eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Przygodzice › Dostawa produktów spożywczych i napojów

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-08-05

Przygodzice: Dostawa produktów spożywczych i napojów
Numer ogłoszenia: 180798 - 2008; data zamieszczenia: 05.08.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Centrum Kształcenia Ustawicznego, ul. PTR 6, 63-421 Przygodzice, woj. wielkopolskie, tel. 0-62 7336131, fax 0-62 7336132.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zspprzygodzice.com

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Szkoła publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa produktów spożywczych i napojów.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiot zamówienia oraz zakres zamówienia - dostawa produktów spożywczych i napojów dla Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych Centrum Kształcenia Ustawicznego w Przygodzicach.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.00.00.00 - Produkty spożywcze i napoje Kod CPV wg słownika 2008: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 14.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 31.08.2009.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium..

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się: *wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art. 22, ust.1 z dnia 29 stycznia 2004r.- Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity - Dz.U. z 2007r., Nr 223, poz. 1655), * wykonawcy wspólnie ubiegający się o udzielenie zamówienia (w tym prowadzący działalność w formie spółki cywilnej w rozumieniu art. 860-875 ustawy z dnia 23 kwietnia 1964r. Kodeks cywilny (Dz.U. z 1964r., Nr 16, poz. 93 z późn.zm.), z których każdy z osobna spełnia warunki udziału w postępowaniu, określone w podpunkcie1.1 do punktu 3-Warunki udziału w postępowaniu oraz sposób dokonywania oceny spełnienia tych warunków-Część I Specyfikacji- Instrukcja dla wykonawców.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Oświadczenia i dokumenty, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu - wskazane zostały w Specyfikacji istotnych warunków zamówienia.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zspprzygodzice.com

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Centrum Kształcenia Ustawicznego, ul. PTR 6, 63-421 Przygodzice(sekretariat-dostępna nieodpłatnie).

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 13.08.2008 godzina 11:00, miejsce: Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Centrum Kształcenia Ustawicznego, ul. PTR 6, sekretariat.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.3.6) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: 1. Osoba upoważniona do kontaktów: Lidia Pawlak, Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych CKU Przygodzice, ul. PTR 6- księgowość, tel. 0627336131, faks 0627336132, 2. Termin i miejsce otwarcia ofert. Termin otwarcia ofert: data - 13.08.2008r., godzina - 11:15. Miejsce: Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych CKU Przygodzice, ul. PTR 6 - Gabinet Dyrektora. 4. Zamówienie nie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej. 5. Zamawiający informuje, że nie przewiduje zwołania zebrania wszystkich wykonawców w celu wyjaśnienia wątpliwości dotyczących treści Specyfikacji istotnych warunków zamówienia. 6. Ogłoszenie o zamówieniu nie zostało przekazane Urzędowi Oficjalnych Publikacji Wspólnot Europejskich.

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Zadanie nr 1- Dostawa mięsa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Boczek świeży (CPV: 15113000-3) - 300 kg 2. Łopatka bez kości (CPV: 15113000-3)- 300 kg 3. Karkówka bez kości (CPV: 15113000-3)- 200 kg 4. Schab z kością (CPV: 15113000-3)- 300 kg 5. Szynka bez kości (CPV: 15131410-2)-180 kg 6. Flaki wołowe suche (CPV: 15131600-1)-50kg 7. Smalec czysty w kostkach 200g (CPV: 15412100-0)-600szt. 8. Wątroba wieprzowa (CPV: 15131400-9)-50kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.11.30.00-3, 15.13.14.10-2, 15.13.16.00-1, 15.41.21.00-0, 15.13.14.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zadanie nr 2- Dostawa przetworów wędliniarskich.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Szynka chłopska (CPV: 15131410-2)- 20 kg 2. Szynka drobiowa (CPV: 15131410-2)- 20 kg 3. Szynka wieprzowa (CPV: 15131410-2)-20 kg 4. Szynka gotowana (CPV: 15131410-2)-20 kg 5. Ogonówka (CPV: 15113000-3)-15 kg 6. Pieczeń drobiowa (CPV: 15131500-0)-6 kg 7. Krakowska drobiowa (CPV: 15131135-0)-5 kg 8. Kiełbasa biała (CPV: 15131133-6)-10 kg 9. Kiełbasa śląska (CPV: 15131133-6)-30 kg 10. Parówki delikatesowe (CPV: 15131130-5)-25 kg 11. Parówkowa (CPV: 15131130-5)-25 kg 12. Kiełbasa zwyczajna (CPV: 15131133-6)-70 kg 13. Mortadela (CPV: 15131130-5)-40 kg 14. Boczek wędzony (CPV: 15113000-3)-15 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.13.14.10-2, 15.11.30.00-3, 15.13.15.00-0, 15.13.11.35-0, 15.13.11.33-6, 15.13.11.30-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Zadanie nr 3 - Dostawa drobiu i podrobów.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Filet drobiowy z kurczaka (CPV: 15112210-1)- 210 kg 2. Kurczak cały, świeży (CPV: 15112130-6)- 400 kg 3. Udka z kurcząt, świeże (CPV: 15112210-1)- 150 kg 4. Wątróbka drobiowa (CPV: 15112210-1)- 35 kg 5. Porcje rosołowe z kurczaka (CPV: 15112210-1)- 600 kg 6. Żołądki z kurczaka (CPV: 15112210-1)- 15 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.11.22.10-1, 15.11.21.30-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Zadanie nr 4 - Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Chleb zwykły 600 g (CPV: 15811100-7) - 1000 szt. 2. Bułka duża 100 g (CPV: 15810000-9) - 2500 szt. 3. Drożdżówka - różne smaki (CPV: 15810000-9) - 500 szt..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.81.11.00-7, 15.81.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Zadanie nr 5 - Dostawa ryb i przetworów rybnych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Filet rybny miruna mrożony (CPV: 15222000-0) - 200 kg 2. Makrela wędzona tusza (CPV: 05120000-2) - 10 kg 3. Śledź Matias solony (CPV: 05123000-3) - 36 kg 4. Konserwa rybna- paprykarz op. 300g (CPV: 05100000-6) - 30 op..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.22.20.00-0, 05.12.00.00-2, 05.12.30.00-3, 05.10.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Zadanie nr 6 - Dostawa mleka i przetworów mleczarskich.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Mleko 2 % tłuszczu w op. foliowym 0,9 l (CPV: 15511210-8) - 500 op. 2. Mleko 1,5% w kartonie 1l (CPV: 15511210-8) - 100 op. 3. Śmietanki do kawy op.10 szt.x10 g (CPV: 15512000-0) - 20 op. 4. Śmietana 12 % ukwaszona - op. 400 g (CPV: 15512000-0) - 950 op. 5. Śmietana 30 % kremowa - op.250 ml (CPV: 15512000-0) - 30 op. 6. Masło 82 % tłuszczu extra 250 g (CPV: 15530000-2) - 800 op. 7. Ser topiony miękki - w blokach 100 g (CPV: 15542200-1) - 180 op. 8. Ser żółty - twardy - Max. zawartość tłuszczu 26% (CPV: 15544000-3) - 75kg 9. Ser biały wiedeński (CPV: 15542100-0) - 50 kg 10. Ser biały półtłusty (CPV: 15542100-0) - 30 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.51.12.10-8, 15.51.20.00-0, 15.53.00.00-2, 15.54.22.00-1, 15.54.40.00-3, 15.54.21.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Zadanie nr 7 - Dostawa jaj kurzych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Jaja kurze - I gatunek (CPV: 01242000-5) - 5000 szt..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 01.24.20.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Zadanie nr 8 - Dostawa zup i sosów.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Zupa borowikowa w proszku op. 45 g (CPV: 15891400-4) - 200 op. 2. Żurek w proszku op. 51 g (CPV: 15891400-4) - 250 op. 3. Sos grzybowy w proszku op. 34 g (CPV: 15871260-4) - 70 op. 4. Zupa cebulowa w proszku op. 31 g (CPV: 15891400-4) - 40 op..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.89.14.00-4, 15.87.12.60-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Zadanie nr 9 - Dostawa mrożonek.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Kalafior mrożony - op. 2 kg (CPV: 15331170-9) - 70 op..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.33.11.70-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Zadanie nr 10 - Dostawa warzyw przetworzonych - kwaszonych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Kapusta kwaszona - opakowanie 1000 g (CPV: 15331142-4) - 300 op. 2. Ogórki kwaszone - opakowanie 500 g (CPV: 15331000-7) - 90 op..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.33.11.42-4, 15.33.10.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Zadanie nr 11 - Dostawa przetworów owocowo - warzywnych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Fasolka konserwowa-900 ml (CPV: 15331400-1) - 200 op. 2. Groszek zielony konserwowy-900 ml (CPV: 15331400-1) - 120 op. 3. Kukurydza konserwowa-900 ml (CPV: 15331400-1) - 40 op. 4. Papryka konserwowa-750 ml (CPV: 15331400-1) - 140 op. 5. Ogórek konserwowy-900 ml (CPV: 15331400-1) - 380 op. 6. Dżemy-różne smaki-op. słoik 280 g (CPV: 15332290-3) - 250 op. 7. Syropy do rozcieńczania z wodą-czerwone, smakowe 400g (CPV: 15321000-4) - 800 op. 8. Soki-różne smaki op. 1l (CPV: 15321000-4) - 50 op. 9. Brzoskwinie konserwowe, połówki owoców w syropie op. 500 ml (CPV: 15332400-8) - 10 op. 10. Ananasy konserwowe - plastry 400 ml (CPV: 15332400-8) - 30 op. 11. Szczaw konserwowy - op. 300 g (CPV: 15331000-7) - 40 op. 12. Chrzan konserwowy - 350 ml (CPV: 15331000-7) - 60 op. 13. Koncentrat pomidorowy - 900 ml (CPV: 15331427-6) - 100 op. 14. Koncentrat pomidorowy - 200 ml (CPV: 15331427-6) - 30 op. 15. Ketchup 380 ml (CPV: 1533871230-5) - 130 op. 16. Mus jabłkowy op. 900 ml (CPV: 15332140-7) - 35 op..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.33.14.00-1, 15.33.22.90-3, 15.32.10.00-4, 15.33.24.00-8, 15.33.10.00-7, 15.33.14.27-6, 15.87.12.30-5, 15.33.21.40-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Zadanie nr 12 - Dostawa mąki i jej przetworów.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Mąka pszenna tortowa typ 450 (CPV: 15612100-2) - 350 kg 2. Mąka ziemniaczana - op. 500 g (CPV: 15612300-4) - 100 op. 3. Makaron gruby świderki, kolanka 500 g (CPV: 15851110-2) - 200 op. 4. Makaron nitka 250 g (CPV: 15851110-2) - 220 op. 5. Makaron spaghetti 500 g (CPV: 15851110-2) - 200 op. 6. Pyzy - luz (CPV: 15851120-5) - 1400 szt..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.61.21.00-2, 15.61.23.00-4, 15.85.11.10-2, 15.85.11.20-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Zadanie nr 13 - Dostawa produktów spożywczych i napojów.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Budyń śmietankowy bez cukru 65g. (CPV: 15833100-7) 100 op. 2. Bułka tarta - opakowanie 450g ((CPV: 15810000-9) 250 op. 3. Ciastka luz - różne smaki (CPV: 15812100-4) 5kg 4. Cukier biały op. 1kg (CPV: 15831200-4) 600 op. 5. Cukier puder op. 400g (CPV: 15830000-5) 10 op. 6. Cukier waniliowy op. 32g (CPV: 15830000-7) 30 op. 7. Cukierki - mieszanka czekoladowa w papierkach - luz (CPV: 15842000-2) 5 kg 8. Drożdże piekarskie - op. 100g (CPV: 15898000-9) 30 op. 9. Galaretka owocowa - różne smaki - op. 90g (CPV: 15833100-7) 20 op. 10. Herbata indyjska, granulowana - op. 100g (CPV: 15863200-7) 300 op. 11. Kakao, extra ciemne - op. 100g (CPV: 15841000-5) 30 op. 12. Kasza jęczmienna op. 1000g (CPV: 15613100-9) 90 op. 13. Kisiel bez cukru różne smaki op. 77g (CPV: 15833100-7) 80 op. 14. Kwasek cytrynowy op. 20g (CPV: 01131210-9) 150 op. 15. Liść laurowy op. 7g (CPV: 15872300-4) 10 op. 16. Majeranek op. 15g (CPV: 15872300-4) 70 op. 17. Majonez dekoracyjny op. 400g (CPV: 15871273-8) 250 op. 18. Margaryna op. 250g (CPV: 15431000-8) 1000 op. 19. Musztarda stołowa op. 200g (CPV: 15871250-1) 60 op. 20. Ocet 10% op. 0,5l (CPV: 15871120-1) 80 op. 21. Olej uniwersalny roślinny butelka 1l (CPV: 15411100-3) 280 op. 22. Papryka słodka w proszku op. 20g (CPV: 15871000-4) 100 op. 23. Pasztet drobiowy w puszkach 160g (CPV: 15131500-0) 200 op. 24. Krem czekoladowy op. 200g (CPV: 15842000-2) 70 op. 25. Przyprawa uniwersalna 200g (CPV: 15871000-4) 300 op. 26. Czosnek granulowany op. 20g (CPV: 15871000-4) 105 op. 27. Pieprz ziarnisty op. 20g (CPV: 15872300-4) 250 op. 28. Ziele angielskie op. 20g (CPV: 15872300-4) 10 op. 29. Żelatyna spożywcza - czysta op. 50g (CPV: 24621000-3) 30 op. 30. Kawa drobno mielona op. 250g (CPV: 15861000-1) 5 op. 31. Rodzynki op. 100g (CPV: 01131115-5) 30 op. 32. Ryż op. 1000g (CPV: 15611000-4) 200 op. 33. Sól op. 1000g (CPV: 15872400-5) 200 op. 34. Proszek do pieczenia op. 36 g (CPV: 15899000-6) 10 op. 35. Cynamon mielony op. 20g (CPV: 15871000-4) 5 op..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.83.31.00-7, 15.81.00.00-9, 15.81.21.00-4, 15.83.12.10-4, 15.83.00.00-5, 15.84.20.00-2, 15.89.80.00-9, 15.86.32.00-7, 15.84.10.00-5, 15.61.31.00-9, 01.13.12.10-9, 15.87.23.00-4, 15.87.12.73-8, 15.43.10.00-8, 15.87.12.50-1, 15.87.11.20-1, 15.41.11.00-3, 15.87.10.00-4, 15.13.15.00-0, 15.84.20.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Zadanie nr 14 - Dostawa warzyw.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Buraki (CPV: 01121000-1) 400kg 2. Cebula (CPV: 01121113-6) 260kg 3. Kapusta biała (CPV: 01121410-8) 350szt. 4. Kapusta czerwona (CPV: 01121410-8) 110szt. 5. Marchew (CPV: 01121112-9) 1000kg 6. Ogórki (CPV: 01121270-4) 70kg 7. Pietruszka (CPV: 01121000-1) 350kg 8. Pomidor (CPV: 01121240-5) 80kg 9. Por (CPV: 01121000-1) 450szt. 10. Sałata (CPV: 01121310-7) 150szt. 11. Seler (CPV: 01121000-1) 380kg 12. Ziemniaki (CPV: 01112100-6) 6500kg 13. Koperek (CPV: 01121000-1) 30 pęczków 14. Śliwka suszona (CPV: 15332410-1) 3kg 15. Kapusta pekińska (CPV: 01121410-8) 45kg 16. Kalafior (CPV: 01121420-1) 50szt. 17. Fasola (CPV: 01121210-6) 30kg 18. Fasolka (CPV:01121210-6) 30kg 19. Groch (CPV: 01121220-9) 35kg 20. Pieczarka (CPV: 01121260-1) 70kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 01.12.10.00-1, 01.12.11.13-6, 01.12.14.10-8, 01.12.11.12-9, 01.12.12.70-4, 01.12.12.40-5, 01.12.13.10-7, 01.11.21.00-6, 15.33.24.10-1, 01.12.14.20-1, 01.12.12.10-6, 01.12.12.20-9, 01.12.12.60-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.