eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Szczecin › ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


Zobacz treść przetargu, którego dotyczy to sprostowanie



Ogłoszenie z dnia 2012-06-12

Numer ogłoszenia: 198688 - 2012; data zamieszczenia: 12.06.2012

OGŁOSZENIE O ZMIANIE OGŁOSZENIA

Ogłoszenie dotyczy: Ogłoszenia o zamówieniu.

Informacje o zmienianym ogłoszeniu: 187940 - 2012 data 05.06.2012 r.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Wielofunkcyjna Placówka Opiekuńczo-Wychowawcza im. Konstantego Maciejewicza w Szczecinie, ul. Wszystkich Świętych 66, 71-457 Szczecin, woj. zachodniopomorskie, tel. 91 4315891, fax. 91 43115891 w. 21.

SEKCJA II: ZMIANY W OGŁOSZENIU

II.1) Tekst, który należy zmienić:

  • Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst: VII pkt.1.
  • W ogłoszeniu jest: Termin wykonania zamówienia - 12 miesięcy od dnia podpisania umowy.
  • W ogłoszeniu powinno być: Termin wykonania zamówienia do 2013-01-31.
  • Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst: Zał.1pkt2.
  • W ogłoszeniu jest: Oświadczam, że przedmiot zamówienia zrealizujemy w terminie 12 miesięcy od dnia podpisania umowy.
  • W ogłoszeniu powinno być: Oświadczamy, że przedmiot zamówienia zrealizujemy w terminie do 2013-01-31.
  • Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst: zal4$3ust1.
  • W ogłoszeniu jest: Umowa zostaje zawarta na okres 12 miesięcy od dnia podpisania umowy.
  • W ogłoszeniu powinno być: Umowa zostaje zawarta na okres do 2013-01-31.
  • Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst: SIWZ.
  • W ogłoszeniu jest: Ilekroć w SIWZ występuje data: 14. 06.2012r..
  • W ogłoszeniu powinno być: W SIWZ zastępuje się datą 20.06.2012r..
  • Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst: Zał 1A-!J.
  • W ogłoszeniu jest: WARZYWA I OWOCE, Zał. 1A, Marchew kg 2000, Cebula kg 1100, Pietruszka korzeń kg 250, Seler korzeń kg 500, Seler z nacią szt. 200, Buraki ćwikłowe kg 1000, Por kg 500, Por sezon VI-VIII szt. 150, Kapusta biała kg 700, Kapusta młoda sezon V-VIII szt 200, Szczypior - sezon V-IX pęcz. 700, Szczypior pozostałe m-ce pęcz. 800, Nać pietruszki sezon V-IX pęcz. 1000, Nać pietruszki pozostałe m-ce pęcz. 700, Koper sezon V-IX pęcz. 1500, Koper pozostałe m-ce pęcz. 700, Kapusta czerwona kg 300, Kapusta pekińska kg 500, kalafior sezon szt. 200, Pomidor sezon VI-X kg. 600, Pomidor pozostałe m-ce kg 400, Ogórek świeży gruntowy sezon VII-IX gk 400, Ogórek świeży pozostałe m-ce kg 800, Papryka świeża kolorowa sezon VII-IX kg 150, Papryka świeża kolorowa pozostałe m-ce kg 100, Pieczarki kg 500, Sałata sezon V-VIII szt 600, Sałata pozostałe m-ce szt 400, Jabłka sezon V-VII kg 1000, Jabłka pozostałe m-ce kg 2000, Pomarańcze kg 200, Rzodkiewka sezon V_VIII pęcz. 700, Rzodkiewka pozostałe m-ce pęcz. 600, Rzodkiew kg 200, Banany kg 1000, Kiwi kg 250, Cytryna kg 700, Mandarynka kg 250, Gruszki szezon VII-IX kg 200, Gruszki pozostałe m-ce kg 300, Nektarynki kg 50, Truskawka świeża sezon VI-VIII kg 200, Brzoskwinie sezon VII-IX kg. 100, Arbuz sezon V-IX kg 250, Sałata lodowa szt 150, Cukinia sezon VI-IX kg 40, Czosnek Świeży kg 8, Ziemniaki kg 25000, Kapusta włoska szt 200, Kapusta kiszona kg 900, Ogórki kiszone kg 800, Fasolka szparagowa świeża sezon kg 100, Brokuł świeży szt 60, botwina sezon VI-VIII pęcz 200, Szczaw świeży sezon VI-VII pęcz 100, PRODUKTY ZWIERZĘCE, MIĘSO I PRODUKTY MIĘSNE; Zał.1B Filet z kurczaka kg 600, Ćwiartka z kurczaka kg 1100, Korpusy z kurczaka kg 1000, Wątróbka drobiowa kg 200, Schab z kością kg 700, Żołądki drobiowe kg 100, Boczek świeży b/k i b/s kg 200, Boczek wędzony b/k i b/s kg 100, Karkówka b/k kg 300, Szynka wieprzowa b/k kg 700, Łopatka wieprzowa b/k kg 2500, Kości wędzone kg 60, Kiełbasa wieprzowa cienka kg 1100, Parówki drobiowe cienkie kg 800, Polędwica drobiowa kg 400, Szynka drobiowa mielonka kg 300, Szynka wieprzowa gotowana kg 300, Kiełbasa Tatrzańska lub równoważa kg 50, Blok Tyrolski lub równoważny kg 200, Kiełbasa Jałowcowa kg 50, Kiełbasa Żywiecka kg 300, Kiełbasa Karakowska parzona kg 200, Kiełbasa Szynkowa wieprzowa kg 2500, Mortadela kg 450, Pasztet mięsny kg 300, Kaszanka kg 300, Ogonówka kg 100, Pieczeń rzymska kg 150, Pasztet drobiowy 135g +/- 5% szt 1500, Szynka mielona 135g +/- 5% szt 700, Kurczak wędzony kg 100, Konserwa mięsna 300g +/- 5% szt. 250, Pasztetowa kg 50, Szynka Konserwowa kg 150, Łopatka wołowa b/k kg 30 RYBY PRZETWORZONE: Zał. 1C Filet z miruny z/s SHP 10% glazury kg 500, Filet z dorsza z/s 10% glazury kg 50, Filet z morszczuka 80-140g 10% glazury kg 500, Tuńczyk w oleju 185g +/- 5% szt 600, Paprykarz z łososia 152g +/- 5% szt 500, Sałatka z makreli 300g +/- 5% szt 250, Makrela wędzona tusza kg 200,WARZYWA OWOCE MROŻONE, Zał. 1D Brokuły mrożone 10kg kg 50, Kalafior mrożony 10kg kg 70, Marchewka z groszkiem mrożona 10kg kg 200, Mrożonka kompotowa wielosmakowa 10kg kg 350, Mieszanka warzywna wieloskładnikowa mrożona 10kg kg 150, Groszek mrożony 10kg kg 50, Truskawka mrożona 10 kg kg 80, Fasolka szparagowa mrożona 10kg kg 100, Brukselka mrożona 10kg kg 30, OLEJE I TŁUSZCZE, Zał.1E Olej rzepakowy lub równoważny 1L szt 1200, Margaryna 250g szt 500, Masło roślinne do kanapek 500g typu Delma lub równoważne szt 600, Olej rzepakowy lub równoważny 3L szt 200 PRODUKTY MLECZARSKIE, Zał.1F; Mleko karton 3,2% 1L szt 11000, Śmietana kwaśna 12% 400g szt 1000, Śmietana do zup i sosów 500 ml karton +/- 5% szt 3000, Twaróg śmietankowy półtłusty mielony 250g +/- 5% szt 1700, Twaróg półtłusty krajanka kg 400, Jogurty owocowe 150ml typu Jogobella lub równoważny +/-5% o wartości odżywczej w 100g: Tłuszcz 1,19g - 2,5 g, węglowodany 15g -17,3g, białko 2,9g-3,5g, wartość energetyczna 91 kcal - 97 kcal szt 6000, Masło ekstra 200g +/- 5% zawartość tłuszczu 83% szt 10000, Ser żółty typu Gouda lub równoważny kg 600, Serek owocowy 150g +/- 5% typu Jogobella lub równoważny io wartości odżywczej w 100g : tłuszcz 3g-5,5g, węglowodany 15,8g-16g , białko 5,2g - 5,3g, wartość energetyczna 112 kcal - 134 kcal szt 8000, Ser topiony zegar (8szt) typu Hohland lub równoważny op. 800, Serek Almette lub równoważny 150g +/- 5% o wartości odżywczej w 100 g : tłuszcz 22g-23g, węglowodany 3g-4g, białko 6g-7g, wartość energetyczna 242 kcal do 243 kcal szt 2500, Serek typu Pyszny Duet lub równoważny 150g, +/- 5% o wartości odżywczej w 100g: tłuszcz 18g- 21g, węglowodany 3,2g - 4,7g, białko 7g -7,8g, wartość energetyczna 208 kcal - 240 kcal szt 2000, Deser typu Danonki lub równoważne po. 50, Ser topiony plastry typu Gouda lub równoważny 150g +/- 5% szt 2000, Lody śmietankowe 150g +/- 5% szt 500, Jaja kurze M szt 20000,PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, Zał. 1G ; Płatki Owsiane 500g +/- 5% szt 200, Płatki Kukurydziane 1000g +/- 5% szt 250, Chrupki Kukurydziane 50 g +/- 5% szt 600, Płatki kukurydziane czekoladowe 1000g +/- 5% szt 250, Kasza jęczmienna 1000g +/- 55 szt 200, Kasza manna 1000g +/- 5% szt 150, Kasza Gryczana prażona 500g +/- 5% szt 300, Ryż biały 1000g +/- 5% szt 450, Mąka pszenna 1000g Typ 500 +/- 5% szt 1500, Mąka tortowa 1000g Typ 450 +/- 5% szt 200, Kasza kukurydziana 500g +/- 5% szt 30,RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE, Zał.1H ; Cukier produkcji Polskie 1 kg +/- 5% szt 3500, Cukier puder 500g +/- 5% szt 120, Sól kuchenna typu jodowana miałka 1000g szt 500, Makaron 500g łazanka szt 100, Makaron 500g drobny typu gwiazdka szt 350, Makaron 500g kokardka szt 200, Makaron zacierka 250g szt 200, Makaron 500g świder szt 600, Makaron 500g, kolanko szt 300, Makaron 500g muszelka szt 300, Makaron 500g nitka szt 600, Makaron 500g rurka szt 350, Makaron spagetti 500g szt 400, Kakao Instatant 800g lub równoważne +/- 50g szt 20, Napój Her. Cytrynowy 350g. +/- 50g szt 18, Herbata granulowana 100g typu Saga lub równoważna szt 200, Herbata Saga ekspresowa 100szt typu Saga lub równoważna op. 350, Herbata ekspresowa owocowa 50 szt typu saga lub równoważna op 100, Kawa zbozowa ytypu Inka 150 g +/- 5% szt 500 , Kakao 100g +/- 5% szt 300, Pieprz mielony 20g +/- 5% szt 1000, przyprawa do bigosu 29 g +/- 55 szt 50, Przyprawa do Drobiu 20g +/- 5% szt 250, Przyprawa do mięsa 20g +/- 5% szt 200, Przyprawa do ryb 40g +/-5% szt 100, Bazylia 10g +/-5% szt50, Curry 25g +/- 5% szt 20, Czosnek granulowany 40 g +/- 5% szt 250, Kminek 20g +/- 5% szt 20, Liść laurowy 7g +/- 55 szt 150, Majeranek 10g +/- 5% szt 400, Oregano 10g +/- 5% szt 100, Papryka mielona słodka 20g +/-/ 5% szt 500, Przyprawa do potraw Chiińskich 29 g +/- 5% szt 50, Przyprawa do zup 1000g +/- 5% zt 150, Ziele angielskie 15g +/-/ 5% szt 100, Barszcz biały 40g +/- 5% szt 600, Keczup łagodny 500g szt 1100, majonez 400g. +/- 5% 1000g. Musztarda 210g +/- 5% szt 300, Miód wielokwiatowy 400g +/- 5% szt 350, Proszek do pieczenia 18g +/- 5% szt 250, Bąbolada 38g lub równoważna +/- 5% szt 1000, Czekolada mleczna 1000g szt 600, Wafelek w czekoladzie szt 2000, Wafelek bez czekolady 39g +/- 5% szt 1500, Baron Kit-Kat lub równoważny 40g +/- 5% szt 480, Baton Lion lub równoważny 43g +/- 5% szt 600, Baton Mars lub równoważny 42Gg +/- 5% szt 600, Baton Pawełek lub równoważny 45g +/- 5% szt 500, Baton Snickers lub równoważny 51g +/- 5% szt 800, Baton Senkacz 32g lub równoważny +/- 5% szt 600, Cukierki owocowe 1000g +/- 5% szt 300, Cukierki w polewie czekoladowej 1000g +/- 55 szt 150, Draże 70g +/- 55 szt 2000, Herbatniki 100g +/- 5% szt 1500, Ciastka kruche 1000g +/- 5% szt 350, Paluszki 100g szt 200, Sezamki 27g +/- 5 % szt 1800, Drops 47g +/- 5% szt 1500, Lizak 12 g +/- 5 % szt 2000, Cukier waniliowy 32g +/- 5 % szt 400, Cynamon 15 g +/0- 5 % szt 50, Krem czekoladowy 750 g typu Nutella lub równowżny+/- 5 % szt 650, Kwasek cytrynowy 20g +/- 5 % szt 400, Galaretka owocowa 90g +/- 5 % szt 1000, Chałwa 50g +/- 5% szt 1300, Magi 1L +/- 10% szt 100, Chrzan 290g +/- 5 % szt 150, Fasola Jaś 500g +/- 5 % szt 400, Fasolka Konserwowa 400g +/- 5 % szt 100, Groszek konserwowy 400g +/- 5 % szt 300, Kukurydza konserwowa 400g +/- 5 % szt 500, Groch łuska 500g +/- 5 % szt 300, Ogórek Konserwowy 900ml +/- 5% szt 600, Szczaw konserwowy 300g +/0- 5% szt 200, Koncentrat pomidorowy 200ml +/- 5 % szt 1500, Brzoskwienia w syropie 900 g +/- 5 % szt 100, Dżem truskawka 280g +?- 5 % szt 600, Dżem morelowy 280g +/- 5 % szt 600, Rodzynki 200g +/- 5 % szt 50, Mąka ziemniaczana 500g +//- 5 % szt 100, Ananas puszka 580g +/- 5 % szt 150, Papryka konserwowa 680g +/- 5 % szt 100, Biszkopty 250g +/- 5 % szt 250, Budyń 40g +/- 5 % szt 800, Kisiel 40g +/- 5 % szt 1000, Syrop owocowy różny 335 ml +/- 5% szt 700, Syrop 5L +/- 5 % szt 400, Pyzy 1000g +/- 5 % szt 300, Drożdże 100g +/- 5 % szt 40, Pizza mrożona 300g +/- 5 % szt 2000, Ocet spirytusowy 10% 500ml +/- 5 % szt 30, NAPOJE, Zał.1I; Napój owocowy 0,5L szt 2500, Woda niegazowana 1,5L typu żywiec lub równoważna szt 800, Woda niegazowana 0,5 L typu żywiec lub równoważna szt 240, Sok owocowy 2L np. 100% szt 150, Sok marchwiowo-owocowy typu Kubuś lub równoważny 1L szt 150, Sok marchwiowo-owocowy typu Kubuś lub równoważny 200ml szt 500,PIECZYWO I PIECZYWO CUKIERNICZE Zał.1J; Chleb zwykły krojony 1000g +/- 10 % szt 6500, Bułka pszenna 50g +/- 5 % szt 30000, Bułka zapiekanka 150g +/- 5 % szt 2000, Bułka tarta 500g +/- 5 % szt 900, Drożdżówka 80 g+/0- 5 % szt 2000, Pączek 80g +/- 5 % szt 2000, Rogal 80g +/- 5 % szt 2500, Bułka Hot _Dog 100g +/- 5 % szt 1000,.
  • W ogłoszeniu powinno być: WARZYWA I OWOCE, Zał. 1A; Marchew kg 1100, Cebula kg 650, Pietruszka korzeń kg 150, Seler korzeń kg 280, Seler z nacią szt. 120 Buraki ćwikłowe kg 580, Por kg 300, Por sezon VI-VIII szt. 100, Kapusta biała kg 400, Kapusta młoda sezon V-VIII szt 100, Szczypior - sezon V-IX pęcz. 400, Szczypior pozostałe m-ce pęcz. 450, Nać pietruszki sezon V-IX pęcz. 600, Nać pietruszki pozostałe m-ce pęcz. 400, Koper sezon V-IX pęcz. 900, Koper pozostałe m-ce pęcz. 400, Kapusta czerwona kg 180, Kapusta pekińska kg 300, kalafior sezon szt. 200, Pomidor sezon VI-X kg. 600, Pomidor pozostałe m-ce kg 200, Ogórek świeży gruntowy sezon VII-IX gk 400, Ogórek świeży pozostałe m-ce kg 400, Papryka świeża kolorowa sezon VII-IX kg 150, Papryka świeża kolorowa pozostałe m-ce kg 50, Pieczarki kg 300, Sałata sezon V-VIII szt 300, Sałata pozostałe m-ce szt 250, Jabłka sezon V-VII kg 300, Jabłka pozostałe m-ce kg1100, Pomarańcze kg 110, Rzodkiewka sezon V_VIII pęcz. 350, Rzodkiewka pozostałe m-ce pęcz.350, Rzodkiew kg 110, Banany kg 580, Kiwi kg 140, Cytryna kg 400, Mandarynka kg 150, Gruszki szezon VII-IX kg 200, Gruszki pozostałe m-ce kg 120, Nektarynki kg 30, Truskawka świeża sezon VI-VIII kg 200, Brzoskwinie sezon VII-IX kg. 100, Arbuz sezon V-IX kg 250, Sałata lodowa szt 90, Cukinia sezon VI-IX kg 40, Czosnek świeży kg 5, Ziemniaki kg 17000, Kapusta włoska szt 120, Kapusta kiszona kg500, Ogórki kiszone kg 450, Fasolka szparagowa świeża sezon kg 100, Brokuł świeży szt 40, botwina sezon VI-VIII pęcz 200, Szczaw świeży sezon VI-VII pęcz 100, PRODUKTY ZWIERZĘCE, MIĘSO I PRODUKTY MIĘSNE, Zał. 1B; Filet z kurczaka kg 350, Ćwiartka z kurczaka kg 640, Korpusy z kurczaka kg 580, Wątróbka drobiowa kg 120, Schab z kością kg 410, Żołądki drobiowe kg 60, Boczek świeży b/k i b/s kg 120, Boczek wędzony b/k i b/s kg 60, Karkówka b/k kg 175, Szynka wieprzowa b/k kg 410, Łopatka wieprzowa b/k kg 1460, Kości wędzone kg 35, Kiełbasa wieprzowa cienka kg 640, Parówki drobiowe cienkie kg 470, Polędwica drobiowa kg 230, Szynka drobiowa mielonka kg 175, Szynka wieprzowa gotowana kg 175, Kiełbasa Tatrzańska lub równoważna kg 30, Blok Tyrolski lub równoważny kg 120, Kiełbasa Jałowcowa kg 30, Kiełbasa Żywiecka kg 175, Kiełbasa Karakowska parzona kg 120, Kiełbasa Szynkowa wieprzowa kg 200, Mortadela kg 260, Pasztet mięsny kg 175, Kaszanka kg 175, Ogonówka kg 60 Pieczeń rzymska kg 90, Pasztet drobiowy 135g +/- 5% szt 870, Szynka mielona 135g +/- 5% szt 410, Kurczak wędzony kg 60, Konserwa mięsna 300g +/- 5% szt. 145, Pasztetowa kg 30 Szynka Konserwowa kg 90, Łopatka wołowa b/k kg 20,RYBY PRZETWORZONE, Zał. 1C Filet z miruny z/s SHP 10% glazury kg 290, Filet z dorsza z/s 10% glazury kg 30 Filet z morszczuka 80-140g 10% glazury kg 290, Tuńczyk w oleju 185g +/- 5% szt 350, Paprykarz z łososia 152g +/- 5% szt 290, Sałatka z makreli 300g +/- 5% szt 150, Makrela wędzona tusza kg 120,WARZYWA OWOCE MROŻONE, Zał. 1D Brokuły mrożone 10kg kg 30, Kalafior mrożony 10kg kg 40, Marchewka z groszkiem mrożona 10kg kg 120, Mrozonka kompotowa wielosmakowa 10kg kg 200, Mieszanka warzywna wieloskładnikowa mrożona 10kg kg 90, Groszek mrozony 10kg kg 30, Truskawka mrożona 10 kg kg 50, Fasolka szparagowa mrozona 10kg kg 50, Brukselka mrożona 10kg kg 18, OLEJE I TŁUSZCZE, Zał. 1E Olej rzepakowy lub równoważny 1L szt 700, Margaryna 250g szt 290, Masło roślinne do kanapek 500g typu Delma lub równoważne szt 350, Olej rzepakowy lub równoważny 3L szt 120, RODUKTY MLECZARSKIE ; Zał. 1F Mleko karton 3,2% 1L szt 6400, Śmietana kwaśna 12% 400g szt 570, Śmietana do zup i sosów 500 ml karton +/- 5% szt 1700, Twaróg śmietankowy półtłusty mielony 250g +/- 5% szt 900, Twaróg półtłusty krajanka kg 250, Jogurty owocowe 150ml typu Jogobella lub równoważny +/-5% o wartości odżywczej w 100g: Tłuszcz 1,19g - 2,5 g, węglowodany 15g -17,3g, białko 2,9g-3,5g, wartość energetyczna 91 kcal - 97 kcal szt 3500, Masło ekstra 200g +/- 5% zawartość tłuszczu 83% szt 600 Ser żółty typu Gouda lub równoważny kg 350, Serek owocowy 150g +/- 5% typu Jogobella lub równoważny io wartości odżywczej w 100g : tłuszcz 3g-5,5g, węglowodany 15,8g-16g , białko 5,2g - 5,3g, wartość energetyczna 112 kcal - 134 kcal szt 4700, Ser topiony zegar (8szt) typu Hohland lub równoważny op.450 Serek Almette lub równoważny 150g +/- 5% o wartości odżywczej w 100 g : tłuszcz 22g-23g, węglowodany 3g-4g, białko 6g-7g, wartość energetyczna 242 kcal do 243 kcal szt 1500, Serek typu Pyszny Duet lub równoważny 150g, +/- 5% o wartości odżywczej w 100g: tłuszcz 18g- 21g, węglowodany 3,2g - 4,7g, białko 7g -7,8g, wartość energetyczna 208 kcal - 240 kcal szt 1150 Deser typu Danonki lub równoważne po. 30, Ser topiony300, Jaja kurze M szt 11600,PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, Zał. 1G; Płatki Owsiane 500g +/- 5% szt 110, Płatki Kukurydziane 1000g +/- 5% szt 140, Chrupki Kukurydziane 50 g +/- 5% szt 350, Płatki kukurydziane czekoladowe 1000g +/- 5% szt 140, Kasza jęczmienna 1000g +/- 55 szt 120, Kasza manna 1000g +/- 5% szt 80, Kasza Gryczana prażona 500g +/- 5% szt 180, Ryż biały 1000g +/- 5% szt 260, Mąka pszenna 1000g Typ 500 +/- 5% szt 880, Mąka tortowa 1000g Typ 450 +/- 5% szt 120, Kasza kukurydziana 500g +/- 5% szt 20,RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE, Zał. 1H; Cukier produkcji Polskie 1 kg +/- 5% szt 2040, Cukier puder 500g +/- 5% szt 70, Sól kuchenna typu jodowana miałka 1000g szt 290, Makaron 500g łazanka szt 60, Makaron 500g drobny typu gwiazdka szt 200, Makaron 500g kokardka szt 120, Makaron zacierka 250g szt 120, Makaron 500g świder szt 350, Makaron 500g, kolanko szt 175, Makaron 500g muszelka szt 175, Makaron 500g nitka szt 350, Makaron 500g rurka szt 200, Makaron spagetti 500g szt 230, Kakao Instatant 800g lub równoważne +/- 50g szt 12, Napój Her. Cytrynowy 350g. +/- 50g szt 10, Herbata granulowana 100g typu Saga lub równoważna szt 115, Herbata Saga ekspresowa 100szt typu Saga lub równoważna op. 200, Herbata ekspresowa owocowa 50 szt typu saga lub równoważna op 55, Kawa zbożowa typu Inka 150 g +/- 5% szt 290 , Kakao 100g +/- 5% szt 175, Pieprz mielony 20g +/- 5% szt 580, przyprawa do bigosu 29 g +/- 55 szt 30 Przyprawa do Drobiu 20g +/- 5% szt 145, Przyprawa do mięsa 20g +/- 5% szt 115, Przyprawa do ryb 40g +/-5% szt 55, Bazylia 10g +/-5% szt 30, Curry 25g +/- 5% szt 10, Czosnek granulowany 40 g +/- 5% szt 145, Kminek 20g +/- 5% szt 10, Liść laurowy 7g +/- 55 szt 85, Majeranek 10g +/- 5% szt 230, Oregano 10g +/- 5% szt 60, Papryka mielona słodka 20g +/-/ 5% szt 290, Przyprawa do potraw Chiińskich 29 g +/- 5% szt 30, Przyprawa do zup 1000g +/- 5% szt 90, Ziele angielskie 15g +/-/ 5% szt 60, Barszcz biały 40g +/- 5% szt 350, Keczup łagodny 500g szt 640, Majonez typu Winiary 400g. +/- 5% 580, Musztarda 210g +/- 5% szt 175, Miód wielokwiatowy 400g +/- 5% szt 200, Proszek do pieczenia 18g +/- 5% szt 145, Bąbolada 38g lub równoważna +/- 5% szt 580 Czekolada mleczna 1000g szt 350, Wafelek w czekoladzie typu Grzesiek lub równoważny szt 1170, Wafelek bez czekolady typu Grzesiek lub równoważny 39g +/- 5% szt 875, Baron Kit-Kat lub równoważny 40g +/- 5% szt 280, Baton Lion lub równoważny 43g +/- 5% szt 350, Baton Mars lub równoważny 42Gg +/- 5% szt 350, Baton Pawełek lub równoważny 45g +/- 5% szt 290, Baton Snickers lub równoważny 51g +/- 5% szt 465, Baton Senkacz 32g lub równoważny +/- 5% szt 350, Cukierki owocowe 1000g +/- 5% szt 175, Cukierki w polewie czekoladowej 1000g +/- 55 szt 90, Draże 70g +/- 55 szt 1170, Herbatniki 100g +/- 5% szt 875, Ciastka kruche 1000g +/- 5% szt 200, Paluszki 100g szt120, Sezamki 27g +/- 5 % szt 1050, Drops 47g +/- 5% szt 875, Lizak 12 g +/- 5 % szt 1170, Cukier waniliowy 32g +/- 5 % szt 235, Cynamon 15 g +/0- 5 % szt 30, Krem czekoladowy 750 g typu Nutella lub równoważny+/- 5 % szt 380, Kwasek cytrynowy 20g +/- 5 % szt 230, Galaretka owocowa 90g +/- 5 % szt 585, Chałwa 50g +/- 5% szt 760, Magi 1L +/- 10% szt 60, Chrzan 290g +/- 5 % szt 90, Fasola Jaś 500g +/- 5 % szt 235, Fasolka Konserwowa 400g +/- 5 % szt 60, Groszek konserwowy 400g +/- 5 % szt 175, Kukurydza konserwowa 400g +/- 5 % szt 290, Groch łuska 500g +/- 5 % szt 175, Ogórek Konserwowy 900ml +/- 5% szt 350, Szczaw konserwowy 300g +/0- 5% szt 120, Koncentrat pomidorowy 200ml +/- 5 % szt 875, Brzoskwienia w syropie 900 g +/- 5 % szt 60, Dżem truskawka 280g +?- 5 % szt 350, Dżem morelowy 280g +/- 5 % szt 350, Rodzynki 200g +/- 5 % szt 30, Mąka ziemniaczana 500g +//- 5 % szt 60, Ananas puszka 580g +/- 5 % szt 90, Papryka konserwowa 680g +/- 5 % szt 60, Biszkopty 250g +/- 5 % szt 145, Budyń 40g +/- 5 % szt 470, Kisiel 40g +/- 5 % szt 580, Syrop owocowy różny 335 ml +/- 5% szt 410, Syrop 5L +/- 5 % szt 235, Pyzy 1000g +/- 5 % szt 175, Drożdże 100g +/- 5 % szt 25, Pizza mrożona 300g +/- 5 % szt1170, Ocet spirytusowy 10% 500ml +/- 5 % szt 20, NAPOJE, Zał. 1I; Napój owocowy 0,5L szt 1460, Woda niegazowana 1,5L typu żywiec lub równoważna szt 465, Woda niegazowana 0,5 L typu żywiec lub równoważna szt 140, Sok owocowy 2L np. 100% szt 85, Sok marchwiowo-owocowy typu Kubuś lub równoważny 1L szt 85, Sok marchwiowo-owocowy typu Kubuś lub równoważny 200ml szt 290,PIECZYWO I PIECZYWO CUKIERNICZE Zał. 1J; Chleb zwykły krojony 1000g +/- 10 % szt 3790, Bułka pszenna 50g +/- 5 % szt 17500, Bułka zapiekanka 150g +/- 5 % szt 1165, Bułka tarta 500g +/- 5 % szt 525, Drożdżówka 80 g+/0- 5 % szt 1165, Pączek 80g +/- 5 % szt 1165, Rogal 80g +/- 5 % szt 1460, Bułka Hot _Dog 100g +/- 5 % szt 580,.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.