eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › zakup usług restauracyjnych i dotyczących podawania posiłków oraz usług hotelarskich w województwach warmińsko-mazurskim oraz lubelskim w czasie realizacji I etapu szkoleń w ramach działania Szkolenia zawodowe dla osób zatrudnionych w rolnictwie i leśnictwie, objętego PROW 2007-2013, operacja szkoleniowa NOWOCZESNA I KOMPLEKSOWA PRODUKCJA PROSIĄT(Umowa nr 00002-6900-FA1900396/13), dla rolników posiadających stada powyżej 20 loch, zlokalizowane na terenie całego kraju, ze szczeg. uwzględnieniem wojew. wielkopol., kuj-pom., warmiń-mazur., maz., łódz., opol. i lub.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2014-01-30

Warszawa: zakup usług restauracyjnych i dotyczących podawania posiłków oraz usług hotelarskich w województwach warmińsko-mazurskim oraz lubelskim w czasie realizacji I etapu szkoleń w ramach działania Szkolenia zawodowe dla osób zatrudnionych w rolnictwie i leśnictwie, objętego PROW 2007-2013, operacja szkoleniowa NOWOCZESNA I KOMPLEKSOWA PRODUKCJA PROSIĄT(Umowa nr 00002-6900-FA1900396/13), dla rolników posiadających stada powyżej 20 loch, zlokalizowane na terenie całego kraju, ze szczeg. uwzględnieniem wojew. wielkopol., kuj-pom., warmiń-mazur., maz., łódz., opol. i lub.
Numer ogłoszenia: 19151 - 2014; data zamieszczenia: 30.01.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 512720 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Polski Związek Hodowców i Producentów Trzody Chlewnej "POLSUS", ul. Ryżowa 90, 02-495 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 0-22 4915511, 6679307, faks 9022 7230083.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: rolnicze zrzeszenie branżowe.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: zakup usług restauracyjnych i dotyczących podawania posiłków oraz usług hotelarskich w województwach warmińsko-mazurskim oraz lubelskim w czasie realizacji I etapu szkoleń w ramach działania Szkolenia zawodowe dla osób zatrudnionych w rolnictwie i leśnictwie, objętego PROW 2007-2013, operacja szkoleniowa NOWOCZESNA I KOMPLEKSOWA PRODUKCJA PROSIĄT(Umowa nr 00002-6900-FA1900396/13), dla rolników posiadających stada powyżej 20 loch, zlokalizowane na terenie całego kraju, ze szczeg. uwzględnieniem wojew. wielkopol., kuj-pom., warmiń-mazur., maz., łódz., opol. i lub..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest zakup usług hotelarskich (noclegowych) wraz z usługami restauracyjnymi i dotyczącymi podawania posiłków polegających na zapewnieniu całodziennego wyżywienia oraz serwisu kawowego na łącznie 15 (piętnaście) dwudniowych szkoleń realizowanych w województwach warmińsko-mazurskim (10 szkoleń) oraz lubelskim (5 szkoleń). Każdego dnia szkolenie będzie trwało 8 godzin, czyli jedno szkolenie będzie trwało łącznie 16 godzin z uwzględnieniem przerw na serwis kawowy i posiłki. Zamówienie zostaje podzielone na 6 części. Każdy wykonawca lub wykonawcy może złożyć ofertę na realizację tylko jednej części zamówienia. Szczegółowy opis poszczególnych części znajduje się w załączniku nr 1 do SIWZ. Wyżywienie w miejscu odbywania się szkolenia Obiad dwudaniowy i przerwa kawowa (pierwszy i drugi dzień szkolenia) oraz Kolacja (pierwszy dzień szkolenia). Posiłki zostaną podane w temperaturze odpowiedniej dla każdego rodzaju dania. Obiad dwudaniowy z uwzględnieniem następujących pozycji: Zupa, Danie główne mięsne, Dodatki ziemniaki, ryż, frytki, surówki, Napoje zimne: woda mineralna niegazowana, woda mineralna gazowana, sok. Przerwa kawowa pierwszego i drugiego dnia w godzinach 9-16, bez ograniczeń woda, soki, kawa, herbata, cukier, śmietanka, cytryna, ciastka. Kolacja Bufet z zimnymi przystawkami, dodatki pieczywo, Danie główne mięsne w formie ciepłego posiłku, Napoje ciepłe: kawa, herbata, (dodatki cytryna, cukier, mleko). Napoje zimne soki, woda mineralna gazowana, woda mineralna niegazowana. Liczba osób korzystających z usługi restauracyjnej- maksymalnie 23 osoby. Zamawiający zastrzega sobie prawo do ostatecznego potwierdzenia liczby osób korzystających z usługi restauracyjnej i w związku z tym liczby posiłków najpóźniej w terminie 3 dni przed datą rozpoczęcia szkolenia. Planowany termin lub terminy realizacji zamówienia w trakcie trwania dwudniowych szkoleń w okresie od 1 stycznia 2014 roku do 30 kwietnia 2014 roku. Terminy zostaną precyzyjnie określone w załączniku do umowy z Wykonawcą. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany terminu lub terminów usługi restauracyjnej najpóźniej na 3 dni przed planowaną datą szkolenia. Wykonawca zobowiązany jest do dostarczenia własnych naczyń, sztućców i wszystkich pozostałych elementów wymaganych do prawidłowej realizacji usługi, jak również do serwowania posiłków oraz uprzątnięcia każdorazowo pomieszczenia po zakończeniu szkolenia. NOCLEG Planowany termin lub terminy noclegu w trakcie trwania dwudniowych szkoleń: w okresie od 1 stycznia 2014 roku do 30 kwietnia 2014 roku. Terminy zostaną precyzyjnie określone w załączniku do umowy z Wykonawcą. Nocleg obejmuje od 1 do 2 dób, w zależności od zapotrzebowania, które Zamawiający przekaże Wykonawcy najpóźniej na 3 dni przed planowanym zakwaterowaniem uczestników szkolenia. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany terminu lub terminów szkoleń a w związku z tym terminu lub terminów noclegów najpóźniej na 3 dni przed planowanym zakwaterowaniem uczestników szkolenia. Liczba osób korzystających z usługi hotelarskiej - maksymalnie 23 osoby. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany liczby osób korzystających z noclegu w terminie najpóźniej 3 dni przed planowanym zakwaterowaniem uczestników szkolenia. Zakwaterowanie w pokojach jedno- i dwuosobowych w zależności od liczby kobiet w stosunku do liczby mężczyzn oraz liczby uczestników. Pokoje z osobnym węzłem sanitarnym. Śniadania wliczone w cenę pokoju. Standard pokoi nie może być niższy niż standard turystyczny. Pokoje wyposażone dodatkowo w pościel i ręczniki..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków 55.10.00.00 - Usługi hotelarskie .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Europejski Fundusz Rolny na Rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich (EFRROW).

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Brzozie Lubawskie

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.01.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • D&D Kompleksowa Obsługa Imprez Okolicznościowych Danuta Polak, Brzozie Lubawskie 116, 13-306 Kurzętnik, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 7453,84 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 7406,00

  • Oferta z najniższą ceną: 7406,00 / Oferta z najwyższą ceną: 7406,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Targowisko Dolne

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.01.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • MUSA Alicja Musiał, Tadeusz Musiał spółka jawna, Targowisko Dolne 1A, 14-260 Lubawa, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 11180,76 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 10541,13

  • Oferta z najniższą ceną: 10541,13 / Oferta z najwyższą ceną: 10541,13

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Grabinek

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.01.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Gospodarstwo Agroturystyczna Zagroda Wiesława Nowakowska, Grabinek 38A, 14-106 Szyldak, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 7453,84 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 8050,00

  • Oferta z najniższą ceną: 8050,00 / Oferta z najwyższą ceną: 8050,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Krawczyki

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.01.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Gospodarstwo Agroturystyczne Mimoza, Grażyna Ławrynowicz, Krawczyki 2, 11-200 Bartoszyce, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 7453,84 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 7112,52

  • Oferta z najniższą ceną: 7112,52 / Oferta z najwyższą ceną: 7112,52

  • Waluta: PLN.

Część NR: 5   

Nazwa: Zastawno

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.01.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • WPPHU Vitalis Tadeusz Kawa, Zastawno 37, 14-420 Młynary, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 3726,92 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 3726,92

  • Oferta z najniższą ceną: 3726,92 / Oferta z najwyższą ceną: 3726,92

  • Waluta: PLN.

Część NR: 6   

Nazwa: Końskowola

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.01.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Lubelski ODR w Końskowoli, ul. Pożowska 8, 24-130 Końskowola, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 18634,60 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 18373,55

  • Oferta z najniższą ceną: 18373,55 / Oferta z najwyższą ceną: 18373,55

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.