Og³oszenie z dnia 2008-08-26
Kalisz: ¦wiadczenie us³ugi gastronomicznej (cateringowej) dla m³odzie¿y przebywaj±cej w Bursie Szkolnej Nr 1 w Kaliszu ul. Przemys³owa 1
Numer og³oszenia: 199762 - 2008; data zamieszczenia: 26.08.2008
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - us³ugi
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.
Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: Nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES: Centrum Kszta³cenia Ustawicznego, ul. Przemys³owa, 62-800 Kalisz, woj. wielkopolskie, tel. 0-62 753 22 47, fax 0-62 753 22 47.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Administracja samorz±dowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: ¦wiadczenie us³ugi gastronomicznej (cateringowej) dla m³odzie¿y przebywaj±cej w Bursie Szkolnej Nr 1 w Kaliszu ul. Przemys³owa 1.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: us³ugi.
II.1.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: ¦wiadczenie us³ugi gastronomicznej (cateringowej) dla m³odzie¿y przebywaj±cej w Bursie Szkolnej Nr 1 w Kaliszu ul. Przemys³owa 1
II.1.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): Oryginalny kod CPV: 55.30.00.00 - Us³ugi restauracyjne i dotycz±ce podawania posi³ków Kod CPV wg s³ownika 2008: 55.30.00.00 - Us³ugi restauracyjne i dotycz±ce podawania posi³ków .
II.1.5) Ca³kowita koñcowa warto¶æ zamówienia (bez VAT) obejmuj±ca wszystkie zamówienia i czê¶ci: 299508,2 PLN.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: wolna rêka
IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: Nie
SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 26.08.2008.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Przedsiêbiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Us³ugowym DELTA-bis s.c. Pawe³ Chabierski i Ma³gorzata Pomyka³a, ul.Kordeckiego 19, 62-800 Kalisz, kraj/woj. wielkopolskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJ¡CYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 299508.20
- Oferta z najni¿sz± cen±: 299508.20 / oferta z najwy¿sz± cen±: 299508.20
- Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z KALISZA
- ¦wiadczenie us³ug telekomunikacyjnych g³osowych, internetowych oraz dzier¿awy ³±cza do transmisji danych miêdzy obiektami uczelni na potrzeby Uniwersytetu Kaliskiego
- Dostawa i sukcesywne wymiany ogumienia w sprzêcie transportowym nale¿±cym do Zwi±zku Komunalnego Gmin "Czyste Miasto, Czysta Gmina"
- Projekt rozbudowy ul. Tylnej w Kaliszu wraz z budow± po³±czenia z ul. Inwestorsk± i ul. Batalionów Ch³opskich
- Wykonanie us³ugi cateringowej w dniu 17.06.2024 oraz w dniu 10.06.2024r.
- ¦wiadczenie us³ug w zakresie odbioru, wywozu i utylizacji odpadów komunalnych z obiektów OSRiR w Kaliszu
- Opracowanie dokumentacji projektowo-kosztorysowej dla budowy poczty pneumatycznej w Wojewódzkim Szpitalu Zespolonym w Kaliszu przy ul. Poznañskiej 79
wiêcej: przetargi w Kaliszu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- ¦wiadczenie us³ug hotelarskich i gastronomicznych wraz z udostêpnieniem sali konferencyjnej 22 dorocznego spotkania organizacyjnego pracy polskiego FADN oraz 20-lecia polskiego FADN
- ¦wiadczenie us³ug cateringowych w trakcie szkoleñ organizowanych w ramach interwencji I.14.1 Doskonalenie zawodowe rolników - modu³ 1 Szkolenia podstawowe dla rolników (I 14.1.1) - II etap.
- Obs³uga Szkolenia Doskonalenie Audytowania w ramach Systemu KZR INiG organizowanego przez Instytut Nafty i Gazu - Pañstwowy Instytut Badawczy w dniach 12-13 grudnia 2024 r.
- ¦wiadczenie us³ugi cateringowej, zakwaterowania, kompleksowego wyposa¿enia i instalacji sprzêtu na stanowiskach konkursowych konkursu SkillsPoland 2024 w konkurencji Piekarstwo 19-20.06.24 r., Poznañ.
- Us³uga hotelarska i restauracyjna na potrzeby organizacji dorocznej konferencji psychologicznej
- ¦wiadczenie us³ug po¶rednictwa w zakresie zakupu: biletów lotniczych i kolejowych na zagraniczne i krajowe przewozy pasa¿erskie, miejsc hotelowych oraz us³ug konferencyjno-gastronomicznych (...)
wiêcej: Us³ugi restauracyjne i dotycz±ce podawania posi³ków »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.