eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Popów › Dostawy artykułów mleczarskich.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-09-17

Popów: Dostawy artykułów mleczarskich.
Numer ogłoszenia: 199617 - 2012; data zamieszczenia: 17.09.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 189213 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach, Kule 2, 42-110 Popów, woj. śląskie, tel. 034 3104030, faks 034 3103653.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy artykułów mleczarskich..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia na potrzeby Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie są dostawy artykułów mleczarskich. l.p. Nazwa artykułu Kod CPV Opis przedmiotu zamówienia Jednostka miary Ilość 1 Jogurt owocowy 15551320-4 PN-A-86061:2002; konsystencja jednolita, kremowa, bez grudek, lekko luźna, z widocznymi kawałkami owoców użytych do produkcji; barwa naturalna, charakterystyczna dla użytych owoców; smak i zapach: czysty, łagodny, słodko-kwaśny, smakowo właściwy dla owoców będących składnikiem jogurtu; zawartość tłuszczu w suchej masie nie mniej niż 1,5% do 2,5%; opakowanie jednostkowe: kubek z tworzywa sztucznego; masa ok. 150g. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. kg 360 2 Jogurt naturalny 15551310-1 PN-A-86061:2002; konsystencja jednolita w całej masie, gęsta bez grudek, tłuszczu, barwa jednolita biała do lekko kremowej; smak i zapach: czysty, lekko kwaśny, aromatyczny, bez obcych posmaków i zapachów; zawartość tłuszczu od 1,5% do 2,5%; opakowanie jednostkowe: kubek z folii polipropylenowej zamykany wieczkiem z folii aluminiowej; masa 400 g do 500 g. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. kg 170 3 Pudding 15500000-3 masa ok. 150 g, z kaszą manną lub ryżem o różnych smakach; smak i zapach: czysty, łagodny, słodko-kwaśny, smakowo właściwy dla zawartego składnika; opakowanie jednostkowe: kubek z tworzywa sztucznego. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. kg 70 4 Masło extra 15530000-2 PN-A-86155:1995; konsystencja jednolita, zwarta, łatwa do smarowania; smak i zapach: lekko kwaśny, mlekowy; zawartość tłuszczu nie mniej niż 82 %, zawartość wody nie więcej niż 16%; masa jednostkowa 200 g lub 250 g; pakowane w folię aluminiową laminowaną pergaminem (folia powinna posiadać atest PZH). Masło podczas krojenia nie może się kruszyć. Termin przydatności do spożycia : nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. kg 800 5 Margaryna Twarda 14431100-9 Tłuszcz roślinny utwardzony, konsystencja jednolita, zwarta; smak i zapach: swoisty; zawartość tłuszczu do 80 %; masa jednostkowa 200 g lub 250 g; pakowane w folię aluminiową laminowaną pergaminem (folia powinna posiadać atest PZH). Termin przydatności do spożycia : nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. kg 40 6 Śmietana homogenizowana 12% tłuszczu 15512000-0 PN-A-86050:2002; płyn jednorodny, bez grudek i podstoju serwatki; barwa jednolita, jasnokremowa do kremowej; smak i zapach: czysty, lekko kwaśny, lekki zapach i posmak pasteryzacji; konsystencja gęsta, jednolita w całej masie, zawiesista; opakowanie jednostkowe: kubek z nadrukiem, o pojemności ok. 400 g, zamykany hermetycznie, z przykrywką z folii aluminiowej; zawartość tłuszczu 12%. Termin przydatności do spożycia : nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. litr 260 7 Śmietanka porcjowana 15512000-0 PN-A-86050:2002; płyn jednorodny, bez grudek; struktura i konsystencja płynna; zapach i smak: czysty, lekko słodki; zawartość tłuszczu 10%; opakowanie á 10 g; pakowana po ok.10 szt. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. kg 15 8 Kefir 2% tłuszczu 15500000-3 PN-A-86061:2002; płyn jednolity w całej masie; barwa biała z odcieniem kremowym; konsystencja jednolita; smak i zapach: lekko kwaśny do kwaśnego, orzeźwiający, charakterystyczny dla kefiru; zawartość tłuszczu 2%; opakowanie jednostkowe: kubki z folii polistyrenowej zamykane przykrywką z folii aluminiowej o pojemności 400-500 g. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 7 dni od daty dostawy. litr 90 9 Maślanka luksusowa 1,5% tłuszczu 15551500-0 PN-A-86061:2002; konsystencja płynna, jednolita w całej masie bez grudek tłuszczu; barwa jednolita biała do lekko kremowej; smak i zapach: lekko kwaśny, aromatyczny, orzeźwiający, bez obcych posmaków; zawartość tłuszczu 1,5%; opakowanie jednostkowe: pudełko kartonowe z laminatu wielowarstwowego o poj. 1 l. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 7 dni od daty dostawy. litr 90 10 Mleko spożywcze pasteryzowane 1,5% tłuszczu 15511100-4 PN-A-86003:1996; jednorodna ciecz o barwie białej z odcieniem jasnokremowym lub białym, bez odstoju śmietanki, o zapachu charakterystycznym dla mleka; zawartość tłuszczu 1,5%; opakowanie jednostkowe: karton z laminatu wielowarstwowego o poj. 1 l. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. litr 1800 11 Mleko smakowe 15982200-7 PN-A-86003:1996; ciecz jednorodna, dopuszcza się niewielką sedymentację cząstek dodatków smakowo-zapachowych, nie dopuszcza się podstoju śmietanki; smak i zapach: właściwy dla mleka pasteryzowanego, o posmaku odpowiednich dodatków smakowo-zapachowych; zawartość tłuszczu 2%; opakowanie jednostkowe: pudełko kartonowe z laminatu wielowarstwowego o pojemności ok. 250 ml. Termin przydatności do spożycia : nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. litr 170 12 Ser twarogowy ziarnisty typu WIEJSKI 15542100-0 PN-A-86300:1991; ser twarogowy ziarnisty typu grani, klasa I; struktura i konsystencja jednolita, porowata, z wyraźnymi kształtnymi grudkami przypominającymi swym wyglądem rozdrobniony styropian, w lekko płynnym serze; barwa biała; smak i zapach: czysty, łagodny, lekko kwaśno-słonawy, wyraźny smak i zapach mleczny; zawartość tłuszczu w suchej masie nie mniej niż 30%; opakowanie jednostkowe: kubek z tworzywa sztucznego ok. 200 g. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy. kg 260 13 Ser homogenizowany z dodatkami 15540000-5 PN-A-86300:1991; serek homogenizowany: waniliowy, waniliowy z ziarnami zbóż, truskawkowy, jagodowy, jeżynowy, ananasowy, jabłko z cynamonem; barwa jednolita w całek masie, typowa dla użytych dodatków; struktura i konsystencja jednolita, dobra do smarowania, lekko mączysta; smak i zapach: czysty, łagodny, lekko kwaśny; zawartość tłuszczu w suchej masie nie mniej niż 5%; opakowanie jednostkowe: pakowany hermetycznie w kubki z folii polistyrenowej o poj. 125 g do 150 g, przykrywane folią nakrywkową lub wiadra plastikowe o poj. do 10,00 kg (wg wskazań zamawiającego). Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy. kg 150 14 Ser twarogowy półtłusty klasa I 15542100-0 PN-A-86300:1991; struktura i konsystencja jednolita, zwarta bez grudek, lekko luźna; barwa biała do lekko kremowej; smak i zapach czysty, łagodny, lekko kwaśny; zawartość tłuszczu w suchej masie nie mniej niż 30%; ser formowany w paczki ok 0.5 kg, opakowane w papier pergaminowy i folię z tworzyw sztucznych. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy. kg 320 15 Twaróg sernikowy 15542100-0 PN-A-86300:1992; barwa jednolita, biała do lekko kremowej; smak i zapach: czysty, typowy dla twarożku, bez obcych zapachów, smak lekko kwaśny, lekko słonawy; konsystencja i struktura dobra do smarowania, jednolita w całej masie, bez grudek, lekko mączysty; pakowany hermetycznie w kubki o masie od 1kg do 3kg (wg wskazań zamawiającego). Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy. kg 70 16 Ser typu FETA 15542300-2 masa 270 g, sałatkowo-kanapkowy, 45% tłuszczu suchej masie; opakowanie jednostkowe: pudełko kartonowe z laminatu wielowarstwowego. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. kg 30 17 Ser topiony krążki 15542200-1 PN-A-86233:1996; ser topiony naturalny kremowy; barwa naturalna; smak i zapach: charakterystyczny dla odpowiedniego sera naturalnego klasy I, z którego wyprodukowano ser topiony, ze swoistym posmakiem topienia, w kształcie trójkąta o masie 25 g, w opakowaniu ok. 200 g; dozwolone dodatki smakowe: papryka, czosnek, szynka, borowik, itp.: zawartość tłuszczu w suchej masie mniej niż 27%. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. kg 120 18 Ser topiony plastry 15542200-1 PN-A-86233:1996; pakowane po 8 plastrów, oddzielnie każdy, w opakowaniu ok. 150 g, całość pakowana próżniowo. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. kg 120 19 Ser z przyprawami pełnotłusty klasa I 15542200-1 Ser topiony z dodatkiem ziół, pieczarek lub papryki; smak i zapach: delikatny, łagodny, lekko orzechowy, aromatyczny, właściwy dla dodatku; konsystencja twarda-nadający się do krojenia; kształt bloku, masa ok 0,9 kg; pakowany w folię; Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. kg 150 20 Ser typu MARMUR pełnotłusty klasa I 15543000-6 Wyrób powstały z połączenia dwóch serów -pomarańczowego i białego; w przekroju pomarańczowo-biała mozaika. Kształt bloku, skórka gładka, mocna, pokryta folią ; smak i zapach: delikatny, łagodny, lekko orzechowy, aromatyczny; masa ok 2,00 kg; Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. kg 150 21 Ser typu GOUDA pełnotłusty klasa I 15543000-6 PN-A-86230:1968; kształt: płaski cylinder lub blok, skórka gładka, mocna, pokryta parafiną ściśle przylegająca do skórki; barwa naturalna, w serach barwionych żółta, jednolita w całej masie; smak i zapach: delikatny, łagodny, lekko orzechowy, aromatyczny; zawartość tłuszczu w suchej masie nie mniej niż 45%; masa ok 2,00 kg; nieliczne oczka, okrągłe i owalne wielkości ryżu do fasoli. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. kg 360 22 Ser typu SALAMI pełnotłusty klasa I 15543000-6 PN-A-86230:1968; kształt: walec o wymiarach: śr. 8 cm, wysokość 25 cm, barwa żółta, jednolita w całej masie; smak i zapach: łagodny, aromatyczny, lekko kwaśny, lekko pikantny; konsystencja: miąższ elastyczny, jednolity w całej masie, oczka okrągłe lub owalne wielkości ziarna ryżu lub małego grochu; zawartość tłuszczu w suchej masie nie mniej niż 45%; opakowanie jednostkowe: folia spożywcza; masa ok. 2,00 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. kg 360 23 Ser twardy wędzony typu ROLADA USTRZYCKA klasa I 15544000-3 PN-A-86230:1968; zawartość tłuszczu 45% w suchej masie; pakowany próżniowo; widoczne ślady od siatki; masa ok. 300 g. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. kg 360 24 Ser pleśniowy 15543100-7 skład: mleko pasteryzowane, sól, naturalny barwnik annato, podpuszczka, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti, czyste kultury probiotyczne Lactobacillus acidophilus LA-5; opakowanie jednostkowe: folia laminowana, w pudełku kartonowym; masa 100 g do 115 g. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. kg 20 25 Ser typu Camembert 15543100-7 ser typu camembert, pleśniowy, produkowany z mleka krowiego, z dodatkiem wyselekcjonowanych pleśni i zakwasów; skład: mleko pasteryzowane, sól, kultury mleczarskie, podpuszczka, penicillum candidum; opakowanie jednostkowe: folia aluminiowa laminowana, w pudełku kartonowym; masa ok. 120 g. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. kg 20.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.09.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Piekarnia Inowłódz Hurtownia Nabiału Spółka Jawna, Paweł Świerczyński, Halina Świerczyńska, Inowłódz ul. Spalska 25, 97-215 Inowłódz, kraj/woj. łódzkie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 68508,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 66666,00

  • Oferta z najniższą ceną: 66666,00 / Oferta z najwyższą ceną: 66666,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.