eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Strzelce Opolskie › Artykuły żywnościowe - wędliny drobiowe,produkty drobiowe

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-10-08

Strzelce Opolskie: Artykuły żywnościowe - wędliny drobiowe,produkty drobiowe
Numer ogłoszenia: 187377 - 2007; data zamieszczenia: 08.10.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny nr 1 w Strzelcach Opolskich, ul. Karola Miarki 1, 47-100 Strzelce Opolskie, woj. opolskie, tel. 077 4621520+25.

    I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa terenowa.

    SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

    II.1) OPIS

    II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Artykuły żywnościowe - wędliny drobiowe,produkty drobiowe.

    II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

    II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1.1.pasztet drobiowy zapiekany z mięsa drobiowego o puszystej konsystencji, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 2300kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg lub raz w miesiącu po 130kg, 1.2.blok drobiowy z indyka o strukturze wysoko rozdrobnionej, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 480kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg. 1.3.pieczeń drobiowa o strukturze wysoko rozdrobnionej termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 2300kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg., raz w miesiącu po około 130kg. 1.4.pasztetowa drobiowa o smarowanej konsystencji termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 480kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg. 1.5.parówki drobiowe parzone, homogenizowana, w jelicie naturalnym, średnica ok. 20-40 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 500kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg. 1.6.kiełbasa krakowska drobiowa średnio rozdrobniona, baton średnica ok. 70-90mm, parzona, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 500kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg. 1.7.kiełbasa żywiecka drobiowa średnio rozdrobniona, baton ok. 70-90mm, parzona,, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 500kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg. 1.8.kiełbasa szynkowa drobiowa, średnio rozdrobniona, baton 70-90mm, parzona, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 500kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg. 1.9.kiełbasa mielonka drobiowa wysoko rozdrobniona, baton 70-90mm, parzona, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 500kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg. 1.10.kiełbasa kanapkowa drobiowa, średnio rozdrobniona, baton 70-90mm, parzona, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 2 300kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg., dostawy raz w miesiącu po około 130kg. 1.11.baleron drobiowy, średnio rozdrobniony, baton 70-90mm, parzony, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 500kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg. 1.12.kiełbasa mortadela drobiowa wysoko rozdrobniona, parzona, baton 70-90 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 500kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg. 1.13. szynka z piersi z indyka wysoko rozdrobniona, parzona, baton 70-90 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 500kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg. 1.14.polędwica z indyka wysoko rozdrobniona, parzona, baton 70-90 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 500kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg. 1.15. kiełbasa śniadaniowa drobiowa średnio rozdrobniona, parzona, baton 70-90 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 2300kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg., raz w miesiącu po około 130kg. 1.16. salceson drobiowy średnio rozdrobniony, parzony, baton 70-90 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 500kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg. 1.17. kiełbasa śląska drobiowa w jelicie naturalnym średnio rozdrobniona, parzona, baton 20-40 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 500kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg. 1.18. kurczak mrożony w ilości 3 400kg., dostawy sukcesywne po około 30-180 kg. 1.19. żołądki drobiowe w ilości 200, dostawy sukcesywne po około 12kg. 1.20. serca drobiowe w ilości 200, dostawy sukcesywne po około 12kg. 1.21. wątroba drobiowa w ilości 200, dostawy sukcesywne po około 12kg.

    II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe Oryginalny kod CPV: 15.13.15.00 - Produkty drobiowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.15.00 - Produkty drobiowe .

    II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 21.

    II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


    II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

    SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

    III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA


    III.2) WARUNKI UDZIAŁU

    • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1)posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; 2)posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie do wykonania zamówienia, t.j. Wykonują lub wykonali co najmniej jedno zamówienie w okresie ostatnich trzech latach przed dniem wszczęcia postępowania, a jeżeli okres prowadzonej działalności jest krótszy - w tym okresie odpowiadające swoim rodzajem i wartością, dostawy stanowiące przedmiot zamówienia. 3)dysponują potencjałem techniczny i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, t.j. dysponują środkiem transportu przystosowanym do przewozu art. żywnościowych stanowiących przedmiot zamówienia oraz dysponują co najmniej 1 pracownikiem, ze stażem pracy nie mniejszym niż 3-ce w przedmiocie zamówienia. 4)znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, t.j. posiadają na podstawowym rachunku bankowym lub zdolność kredytową nie mniejszą niż: - pasztet drobiowy zapiekany 1 533,00zł. - blok drobiowy z indyka 400,00zł. - pieczeń drobiowa 1 341,00zł. - pasztet drobiowy 320,00zł. - parówki drobiowe 250,00zł. - kiełbasa krakowska drobiowa 600,00zł. - kiełbasa żywiecka drobiowa 600,00zł. - kiełbasa szynkowa drobiowa 600,00zł. - kiełbasa mielonka drobiowa 320,00zł. - kiełbasa kanapkowa drobiowa 1 533,00zł. - baleron drobiowy 400,00zł. - kiełbasa mortadela drobiowa 280,00zł. - szynka z piersi z indyka 600,00zł. - polędwica z indyka 600,00zł. - kiełbasa śniadaniowa drobiowa 2 300,00zł. - salceson drobiowy 280,00zł. - kiełbasa śląska drobiowa 400,00zł. - kurczak mrożony 3 400,00zł. - żołądki drobiowe 85,00zł. - serca drobiowe 85,00zł. - wątroba drobiowa 85,00zł. 5)nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia (art. 24 ust. 1 i 2 ustawy) Ocena spełniania w/w warunków dokonana zostanie zgodnie z formułą spełnia - nie spełni
    • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: oświadczenia, że Wykonawca spełnia warunki udziału w postępowaniu, określone w art. 22 ust. 1 ustawy oraz w pkt 4 SIWZ ;(załącznik nr 1, 2, 3, 4 do SIWZ) aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał zgodę na zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności, lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji organu podatkowego ,wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert aktualne zaświadczenie z właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia zdrowotne lub społeczne, lub zaświadczenie, że uzyskał zgodę na zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert Dokumenty powinny być przedstawione w formie oryginału lub kopii poświadczonych za zgodność z oryginałem przez Wykonawcę.

    SEKCJA IV: PROCEDURA

    IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

    IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

    IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

    IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


    IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

    IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl( przetargi publiczne )

    Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: www.sw.gov.pl (przetargi publiczne ).

    IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 17.10.2007 godzina 10:00, miejsce: Sekretariat Zakładu Karnego nr 1 ul. Karola Miarki 1 47-100 Strzelce Opolskie.

    IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

    ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

    CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: pasztet drobiowy.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: pasztet drobiowy zapiekany z mięsa drobiowego o puszystej konsystencji, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 2300kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg lub raz w miesiącu po 130kg,.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.15.00-0.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: blok drobiowy.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: blok drobiowy z indyka o strukturze wysoko rozdrobnionej, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 480kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: pieczeń drobiowa.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ieczeń drobiowa o strukturze wysoko rozdrobnionej termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 2300kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg., raz w miesiącu po około 130kg..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.15.00-0.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: pasztetowa drobiowa.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: pasztetowa drobiowa o smarowanej konsystencji termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 480kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.15.00-0.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: parówki drobiowe.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: parówki drobiowe parzone, homogenizowana, w jelicie naturalnym, średnica ok. 20-40 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 500kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: kiełbasa krakowska.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kiełbasa krakowska drobiowa średnio rozdrobniona, baton średnica ok. 70-90mm, parzona, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 500kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: kiełbasa żywiecka.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kiełbasa żywiecka drobiowa średnio rozdrobniona, baton ok. 70-90mm, parzona,, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 500kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: kiełbasa szynkowa.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kiełbasa szynkowa drobiowa, średnio rozdrobniona, baton 70-90mm, parzona, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 500kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: kiełbasa mielonka drobiowa.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kiełbasa mielonka drobiowa wysoko rozdrobniona, baton 70-90mm, parzona, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 500kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: kielbasa kanapkowa drobiowa.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kiełbasa kanapkowa drobiowa, średnio rozdrobniona, baton 70-90mm, parzona, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 2 300kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg., dostawy raz w miesiącu po około 130kg..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: baleron drobiowy.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: baleron drobiowy, średnio rozdrobniony, baton 70-90mm, parzony, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 500kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: .
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: kielbasa martadela.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kiełbasa mortadela drobiowa wysoko rozdrobniona, parzona, baton 70-90 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 500kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: szynka z pirsi indyka.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: szynka z piersi z indyka wysoko rozdrobniona, parzona, baton 70-90 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 500kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: polędwica z indyka.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: polędwica z indyka wysoko rozdrobniona, parzona, baton 70-90 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 500kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: kiełbasa śniadaniowa.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kiełbasa śniadaniowa drobiowa średnio rozdrobniona, parzona, baton 70-90 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 2300kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg., raz w miesiącu po około 130kg..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: salceson drobiowy.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: salceson drobiowy średnio rozdrobniony, parzony, baton 70-90 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 500kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.15.00-0.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

    CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: kiełbasa śląska.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kiełbasa śląska drobiowa w jelicie naturalnym średnio rozdrobniona, parzona, baton 20-40 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 500kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 18 NAZWA: kurczak mrożony.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kurczak mrożony w ilości 3 400kg., dostawy sukcesywne po około 30-180 kg..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.15.00-0.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 19 NAZWA: żoładki drobiowe.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: żołądki drobiowe w ilości 200, dostawy sukcesywne po około 12kg..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.15.00-0.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 20 NAZWA: serca drobiowe.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: serca drobiowe w ilości 200, dostawy sukcesywne po około 12kg..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.15.00-0.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 21 NAZWA: wątroba drobiowa.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: wątroba drobiowa w ilości 200, dostawy sukcesywne po około 12kg..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.15.00-0.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    Podziel się

    Poleć ten przetarg znajomemu poleć

    Wydrukuj przetarg drukuj

    Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








    Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


    Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

    chcę zamieszczać ogłoszenia

    Dodaj swoje pytanie

    Najnowsze orzeczenia

    Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.