eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › Świadczenie usług restauracyjnych na potrzeby spotkań organizowanych przez Władzę Wdrażającą Programy Europejskie

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-02-07

Warszawa: Świadczenie usług restauracyjnych na potrzeby spotkań organizowanych przez Władzę Wdrażającą Programy Europejskie
Numer ogłoszenia: 17994 - 2011; data zamieszczenia: 07.02.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 21555 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Władza Wdrażająca Programy Europejskie, ul. Wspólna 2/4, 00-926 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 022 4618739, faks 022 4618722, 4619342.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa centralna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usług restauracyjnych na potrzeby spotkań organizowanych przez Władzę Wdrażającą Programy Europejskie.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia będzie świadczenie usług restauracyjnych na potrzeby spotkań organizowanych przez Władzę Wdrażającą Programy Europejskie. W ramach świadczonych usług restauracyjnych, Wykonawca będzie dostarczał catering sukcesywnie, zgodnie ze zgłaszanym każdorazowo zapotrzebowaniem Zamawiającego na wskazane spotkanie, zgodnie z formularzem zapotrzebowania na usługi restauracyjne. Spotkania, na które Wykonawca zapewni catering będą odbywać się w siedzibie WWPE albo w innych lokalizacjach na terenie Warszawy wskazanych przez Zamawiającego. Świadczenie usług restauracyjnych Wykonawcę obejmować będzie zapewnienie: a) przerw kawowych, b) lunchu bufetowego (wersja podstawowa i pełna - do wyboru) c) kanapek PRZERWA KAWOWA 1. Przerwa kawowa obejmować będzie: - napoje gorące: kawę, herbatę (co najmniej 450 ml na osobę), dodatki - mleko/mleczko, cukier, cytryna; - wodę - gazowana i niegazowana (co najmniej 500 ml na osobę); - soki - 3 rodzaje soków 100% (co najmniej 300 ml na osobę); - ciastka kruche (co najmniej 80g na osobę). KANAPKI - kanapki dekoracyjne (4 sztuki na osobę - co najmniej 240 g.); - do wyboru z: marynowanym łososiem, serami twardymi, indykiem wędzonym, szynką, peperoni itp.; - kanapki podane będą na pieczywie jasnym (jeden rodzaj) i ciemnym (dwa rodzaje). LUNCH BUFETOWY 1. Lunch bufetowy w wersji podstawowej składać się będzie z: - napoje zimne (serwowane bez ograniczeń) - woda - gazowana i niegazowana (co najmniej 500 ml na osobę) - soki - 3 rodzaje soków 100% (co najmniej 300 ml na osobę) - napoje gorące: kawę, herbatę, (co najmniej 450 ml na osobę) dodatki -mleko/mleczko, cukier, cytryna - sałaty i sałatki - co najmniej 3 propozycje (co najmniej 100g na osobę) - do lunchu bufetowego podawany będzie kosz pieczywa mieszanego (serwowane bez ograniczeń) - kanapki dekoracyjne (4 szt. na osobę - co najmniej 240 g.) - deser: owoce (co najmniej 150 g na osobę) i co najmniej 3 rodzaje ciast (co najmniej 100g na osobę) 2. Lunch bufetowy w wersji pełnej składać się będzie z: - napoje zimne (serwowane bez ograniczeń) - woda - gazowana i niegazowana (co najmniej 500 ml na osobę) - soki - 3 rodzaje soków 100% (co najmniej 300 ml na osobę) - napoje gorące: kawę, herbatę, (co najmniej 450 ml na osobę) dodatki - mleko/mleczko, cukier, cytryna - przekąski zimne - co najmniej 4 propozycje (co najmniej 100g na osobę) - sałaty i sałatki - co najmniej 3 propozycje (co najmniej 100g na osobę) - zupy - 1 propozycja (co najmniej 300 ml na osobę) - danie główne - co najmniej 4 propozycje (łącznie z dodatkiem skrobiowym co najmniej 450-500 g na osobę) - danie główne (gotowane/pieczone) podawane będzie z ziemniakami, ryżem lub makaronem - danie główne obejmować będzie potrawy mięsne (dwa rodzaje), rybne (jeden rodzaj), jarskie (jeden rodzaj) - deser: owoce (co najmniej 150 g na osobę) i co najmniej 3 rodzaje ciast (co najmniej 100g na osobę) PONADTO: Wykonawca zaproponuje menu w kosztorysie ofertowym stanowiącym zał. 6 do SIWZ, na podstawie którego będą wybierane dania na poszczególne spotkania. Dania i napoje serwowane będą w naczyniach ceramicznych niejednorazowego użytku wraz z metalowymi sztućcami; Wykonawca zapewni również dekorację stołów; Wykonawca zapewni obsługę kelnerską w trakcie trwania spotkania (pow. 30 uczestników - co najmniej 2 kelnerów); Usługi świadczone będą w miejscu wskazanym przez Zamawiającego i obejmują dodatkowo dostarczenie usługi na miejsce jej świadczenia, a następnie jej odbiór. Zamówienie realizowane będzie w okresie od dnia podpisania umowy do 31 grudnia 2011 r..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.31.20.00 - Ogólne restauracyjne usługi kelnerskie .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Zamówienie jest współfinansowane przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz budżetu państwa w ramach Pomocy Technicznej PO IG, Pomocy Technicznej POIiŚ, ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego oraz budżetu państwa w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki Poddziałanie 1.3.1 Projekty na rzecz społeczności romskiej, ze środków Projektu systemowego realizowanego w ramach 7 Osi Priorytetowej, oraz ze środków Szwajcarsko-Polskiego Programu Współpracy..

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 04.02.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Art Impression Catering Sp. z o.o., ul. Karczunkowska 170, 02-871 Warszawa, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 110569,11 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 405,00

  • Oferta z najniższą ceną: 405,00 / Oferta z najwyższą ceną: 802,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.