eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Koszalin › Dostawa sałatek jarzynowych, warzyw mrożonych, mieszanek warzywnych mrożonych, warzyw konserwowych, dżemów i zapraw kompotowych.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-10-01

Koszalin: Dostawa sałatek jarzynowych, warzyw mrożonych, mieszanek warzywnych mrożonych, warzyw konserwowych, dżemów i zapraw kompotowych.
Numer ogłoszenia: 180055 - 2007; data zamieszczenia: 01.10.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Centralny Ośrodek Szkolenia Straży Granicznej, ul. J. Piłsudskiego 92, 75-902 Koszalin, woj. zachodniopomorskie, tel. 094 3452415, 3444062, fax 094 3455374.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.cos.strazgraniczna.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa terenowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa sałatek jarzynowych, warzyw mrożonych, mieszanek warzywnych mrożonych, warzyw konserwowych, dżemów i zapraw kompotowych..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa sałatek jarzynowych w ilości do 13 000 kg, warzyw mrożonych w ilości do 10 000 kg, mieszanek warzywnych mrożonych w ilości do 11 500 kg, warzyw konserwowych w ilości do 34 200 kg, dżemów i zapraw kompotowych w ilości do 14 500 (kg, l).

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.33.14.80 - Warzywa tymczasowo zakonserwowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.14.80 - Warzywa tymczasowo zakonserwowane Oryginalny kod CPV: 15.33.11.00 - Warzywa świeże lub mrożone Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.11.00 - Warzywa świeże lub mrożone .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 5.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 31.12.2008.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA


III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają wszystkie niżej wymienione warunki: warunek nr 1 - posiadają uprawnienia do wykonywania dziełalności związanej z przedmiotem zamówienia, warunek nr 2 - posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, warunek nr 3 - znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, warunek nr 4 - nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. Ocena spełniania tych warunków nastąpi na podstawie dostarczonych dokumentów wymaganych w SIWZ.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Każdy z Wykonawców dostarczy następujace oświadczenia i dokumenty: - oświadczenie o spełnianiu warunków określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych, - aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej (jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności), wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.cos.strazgraniczna.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Siedziba Zamawiającego - budynek nr 3 p. nr 11..

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 15.10.2007 godzina 10:30, miejsce: Siedziba Zamawiającego - Koszalin ul. Piłsudskiego 92, kancelaria jawna, czynna w dni robocze w godzinach: 7:30 - 11:00 i 13:00 - 15:30..

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.3.6) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Informacje dodatkowe: - terminy wykonania zamówienia dla poszczególnych zadań są następujące: zadanie nr 1 - dostawa sałatek jarzynowych od dnia 01.01.2008r. do dnia 31.12.2008r.; zadanie nr 2 - dostawa warzyw mrożonych od dnia 01.01.2008r. do dnia 31.12.2008r.; zadanie nr 3 - dostawa mieszanek warzywnych mrożonych od dnia 21.02.2008r. do dnia 31.12.2008r.; zadanie nr 4 - dostawa warzyw konserwowych od dnia podpisania umowy do dnia 31.12.2008r.; zadanie nr 5 - dostawa dżemów i zapraw kompotowych od dnia podpisania umowy do dnia 31.12.2008r., - ponadto do oferty Wykonawca musi załączyć dodatkowe dokumenty takie jak: decyzję właściwego terytorialnie państwowego inspektora sanitarnego o dopuszczeniu zakładu do prowadzenia działalności w zakresie przedmiotu zamówienia, zgodnie z przepisami art. 61 i 62 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2006r. Nr 171, poz. 1225); certyfikat wystawiony przez właściwą jednostkę certyfikującą posiadającą narodową akredytację lub inny dokument stwierdzający, że producent w procesie produkcji i obrocie, a sprzedawca w obrocie, w zakresie przedmiotu zamówienia ma wdrożony i stosuje system HACCP.

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa sałatek jarzynowych..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa sałatek jarzynowych, z fasolą meksykańską, krajanka śledziowa po żydowsku, sałatka jarzynowa z szynką, sałatka jarzynowa ze śledziem, sałatka jarzynowa z kurczakiem, sałatka jarzynowa z pieczarkami w ogólnej ilości do 13 000 kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.14.80-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa warzyw mrożonych..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa kalafiorów mrożonych, brokułów mrożonych - różyczki, fasolki szparagowej całej mrożonej, groszek zielony mrożony, brukselka mrożona. Dostawa w ogólnej ilości do 10 000 kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawa mieszanek warzywnych mrożonych..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa groszek z marchewką mrożony, mieszanka warzywna mrożona typ. królewska (kalafior, brokuły, marchewka), paprykowe trio mrożone (paski papryki czerwonej, zółtej, zielonej), mieszanka warzywna mrożona typ. Macedońska (marchew kostka, głąbiki kalafiora, brokuły, groszek, fasola zielona cięta, fasola flażoletka), mieszanka warzywna mrożona typ. włoskiego (warzywa - fasola cięta zielona, kalafior Romanesco, marchew, pieczarki, cebulka w sosie), mieszanka warzywna mrożona typ. meksykańskiego (pieczarki, kukurydza, cebula, papryka, groszek strączkowy w sosie pomidorowym), mieszanka warzywna mrożona typ. chińskiego (marchewka, grzyby Shitake, kapusta cięta w paski, mikrokolby kukurydzy, groszek strączkowy, papryka), mieszanka warzywna mrożona włoszczyzna krojona w paski. w ogólnej ilości. Dostawa w ogólnej ilości do 34 200 kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Dostawa warzyw konserwowych..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa ogórki konserwowe całe, szczaw konserwowy, papryka konserwowa płaty (ćwiartki), sałatka szwedzka, surówka z czerwonej kapusty, groszek konserwowy, fasolka konserwowa szparagowa, kukurydza konserwowa w puszce, koncentrat pomidorowy 30%. chrzan tarty w occie, kapusta kwaszona, ogórki kwaszone, oliwki zielone bez pestek w zalewie, fasolka konserwowa czerwona, pieczarki konserwowe, szparagi w zalewie, groch łuskany połówki, fasola Jaś. Dostawa w ogólnej ilości do 34 200 kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.15.00-2, 15.33.11.40-0, 15.33.11.42-4, 15.33.14.62-3, 15.33.14.00-1, 15.33.14.70-2, 15.33.14.25-2, 15.33.14.80-5, 15.33.14.50-6, 15.33.11.31-4, 15.33.14.30-0, 15.33.14.65-4, 15.33.11.33-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Dostawa dżemów i zapraw kompotowych..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa dżemu z brzoskwini niskosłodzony, dżem truskawkowy niskosłodzony, dżem wiśniowy niskosłodzony, dżem niskosłodzony różne smaki op. 20-30 g, zaprawa z czarnej porzeczki op. 3 - 5 l, zaprawa malinowa op. 3 - 5 l, zaprawa wiśniowa op. 3 - 5 l, zaprawa z czarnej porzeczki op. 0,3 - 0,5 l, zaprawa malinowa op. 0,3 - 0,5 l, zaprawa wiśniowa op. 0,3 - 0,5 l, miód pszczeli nektarowo wielokwiatowy op. 20 - 30 g. Dostawa w ogólnej ilości do 14 500 (kg, l)..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.22.00-6, 15.32.18.00-2, 01.25.21.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.