eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Suwałki › Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i podrobów wieprzowych, wędlin wieprzowych, mięsa i podrobów drobiowych, wędlin drobiowych do Aresztu Śledczego w Suwałkach, tjCzęść 1 - wędliny drobiowe, Część 2 - podroby drobiowe, mięso drobiowe, Część 3 - wędliny wieprzowe, Część 4 - podroby wieprzowe, mięso wieprzowe.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2010-07-05

Suwałki: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i podrobów wieprzowych, wędlin wieprzowych, mięsa i podrobów drobiowych, wędlin drobiowych do Aresztu Śledczego w Suwałkach, tj: Część 1 - wędliny drobiowe, Część 2 - podroby drobiowe, mięso drobiowe, Część 3 - wędliny wieprzowe, Część 4 - podroby wieprzowe, mięso wieprzowe.
Numer ogłoszenia: 195494 - 2010; data zamieszczenia: 05.07.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 157232 - 2010r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Suwałkach, ul. Wojska Polskiego 29, 16-400 Suwałki, woj. podlaskie, tel. 087 5651207, faks 087 5650328.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Państwowa jednostka organzacyjna nie posiadająca osobowości prawnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i podrobów wieprzowych, wędlin wieprzowych, mięsa i podrobów drobiowych, wędlin drobiowych do Aresztu Śledczego w Suwałkach, tj: Część 1 - wędliny drobiowe, Część 2 - podroby drobiowe, mięso drobiowe, Część 3 - wędliny wieprzowe, Część 4 - podroby wieprzowe, mięso wieprzowe..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę następujących artykułów tj.: 1). Część 1 - wędliny drobiowe 1. Mortadela z warzywami CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 1500 kg 2. parówki drobiowe CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 3000 kg 3. pieczeń drobiowa CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 2300 kg 4. blok drobiowy CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 1500 kg 5. kiełbasa kanapkowa drobiowa CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 1500 kg 6. mielonka drobiowa CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 -2600 kg 7. mortadela drobiowa CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 -2600 kg 8. przysmak konserwowy CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 2600 kg 9. pasztet drobiowy CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 1500 kg 10. przysmak drobiowy CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 300 kg 11. polędwica drobiowa CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 300 kg 12. pierś faszerowana CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 300 kg 13. szynka drobiowa CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 300 kg 14. pasztetowa drobiowa CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 1500 kg 15. salceson drobiowy CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 1500 kg 16. serdelki drobiowe CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 300 kg Termin przydatności do spożycia wędlin nie krótszy niż 7 dni od daty dostawy. 2). Część 2 -podroby drobiowe, mięso drobiowe 1. ćwiartka z kurczaka (schłodzona) CPV 15112100-7 Zgodnie z PN-A-86522 - 5500 kg 2. serca drobiowe (schłodzone) CPV 15112100-7 Zgodnie z PN-A-86522 - 1000 kg 3. żołądki drobiowe (schłodzone) CPV 15112100-7 Zgodnie z PN-A-86522 - 1000 kg 4. filet z piersi kurczaka (schłodzony) CPV 15112210-1 Zgodnie z PN-A-86522 - 700 kg 5. mięso gulaszowe drobiowe (schłodzone) CPV 15112100-7 Zgodnie z PN-A-86522 -350 kg Termin przydatności do spożycia mięsa i podrobów nie krótszy niż 3 dni od daty dostawy. 3). Część 3 -wędliny wieprzowe 1. kiełbasa bigosowa CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 2000 kg 2. mortadela CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007- 2500 kg 3. kiełbasa kanapkowa 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 1500 kg 4. wątrobiana CPV 15131131-2 Zgodnie z PN - A-82007 - 1500 kg 5. kiełbasa piwna CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 2000 kg 6. salceson włoski CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 2300 kg 7. kiełbasa biała parzona CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 1700 kg 8. kaszanka CPV 15131134-3 Zgodnie z PN - A-82007 - 2300 kg 9. pachwina wędzona CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 800,00 kg 10. kiełbasa zwyczajna CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 2000 kg 11. kiełbasa parówkowa CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 1500 kg 12. lanszmit CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 2300 kg 13. blok konserwowy CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 2300 kg 14. pasztet wieprzowy - CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 1500 kg 15. Żeberka prasowane CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 1.800 kg 16. Szynka tradycyjna CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 2300 kg 17. Pieczeń rzymska CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 2300 kg 18. Mielonka wieprzowa CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 2300 kg 19. Kiełbasa szynkowa CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 1500 kg Termin przydatności do spożycia wędlin nie krótszy niż 7 dni od daty dostawy. 4). Część 4 -podroby wieprzowe, mięso wieprzowe 1. mięso mielone wieprzowe (schłodzone, nie mrożone, bez dodatków smakowych, nieprzetworzone) CPV 15113000-3 Zgodnie z PN-A-82009 -6500 kg 2. wątroba wieprzowa (świeża, nie mrożona)-CPV 15114000-0 Zgodnie z PN-A-82009 - 1.200 kg 3. kości schabowe wieprzowe świeże, nie mrożone CPV 15114000-0 3000 kg.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00 - Mięso 15.13.00.00 - Produkty mięsne .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Część 1 - wędliny drobiowe,

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05.07.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Polski Przemysł Mięsny i Drobiarski MAT SA, ul. Nad Torem 2, 86-300 Grudziądz, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 148340,65 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 164361,00

  • Oferta z najniższą ceną: 164361,00 / Oferta z najwyższą ceną: 191076,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Część 2 - podroby drobiowe, mięso drobiowe,

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05.07.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • FRANKO Kowalewicz sp.j., Al. 1000 Lecia P.P. 4, 15-111 Białystok, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 55315,53 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 53275,00

  • Oferta z najniższą ceną: 53275,00 / Oferta z najwyższą ceną: 6267251,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Część 3 - wędliny wieprzowe,

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05.07.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 7.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłąd Przetwórstwa Mięsnego Sp. zj. Dyczewscy, ul. Buczka 60A, 16-400 Suwałki, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 214165,11 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 208600,00

  • Oferta z najniższą ceną: 208600,00 / Oferta z najwyższą ceną: 325060,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Część 4 - podroby wieprzowe, mięso wieprzowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05.07.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłąd Masarniczy Stanisław I wanda Kwiatkowscy, ul. 1 Maja 35B, 16-400 Suwałki, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 50774,76 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 50800,00

  • Oferta z najniższą ceną: 49890,78 / Oferta z najwyższą ceną: 80380,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.