f700e

2.5.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00010973

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2024-01-04

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2023/BZP 00042628/06/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.3 "Sukcesywne dostawy wędlin, mięsa różnego oraz drobiu i wyrobów drobiarskich na potrzeby Powiatowego Domu Pomocy Społecznej w Czarnowie na rok 2024"

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00513916

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: IP.272.12.2023.DPS

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 1. Sukcesywne dostawy wędlin – towar I klasy jakości, świeży, wysokiej jakości sensorycznej i mikrobiologicznej, w następujących ilościach:

Lp. Asortyment Orientacyjna ilość w kg Skład wymagany przez Zamawiającego
1. Baleron na pętelce 50 Mięso wieprzowe min 60%
2. Bekon/wędzonka bekonowa vac 40 Mięso wieprzowe min 60%
3. Boczek faszerowany/rolada zbójnicka/rolowany z czosnkiem 40 Mięso wieprzowe min. 60%
4. Boczek wędzony surowy 100 Mięso wieprzowe min. 85%
5. Kaszanka cienka 250 Wątroba wieprzowa minimum 40%
6. Kiełbasa biała surowa z szynki 150 Mięso wieprzowe minimum 60%
7. Kiełbasa szynkowa/szynkówka/ szynkowa extra 80 Mięso wieprzowe minimum 60%
8. Kiełbasa typu „golonkowa” 40 Mięso wieprzowe minimum 50%
9. Kiełbasa typu „krakowska” parzona 80 Mięso wieprzowe minimum 60%
10. Kiełbasa cienka typu „zwyczajna”, „śląska”, „podwawelska” 400 Mięso wieprzowe minimum 75%
11. Kiełbasa typu „żywiecka” 80 Mięso wieprzowe minimum 60%
12. Łopatka wędzona 40 Mięso wieprzowe min 80%
13. Mortadela codzienna 100 Mięso wieprzowe min. 20%,
mięso z kurczaka min. 15%,
14. Ogonówka 30 Mięso wieprzowe min. 90%
15. Parówkowa 100 MOM maksimum 50%
16. Paski wędzone/żeberko wędzone 50 Mięso wieprzowe min. 90%
17. Pasztet pieczony/pasztet z pieca 100 Mięso wieprzowe min. 20%
18. Pasztetowa wyborna 150 Surowce wieprzowe min. 20%
19. Pieczeń rzymska/wiedeńska 60 Mięso wieprzowe min. 45%
20. Polędwica wieprzowa/sopocka 100 Mięso wieprzowe minimum 60%
21. Salceson biały (włoski) podrobowy 100 Mięso wieprzowe minimum 60%
22. Smalec wyborowy 10 Tłuszcz wieprzowy
23. Szynka gotowana/szynka farmerska 80 Mięso wieprzowe min. 60%
24. Szynka konserwowa/blok łopatkowy 80 Mięso wieprzowe minimum 40%
25. Szynka mielona/blok tyrolski/tyrolska 150 Mięso wieprzowe min. 50%
26. Szynka wieprzowa wędzona (wiejska) 80 Mięso wieprzowe min. 60%

4.5.3.) Główny kod CPV: 15131130-5 - Wędliny

4.5.5.) Wartość części: 57722,50 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 2. Sukcesywne dostawy mięsa różnego – towar I klasy jakości, świeży, wysokiej jakości sensorycznej i mikrobiologicznej, w następujących ilościach:

Lp. Asortyment Orientacyjna ilość w kg
1. Boczek świeży 10
2. Flaki wołowe 80
3. Golonka świeża 70
4. Karkówka bez kości 200
5. Kości 50
6. Łopatka bez kości 100
7. Mięso gulaszowe 250
8. Mięso mielone wieprzowe świeże (nie garmażeryjne 50
9. Nogi wieprzowe świeże 40
10. Schab wieprzowy świeży bez kości 250
11. Słonina 10
12. Szynka bez kości 150
13. Wołowina bez kości zrazowa 50
14. Karkówka wołowa 40
15. Szponder 30
16. Antrykot 30
17. Żeberka wieprzowe świeże paski 100
18. Żeberka wołowe świeże paski 50

4.5.3.) Główny kod CPV: 15110000-2 - Mięso

4.5.5.) Wartość części: 37417,30 PLN

Część 3

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 3. Sukcesywne dostawy drobiu i wyrobów drobiarskich – towar I klasy jakości, świeży, wysokiej jakości sensorycznej i mikrobiologicznej, w następujących ilościach:

Lp. Asortyment Orientacyjna ilość w kg Skład wymagany przez Zamawiającego
1. Ćwiartka tylna z kurczaka 300 Mięso drobiowe
2. Filet z piersi kurczaka 250 Mięso drobiowe
3. Flaki drobiowe 60 Żołądki drobiowe gotowane min. 50%
4. Kurczęta klasy A 350 Mięso drobiowe
5. Mielonka kutnowska 50 Mięso drobiowe min. 50%
6. Parówki drobiowe/parówki hot-dog 100 MOM maksimum 50%
7. Parówkowa drobiowa 50 MOM maksimum 50%
8. Pasztet drobiowy pieczony 100 Mięso minimum 53%, w tym mięso wieprzowe minimum 36%, mięso drobiowe minimum 17%
9. Pasztetowa drobiowa 100 Surowce drobiowe min 36% (w tym skórki z kurczaka, mięso z kurczaka, wątroba z kurczaka)
10. Pieczeń kutnowska/wiedeńska 40 Mięso drobiowe min. 20%
Mięso wieprzowe min. 15%
11. Podudzie (pałka) z kurczaka świeża 300 Mięso drobiowe
12. Polędwica drobiowa/indyk z pasieki 100 Mięso z kurczaka minimum 44%
13. Porcje rosołowe 1000 Mięso drobiowe
14. Rolada drobiowa parzona/ rolada z gęsią i ze śliwką 50 Mięso drobiowe
15. Serca drobiowe świeże 30 Mięso drobiowe
16. Skrzydło z kurczaka 200 Mięso drobiowe
17. Smaczek konserwowy/ smaczek w konserwie 80 Mięso min 50%, w tym mięso wieprzowe min 32%, mięso drobiowe min 12%, mięso wołowe min 6%
18. Szynka drobiowa (typu „złocista”) 150 Mięso drobiowe min. 80%
19. Szynka konserwowa drobiowa 80 Mięso drobiowe minimum 40%
20. Wątróbka drobiowa 200 Wątróbka drobiowa
21. Żołądki drobiowe świeże 60 Żołądki drobiowe

4.5.3.) Główny kod CPV: 15112000-6 - Drób

4.5.5.) Wartość części: 44354,50 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 2 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Zgodnie z art. 255 pkt 2 ustawy Prawo Zamówień Publicznych Zamawiający unieważnia postępowanie, ponieważ wszystkie złożone wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu albo oferty podlegały odrzuceniu.
W postępowaniu, w terminie wyznaczonym do składania ofert wpłynęły 3 oferty od Wykonawców:
1. AGMAR MARIUSZ LENDZION; ul. Leonidasa 57 paw. 517-520, 02-239 Warszawa
2. King Dystrybucja Sp. z o.o.; ul. Chorzowska 3, 26-600 Radom
3. Wędzarnia Dubielak Sp. z o.o.; ul Bierzewicka 41b, 09-500 Gostynin
Zamawiający odrzuca wszystkie 3 oferty złożone w 1 części postępowania, w związku z tym unieważnia postępowanie w 1 części zamówienia.

SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 3

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 2 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Zgodnie z art. 255 pkt 2 ustawy Pzp Zamawiający unieważnia postępowanie, ponieważ wszystkie złożone wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu albo oferty podlegały odrzuceniu.
W postępowaniu, w terminie wyznaczonym do składania ofert wpłynęły 3 oferty od Wykonawców:
1. AGMAR MARIUSZ LENDZION; ul. Leonidasa 57 paw. 517-520, 02-239 Warszawa
2. King Dystrybucja Sp. z o.o.; ul. Chorzowska 3, 26-600 Radom
3. Wędzarnia Dubielak Sp. z o.o.; ul Bierzewicka 41b, 09-500 Gostynin
Zamawiający odrzuca wszystkie 3 oferty złożone w 2 części postępowania, w związku z tym unieważnia postępowanie w 2 części zamówienia.

SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 3

Część 3

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 2 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Zgodnie z art. 255 pkt 2 ustawy Pzp zamawiający unieważnia postępowanie, ponieważ wszystkie złożone wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu albo oferty podlegały odrzuceniu.
W postępowaniu, w terminie wyznaczonym do składania ofert wpłynęły 3 oferty od Wykonawców:
1. AGMAR MARIUSZ LENDZION; ul. Leonidasa 57 paw. 517-520, 02-239 Warszawa
2. King Dystrybucja Sp. z o.o.; ul. Chorzowska 3, 26-600 Radom
3. Wędzarnia Dubielak Sp. z o.o.; ul Bierzewicka 41b, 09-500 Gostynin
Zamawiający odrzuca wszystkie 3 oferty złożone w 3 części postępowania, w związku z tym unieważnia postępowanie w 3 części zamówienia.

SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 3

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.