Ogłoszenie z dnia 2012-06-01
Strzelin: Nr postępowania SZP V-T/ZU/I/2012 świadczenie usług na rzecz Zamawiającego w zakresie całodziennego żywienia - cateringu
Numer ogłoszenia: 184880 - 2012; data zamieszczenia: 01.06.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Strzelińskie Centrum Medyczne Sp. z o.o., ul. Wrocławska 46, 57-100 Strzelin, woj. dolnośląskie, tel. 71 392 12 01, faks 71 392 12 01 wew. 351.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Spółka z o.o.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Nr postępowania SZP V-T/ZU/I/2012 świadczenie usług na rzecz Zamawiającego w zakresie całodziennego żywienia - cateringu.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług na rzecz Zamawiającego w zakresie całodziennego żywienia - cateringu - zamówienie uzupełniające do postępowania przeprowadzonego w trybie przetargu nieograniczonego nr SZP V-T/Z/VIII/2011.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zamówienie z wolnej ręki
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.03.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
"SEZAM" - Przedsiębiorstwo Gastronomiczne Helena Kapka
jakie przetargi wygrała firma
"SEZAM" - Przedsiębiorstwo Gastronomiczne Helena Kapka
- SEZAM Przedsiębiorstwo Gastronomiczne Helena Kapka, ul. Wrocławska 37, 57-100 Strzelin, kraj/woj. dolnośląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 55610,36 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 60071,06
Oferta z najniższą ceną: 60071,06 / Oferta z najwyższą ceną: 60071,06
Waluta: PLN.
ZAŁĄCZNIK I
Uzasadnienie udzielenia zamówienia w trybie negocjacji bez ogłoszenia, zamówienia z wolnej ręki albo zapytania o cenę
1. Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie zamówienie z wolnej ręki na podstawie art. 67 ust. 1 pkt 6 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.
2. Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
Przedmiotem zmówienia są usługi całodziennego żywienia pacjentów - cateringu. Zamawiający może udzielić zamówienia z wolnej ręki w przypadku udzielenia, w okresie 3 lat od udzielenia zamówienia podstawowego zamówień uzupeniających stanowiących nie więcej niż 50% wartośći zamówienia podstawowego i polegającego na powtórzeniu tego samego rodzaju zamówień. Terminowość i kompleksowość usług żywienia pacjentów - cateringu uzasadnia zastosowanie trybu zamówienia z wolnej ręki.
INNE PRZETARGI Z STRZELINA
- Budowa oświetlenia drogowego ul. Nyskiej w Strzelinie
- Budowa oświetlenia drogowego ul. Tymiankowej w m. Biały Kościół
- Budowa oświetlenia drogowego ul. Widokowej w Kuropatniku - etap I
- Budowa kanalizacji deszczowej (od ul. Górzystej do Polnej w Strzelinie)
- Wykonanie wewnętrznej instalacji wentylacji mechanicznej dla pomieszczeń sal gimnastycznych w Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Strzelinie
- Poprawa dostępności komunikacyjnej - przebudowa DP 3021D Mikoszów - Karszów
więcej: przetargi w Strzelinie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Związku Gmin i Powiatów Subregionu Centralnego Województwa Śląskiego w latach 2024-2025
- "Zapewnienie wyżywienia i prelegentów na dwóch posiedzeniach Regionalnego Komitetu Rozwoju Ekonomii Społecznej Województwa Mazowieckiego".
- Wykonanie usługi cateringowej w dniu 17.06.2024 oraz w dniu 10.06.2024r.
- Świadczenie usług cateringowych.
- Kompleksowe zorganizowanie warsztatów w ramach operacji pn. "Od pola do stołu - innowacje w rozwoju pomorskiej wsi"
- Świadczenie usługi cateringu na potrzeby podopiecznych Punktu opieki dla osób z niepełnosprawnościami z Ukrainy
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.