eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Górno › dostawa mięsa i wyrobów mięsnych

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2016-08-24

Górno: dostawa mięsa i wyrobów mięsnych
Numer ogłoszenia: 187917 - 2016; data zamieszczenia: 24.08.2016
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 98795 - 2016r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej "Sanatorium" im. Jana Pawła II w Górnie, ul. Rzeszowska 5, 36-051 Górno, woj. podkarpackie, tel. 17 772 88 95, faks 17 772 89 68.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa mięsa i wyrobów mięsnych.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest: Część nr 1 - Dostawa świeżych (nie mrożonych) mięs wieprzowych i wołowych oraz wyrobów mięsnych tj. Boczek wędzony/parzony (o zawartości mięsa nie mniej niż 91%), Golonka surowa, Karkówka b/k, Kaszanka, Kiełbasa golonkowa/golonka blok (o zawartości mięsa nie mniej niż 51%), Kiełbasa kminkowa (o zawartości mięsa nie mniej niż 57%), Kiełbasa toruńska (o zawartości mięsa nie mniej niż 68%), Kiełbasa szynkowa (o zawartości mięsa nie mniej niż 60%), Kiełbasa żywiecka (o zawartości mięsa nie mniej niż 90%), Kiełbasa lenczowa (o zawartości mięsa nie mniej niż 60%), Kiełbasa zwyczajna (o zawartości mięsa nie mniej niż 60%), Kiełbasa wiejska (o zawartości mięsa nie mniej niż 90%), kiełbasa śląska (o zawartości mięsa nie mniej niż 73%), Kości kulinarne (z karków, ze schabu), Łopatka wieprzowa b/k, Łopatka wołowa b/k, Pasztet popularny (pasztet/pasztetowa), Parówka wieprzowo-drobiowa (o zawartości mięsa nie mniej niż 48%), Polędwica drobiowa (o zawartości mięsa nie mniej niż 49%), Rapety wieprzowe, Salceson, Schab b/k, Słonina b/skóry, Smalec wp, Szynka drobiowa (o zawartości mięsa nie mniej niż 57%), Szynka got. w siatce extra (o zawartości mięsa nie mniej niż 60%), Szynka wieprzowa mielona (o zawartości mięsa nie mniej niż 55%), Szynka wieprzowa konserwowa (o zawartości mięsa nie mniej niż 54%), Mięso mielone wieprzowe. Żądane ilości zawiera Formularz cenowy stanowiący załącznik nr 2A do SIWZ. Część nr 2 - Dostawa mrożonych mięs drobiowych, ryby oraz flaków wołowych tj. Filet z piersi kurczaka mrożony pakowany w oznakowanych porcjach do 2 kg, Noga z kurczaka mrożona pakowana w oznakowanych porcjach do 2 kg, Porcja rosołowa z kurczaka mrożona pakowana w oznakowanych porcjach do 2 kg, Ryba mrożona filet Miruna z/s shatterpack (bez glazury lodowej), Flaki wołowe krojone oczyszczone mrożone pakowane w oznakowanych porcjach do 2 kg. Żądane ilości zawiera Formularz cenowy stanowiący załącznik nr 2B do SIWZ.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00 - Mięso .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Dostawa świeżych (nie mrożonych) mięs wieprzowych i wołowych oraz wyrobów mięsnych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.07.2016.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ZAKŁAD MIĘSNY SMAK-GÓRNO Sp. z o.o., Ul. Centralna 4, 36-051 Górno, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 95105,85 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 92788,50

  • Oferta z najniższą ceną: 92788,50 / Oferta z najwyższą ceną: 106873,20

  • Waluta: PLN .


Część NR: 2   

Nazwa: Dostawa mrożonych mięs drobiowych, ryby oraz flaków wołowych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.07.2016.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Mięsny NOWY MAXPOL R.J. Kizior Sp. J., Ul. Leśna 2, 39-207 Brzeźnica, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 41884,50 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 45557,40

  • Oferta z najniższą ceną: 45557,40 / Oferta z najwyższą ceną: 45557,40

  • Waluta: PLN .


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.